Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#781 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 May 2010 - 01:52 PM

Pupici dulci lui MIU si bun venit printre mustaciosi!!!

Maya, m-am distrat grozav cu intamplarile blanosilor, iar Mike imi seamana mai degraba cu taurasul Ferdinand care toata ziua miroasea florile. :iamwithstupid:

Si la noi acasa este distractie mare, Ursula ii mananca mancarea lui Cody, dupa ce a mancat-o pe a ei, evident si Cody nu intelege ce se intampla. Dar, asa a inceput Cody sa-si manance toata mancarea cand o primeste, nu sa o mai lase pe mai tarziu. Tot este ceva!
GEORGIA

#782 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 11 May 2010 - 11:20 AM

Un pupic dulce de la noi pentru domnisoarele codate si un prietenos strans de labuta pentru cavalerii mustaciosi!

Cred ca or sa fie cam ultimele poze cu Mio cu blanita ....o sa trecem la garderoba de vara dupa ce facem o vizita la un salon de coafat pisici. Are calti pe care nu pot sa-i descalcesc, nu e obisnuit cu periatul si "distractia" asta pe el il streseaza si pe mine ma frustreaza. Ne ia vreo 2 ore un periat asa "in fuga" iar unul mai temeinic nici nu intra in discutie decat o data la 2 saptamani, ceea ce pentru blanita noastra pufoasa nu e destul.
Am mai slabit, avem 6.3 Kg :-* .

Fisiere atasate

#783 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 11 May 2010 - 02:10 PM

Vezi postareasnej, la 11 May 2010 - 11:20 AM, a spus:

Un pupic dulce de la noi pentru domnisoarele codate si un prietenos strans de labuta pentru cavalerii mustaciosi!

Cred ca or sa fie cam ultimele poze cu Mio cu blanita ....o sa trecem la garderoba de vara dupa ce facem o vizita la un salon de coafat pisici. Are calti pe care nu pot sa-i descalcesc, nu e obisnuit cu periatul si "distractia" asta pe el il streseaza si pe mine ma frustreaza. Ne ia vreo 2 ore un periat asa "in fuga" iar unul mai temeinic nici nu intra in discutie decat o data la 2 saptamani, ceea ce pentru blanita noastra pufoasa nu e destul.
Am mai slabit, avem 6.3 Kg :-* .

Pupam dulce un frumos mustacios, care se linge pe botic!!!
o sa fie sigur frumos si dupa ce faceti vizita la salonul de coafat pisici. PAROL!
GEORGIA

#784 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 11 May 2010 - 03:52 PM

BUNA FETELE
Va rog mult spuneti mi si mie cum da-ti voi cu frontline?( sprai)
Sa ma explic :am gasit pe net ca trebuiesc 2-4 spraiuri/1kilo animalut( am meu are cam 1.200kg)
am dat vreo 6 spraiuri l -am frectionat putin ca sa intind medicamentul dar tot nu a cuprins toata blanita( nu de alta dar am luat de pe el o capusa ....) Aici e f cald si Choupy se joaca in aer liber printre balarii
Sa cumpar frontlin-ul cu pipeta?( animalutu meu nu are zgarda antipureci ca vinzatoarea de la veterinar a zis ca nu trebuie.....
M agindesc sa cumpar totusi si zgarda voi ce ziceti?
Multumesc si va trimit daca vreti soarele meu :angryfire: :study:

#785 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 May 2010 - 04:03 PM

Cumpara spot-on/pipeta!Nu speria mîtzu cu spray.Felix face urît si cînd ne spreiem noi :angryfire:
Zgarda,daca nu e obisnuit,s-ar putea sa nici nu suporte,si sa stii ca se poate agata undeva,iar cureaua este posibil sa nu se rupa,asa cum ar trebui.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#786 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 11 May 2010 - 04:06 PM

La Mio doar cu spot-on merge pentru ca nu-i place de nicio culoare spray-ul. E tare cuminte cand mergem la vet si l-as pedepsi daca l-as da cu spray-ul.

#787 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • LocationPortugalia

Postat 13 May 2010 - 06:31 PM

Vezi postareasnej, la 11 May 2010 - 11:20 AM, a spus:

Am mai slabit, avem 6.3 Kg :thumleft: .

Ce frumos este Mio, vrem sa-l vedem si tuns! :floare:

#788 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 13 May 2010 - 08:48 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 11 May 2010 - 02:10 PM, a spus:

Pupam dulce un frumos mustacios, care se linge pe botic!!!
o sa fie sigur frumos si dupa ce faceti vizita la salonul de coafat pisici. PAROL!

Si eu il pup pe Codi Blue Eyes :-* si Mio il saluta motaneste :-* !

Vezi postarealaura_lala, la 13 May 2010 - 06:31 PM, a spus:

Ce frumos este Mio, vrem sa-l vedem si tuns! =))

Imi fac curaj in fiecare zi si uite ca nici azi nu am ajuns la tuns :floare: . Asa imi place cand se scutura si isi rearanjeaza blanita, arata ca un norisor de puf :-* . Dar el e frumos si fara blana, sper =)) .

#789 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 13 May 2010 - 09:15 PM

Snejule,dupa ce-l tunzi,cumpara un sampon si un balsam de buna calitate,si de cum îi creste blana,încearca sa-l perii atît cit poti,iar la îmbaiat foloseste dupa samponare neaparat un balsam.

Daca gasesti marca asta - BIO-GROOM® - Protein Lanolin Shampoo,sa stii ca e ceva bun.Nu curata grasimea/protectia naturala de pe piele,nu lasa sa se usuce pielea,iar parul este matasos si se piaptana foarte usor.Daca mai folosesti si balsamul din aceeasi gama,vei vedea ca nu se mai formeaza "dreadlocks" deloc si o sa ai un motan cu pleata matasoasa :floare:

Unii,care nu se lasa nicicum periati,posibil sa accepte un piaptan normal de lemn,ca asta :

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#790 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 13 May 2010 - 10:04 PM

Vezi postareaMaya, la 13 May 2010 - 09:15 PM, a spus:

Snejule,dupa ce-l tunzi,cumpara un sampon si un balsam de buna calitate,si de cum îi creste blana,încearca sa-l perii atît cit poti,iar la îmbaiat foloseste dupa samponare neaparat un balsam.

Daca gasesti marca asta - BIO-GROOM® - Protein Lanolin Shampoo,sa stii ca e ceva bun.Nu curata grasimea/protectia naturala de pe piele,nu lasa sa se usuce pielea,iar parul este matasos si se piaptana foarte usor.Daca mai folosesti si balsamul din aceeasi gama,vei vedea ca nu se mai formeaza "dreadlocks" deloc si o sa ai un motan cu pleata matasoasa :floare:

Unii,care nu se lasa nicicum periati,posibil sa accepte un piaptan normal de lemn,ca asta :

Maya, unde se gaseste samponul BIO-GROOM® - Protein Lanolin Shampoo? Ca si Moshi e cam incalcit si se cam chinuie mama sa-l perie (nu cu foarte mare succes, normal!).

#791 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 14 May 2010 - 05:00 AM

buna dimineata
Maya,Snej =)) :-*
multumesc mult! de raspuns acum mai astept o luna si apoi voi aplica corect
Acum e dimineata se joaca cu mine asteapta sa-i deschid usa sa-si vada prietenii(ii hranesc si pe ei cu crochete)
Lui Choupy i-am luat conserva cu carnita de carcan si sosulet.Adora !
O zi frumoasa (aici azi au anuntat 35°C si avem praf din Africa) :floare:

#792 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 14 May 2010 - 11:36 AM

Vezi postareaMaya, la 13 May 2010 - 09:15 PM, a spus:

Daca gasesti marca asta - BIO-GROOM® - Protein Lanolin Shampoo,sa stii ca e ceva bun.Nu curata grasimea/protectia naturala de pe piele,nu lasa sa se usuce pielea,iar parul este matasos si se piaptana foarte usor.Daca mai folosesti si balsamul din aceeasi gama,vei vedea ca nu se mai formeaza "dreadlocks" deloc si o sa ai un motan cu pleata matasoasa ;)

Imagine postata

Eu sper din suflet ca atunci o sa se mai spele si pieptene si el :D . Acum se spala doar pe portiunile pe care l-am mai defrisat eu sau unde i-am mai scurtat blanita. Pe unde e lunga nici nu se deranjeaza sa se spele.

O sa caut samponul si balsamul, am aruncat o privire pe net dar nu am gasit inca in romania sau mai aproape dar nu m-am uitat ff atenta. Merg acum sa ma mai uit poate gasesc ceva online pe aici.

Arsenalul de perii si piaptane e maaare, avem rare, mai dese, dese bine, Furminator, cu varfuri rotunjite, de metal, de lemn....lui ideea nu-i place. Am avut intr-o saptamana atata rabdare ca l-am periat de tot si nu mai avusese un ghem. Apoi am fost la ai mei unde a iesit in curte, iarba, s-a mai tavalit pe jos si la intoarcere i-am facut baie. Jale a fost, de la atat scandal nu am avut grija cum il spal cat sa nu-i incurc blanita si apoi a fost incurcat tot. Acum mai are o mana de gheme dar sunt aproape de piele si nu mai am curaj sa ma infig si eu cu forfecuta.
Il tund si apoi sper ca se mai spala si el si o sa ma tin toata ziua de el cu periat-joaca. Poate daca nu mai trag de el si nu-l jumulesc o sa o ia ca pe joaca :D .

Inseamna foarte mult un pisic educat de mic cu periatul....

#793 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 14 May 2010 - 01:34 PM

Vezi postareaFoxyy, la 13 May 2010 - 10:04 PM, a spus:

Maya, unde se gaseste samponul BIO-GROOM® - Protein Lanolin Shampoo? Ca si Moshi e cam incalcit si se cam chinuie mama sa-l perie (nu cu foarte mare succes, normal!).

Da o cautare cu gogo,gasesti pe net...costa la vreo 12 euro sticla.Si balsamul e important.Dupa îmbaiere trebuie sters usor ,nu în toate directiile,si pieptanat putin de cînd e umed.Ar fi bine daa ar sta si la uscat cu uscatorul..dar asta nu prea adora felinele :D
Balsamul asta descîlceste bine,si face ca parul sa ramîna alunecos,si mai e si antistatic ...nu se mai "electrocuteaza" de la covoare...etc :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#794 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 May 2010 - 02:12 PM

Vezi postareaMaya, la 14 May 2010 - 01:34 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 13 May 2010 - 10:04 PM, a spus:

Da o cautare cu gogo,gasesti pe net...costa la vreo 12 euro sticla.Si balsamul e important.Dupa îmbaiere trebuie sters usor ,nu în toate directiile,si pieptanat putin de cînd e umed.Ar fi bine daa ar sta si la uscat cu uscatorul..dar asta nu prea adora felinele :D
Balsamul asta descîlceste bine,si face ca parul sa ramîna alunecos,si mai e si antistatic ...nu se mai "electrocuteaza" de la covoare...etc ;)

Am inteles! Saru'mana de povete! :D

#795 Useril este offline   Motana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 103
  • Locationaici! aici!

Postat 14 May 2010 - 09:53 PM

Pupam pe musteti toti blanosii si blanoasele. Si pe nasuce si pe burtice. Chiar daca nu scriu prea des, nu trece ziua fara sa va citesc :)
De Vasile v-a fost dor (macar un pic)?
Fisier atasat  vasile (Small).JPG (43.38K)
Number of downloads: 7
Aaaa, cand v-am facut cunostinta cu dumnealui, am uitat sa va prezint si celelalte colocatare ale noastre! :)
Ia!

Dumneaei e...Tigris (stiu, nu e original, dar asa au hotarat copchii)!
Tigris s-a nascut la noi in casa, de fapt am scos-o cu mana mea din ... aia a ma-sii, e o frumoasa, dar... nu o putem atinge :) . A fost o pisoiasa dragalasa si dragastoasa, imi dormea in cap, pana intr-o zi cand pur si simplu nu a mai vrut. Vine cand o strigi, papa ce ii dai (pe furis asa, parca) si cam atat. Cam odata pe luna ne apuca furia, inchidem toate usile si o fugarim pana o prindem. La omu meu nu sta nici o secunda,se zbate si il zgaraie, la mine rezista (tinuta) cateva minute, dupa care o zbugheste si se ascunde in coltul cel mai indepartat sau fuge pe terasa (depinde de antotimp). O iubim ca-i a noastra, dar e frustrant sa sti ca nu o poti zmotici ioc! Si are o blanitaaaa, nu fina ca a pisicutelor, ce deasa si aspra, ca de ursulet. Deh!
Fisier atasat  tigris (Small).JPG (39.4K)
Number of downloads: 8
Si tot dumneaei:
Fisier atasat  DSC_0107 (Small).JPG (30.87K)
Number of downloads: 5

Si ultima, dar nu cea din urma, domnisoara Pui (sau Chioruleatza, spus cu drag).
Pe Pui ne-a adus-o baiatul, era un pisoi de 3-4 zile, cu ochii inca lipiti, dar plini de puroi.
Niste copchii fara minte, pe care eu i-as bate ca pe fasole, chiar daca legea imi interzice, au luata de langa mama pisica s-au "jucat" cu ea si au incercat sa-i deschida ochii (asta am aflat-o la vreo luna dupa ce a poposit la noi). Am hranit-o cu lapte praf pentru pisoi, i-am tratat ochisorii, insa vedeam ca nimic nu ajuta. (Veterinarii la care am fost cu ea cand avea doar cateva zile mi-au spus ca nu au cu ce sa ma ajute). Cand a facut vreo 3-4 saptamani, am dus-o iar la doctor, i-a verificat ochisorii (unul se vindecase dar parea compromis definitiv, celalalt inca avea infectie cu sange, cu toate ca o tratam cu unguent antibiotic) si ne-a spus el, nenea doctorul, ca pisoiasul mic este orb definitiv, infectiile i-au afectat si creierul iar el ne sfatuieste sa-l adormim, acum cat e mic si nu ne-am atasat de el. Omul meu inclina sa respecte sfatul doctorului, io m-am pus pe-un jelit de s-a uitat o strada intreaga la mine si i-am spus ca fara pisoi eu nu ma intorc acasa. A acceptat sa mai vorbim cu un alt doctor, din pacate a avut aceeasi solutie, dar eu nu m-am dat batuta: Pui a ramas la noi si asa i-a ramas si numele. La inceput am crezut ca e baietel, dar s-a dovedit a fi o fetita scumpa si dragastoasa.
Pui nu e oarba definitiv, cu ochisorul care era inca infectat cand am fost la medici zareste putin, jumatate e afectat (are un fel de cataracta neoperabila dobandita in urma infectiei, insa se descurca destul de bine in casa. O iubareata si o hoata! Fura tot-tot-tot :)
Fisier atasat  תמונה 111 (Small).jpg (34.02K)
Number of downloads: 6
Fisier atasat  pui (Small).JPG (37.1K)
Number of downloads: 7

Va pupam!
Ashea deci...
Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either

#796 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 May 2010 - 10:40 PM

Vezi postareaMotana, la 14 May 2010 - 09:53 PM, a spus:

Pupam pe musteti toti blanosii si blanoasele. Si pe nasuce si pe burtice. Chiar daca nu scriu prea des, nu trece ziua fara sa va citesc :)
Va pupam!

Ai niste pisici superbe! Tare frumoase sunt felinele tale! :) Pupam si smotocim tot! :)

#797 Useril este offline   Motana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 103
  • Locationaici! aici!

Postat 15 May 2010 - 10:27 AM

Multam, vulpito, pupam si noi inapoi - si nici de la zmotocit nu ne dam in laturi :tongue3:
Ashea deci...
Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either

#798 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 May 2010 - 03:37 PM

Eu ii pup pe toti, neconditionat, dar cu dedicatie pentru Pui! Si eu am umblat sa stiu ce sa fac si inteleg!!Disperarea ca ai face orice, dar nu stii ce!!De cand m-am apucat sa scriu asta, pisica care mi-a dat cele mai mari emotii mi s-a urcat in brate, si ea o pupa pe Pui!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#799 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 15 May 2010 - 07:37 PM

Asa este! Eu pup pe Motana, mama de Pui, suflet de aur care stie sa iubeasca nu gluma! Sa-ti traiasca scumpele si sa te bucuri de ei multi ani de acum inainte!

Ce face salatica de matze Cofe?
A cat is a friend fur-ever !

#800 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 May 2010 - 09:49 PM

Cele trei tigrate dorm una peste alta si surioara lor neagra pe televizor, ca se cearta cu ma-sa! Daca o prinde la mine in brate face iures!Parca te-a auzit, acum o cauta!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul