Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#641 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 28 March 2010 - 04:04 PM

Nici el nu primeste, dar s emai serveste cind nu sintem noi atenti :D
De data asta mai tentat a fost de portocala confiata decit de ciocolata, si de aia numai ca sa se joace cu ea :floare:
raluca elena

#642 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 March 2010 - 07:16 PM

Haha Maya, ce tare e poza, isi gasesc blanoasele aste tot feluri de culcusuri.

Raluca, normal ,copilul trebuiea sa probeze.

Acum si noi cu ceva noutati

pozitie mai indecenta :biggrin:
Fisier atasat  IMG_1263.JPG (95.12K)
Number of downloads: 7

cred ca am nevoie de ochelari ca nu mai vad de la distanta

Fisier atasat  IMG_1267.JPG (46.64K)
Number of downloads: 8

acum ce vrei?
Fisier atasat  IMG_1268.JPG (52.1K)
Number of downloads: 9

mi-am adus aminte de soricel
Fisier atasat  IMG_1293.JPG (81.97K)

Fisier atasat  IMG_1299.JPG (71.71K)

ce bun e, yumi
Fisier atasat  IMG_1305.JPG (69.14K)
Number of downloads: 8

Fisier atasat  IMG_1309.JPG (67.77K)
Number of downloads: 10
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#643 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 30 March 2010 - 04:35 PM

Astazi era sa nu ajung la munca la timp...

Fiind vremea mai frumoasa, m-am hotarat cu amica mea sa mergem pe jos o portiune din drumul spre serviciu - cand ea observa o pisicuta pe iarba in fata unei case. Pisicuta, destul de mica, cred ca mai putin de un an, culcata pe o parte, cu un piciorus ridicat, apara doi bubuleti de pui care sugeau la ea..ne-am dat seama imediat ca saracuta fatase de curand (piciorul din spate era inca murdar) dar ghemuletele de pui erau curati, deci ii spalase deja mama pisica. Nu stiu daca piciorul din spate era ridicat ca vroia sa-i protejeze (ii acoperea un pic) sau era pregatita sa mai fete unul..
M-am apropiat incetisor si am inceput sa vorbesc cu mama pisica -ea mi-a raspuns, dar nu agresiv, parca a cerut de ajutor..am batut la usa la casa si din fericire a iesit o tipa care nu stia pisicuta, dar care mi-a multumit foarte mult ca i-am spus ca e acolo - avea si ea pisica cu pui in casa si a zis ca o ia si o duce la adapost pana suna Human Society sa vina sa o ia. Avea la gat ceva, deci eu sper sa ii gaseasca usor parintii..o fi fugit saraca de acasa si a nascut afara :thumleft: Bine ca s-a mai incalzit..
M-a impresiont faptul ca tipa a fost foarte saritoare si ne multumea noua ca i-am spus iar noi ii multumeam ca o sa faca ceva pentru ea - daca nu raspundea, ma vedeam carand fata cu tot cu puii la vet, ori la human society direct -nu de alta, dar Maya mea nu ar fi acceptat sub nicio forma un alt pisic in casa.

Sper din inima ca totul sa fie ok, dar tipa parea clar impresionata de eveniment si cum a intrat in casa am auzit-o strigand dupa cineva sa vina sa o ajute..
O mama de pisica, nu ar fi lasat o alta pisicuta in asemenea situatie singura, deci sper eu ca totul s-a sfarsit cu bine..
A cat is a friend fur-ever !

#644 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 30 March 2010 - 04:43 PM

Bula e mare cunoscator si daca el a zis ca-i bun, noi il credem!!

Pup eu mustatile alea albe Ioana!

Parcisor, fratele Mayei are un nou dusman - e un spot publicitar cu un catel mare, mare (nu stiu din pacate ce rasa e, genul ala care creste cat un vitel) care rontaie niste "oase" -ei bine, cum il vede, domnul cotoi face din dintisori ca la pasari si vrea sa darame televizorul si alta nu!!
Acum in fiecare seara "cucaie" pe canapea, cu ochii in tv si cum apare individul, cum sare la tv!

