Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra
Postat 07 December 2012 - 11:57 PM
Postat 08 December 2012 - 08:07 PM
Postat 08 December 2012 - 08:18 PM
Postat 08 December 2012 - 08:26 PM
Postat 08 December 2012 - 08:48 PM
La cererea moatzei
deget pentru intins ce vrem, eu m-am gindit ca asa inting untul pe forme cind am de facut checuri si apoi il arunc in masina de spalat

un cirlig da' nu de rufe

penseta pentru scos frunzele capsunilor, sper sa o adaptez si la altele

penseta pentru ceai, are o taietura in care se pune firul, ea se pune in penseta si cind e gata stringi penseta si se scurge punguta, eu imi fac ceai in fiecare dimineata si ma enerveaza ca tre sa string punguta cu lingurita de peretii canii, dar cana e plina si n-am loc, sper sa functioneze, luni dimineata o inaugurez

un pestel din inox cu care se poate strivi orice oriunde si apoi arunca in masina de spalat

penseta, nu's cum sa-i zic altfel, e ca cea care se foloseste cind ti se taie prosciutto la magazin si ti-l pune in pachetel, am luat-o pentru ca tre sa ii fac sandwich in fiecare zi lui Marco, asa iau felia fara sa-mi murdaresc minutele

o chestie care ajuta la taiat felii egale de legume sau carne, pentru carne il am pe cel in forma de cleste asta o sa o folosesc la legume

pilnie pentru condimente, sare, piper, are un dop de plastic in capat, eu am toate condimentele puse in niste borcanele egale si cind le cumpar tre sa le vars in ele, sarea si piperul le cumpar in pungi mari si le pun in chestia care le macina pe moment varsind pe alaturi de cele mai multe ori

o paleta de bambus pe care am luat-o de frumusete de pus in poze

tava si tavita

si olcica, am avut una tare buna da' mi-a luat-o mama, sa vedem daca asta corespunde asteptarilor

Gata
Postat 08 December 2012 - 09:04 PM
da cel mai mult imi place extensia de dejt'
Postat 08 December 2012 - 09:17 PM
Adriana, la 08 December 2012 - 08:48 PM, a spus:
io cred c-o sa ma pupe si alte lumi cand or vedea atatea minuni despre care nu crezi c-ar putea exista!
deget pentru intins ce vrem, eu m-am gindit ca asa inting untul pe forme cind am de facut checuri si apoi il arunc in masina de spalat
QED!
io mi te imaginez cum, cu o atitudine princiara, plina de dispret, te lepezi de extensie direct in masina de vase. asta avand in vedere cat de mult iti place operatiunea uns!
is chiar interesante. la majoritatea nici eu n-as fi rezistat, cu toate ca suntem constiente ca dupa putin timp vor infunda sertarele sau cine-stie-ce alte cotloane.
sa le folosesti cu sarg!
Postat 08 December 2012 - 10:18 PM
Adriana, la 08 December 2012 - 08:48 PM, a spus:
La cererea moatzei
un cirlig da' nu de rufe
penseta pentru scos frunzele capsunilor, sper sa o adaptez si la altele
penseta pentru ceai, are o taietura in care se pune firul, ea se pune in penseta si cind e gata stringi penseta si se scurge punguta, eu imi fac ceai in fiecare dimineata si ma enerveaza ca tre sa string punguta cu lingurita de peretii canii, dar cana e plina si n-am loc, sper sa functioneze, luni dimineata o inaugurez
un pestel din inox cu care se poate strivi orice oriunde si apoi arunca in masina de spalat
penseta, nu's cum sa-i zic altfel, e ca cea care se foloseste cind ti se taie prosciutto la magazin si ti-l pune in pachetel, am luat-o pentru ca tre sa ii fac sandwich in fiecare zi lui Marco, asa iau felia fara sa-mi murdaresc minutele
o chestie care ajuta la taiat felii egale de legume sau carne, pentru carne il am pe cel in forma de cleste asta o sa o folosesc la legume
pilnie pentru condimente, sare, piper, are un dop de plastic in capat, eu am toate condimentele puse in niste borcanele egale si cind le cumpar tre sa le vars in ele, sarea si piperul le cumpar in pungi mari si le pun in chestia care le macina pe moment varsind pe alaturi de cele mai multe ori
o paleta de bambus pe care am luat-o de frumusete de pus in poze
tava si tavita
si olcica, am avut una tare buna da' mi-a luat-o mama, sa vedem daca asta corespunde asteptarilor
Gata
Ce faine sunt! Eu sunt tare suparata ca nu gasim pe-aici mai nimic
Postat 08 December 2012 - 11:10 PM
moatza, la 08 December 2012 - 09:17 PM, a spus:
sa le folosesti cu sarg!
cum bine ai vazut, multe le-am luat pentru ca le consider indispensabile
infunda asa de bine sertarele ca uneori nu-mi amintesc ca le am si mai cumpar unul
Postat 08 December 2012 - 11:12 PM
Postat 08 December 2012 - 11:22 PM
boabe de cafea, la 08 December 2012 - 10:18 PM, a spus:
Pai acum cu internet totul e posibil
siteul e al unor prieteni de-ai unor prieteni, dar n-am idee daca trimit si in Ro, incearca sa te uiti
http://www.kitchenware.it/
Postat 08 December 2012 - 11:40 PM
Adriana, la 08 December 2012 - 11:22 PM, a spus:
boabe de cafea, la 08 December 2012 - 10:18 PM, a spus:
Pai acum cu internet totul e posibil
siteul e al unor prieteni de-ai unor prieteni, dar n-am idee daca trimit si in Ro, incearca sa te uiti
http://www.kitchenware.it/
Multumesc, Adriana! Am sa ma uit sa vad daca livreaza in Romania.
Postat 09 December 2012 - 12:11 AM
Postat 09 December 2012 - 10:53 PM
Si eu m-am innoit otzara,ca tot am fost la Tupperparty vineri seara(de ceva ani nu am mai fost la asa ceva ):
Poze din net:
-o farfurie,doza cum vreti sa-i ziceti,rosie(poza net,dar o puteti si pe a mea vedea intr-o poza cu fursecuri);mi se potriveste bine la clatite,ca eu cand fac,fac,si asta e buna ca are si capac:

-razatoarea mare pentru Spätzle:

-si o carte de retete(ca nu aveam destule

La fel ca si Adrianei,imi erau absolut indispensabile toate,si simteam ca nu pot trai fara ele
Razatoarea si cartea le primesc dupa Anul Nou
Postat 09 December 2012 - 11:00 PM
in seara asta am inaugurat penseta pentru pliculete de ceai si a mers foarte bine, idem penseta de luat feliile de jambon
Postat 09 December 2012 - 11:02 PM
Postat 09 December 2012 - 11:11 PM
Foxyy, la 09 December 2012 - 11:02 PM, a spus:
Sotul m-a intrebat inainte sa ma duc la Party"Dar iti trebuie ceva?",zic:"Na,nu neaparat,dar tipa care m-a chemat e o veche cunostinta de la gradi si nu am putut sa o refuz!".Lui nu-i era de bani,dar stie cat ma enervez ca nu am loc in dulapuri pt toate si ii era teama ca ma mai umplu de castroane si alte cele
Postat 14 December 2012 - 11:22 PM
O sa fac pentru Craciun biscuitii, o sa scriu numele mesenilor pe ei si o sa pun la fiecare in farfurie peste servetel biscuitele cu propriul nume.
Postat 15 December 2012 - 12:01 AM

Ajutor