Forum Culinar: Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra - Forum Culinar

Salt la continut

• 105 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

#681 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 30 June 2011 - 03:51 PM

Vezi postareaMaya, la 30 June 2011 - 03:15 PM, a spus:

Cît de frumoas poate fi vasul asta!Cît e de mare?

Da, si mi-e imi place tare mult. Este destul de mare are 35cmx20cm si scrie Made in Italy pe fundul lui.

#682 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 June 2011 - 04:35 PM

Chef, eu vasurilor pe care le-am cumparat aici le-am facut un singur tratament, stat in apa 12 ore, uscat si folosit, ulterior luat din raft si folosit si gata.

#683 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 30 June 2011 - 04:38 PM

Vezi postareaAdriana, la 30 June 2011 - 04:35 PM, a spus:

Chef, eu vasurilor pe care le-am cumparat aici le-am facut un singur tratament, stat in apa 12 ore, uscat si folosit, ulterior luat din raft si folosit si gata.

Multumesc Adriana. Asa voi face.

#684 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 30 June 2011 - 05:41 PM

Vezi postareaanema, la 30 June 2011 - 10:02 AM, a spus:

Unde sunt magazinele Lidl in Bucuresti? Am incercat sa gasesc pe site-ul lor dar nu reusesc sa vad lista...

Anema, nu stiu in Bucuresti pe unde sunt. Eu nu locuiesc in Bucuresti.
Singurul indiciu pe care ti-l pot da este ca magazinele Plus s-au transformat in Lidl.

#685 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 30 June 2011 - 05:44 PM

Vezi postareaIoana, la 30 June 2011 - 02:49 PM, a spus:

Boabe de cafea, ce frumoase sunt vasutele, ulcicile sunt super, vreau si eu,da cine stie cand mai ajung in tara :(
Eu mi-am adus cu mie 3 strachini,dar imi plac la nebunie ulcicile,imi aduce aminte de cele ale bunicii in care punea lapte la prins.

Sa le folosesti cu placere.Cat de aparatul pt gogosi sa sti ca e bun, e firma proprie a lidl Lidl,eu am de la ei aparatul pt waffe si o plita cu inductie.La cat mai multe gogsi dietetice :D

La-chef, ce culoare frumoasa are vasul, m-am indragostit, ador verdele.

Anema, nu-s in Bucresti,dar ce am vazut pe net ar avea un magazin prin Rahova,acum nu stiu daca sunt mai multe.

:) Multumesc mult, Ioana!
Maine seara am sa incerc aparatul pentru gogosi.
Ii trimit un pachet nepotelului si m-am gandit sa fac niste gogosele. Merg de minune cu gem de capsuni si rubarba!

#686 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 30 June 2011 - 11:11 PM

Boabe de Cafea sa stii ca electrocasnicele de la Lidl si anume Silver Crest sunt tare bune pentru pretul ce-l au. Am multe de la ei si eu.

La-Chef-A sa stii ca "botezul" oalei de lut e si pentru ca sa observi tu daca are vre-o fisura. Dar sunt sigura ca si nebotezata e folosibila :D.
Imi place tare mult vasul tau! Sunt inebunita dupa vasele din ceramica :) . Iar culoarea e super!

Anema uite site de pe pagina de la Lidl unde poti cauta cel mai apropiat magazin Lidl de orasul tau: http://213.144.6.110...dex.htm?change=
Scrii doar localitatea si apoi dai cautare si iti posteaza toate magazinele din arpopiere. Oricum curand se vor deschide in toate orasele.

#687 Useril este offline   anema 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 11-May 11
  • LocationBucuresti

Postat 01 July 2011 - 01:07 PM

Merci Yoyo! Acolo am incercat si eu ieri sa intru dar nu mergea...

#688 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 July 2011 - 04:11 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 30 June 2011 - 04:38 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 30 June 2011 - 04:35 PM, a spus:

Multumesc Adriana. Asa voi face.

Daca vasul este smaltuit nu e problema mare de tratament. Daca vasul este nesmaltuit este o mare problema pentru ca absoarbe mirosuri, gusturi, lichidul din preparate. Apoi nu le poti spala cu detergent ... va imaginati ca lichidul din mancare ramane captiv in lut ... :thumleft:

Eu am un vas smaltuit pe care il foloses cu placere, fara probleme si fara botez initial mai mare de jumatate de ora in apa fiarta. Mancarea iese foarte gustoasa si se face foarte bine.

In schimb am cumparat 2 vase nesmalutite pe care l-am tinut doar initial 12 h in apa, apoi jum de ora inainte de fiecare intrebuintare. Ei bine dupa 2 intrebuintari a trebuit sa le arunc (desi am incercat vreo saptamana sa scot mirosul din ele cu ape fierte, cu tinut cate 24 ore in apa cu bicarbonat) ... inutil au capatat o duhoare de mancare stricata ... Nu stiam ce miroase a carne stricata in dulapul de vase ... :toothy6: Personal dupa ce am simtit acel miros in nari o saptamana, nu ma incumat sa mai cumpar vreodata vase nesmaltuite. Ceva similar a patit si soacra mea.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#689 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 01 July 2011 - 05:27 PM

Vezi postareayoyo, la 30 June 2011 - 11:11 PM, a spus:

Boabe de Cafea sa stii ca electrocasnicele de la Lidl si anume Silver Crest sunt tare bune pentru pretul ce-l au. Am multe de la ei si eu.

La-Chef-A sa stii ca "botezul" oalei de lut e si pentru ca sa observi tu daca are vre-o fisura. Dar sunt sigura ca si nebotezata e folosibila :).
Imi place tare mult vasul tau! Sunt inebunita dupa vasele din ceramica :toothy6: . Iar culoarea e super!

