Forum Culinar: Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra - Forum Culinar

Salt la continut

• 105 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

#561 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 14 February 2011 - 10:52 AM

+1 KA .De taiat cuburi,tai cu mana,dar mi-ar placea ce are Adriana.

Ce mi-ar placea mie de la KA(Maya parca are,dar e rea si nu se lauda,nu zice nimic,dar parca am vazut in poze) este morisca/macinatoarea asta

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-59-12976734937174.jpg
De mult imi stau ochii pe ea,ca aia buna-buna ce o aveam mi s-a stricat.
Dar la cat costa asta de la KA,mai stau fara,:occasion14:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#562 Useril este offline   carminap 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 14 February 2011 - 03:22 PM

La Braunul meu ambele vase au cutite metalice si fac exact ce face si morisca/macinatoarea pusa de Petunie.Din poza lipseste paharul gradat pentru piciorul pasator si un dispozitiv pentru prins corpul principal pe perete.Imi place tare ce are Maya dar pentru ce nevoi am eu e bun si un braun.Si apoi un KA este prea scump pentru buzunarul meu!

#563 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 February 2011 - 10:23 PM

Vezi postareaMaya, la 14 February 2011 - 12:25 AM, a spus:

În afara faptului ca mi-a si placut ca aspect(potriveste cu mine.E puternic si plin de curbe :floare: )l-am ales si pentru stabilitate.Are peste 11 kg :floare:

peste 11 kg????????? moamaaa! cred k tb sa-l mute iubitul tau din loc! deci are si blender?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#564 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 February 2011 - 11:28 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 February 2011 - 10:23 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 14 February 2011 - 12:25 AM, a spus:

În afara faptului ca mi-a si placut ca aspect(potriveste cu mine.E puternic si plin de curbe :floare: )l-am ales si pentru stabilitate.Are peste 11 kg :floare:

peste 11 kg????????? moamaaa! cred k tb sa-l mute iubitul tau din loc! deci are si blender?

Blender-ul e un aparat individual,da,îl am,aceeasi marca.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#565 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2011 - 08:19 AM

Electrocasnicele KA sa inteleg ca sunt "mercedesurile" sculelor de bucatarie, vorba lui Vaxile?
Mi-e imi trebe 1 cu blender cu tot, pt ca practic e singurul ce imi lipseste ... nu-i acelasi lucru cu mixerul vertical. Iar de ras, taiat si feliat imi doresc ... ca sa nu mai stau sa tai zarzavaturi pentru ciorbe si mancaruri de mana, ca imi place sa scurtez la max timpii si sa automatizez si eficientizez pe cat posibil mai mult din munca, in bucatarie sau oriunde altundeva.

#566 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 15 February 2011 - 07:52 PM

Daniella , eu am un Bosch...imi place tare mult , macina , taie , toaca...dar de cand am cumparat piticul de la Braun ( nu e ca al Carminei dar asemanator , in loc de vasul ala mare are un Blender exceptzional!!!)

Totul se monteaza rapid la motorul de ma mixerul vertical , inclusiv blender-ul. Si eu cu robotul asta fac papa la Elena. De fapt , cu piureatorul ( mixerul vertical) mai mult.

Ce-mi place e ca se spala urgent!!!!

#567 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 February 2011 - 07:55 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 February 2011 - 08:19 AM, a spus:

Electrocasnicele KA sa inteleg ca sunt "mercedesurile" sculelor de bucatarie, vorba lui Vaxile?
Mi-e imi trebe 1 cu blender cu tot, pt ca practic e singurul ce imi lipseste ... nu-i acelasi lucru cu mixerul vertical. Iar de ras, taiat si feliat imi doresc ... ca sa nu mai stau sa tai zarzavaturi pentru ciorbe si mancaruri de mana, ca imi place sa scurtez la max timpii si sa automatizez si eficientizez pe cat posibil mai mult din munca, in bucatarie sau oriunde altundeva.

Daniella , la cat gatesti pt 2 persoane....

Stii cat timp se pierde cu demontatul sculelor , spalatul....( chiar si la masina , trebuie bagate , scoase , montate iar....)

Eu folosesc robotul numai pt cantitatzi mari.

#568 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2011 - 09:36 PM

da, ai de spalat, dar nu faci cu mana ce faci cu blenderul, + la ce poti face si de mana scurteaza timpii de tocat, pasat, ras si daca tot vreau un blender, ma gandeam sa aiba si alea de taiat/ras legume ca tare nu-mi place sa tai de mana. Am o rasnita si la mixerul vertical pe care il am acum, dar marunteste destul de tare si in plus e mica ...daca imi intra 2 cepe medii taiate si se impotmoleste, trebuie sa o tot zgudui ... :pupic:

