Forum Culinar: Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra - Forum Culinar

Salt la continut

• 105 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

#1301 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 February 2013 - 09:06 PM

Multumesc, Iulia! Iiiuuu, si zici ca am aruncat cu banii pe fereastra? O sa ii fac un probeu in weekend.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1302 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 20 February 2013 - 09:19 PM

na, nuj' mie asa mi s-a parut...adica albusul fiind vascos curge greu prin orificiile alea. Cea mai simpla si eficienta medota de separat fara sa te murdaresti ramane cea cu sticla de plastic, parerea mea.

#1303 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2013 - 09:27 PM

Pfuaaai, am uitat complet de ea! Dar complet! :director:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1304 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2013 - 09:48 PM

Daca tot m-am impiedicat pe.aici macar sa postez. Lunile trecute, deci sa nu credeti ca le-am luat pi täti gramada!- mi-am luat un bloc de cutite cu 35 de locusoare ca sa nu mai tin cutitele si foarfecele in sertar ca ma-nierveaza. Poza de pe net:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-12-13613897077927.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1305 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 February 2013 - 11:26 PM

Vezi postareapetunie, la 04 February 2013 - 11:00 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 04 February 2013 - 12:31 AM, a spus:

asa e, am vazut oferta, dar nu am apucat sa merg atunci si apoi am intrebat si mi-au zis ca au facut retur la ce nu se vinde. Astept sa apara din nou in oferta, ... sau poate sa sun la ei la centrala sa intreb de el ... merci Imagine postata

Daniella nu ai Kaufland prin zona?Eu din Kaufland l-am luat pe al meu;ce-i drept,nu-l folosesc aproape deloc,dar l-am luat.
Si la Aldi am vazut saptamana trecuta,dar Aldi nu cred ca este inca in Romania,sau?

In rest ce sa mai zic,ma innebuniti cu oalele/cratitele voastre.Eu inca mai visez la vreo doua Le Creuset,dar nu acum ca oricum nu am loc in dulapuri.

Multumesc, Petu! O sa ma uit cand mai ajung in Kaufland, dar nu am nici unul in zona mea si ajung rar. Aldi nu cred ca este, dar daca zici ca sunt asa de frecvente o sa ma uit si in alte supermarketuri! la ce raion ? la ustensile diverse de astea mici de bucatarie?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1306 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 21 February 2013 - 04:26 PM

Vezi postareaDaniella, la 20 February 2013 - 11:26 PM, a spus:

Multumesc, Petu! O sa ma uit cand mai ajung in Kaufland, dar nu am nici unul in zona mea si ajung rar. Aldi nu cred ca este, dar daca zici ca sunt asa de frecvente o sa ma uit si in alte supermarketuri! la ce raion ? la ustensile diverse de astea mici de bucatarie?

Da,pe-acolo pe unde sunt tot felul de chestii mici,cutitase,foarfece de bucatarie etc
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1307 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 February 2013 - 06:06 PM

Lapo, sa le folosesti sanatoasa! De unde ai luat oalele? Le-ai comandat de pe vreun site sau le-ai luat personal din Frantzusia?
Vreau si eu o oala de asta usoara LC.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1308 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 21 February 2013 - 06:15 PM

Lori, sa uiti tu sa ne prezinti creusetele :tongue3: ?
Faine si oalele si canile.

#1309 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2013 - 06:21 PM

Da, zi si tu! Apai daca nici pe astea nu le scot la interval...multumesc mult fete! Le-am folosit de le-am zapacit si pe unele si pe altele. Abia astept sa ma duc iar in Anglia sa vad ce mai are LC. Acolo sunt multe chestii pe care la noi nu le gasesti. In Germania au niste pretze de iti vin toti dracii! :tongue3:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1310 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2013 - 06:25 PM

Acum sa va intreb ceva: in US am dat de un pasta maker electric, in care arunci toate ingredientele, apesi pe buton si pac ies pastele. Are vreo 15 forme. Din nefericire, in Evropa nu exista asa ceva...inca :tongue3: ori ati vazut/auzit de asa ceva?
Imagine atasata: monthly_02_2013/post-12-13614639023816.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1311 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 21 February 2013 - 06:58 PM

Lori, merci de info si link. E aiurea ca nu se gasesc în Europa. Nu cred ca voi comanda, pentru ca nu mi-e rentabil. Oala costa 56-57 euro, iar shipping & duty si DHL , toate împreuna aproape înca odata cît oala. Si ce nu ma încînta în mod special, e ca-s facute în Asia :tongue3:
Mai bine pun cîtiva euro în plus, si-mi iau la colectie tot una din asta grea emailata, facuta în Franta. Mi-ar fi placut însa o lecreuseta usoara.

