- 9 felioare de pîine
- 100 g mozzarella,felii
- 2 rosii
- 50 g unt moale
- 2 catei usturoi
- busuioc
- masline,fara sîmburi
- 2 linguri ulei de masline
- sare,piper
- rozmarin,oregano din rîsnita
Feliile de pîine se grileaza 2-3 minute sub grilul cuptorului la 200°C.
Busuiocul,usturoiul si sarea se piseaza fin în mojar,
se amesteca cu unt si se ung feliile de pîine.
Se curata rosiile de pielita,se taie bucati mici
si se amesteca cu masline,piper si uleiul de masline.
Acest amestec se împarte peste feliile de pîine,
si se acopera cu mozzarella.
Se condimenteaza cu rozmarin si oregano din rîsnita,
si se stropesc cu ceva ulei de masline.
Feliile de pîine se dau din nou pentru 2-3 minute sub gril,pîna se topeste brînza.
Bune bune!