
Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra
#1101
Postat 30 August 2012 - 07:21 AM

#1102
Postat 02 September 2012 - 03:14 PM

uitasem ca mi-am cumparat-o cu citeva luni in urma



scoate cotoarele si vinisoarele cu seminte din interiorul ardeiului in 2 timpi si 3 miscari !

q.e.d.


#1104
Postat 14 September 2012 - 03:26 PM
siringa de siringat carnea, decorat, umplut.Am pus-o imediat in aplicare si o pensula cu rezervor.

Am siringat o bucata de porc(lonza) cu o solutie(apa, sare, usturoi, dafin, rozmarin) filtrata si am facut-o la foc mic.
Scria 70 de grade in interior.Cam 6-7 ore.
Ziceai ca-i sunca(prosciutto cotto).

Si o rasnita cu ierburi.

Plus o oliviera pe care am uitat sa o pozez.
Multumesc Ramo!

#1105
Postat 14 September 2012 - 03:59 PM
Eataly, la 14 September 2012 - 03:26 PM, a spus:
Scria 70 de grade in interior.Cam 6-7 ore.
Ziceai ca-i sunca(prosciutto cotto).
Pai e o idee super faina, iar eu as putea sa o fac in Fresco

Faci subiect separat? Solutia tii minte cita sare si apa?
Miine tot tre sa iau lonza pentru ca duminica avem musafiri si vreau sa fac Fondue Bourguignonne asa ca o sa iau o bucata mai mare.
#1106
Postat 14 September 2012 - 04:14 PM

Da si zahar.Uitam de el.
N-am produs final dar sigur mai fac.Sau daca faci tu prima, fa un post separat.

#1107
Postat 14 September 2012 - 04:28 PM
si pentru ca m-ai facut geloasa


- forma ca sa fac ou moale cu fata lui Puffy


- presa pentru usturoi, merge excelent

- lingura pentru fiert oul ca sa nu se imprastie in apa

- si pipete pentru frigarui (nu de gratar), inauntru se pune condimentul si pe batisor se infig bucatelele

#1108
Postat 15 September 2012 - 07:45 AM

Si eu vreau sa vad oul moale cu fata de Pufi ca nu mai am somn.

#1109
Postat 15 September 2012 - 12:23 PM

O sa incerc sa fac oul cit mai curind.
Am luat siringa si ac, in 3 m-au servit la farmacie, nu mai erau alti clienti



#1111
Postat 15 September 2012 - 04:46 PM

si asta e cea pe care am luat-o pentru siringat pentru ca era unica care avea bucatica acea albastra si datorita ei i se putea pune acul, celei mari nu i se poate pune

si acul cel mai mare pe care il aveau

#1112
Postat 16 September 2012 - 11:01 AM
Mie mi-a fost frica sa nu se infunde cu carnea al meu.Are doua gauri, una e lateral un pic mai sus de varf.
#1114
Postat 16 September 2012 - 10:01 PM
Eataly, la 16 September 2012 - 11:01 AM, a spus:
Mie mi-a fost frica sa nu se infunde cu carnea al meu.Are doua gauri, una e lateral un pic mai sus de varf.
Da a intrat solutia in carne? Ca mie imi iesea din gaurile facute inainte

Am siringat-o azi la prinz inainte de a veni prietenii nostri, de 2 ori mi-a sarit acul si m-a improscat peste tot, Stefano ridea si eu asa eram

Apoi am vazut ca solutia era toata in cutie, in seara asta am intors-o si am vazut ca pina la urma a absorbit-o aproape toata.
#1115
Postat 16 September 2012 - 10:07 PM
#1116
Postat 17 September 2012 - 10:28 AM
Adriana, la 16 September 2012 - 10:01 PM, a spus:
Da a intrat solutia in carne? Ca mie imi iesea din gaurile facute inainte

Am siringat-o azi la prinz inainte de a veni prietenii nostri, de 2 ori mi-a sarit acul si m-a improscat peste tot, Stefano ridea si eu asa eram

Apoi am vazut ca solutia era toata in cutie, in seara asta am intors-o si am vazut ca pina la urma a absorbit-o aproape toata.
E normal.

Abia astept sa-mi spui cum ti-a iesit.Mai ales ca eu n-am tinut-o 24 de ora in solutie.
Aura si mie imi place de mor!

#1117
Postat 17 September 2012 - 10:59 AM
#1118
Postat 17 September 2012 - 06:36 PM
#1119
Postat 23 September 2012 - 06:14 PM

Ultimele luate:

detaliu tomnatic

Si pe asta cu inimioare a vrut-o Manu:

#1120
Postat 23 September 2012 - 06:55 PM