Am o lecreuseta blue caribbean, de 6 l si ceva, dar e lata nu înalta. Si as fi vrut una înalta. Eh, sa vedem...

Nu cunosc aparatul ala de facut paste, dar Any are atasamentul pentru KA, cu care face paste. Pe ala îl stiu si eu.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1312 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2013 - 07:55 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 February 2013 - 06:25 PM, a spus:

Acum sa va intreb ceva: in US am dat de un pasta maker electric, in care arunci toate ingredientele, apesi pe buton si pac ies pastele. Are vreo 15 forme. Din nefericire, in Evropa nu exista asa ceva...inca Imagine postata ori ati vazut/auzit de asa ceva?

M-ai facut curioasa si am cautat repede pe amazon ( am eu un iepuras de peste ocean care ma iubeste :tongue3: ). Aia care am gasit-o acolo are 9 forme cica si recenzii bune.
Totusi 150 de dolari mi se pare mult, desi cand fac supa cu taitei de casa as prefera sa am o masinarie de asta, ca in rest desi mie imi plac pastele, barbatu-miu nu prea le iubeste, motiv pt care gatesc rar...

#1313 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 February 2013 - 08:19 AM

Iulia, probabil m-am uitat eu aiurea ca am vazut 15 feluri. Buba mare e ca nu poti comanda electrice din US. Adica poti, dar risti sa nu mearga pentru ca ei au un alt sistem voltaic. Dar de misto, e misto, mai ales ca arunci toate alea gramada si pe partea ailalta ies pastele. :angryfire:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1314 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 February 2013 - 08:25 AM

Ai dreptate cu sistemul lor voltaic. Adevarul e ca in afara de telefon mobil n-am avut/am nici o electronica de pe la ei.
E misto, dar totusi scump in opinia mea.
Am sa optez totusi pt o masina clasica de paste cand i-a veni vremea. Pe mine nu ma deranjeaza sa framant. Imi pierd rabdarea la taiat taiteii subtireeeee. :angryfire:

#1315 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 February 2013 - 09:18 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 February 2013 - 08:19 AM, a spus:

Iulia, probabil m-am uitat eu aiurea ca am vazut 15 feluri. Buba mare e ca nu poti comanda electrice din US. Adica poti, dar risti sa nu mearga pentru ca ei au un alt sistem voltaic. Dar de misto, e misto, mai ales ca arunci toate alea gramada si pe partea ailalta ies pastele. :angryfire:

Sunt adaptoare la curent, nici nu costa mult, daca are cine sa-ti aduca pentru cativa euro cat este adaptorul, nu merita sa-ti negi o placere!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1316 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 February 2013 - 10:12 AM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 22 February 2013 - 08:25 AM, a spus:

Am sa optez totusi pt o masina clasica de paste cand i-a veni vremea. Pe mine nu ma deranjeaza sa framant. Imi pierd rabdarea la taiat taiteii subtireeeee. :angryfire:

Are la Lidl saptamana asta (sau trecuta?!) in oferta saptamanii. Nu retin pretul, dar decent.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1317 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 February 2013 - 03:26 PM

Vezi postareaMaya, la 21 February 2013 - 06:58 PM, a spus:

Lori, merci de info si link. E aiurea ca nu se gasesc în Europa. Nu cred ca voi comanda, pentru ca nu mi-e rentabil. Oala costa 56-57 euro, iar shipping & duty si DHL , toate împreuna aproape înca odata cît oala. Si ce nu ma încînta în mod special, e ca-s facute în Asia :salut:
Mai bine pun cîtiva euro în plus, si-mi iau la colectie tot una din asta grea emailata, facuta în Franta. Mi-ar fi placut însa o lecreuseta usoara.

Am o lecreuseta blue caribbean, de 6 l si ceva, dar e lata nu înalta. Si as fi vrut una înalta. Eh, sa vedem...

Nu cunosc aparatul ala de facut paste, dar Any are atasamentul pentru KA, cu care face paste. Pe ala îl stiu si eu.