Anema uite site de pe pagina de la Lidl unde poti cauta cel mai apropiat magazin Lidl de orasul tau: http://213.144.6.110...dex.htm?change=
Scrii doar localitatea si apoi dai cautare si iti posteaza toate magazinele din arpopiere. Oricum curand se vor deschide in toate orasele.

:thumleft: Ce ma bucur! Chiar nu stiam nimic despre marca asta.

#690 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 July 2011 - 10:17 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 July 2011 - 04:11 PM, a spus:

Daca vasul este smaltuit nu e problema mare de tratament. Daca vasul este nesmaltuit este o mare problema pentru ca absoarbe mirosuri, gusturi, lichidul din preparate. Apoi nu le poti spala cu detergent ... va imaginati ca lichidul din mancare ramane captiv in lut ... :occasion15:

Eu am luat niste vase din Maramures, nesmaltuite.Mesterul olar ne-a sfatuit ca inainte de prima utilizare sa le pun o lingura de untura, sa le bag in cuptorul incalzit si sa le las un pic pana se incalzesc usor.Le spalati si le folositi.Eu asa am facut si le-am folosit si la copt paine si nu miros si nu-s patate.

Aici si aici.

Boabe de cafea, sunt frumoase foc.Eu le ador.Cele cumparate din Maramures le iubesc.

Gabita, fa cum a zis Adriana.Nu are nevoie de alt tratament.

#691 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 02 July 2011 - 12:42 PM

Vezi postareaEataly, la 01 July 2011 - 10:17 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 01 July 2011 - 04:11 PM, a spus:

Daca vasul este smaltuit nu e problema mare de tratament. Daca vasul este nesmaltuit este o mare problema pentru ca absoarbe mirosuri, gusturi, lichidul din preparate. Apoi nu le poti spala cu detergent ... va imaginati ca lichidul din mancare ramane captiv in lut ... :floare:

Eu am luat niste vase din Maramures, nesmaltuite.Mesterul olar ne-a sfatuit ca inainte de prima utilizare sa le pun o lingura de untura, sa le bag in cuptorul incalzit si sa le las un pic pana se incalzesc usor.Le spalati si le folositi.Eu asa am facut si le-am folosit si la copt paine si nu miros si nu-s patate.

Aici si aici.

Boabe de cafea, sunt frumoase foc.Eu le ador.Cele cumparate din Maramures le iubesc.

Gabita, fa cum a zis Adriana.Nu are nevoie de alt tratament.

:occasion15: :D Multumesc!
Am primit ieri si o oala mare de sarmale de Corund. Trebuie sa o pozez si pe aia :D

#692 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 03 July 2011 - 11:41 AM

Tata si-a comandat setul doubletta (ochii vad, inima cere) si fara sa ma intrebe mi-a comandat si mie. Nu am vrut sa-l las cu povara platii si l-am achitat "bucurandu-ma".
Pana acum l-am incercat la chiftele fara ulei, cartofi wedges unsi cu putin ulei si amestecati cu pesmet si condimente, o budinca de dovlecei si pulpe de pui.
Functioneaza cam ca un cuptor fara ventilatie. Daca deschizi capacul din cand sa iasa aburul produsele se rumenesc frumos. Se curata foarte usor.
Desi nu mi-am dorit tigaia cu "tehnologie Nasa" deocamdata sunt multumit de ea.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#693 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 03 July 2011 - 12:05 PM

Adica tigaie dubla?
Am facut si eu in ea pulpe de pui cu cartofi si ies bine dar tre sa stai cu ochii pe ea ca in 2 secunde se arde, fiind subtire. Eu acum o folosesc cu mare succes doar la omlete, ies inalte, pufoase si perfecte.

#694 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 03 July 2011 - 12:31 PM

Vezi postareaAdriana, la 03 July 2011 - 12:05 PM, a spus:

Adica tigaie dubla?
Am facut si eu in ea pulpe de pui cu cartofi si ies bine dar tre sa stai cu ochii pe ea ca in 2 secunde se arde, fiind subtire. Eu acum o folosesc cu mare succes doar la omlete, ies inalte, pufoase si perfecte.

Nu chiar, fundul e gros de 5 mm.
Uite, dracia asta:
.
http://www.youtube.c...h?v=o-97YIUxHaU
.

"Nu veti mai avea parte de house =)) in bucatarie"
Pretul Nu e rezonabil, no sir!
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#695 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 03 July 2011 - 02:10 PM

Am inteles, e faina, succes la experimente
a mea cum ziceam e subtirica
http://adriananicole...leta-din-paste/

#696 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 11 July 2011 - 10:19 AM

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-9-13103723025572.jpg

De un an il cautam. =))

Eu cand l-am vazut pe un site american, era fara biluta de marmura in mijloc.

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-9-13103722871971.jpg

#697 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 11 July 2011 - 10:31 AM

io asa ceva n-am mai vazut, da-i interesanta ideea Imagine postata

da' tu ce bati cu telul? ca eu, de cand am descoperit mixerul Imagine postata, doar ouale de omleta (daca sunt mai mult de 5) le mai bat cu telul Imagine postata

pup manuta cea micuta Imagine postata

#698 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 11 July 2011 - 10:34 AM

Nici eu n-am vazut asa ceva, la ce foloseste?

#699 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 11 July 2011 - 01:52 PM

Pai e un tel cu o viteza in plus(doua, in cazul meu).

Desi am Ka, sunt o gramada de alte lucruri care le fac la mana.Si is prea lenesa sa il murdaresc pentru doua oua, sosuri si alte batataciuni(a se citi lucruri care necesita batere cu telul :) ).

#700 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 11 July 2011 - 06:45 PM

Eu îl folosesc la creme,sabaioane pe baie de apa/aburi sau la sosuri,budinci...chestii de astea :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 105 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37