#645 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 30 March 2010 - 05:00 PM

Ioana,pupam Mitzulina pe pometi! :thumleft:

Uma,sa speram ca mamica cu puiuti e bine.
Interesanti sînt pisoii astia!Si ai mei se uita mult la TV.Mike urmareste cu interes ceva unde e action sau animale.ALtadata merge în fata tv-ului ,si ar vrea sa intre acolo.Felix,cînd vede ceva la tv ce-l impresioneaza ca masinile de exemplu,vrea sa le prinda.Cînd alea iau vreo curba abrupta,el fuge în spatele televizorului dupa ele :floare: În rest,ca Mike,îi place sa asculte si sa urmareasca animale.

Denise,cînd era bb...cum cînta Whitney Huston la tv,cum începea sa urle cît o tinea gura.Niciodata nu am aflat de ce.Asta facea la orice melodie,egal cît de încet era tv-ul!Tot pe atunci era într-una la tv o melodie de a Lutriciei Mcneal.O adora pur si simplu.Nu trebuia sa vada tv-ul...chiar daca era pe spate în cosulet,patut..etc,cum începea aia sa lalaie,Denise era cu gura pîna la urechi :-*
Asta era melodia care o facea pe Denise extrem happy :P

http://www.youtube.c...h?v=61nxcJ32mVg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#646 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 30 March 2010 - 05:20 PM

Maya mea urmareste la televizor de multe ori cu mine..eu pe canapea, ea pe ..masuta ! Si chiar se uita!

Masinile de formula 1 sunt pasiunea ei (deh' seamana cu ma-sa) si vrea sa le prinda mereu -dar ce e simpatic e ca la scrisul de la CNN, fata mea se uita unde se duce -adica in mintea ei e, daca nu il prind, macar cade din tv si-l iau atunci! Iar la computerul meu, dupa ce incearca sa prinda stelele de la screen saver, se uita sub screen, sa vada unde au cazut!
Sunt momente in care doarme adanc si aude un miorlait de pisic si se uita repede mirata, cum, ce unde? Daca suna telefonul la tv (si suna ca al meu) vine fuga in bratele mele (da, pisicul meu e foarte gelos pe telefon -daca suna, trebuie sa vina in bratele mele si sa isi ceara portia de iubire ATUNCI!-impinge receptorul cu capul, mioralaie si toarce in telefon sau si mai frumos, isi da capul peste spate si-si pune fruntea la gura mea sa o pup pe ea!!!)

#647 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 April 2010 - 01:07 PM

Doar vreo 10 minute a ramas Bula singur in casa, am iesit sa imi tai trandafirii:

Fisiere atasate

raluca elena

#648 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 01 April 2010 - 01:42 PM

Vezi postarearaluca elena, la 01 April 2010 - 01:07 PM, a spus:

Doar vreo 10 minute a ramas Bula singur in casa, am iesit sa imi tai trandafirii:

ha ha ha, fa-i fular. Asa facea si Tom si i-am zis ca daca nu se astampara i-o pun de gat :rolleyes:) . Cotoii astia , tz tz tz.
brain loading....please wait....

#649 Useril este offline   mira 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 01 April 2010 - 01:46 PM

[/quote]

Sa-nteleg c-a-ncercat mai intai cu prosopul si-a trecut apoi la hartie? :rolleyes: Ce nebun e Bula!

#650 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 01 April 2010 - 01:47 PM

:floare: :P Raluca, super!

V-am spus ca ori de cate ori is cu moralul la pamant intru sa ma uit pe aici? E terapie curata!

Maya favoritul meu e Felix. Ce privire ti-a tras de sub tufisurile alea: << 'Ai draga, nici aici nu imi dai pace, m-ai inebunit cu aparatu' ala al tau!>> In cutia aia e haios rau.

Ioana si cu Raluca cea mai mare slabiciune a mea in materie de matze is matzele negre, le a-dor! Avem eu cu ele asa un legatura speciala , ca intre noi, vrajitoarele :rolleyes: Daca mai imi iau si un corb croncanitor, un Barzoi, am un semineu la gura caruia citesc sub o patura scotiana roasa de carii pe Poe, m-as considera un om fericit :P Cand o fi sa imi iau matza, neagra si cu ochii verzi imi iau.

