Astazi era sa nu ajung la munca la timp...
Fiind vremea mai frumoasa, m-am hotarat cu amica mea sa mergem pe jos o portiune din drumul spre serviciu - cand ea observa o pisicuta pe iarba in fata unei case. Pisicuta, destul de mica, cred ca mai putin de un an, culcata pe o parte, cu un piciorus ridicat, apara doi bubuleti de pui care sugeau la ea..ne-am dat seama imediat ca saracuta fatase de curand (piciorul din spate era inca murdar) dar ghemuletele de pui erau curati, deci ii spalase deja mama pisica. Nu stiu daca piciorul din spate era ridicat ca vroia sa-i protejeze (ii acoperea un pic) sau era pregatita sa mai fete unul..
M-am apropiat incetisor si am inceput sa vorbesc cu mama pisica -ea mi-a raspuns, dar nu agresiv, parca a cerut de ajutor..am batut la usa la casa si din fericire a iesit o tipa care nu stia pisicuta, dar care mi-a multumit foarte mult ca i-am spus ca e acolo - avea si ea pisica cu pui in casa si a zis ca o ia si o duce la adapost pana suna Human Society sa vina sa o ia. Avea la gat ceva, deci eu sper sa ii gaseasca usor parintii..o fi fugit saraca de acasa si a nascut afara

Bine ca s-a mai incalzit..
M-a impresiont faptul ca tipa a fost foarte saritoare si ne multumea noua ca i-am spus iar noi ii multumeam ca o sa faca ceva pentru ea - daca nu raspundea, ma vedeam carand fata cu tot cu puii la vet, ori la human society direct -nu de alta, dar Maya mea nu ar fi acceptat sub nicio forma un alt pisic in casa.
Sper din inima ca totul sa fie ok, dar tipa parea clar impresionata de eveniment si cum a intrat in casa am auzit-o strigand dupa cineva sa vina sa o ajute..
O mama de pisica, nu ar fi lasat o alta pisicuta in asemenea situatie singura, deci sper eu ca totul s-a sfarsit cu bine..