Imi pare rau ca nu te satisface. Da, daca faci comanda de un produs, doua nu se merita transportul si taxele. Eu am luat mai multe chestii, asa ca s-a rentat. Ale mele sunt facute in Tailanda si nu pot sa spun decat ca sunt impecabile si sunt originale. Faza e ca nu le gasesti in Europa, sau cel putin nu erau cand mi le-am comandat eu. Ai gasit in Franta? Ca asa ma duc la cumparaturi :salut:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1318 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 February 2013 - 03:30 PM

Vezi postareazerda, la 22 February 2013 - 09:18 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 February 2013 - 08:19 AM, a spus:

Iulia, probabil m-am uitat eu aiurea ca am vazut 15 feluri. Buba mare e ca nu poti comanda electrice din US. Adica poti, dar risti sa nu mearga pentru ca ei au un alt sistem voltaic. Dar de misto, e misto, mai ales ca arunci toate alea gramada si pe partea ailalta ies pastele. :salut:

Sunt adaptoare la curent, nici nu costa mult, daca are cine sa-ti aduca pentru cativa euro cat este adaptorul, nu merita sa-ti negi o placere!

Le am ;). Suveniruri din viata mea acolo. Tot de-acolo am venit si cu ceva electronice si cu mama adaptoarelor toate au facut fîsss cand le-am dat drumu'. La o masinarie din asta nu m-as risca. Stiu un forum de KAideri in Germania unde isi povestesc ca isi comanda din SUA si spuneau de nush ce transformator de prin aviatie etc :salut: La' mai bine pas.

Deci fete, si mie imi place sa framant, ce nu imi place e cand zboara faina prin toata bucataria si am si in urechi! ;) Adica, asta nu e chiar asa tragic, dar curatatu' bucatariei dupa aia...;)

Edit: Iulia, pot doar sa iti spun ca pastele proaspete au un cu totul alt gust. Nici eu nu prea mananc de la punga. Singurele pe care le mananc, si asta rar, sunt spaghetti cu usturoi si ulei de masline si tagliatele cu ciuperci, sunca, usturoi si smantana. Cu sos de rosii nu pot manca, dar daca le fac eu si pestele si sosul , ei, la alea nu ma pot abtine.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1319 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 22 February 2013 - 03:57 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 February 2013 - 03:26 PM, a spus:

Imi pare rau ca nu te satisface. Da, daca faci comanda de un produs, doua nu se merita transportul si taxele. Eu am luat mai multe chestii, asa ca s-a rentat. Ale mele sunt facute in Tailanda si nu pot sa spun decat ca sunt impecabile si sunt originale. Faza e ca nu le gasesti in Europa, sau cel putin nu erau cand mi le-am comandat eu. Ai gasit in Franta? Ca asa ma duc la cumparaturi :salut:

Pai nu stiu daca m-ar satisface sau nu, ca n-am avut produsu' în mîna ;)
Si cum ziceam, nu vreau sa ma complic cu ceva ce nu-s sigura, pen'ca nu-mi place sa pierd bani (dupa cum se stie, io-s mai zgîrcita chiar decît Peter :salut: ... Peter mein lieber, wo bist du??? )

Nu sînt înca în Europa, stockpot-urile astea, si poate nici nu vor fi vreodata. Anumite produse nu ajung aici, din pacate.

Are careva canutele de espresso de la LeCreuset? Eram curioasa sa le vad comparate pe lînga alte obiecte, sa-mi dau seama de marime. Nici astea nu-s în EU. Au volum de 100 ml, cam mult, stiu, dar eram curioasa cît sînt de înaltute în cm.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1320 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 February 2013 - 04:26 PM

Da, eu :salut: Sunt replica in miniatura a mug-urilor, dar mie nu mi se pare ca materialul acela gros da bine in miniatura, la lucruri mici. Nu stiu de ce, asa simt eu. Eu am altele doua de ceramica de la un olar german, dar sa ma bati daca mai stiu cum il cheama. Alea, desi e tot ceramica, is mortale.
Nu sunt in EU dar sunt in Anglia. Daca intentionezi sa mergi, gasesti aici adresele:
http://www.lecreuset...roduct/Serving/

Edit: Faci o excursie pe-aici si te las sa pui mana pe ele :salut:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 105 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68