Forum Culinar: Bruschette cu rosii,masline si mozzarella - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bruschette cu rosii,masline si mozzarella

#1 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 October 2010 - 06:04 PM



Imagine atasata: monthly_10_2010/post-5-128698559772.jpg

  • 9 felioare de pîine
  • 100 g mozzarella,felii
  • 2 rosii
  • 50 g unt moale
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • masline,fara sîmburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare,piper
  • rozmarin,oregano din rîsnita




Feliile de pîine se grileaza 2-3 minute sub grilul cuptorului la 200°C.


Imagine atasata: monthly_10_2010/post-5-128698561481.jpg


Busuiocul,usturoiul si sarea se piseaza fin în mojar,
se amesteca cu unt si se ung feliile de pîine.


Imagine atasata: monthly_10_2010/post-5-128698563011.jpg


Imagine atasata: monthly_10_2010/post-5-128698564234.jpg


Se curata rosiile de pielita,se taie bucati mici
si se amesteca cu masline,piper si uleiul de masline.
Acest amestec se împarte peste feliile de pîine,
si se acopera cu mozzarella.
Se condimenteaza cu rozmarin si oregano din rîsnita,
si se stropesc cu ceva ulei de masline.


Imagine atasata: monthly_10_2010/post-5-128698568493.jpg


Imagine atasata: monthly_10_2010/post-5-128698570183.jpg


Feliile de pîine se dau din nou pentru 2-3 minute sub gril,pîna se topeste brînza.


Imagine atasata: monthly_10_2010/post-5-128698573079.jpg


Bune bune! :biggrin:

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 13 October 2010 - 06:11 PM

Vezi postareaMaya, la 13 October 2010 - 06:04 PM, a spus:

Bune bune! :biggrin:

Sunt sigura ca-s bune-bune, da' pana agiung io sa fac asa ceva... mai dureste putelus. Intre timp, inghit in sec si mai bag o gura de ce-oi gasi prin casa (mai nimic).
Da' si cand m-oi pune iar pe picioare....

#3 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 October 2010 - 09:07 PM

Vezi postareaFoxyy, la 13 October 2010 - 06:11 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 13 October 2010 - 06:04 PM, a spus:

Bune bune! :)

Sunt sigura ca-s bune-bune, da' pana agiung io sa fac asa ceva... mai dureste putelus. Intre timp, inghit in sec si mai bag o gura de ce-oi gasi prin casa (mai nimic).
Da' si cand m-oi pune iar pe picioare....



Foxule ne luam de manutza.Desi imi veni o idee ca as putea praji putin painea in prajitor sau toaster si apoi sa le pun putin sub grillul de la microunde :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#4 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 13 October 2010 - 09:10 PM

Vezi postareaIoana, la 13 October 2010 - 09:07 PM, a spus:

Foxule ne luam de manutza.Desi imi veni o idee ca as putea praji putin painea in prajitor sau toaster si apoi sa le pun putin sub grillul de la microunde :)

Ne luam, cum sa nu! N-ar fi prima oara!!! (cand ne tinem de manute)

#5 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 October 2010 - 07:31 AM

Vezi postareaFoxyy, la 13 October 2010 - 09:10 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 13 October 2010 - 09:07 PM, a spus:

Foxule ne luam de manutza.Desi imi veni o idee ca as putea praji putin painea in prajitor sau toaster si apoi sa le pun putin sub grillul de la microunde =))

Ne luam, cum sa nu! N-ar fi prima oara!!! (cand ne tinem de manute)

Excelente Maya,Foxule mie imi ies super bune in tigaie,parpalesc painea si la urma pun branza si capac,si sting imediat,las sa se odihneasca si branza se topeste,e drep ca nu-i painea asa de crocanta ca cea de la cuptor dar mie imi place asa mai fragezica....