mie imi place sa iau si sa arunc toate acolo si sa blenduiesc de ex fructe cu tot cu cuburi de gheata (+eventual zahar, alcool), sau toate ingredientele de chiftele, sau legumele toate pt o supa crema ..., pentru un sos, pentru sarmale, perisoare etc 8fara orez nah!), iar ala al Carminei, dupa cate il stiu ca il are si un prieten de al meu are si moara (un fel de blender mai mic) mai mare ca a mea dubla si un blender mare cu protectie pentru alimente dure sau gheata. Asta dupa cate stiu are blenderul mare ... poti baga o groaza in el. Cu un blender mic si unul mare si mixerul vertical pe care il pui in pozitie nu-l mai tii in mana eu zic ca rezolvi multi timpi pierduti in bucatarie. Eu am sensibilitate si la taiatul cepei, de ex sa tai o ceapa maruntel plang de mi se inrosesc ochii, o bagla mine in moara acum, dar asa mai trebe sa sucesc, sa zgudui rasnita ata ca ma enerveaza deja.

si apoi toate astea de legume le clatesti imediat cu apa si gata... Doar daca bagi ceva gras trebuie sa bagi la masina

mie mi se pare util tot ce iti poate usura munca in bucatarie, tocmai de aceea vreau parerile voastre :floare: de e un robot ce usureaza nu care iti face mai mult de lucru

#569 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 February 2011 - 10:44 PM

Daniella , ziceam de feliat , de razuit , nu de blender!!!!!! Fara ala nu pot nici eu. Dar pt 2 morcovi cat bag la ciorba nu dau drumul nici macar la Zerkleiner , darmite la robot!!! :floare:

Daca-tzi place cu gheatza , Braun-ul ala mic are si un Ice Cruscher...cel putzin al meu are.

La blender oricum nu-i mare filozofie la spalat , ca se ia de pe motor si se baga asa in masina de spalat :occasion14:

#570 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2011 - 11:49 PM

Vezi postareaMutti, la 15 February 2011 - 10:44 PM, a spus:

Daniella , ziceam de feliat , de razuit , nu de blender!!!!!! Fara ala nu pot nici eu. Dar pt 2 morcovi cat bag la ciorba nu dau drumul nici macar la Zerkleiner , darmite la robot!!! ;)

Daca-tzi place cu gheatza , Braun-ul ala mic are si un Ice Cruscher...cel putzin al meu are.

La blender oricum nu-i mare filozofie la spalat , ca se ia de pe motor si se baga asa in masina de spalat :D

pai da, asta e ca imi trebe musai un blender si asa ca am zis sa iau si cu razatori, masina de tocat carne, etc ... asta daca ziceti si voi ca sunt ok si merita. Al tau toaca si varza? Uite eu spre exemplu la o ciorba pun multeeee legume (pentru ca nu pun nimic fainoase): 3 cepe, 3 morcovi, cate 1 patrunjel-pastarnac-telina ... ei bine mai bine spal o razatoare si mixerul vertical decat sa dau toate astea de mana pe razatoare (ca stii: tati nu mananca taiat oricum, decat cum l-a invatat mamica lui - dat pe razatoarea mare), mai ales ca ceapa efectiv ma omoara!!! Varza nu fac ca nu-mi place sa o toc de mana ... In fine am mule comoditati :floare: de astea ... cand eram la mama aveam asistenta mea: eu eram bucatarul sef, ea asistenta care facea treaba murdara: curatat si taiat legume (io combinam, montam, asezonam, decideam vasul, timpii de gatit si procedura); la fel cand gateam pentru si cu prietenii pana sa ma iau cu al meu ... aveam multi ucenici pentru a prepara o masa. Acum s-a pus in cui :floare: Lui tati nu-i place sa intre in bucatarie ... , iar mie nu-mi place sa fac treaba fara ajutor ... deci bucatareala mea e cam schioapa ... De aia ma gandesc la un ajutor serios si destoinic intr-un blender cu tot cu razatoare diverse ... si de aia ca sa fac o afacere buna cer parerile voastre experte inainte. Hai ca iar m-am plans de inamicul artei mele culinare :occasion14:

Carmina bate albusul bine ? Ca mixerul meu vertical actual nu le bate bine deloc.

#571 Useril este offline   carminap 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 16 February 2011 - 09:49 AM

Daniella,albusul sta bat!Cu telul pe care il are si ficamea a facut frisca.Imi place ca are butoanele protejate cu o membrana de cauciuc si se curata usor,nu intra mizerie in el.Vasele cu cutite au pe fund niste capace cu garnituri de cauciuc ca sa nu alunece pe blat si cu care se pot acoperi .Vezi un pic filmuletele si te lamuresti daca este ceea ce iti doresti tu.

#572 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 16 February 2011 - 10:58 PM

Da , da , da , taie varza!!!! Nici mie nu-mi place sa o tai si al meu iubeste varza.

De razuit razuieszte cam prea mare , la morcovi ma refer....nush de ce....