Georgiana motanul tau are niste ochi unici!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#651 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 April 2010 - 01:53 PM

Nu Steluta :P prosopul a fost victima colaterala :floare:

Lori, cind eram mai mijlocie, am avut stancuta :rolleyes: am gasit-o cazuta din cuib, am crescut-o cu pipeta si cu muste prinse in pumn, si cum toate prietenele mele aveau perusi, am incercat s-o fac sa vorbeasca :P crunta dezamagire!

Kitulino, a mai prins el sulul de hirtie, dar a fost mai sensibil si parca nu l-a franjurat asa :P
raluca elena

#652 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 01 April 2010 - 03:16 PM

Nu, nu sunt numai motanii :rolleyes: Maya mea cand era micuta si o suparam se suia pe capacul de wc si derula toata hartia igienica! Dupa care se suia pe ea si-si facea cuib !
Acum nu o mai intereseaza...

#653 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 01 April 2010 - 04:31 PM

Vezi postareaUma, la 01 April 2010 - 03:16 PM, a spus:

Nu, nu sunt numai motanii :rolleyes: Maya mea cand era micuta si o suparam se suia pe capacul de wc si derula toata hartia igienica! Dupa care se suia pe ea si-si facea cuib !
Acum nu o mai intereseaza...

Felix,în tinerete,facea revistele/programele de TV,asa de marunte,de ziceai ca-s boabe de orez.Le rupea cît de maruntel putea.Cîndva am renuntat sa cumpar TV-Movie(programul tv,care-l cumparam regulamentar)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#654 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 April 2010 - 12:52 AM

Hai mai Raluca, poate baiatul avea o treaba urgenta :appl:

Mitzulina n-a avut placeri din astea, doar lui Dartanus ii placea sa fure pachetele de servetele.

Nu stiu daca mai apuc sa intru pana plec, asa ca va uram un Paste Luminat,plin de voie buna si impliniri.

Noi toti 3 plecam catre Romania marti si ne intoarcem cam peste 10 zile.Tineti-ne pumnii sa fie totul ok pe drum, ca avem aproape 1600 de km care ii vom strabate impreuna cu domsoara. :D ;)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#655 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 April 2010 - 08:50 AM

Drum bun si usor la toti!
raluca elena

#656 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 02 April 2010 - 06:33 PM

Drum bun !

#657 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 April 2010 - 10:10 PM

Azi l-am sarbatorit pe Mike!

Happy Birthday my Love! :pupic:

Fisier atasat  mike.jpg (272.33K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#658 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 08 April 2010 - 10:27 PM

Happy birthday Mikey boy!!!
Pupicei de la Maya, cumnata si de la mine! Sa fii sanatos si sa te bucuri de familia ta multi ani de acum inainte!

:violent5: :cheers:

#659 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 10 April 2010 - 04:42 PM

La multi ani mustaciosului!

Aseara am avut la cina o familie cu 3 copii: o fetita de 2 ani jumatate si 2 baieti de 4 si 6 ani. Cum Tomitza nu mai intrase niciodata in contact cu copii asa mici imi si faceam in cap tot felul de scenarii cu peri smulsi, stuchituri, miorlait, zgarieturi si plansete. Dar n-a fost asa. Cel mare a ignorat complet motanul de parca nici nu l-ar fi vazut, celui mic i-a fost frica de el si il ocolea la 2 m distanta :tongue3: iar fetita era fascinata si nu-si mai dezlipea ochii de la el insa nu indraznea sa-l mangaie- il punea pe taica-su sa mangaie motanul si sa-i spuna daca e moale, iar la plecare mi-a declarat ca vrea sa aiba si ea o pisica acasa la ea dar nu neagra ci- cum altfel?-.....roz :D
brain loading....please wait....

#660 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2010 - 04:49 PM

MAYA, La Multi Ani!!! pisicesti cu sanatate si miorlaituri pe langa voi, lui Mike!!!! Si un
pupic pisicos pe nasuc!!!

La noi azi a fost sedinta foto:

Fisier atasat  IMG_0080.JPG (140.21K)
Fisier atasat  IMG_0081.JPG (130.5K)
Number of downloads: 10
Fisier atasat  IMG_0082.JPG (134.46K)
GEORGIA

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima