
Manu a botezat-o tort de toamna, ca mai mult nu m-a dus capul la decorat.Noi cand spunem tort ne gandim la ceva cu crema, in starturi.In schimb italienii cheama torta, orice e rotund si se feliaza.
100 gr alune de padure macinate fin
100 gr migdale macinate fin
100 gr ciocolata dark 80% cacao
90 gr unt
125 gr zahar pudra
20 gr cacao
4 oua
jumatate paharel de rom
Am mixat bine ouale cu zaharul pana au devenit o spuma alba si pufoasa.

Am pus la topit pe baie de aburi ciocolata si untul.
Am adaugat alunele si migdalele macinate la compozitia de oua.

Am adaugat si ciocolata topita cu unt si cacao.

Nu cred ca romul este indispensabil, dar eu l-am pus.


Am turnat compozitia in forma(unsa si tapetata sau cu hartie) eu silicon, 22 cm.Am copt la 180 grade, 30 de minute.

Pudrati sau decorati cum credeti!

Serviti, a venit toamna!
