Forum Culinar: Praz umplut cu ciuperci - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Praz umplut cu ciuperci

#1 Useril este offline   Issis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 170
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationTargoviste

Postat 03 December 2009 - 11:51 AM

½ kg ciuperci,
1 ceapa
verdeata
Sare, piper
3-4 fire de praz cu firul mai gros
3-4 linguri cascaval ras
3-4 linguri sos de rosii

Tocam ciupercile si le calim in putin unt cu ceapa, condimentele si verdeata

Taiem prazul in bucati de 10 cm si scoatem miezul astfel incat sa obţinem tuburi

Umplem tuburile cu cciupercile si le asezam intr-o forma unsa cu unt
Deasupra punem sosul de rosii si cascavalul
Coacem cca 20 min

Imagine atasata: 207_4f07c1b24a99ef8ec2ff7d43c1bfeb53.jpg

Imagine atasata: 207_4a0a1d8183c7bd4e6a2f1d4b6fe3feda.jpg

#2 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 03 December 2009 - 01:40 PM

Interesant, mi-a placut de cand am vazut la Droopina. da' cat e de greu de executat? iese usor miezul prazului? oare daca-i usor inmuiat (prin fierbere) nu s-ar face mai usor?

#3 Useril este offline   Issis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 170
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationTargoviste

Postat 03 December 2009 - 02:05 PM

moatza a spus:

Interesant, mi-a placut de cand am vazut la Droopina. da' cat e de greu de executat? iese usor miezul prazului? oare daca-i usor inmuiat (prin fierbere) nu s-ar face mai usor?


Miezul prazului iese destul de usor. Cred ca depinde de cat de copt este. Impingi usor cu degetul. Iar umplutura se pune repede cu posul.
Poate ca ar iesi si mai usor daca e un pic oparit. O sa incerc.

#4 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 03 December 2009 - 03:12 PM

Trebuie sa probez si eu.Nu am facut niciodata.Issis,merci de reteta :tongue3:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#5 Useril este offline   Issis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 170
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationTargoviste

Postat 03 December 2009 - 06:02 PM

Maya a spus:

Trebuie sa probez si eu.Nu am facut niciodata.Issis,merci de reteta :drool:


Maya, scuze ca nu am postat in topicul corespunzator...iceputurile sunt intotdeauna mai complicate...deh... Mersi ca ai mutat mesajul. Nu am intentionat sa-ti dau de lucru in plus :drool:

#6 Useril este offline   raluca elena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 12 December 2009 - 01:31 AM

Issis, pe mine m-ai luat la ideea de a umple cu posul, sincer nici nu mi-a dat prin cap :love7:
Mi-a placut mult ideea prazului umplut, am si facut odata, si am zis ca o sa mai fac cind o sa ajung chinez batrin :P
Dar acum se schimba datele problemei, bagam o Lema :D
raluca elena

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi