Pupam pe musteti toti blanosii si blanoasele. Si pe nasuce si pe burtice. Chiar daca nu scriu prea des, nu trece ziua fara sa va citesc
De Vasile v-a fost dor (macar un pic)?
vasile (Small).JPG (43.38K)
Number of downloads: 7
Aaaa, cand v-am facut cunostinta cu dumnealui, am uitat sa va prezint si celelalte colocatare ale noastre!
Ia!
Dumneaei e...Tigris (stiu, nu e original, dar asa au hotarat copchii)!
Tigris s-a nascut la noi in casa, de fapt am scos-o cu mana mea din ... aia a ma-sii, e o frumoasa, dar... nu o putem atinge

. A fost o pisoiasa dragalasa si dragastoasa, imi dormea in cap, pana intr-o zi cand pur si simplu nu a mai vrut. Vine cand o strigi, papa ce ii dai (pe furis asa, parca) si cam atat. Cam odata pe luna ne apuca furia, inchidem toate usile si o fugarim pana o prindem. La omu meu nu sta nici o secunda,se zbate si il zgaraie, la mine rezista (tinuta) cateva minute, dupa care o zbugheste si se ascunde in coltul cel mai indepartat sau fuge pe terasa (depinde de antotimp). O iubim ca-i a noastra, dar e frustrant sa sti ca nu o poti zmotici ioc! Si are o blanitaaaa, nu fina ca a pisicutelor, ce deasa si aspra, ca de ursulet. Deh!
tigris (Small).JPG (39.4K)
Number of downloads: 8
Si tot dumneaei:
DSC_0107 (Small).JPG (30.87K)
Number of downloads: 5
Si ultima, dar nu cea din urma, domnisoara Pui (sau Chioruleatza, spus cu drag).
Pe Pui ne-a adus-o baiatul, era un pisoi de 3-4 zile, cu ochii inca lipiti, dar plini de puroi.
Niste copchii fara minte, pe care eu i-as bate ca pe fasole, chiar daca legea imi interzice, au luata de langa mama pisica s-au "jucat" cu ea si au incercat sa-i deschida ochii (asta am aflat-o la vreo luna dupa ce a poposit la noi). Am hranit-o cu lapte praf pentru pisoi, i-am tratat ochisorii, insa vedeam ca nimic nu ajuta. (Veterinarii la care am fost cu ea cand avea doar cateva zile mi-au spus ca nu au cu ce sa ma ajute). Cand a facut vreo 3-4 saptamani, am dus-o iar la doctor, i-a verificat ochisorii (unul se vindecase dar parea compromis definitiv, celalalt inca avea infectie cu sange, cu toate ca o tratam cu unguent antibiotic) si ne-a spus el, nenea doctorul, ca pisoiasul mic este orb definitiv, infectiile i-au afectat si creierul iar el ne sfatuieste sa-l adormim, acum cat e mic si nu ne-am atasat de el. Omul meu inclina sa respecte sfatul doctorului, io m-am pus pe-un jelit de s-a uitat o strada intreaga la mine si i-am spus ca fara pisoi eu nu ma intorc acasa. A acceptat sa mai vorbim cu un alt doctor, din pacate a avut aceeasi solutie, dar eu nu m-am dat batuta: Pui a ramas la noi si asa i-a ramas si numele. La inceput am crezut ca e baietel, dar s-a dovedit a fi o fetita scumpa si dragastoasa.
Pui nu e oarba definitiv, cu ochisorul care era inca infectat cand am fost la medici zareste putin, jumatate e afectat (are un fel de cataracta neoperabila dobandita in urma infectiei, insa se descurca destul de bine in casa. O iubareata si o hoata! Fura tot-tot-tot
תמונה 111 (Small).jpg (34.02K)
Number of downloads: 6
pui (Small).JPG (37.1K)
Number of downloads: 7
Va pupam!