#6 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 October 2010 - 03:35 PM

yamiiii, astea merg si la finger food Maya draga :floare:

#7 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 14 October 2010 - 04:05 PM

Eu pana acum - ultima data acum 4 zile - dupa ce prajeam painea o frecam bine cu catei de usturoi, apoi o ungeam cu untdelemn de masline aromatizat cu busuioc proaspat, cubuletele de rosii scurse, cu sau fara mozzarela, dar nu mai dadeam la cuptor sa nu se piarda zvâcul usturoiului si al busuiocului ambele sensibile la caldura.

Dupa ce am vazut tablourile pe care le-ai expus pe simeze :notworthy: , marturisesc din nou ca am facut egoism pe tine :biggrin: si ca alifia de unt cu usturoi si busuioc imi face puternic cu ochiul.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#8 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 October 2010 - 04:36 PM

Vezi postareaFoxyy, la 13 October 2010 - 06:11 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 13 October 2010 - 06:04 PM, a spus:

Bune bune! :notworthy:

Sunt sigura ca-s bune-bune, da' pana agiung io sa fac asa ceva... mai dureste putelus. Intre timp, inghit in sec si mai bag o gura de ce-oi gasi prin casa (mai nimic).
Da' si cand m-oi pune iar pe picioare....

Eh,cum mai nimic...un pufulete ceva...acolo :biggrin:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#9 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 October 2010 - 04:38 PM

Vezi postareaGeany, la 14 October 2010 - 07:31 AM, a spus:


Excelente Maya,Foxule mie imi ies super bune in tigaie,parpalesc painea si la urma pun branza si capac,si sting imediat,las sa se odihneasca si branza se topeste,e drep ca nu-i painea asa de crocanta ca cea de la cuptor dar mie imi place asa mai fragezica....

Geany,bune-s si-n tigaie,bune-s si pe gril,si sub el...sa fie! :notworthy:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#10 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 October 2010 - 04:39 PM

Vezi postareastella, la 14 October 2010 - 03:35 PM, a spus:

yamiiii, astea merg si la finger food Maya draga :notworthy:

Sa stii ca merg chiar foarte bine,ca-s bune si reci :biggrin:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#11 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 October 2010 - 04:42 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 14 October 2010 - 04:05 PM, a spus:

Eu pana acum - ultima data acum 4 zile - dupa ce prajeam painea o frecam bine cu catei de usturoi, apoi o ungeam cu untdelemn de masline aromatizat cu busuioc proaspat, cubuletele de rosii scurse, cu sau fara mozzarela, dar nu mai dadeam la cuptor sa nu se piarda zvâcul usturoiului si al busuiocului ambele sensibile la caldura.

Dupa ce am vazut tablourile pe care le-ai expus pe simeze :notworthy: , marturisesc din nou ca am facut egoism pe tine :biggrin: si ca alifia de unt cu usturoi si busuioc imi face puternic cu ochiul.

Shefoo,eu le fac cum pica pe moment :D ..de data asta au fost asa,si merita încercate.Balsamul ala îi da ceva...un kick.
Te asigur 1000 la 100 :D ca usturoiul si busuioul nu sufera termic absolut deloc!Le bag doar sub grilul cuprorului,care grileaza doar de deasupra 1-2 minute pîna se înmoaie mozzarella.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#12 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 14 October 2010 - 06:16 PM

Vezi postareaMaya, la 14 October 2010 - 04:36 PM, a spus:

Eh,cum mai nimic...un pufulete ceva...acolo :notworthy:

Taman ce i-am gatat. Si n-am mai luat altii. Si mi-e lene sa ma duc la magazin pentru pufuleti...

#13 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 October 2010 - 06:48 PM

Vezi postareaFoxyy, la 14 October 2010 - 06:16 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 14 October 2010 - 04:36 PM, a spus:

Eh,cum mai nimic...un pufulete ceva...acolo :D

Taman ce i-am gatat. Si n-am mai luat altii. Si mi-e lene sa ma duc la magazin pentru pufuleti...

Off viata mea....hai la mine, cand ai sa ai coptii' mereu raman rontaieli(ca de '...nu-i bine sa risipesti :notworthy: )e unul din avantajele de a avea coptii,dezavantaje mai bine nu vb :biggrin: ...

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi