Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra
#1581
Postat 24 July 2016 - 11:23 AM
#1584
Postat 24 July 2016 - 08:19 PM
Adriana, cind o infigi in friptura, nu pierzi sucurile din carne ?
#1586
Postat 25 July 2016 - 12:22 AM
#1588
Postat 28 August 2016 - 11:11 AM
#1589
Postat 28 August 2016 - 01:18 PM
#1590
Postat 28 August 2016 - 09:29 PM
#1591
Postat 28 August 2016 - 11:13 PM
azi mai pe lumina ala negru
inauntru
http://www.jamieoliv...SBIqye1u6APv.97

si cred ca se pot folosi si ca suport pentru tinut lingura asa
#1592
Postat 29 August 2016 - 09:25 AM
#1593
Postat 02 November 2016 - 12:27 PM
cre' ca azi dupa amiaza o folosesc pe cea rotunda la o tarta cu spanac
#1594
Postat 02 November 2016 - 01:53 PM
Valabil pentru pizza, focaccia.
#1595
Postat 02 November 2016 - 02:56 PM
#1596
Postat 02 November 2016 - 05:37 PM
#1597
Postat 02 November 2016 - 07:50 PM
Acum se coace tarta, va zic impresii pe urma.
Pe cea mare vreau sa o inaugurez cu niste biscuiti, sunt grele si antiaderente sau cum se zice pe romaneste?
#1598
Postat 02 November 2016 - 10:29 PM
#1599
Postat 03 November 2016 - 08:09 AM
Adriana, la 02 November 2016 - 07:50 PM, a spus:
da, asa se zice. mai nou, non stick
Adriana, la 02 November 2016 - 10:29 PM, a spus:
aici se foloseste decat in loc de de.
imi dau seama ca voi vorbiti f putin romaneste si dupa atatia ani ati ajuns deja sa ganditi in limba tarii adoptive.
sper ca tu nu te superi
on: din plimbarile de toamna asta mi-am mai luat si eu o forma de tort detasabila, dar cu diametru mai mic decat cele pe care le aveam (ma lansez la torturi cu etaj
forma de tort am folosit-o, ca sa vad cam ce greutate ar avea tortul - 1.2kg, la ras, p-ailalta de madeleine urmeaza. parca era o reteta pe-aici?
a, uitam! si omu' a vrut un foarfec mai mare ptr taiat puiul.
iar duminica mi-a venit c-o tava ceramica (s-ar putea coace in ea, dar e frumoasa si ptr prezentarea finala) in forma de peste si-i marisoara. nici nu stiu un' s-o pun si nici ce sa fac cu ea
#1600
Postat 03 November 2016 - 08:48 AM
Eu m-as incumeta la un o friteoza pe aer, cele care prajesc cu o Lg de ulei si restul aer fierbinte .
Preturile sunt piperate pentru mine si ofertele cam limitate. Ma intereseaza in special pentru cartofi prajiti crocanti, deci nu moi, nu aburiti.
Din cate am inteles Tfalul e mai mult un fel de masina de gatit la foc mic si abur si drept urmare cartofii prajiti, aripioarele sunt mai moale, nu au crantz indiferent de soiul lor.
Voi stiti ? Mai ales cei de prin N America, poate ma nimeresc la marci ?
Multumesc si o zi foarte, foarte frumoasa sa aveti !

Ajutor