#573 Useril este offline   Carlota 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationConstanta

Postat 17 February 2011 - 11:59 PM

Daniela, sper ca am citit bine... tu vrei sa-ti razuie si legumele?
Asta nu te-ar incanta?
http://www.moulinex....f0-f5980cc0f2b7

Eu il am dar n-am tocat la el, don't ask me... :hug: ... in rest l-am folosit la greu, mai ales cand era fata micuta. De fapt, l-am luat cand am inceput diversificarea. Am facut tone de piureuri si cisterne de suc la el. Plus ca toate prajiturile el le-a muncit. :hug:

#574 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 18 February 2011 - 08:07 PM

Daniella precum zice Mutti un blender face mult mai mult decat orice alt robot.

Eu am de la Mulinex (ca si cel a lui Carlota doar modelul difera)....dezamagire totala in momentul in care il speli. Batatorul de oua nu are voie sa fie bagat sub apa...te chinui...apai sincer de il folosesc nu stau sa pierd juma de ceas sa-l spal si sa-l montez. recomand Mulinex nici dusmanilor...mama are Philips cred ei bine la ala mai merge pt ca tot piciorul de tinere a batatorului de oua il poti demonta si spala nu de alta dar trebuie sa te gandesti ca acolo iti intra ba o crema, ba o maioneza ...cu timpul prinde miros si astfel nu faci mare branza. Philipsul de ex la feliatul legumelor are un disc reglabil, Moulinexul are doar 2 dimensiuni....tu stii de ce bani dispui insa gandeste-te foarte bine inainte de a achizitiona dita mai masinaria.

Am un blender de la Lidl cred ca e Silver Crest.....mai mult decat multumita..face tot ce face dita mai robotul sau aproape tot.Sa-ti spun din experienta mea de bucatarit...mi-am luat un tocator de ceapa, un pieptene de taiat ceapa (ca poate or taia ceapa singura :hug:)...sa-ti spun ce folosesc...cutituuuuuuuu pentru ca ala taie mai repede si sincer imi e mai la indemana.

#575 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 27 February 2011 - 10:03 AM

Pun si eu ultimele achizitii:

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-739-12987936959433.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-739-12987937189042.jpg

Si cate ceva ce au iesit din ele. Din pacate nu stiu deloc sa colorez! Poate aveti sugestii!

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-739-12987938021247.jpg

#576 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2011 - 12:57 PM

Vezi postareacarminap, la 12 February 2011 - 10:06 PM, a spus:

Atasament mr6550mfp-250x250.jpg

Pe acesta il am eu.Am cerut ajutorul piciului si am pus o poza de pe net.

Carmina, cum se cheama mixerul Braun Multiquick (si are vreun numar) sau altfel? Am gasit doar multiquick nr. 1 si 3, dar nu au al doilea blender mare si cu vasul ala de metal pt blenduit inauntru. Stii tu cum se cheama modelul ala cu doua vase o moara mica si un vas pt blender mai mare? cred ca e un Braun Multiquick 5, dar in Metro si Real nu l.am gasit, cred ca tb sa merg la astea specialziate: Domo, etc...
Merci :violent6:

#577 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 February 2011 - 05:55 PM

Vezi postareapunticu, la 27 February 2011 - 10:03 AM, a spus:

Pun si eu ultimele achizitii:

Punticule, faine achizitiile...si multe! De unde le luasi? :D

#578 Useril este offline   carminap 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 27 February 2011 - 09:29 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2011 - 12:57 PM, a spus:

Vezi postareacarminap, la 12 February 2011 - 10:06 PM, a spus:

Atasament mr6550mfp-250x250.jpg

Pe acesta il am eu.Am cerut ajutorul piciului si am pus o poza de pe net.

Carmina, cum se cheama mixerul Braun Multiquick (si are vreun numar) sau altfel? Am gasit doar multiquick nr. 1 si 3, dar nu au al doilea blender mare si cu vasul ala de metal pt blenduit inauntru. Stii tu cum se cheama modelul ala cu doua vase o moara mica si un vas pt blender mai mare? cred ca e un Braun Multiquick 5, dar in Metro si Real nu l.am gasit, cred ca tb sa merg la astea specialziate: Domo, etc...
Merci :)

Am intrat acum pe domo si au exact ca al meu Braun MR570 cu pretul in magazin 499,90 si 494,90 la comanda online.In poza vad exact piesele pe care le am eu.Am vazut in seara asta Cireasa de pe tort,Gogoasa a tocat miez de floarea soarelui cu un mixer ca al meu!

#579 Useril este offline   Daniela 69 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 25-April 10

Postat 02 March 2011 - 12:03 PM

Forme de silicon bune rau si la pret (11 lei) si la calitate (ies prajiturelele foarte repede din ele si se spala usor). Cumparate din piata Minis de la magazinul ,,Un banut''. Mai aveau si individuale in forma de stea si trifoi la 2 lei bucata.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2011/post-650-12990602137777.jpg

#580 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 March 2011 - 12:13 PM

Ce misto sunt inimioarele.Santuletul ala l-as umple cu ciocolata.

Arata acest topic

• 105 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul