
Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra
#901
Postat 14 December 2011 - 01:15 AM

#902
Postat 15 December 2011 - 11:41 AM
uptown girl, la 13 December 2011 - 10:38 AM, a spus:

n-am rezistat tentatiei si-am luat pe linga el, un set cu o planseta de silicon pt. macarons (eu ma gindesc sa o folosesc la bezele si la choux-uri, ca tot mi-a facut Dexter pofta cu ele


de unde ai cumparat setul ptr macaroons? As vrea sa imi iau si eu unul!!!! Nu stii daca se pot face si comenzi pe mail?
#903
Postat 16 December 2011 - 04:10 PM


#906
Postat 16 December 2011 - 10:06 PM
any_annette, la 16 December 2011 - 04:43 PM, a spus:
Laguiole are si alte motive nu doar musca/albina. Cap de taur si Coquille Saint Jacques.
Chiar ma întrebam cît sînt de bune, fiind asa scumpe. Am vazut seturi de 6 cutite Steak nu demult, la 400 euro.
Aveau manunchi din lemn de ienupar. Tare frumusele mai erau!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#907
Postat 16 December 2011 - 10:13 PM
#908
Postat 16 December 2011 - 10:42 PM
Maya, la 16 December 2011 - 10:06 PM, a spus:
Laguiole are si alte motive nu doar musca/albina. Cap de taur si Coquille Saint Jacques.
Chiar ma întrebam cît sînt de bune, fiind asa scumpe. Am vazut seturi de 6 cutite Steak nu demult, la 400 euro.
Aveau manunchi din lemn de ienupar. Tare frumusele mai erau!
Sunt bune, eu le cunosteam de la socrii mei ca le au.
Le-am incercat in seara asta si taie super, alta viata

Eataly, la 16 December 2011 - 10:13 PM, a spus:
Astea le-am luat cu 39 reduse de la 89 euro.
E lem de palisandru nu stiu cum ii zice in romaneste.
Lili, taie cutitele? Sunt ok atunci

#909
Postat 16 December 2011 - 11:07 PM
any_annette, la 16 December 2011 - 10:42 PM, a spus:
E lem de palisandru nu stiu cum ii zice in romaneste.
Lili, taie cutitele? Sunt ok atunci

Palisandru?

Banuiesc ca exista tot felul de variatiuni, cu manunchiuri din te miri ce lemne, mai scumpe... mai ieftine. Si probabil si metalul/inoxul difera. Nu ma pricep eu. Cert este ca alea de le-am vazut, erau adevarate bijuuri. Dar scumpe pentru 6 cutite de steak...
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#911
Postat 17 December 2011 - 03:23 AM
Eu am inhatat si tigaile astea, bune, groase si destul de grele. Al meu zice : n-aveai, asa-i


Nu stia ca in masina aveam tava asta (deja la magazin vedeam vol au vent pe ea


#912
Postat 18 December 2011 - 03:10 PM

#913
Postat 20 December 2011 - 11:57 PM



Va pun si reteta imediat

#915
Postat 21 December 2011 - 12:21 AM
petunie, la 20 December 2011 - 11:57 PM, a spus:



Va pun si reteta imediat

le-am vazt si eu in oferta,da nu stiam cum sunt.Maine il trimit pe al meu sa-mi ia.
#916
Postat 21 December 2011 - 07:58 AM
any_annette, la 21 December 2011 - 12:17 AM, a spus:
E foarte complicata!Am topit niste resturi de ciocolata si mosi de ciocolata,am amestecat cu cornflakes,müsli cu fructe uscate,niste nuca macinata si alune taiate grob.
Am mai topit si o glazura de cioco la micro,am uns formele inauntru,am lasat sa se usuce si am mai repetat de doua ori operatiunea.Dupa ce am uns al treilea strat de cioco(nu am mai lasat sa se usuce) am indesat cu lingurita maglavaisul de cioco si restul,am dat si deasupra un sigiliu de cioco si am dat la congelator ca vroiam sa mearga repede treaba;eram curioasa

Astazi nu mai bag in congelator ca sa iasa netede si frumoase

Ioana, la 21 December 2011 - 12:21 AM, a spus:
Sa stii ca-s tare faine.Mie imi pare rau ca nu mi-am luat si alte modele.
#917
Postat 21 December 2011 - 02:03 PM
cum se face glazura pe care zici ca ai topit-o?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#918
Postat 21 December 2011 - 02:21 PM
Daniella, la 21 December 2011 - 02:03 PM, a spus:
cum se face glazura pe care zici ca ai topit-o?
Se cumpara


Eu am avut una in pahar si am topit-o la microunde dupa instructiuni
#919
Postat 21 December 2011 - 03:04 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#920
Postat 21 December 2011 - 07:25 PM
petunie, la 21 December 2011 - 07:58 AM, a spus:
any_annette, la 21 December 2011 - 12:17 AM, a spus:
E foarte complicata!Am topit niste resturi de ciocolata si mosi de ciocolata,am amestecat cu cornflakes,müsli cu fructe uscate,niste nuca macinata si alune taiate grob.
Am mai topit si o glazura de cioco la micro,am uns formele inauntru,am lasat sa se usuce si am mai repetat de doua ori operatiunea.Dupa ce am uns al treilea strat de cioco(nu am mai lasat sa se usuce) am indesat cu lingurita maglavaisul de cioco si restul,am dat si deasupra un sigiliu de cioco si am dat la congelator ca vroiam sa mearga repede treaba;eram curioasa

Astazi nu mai bag in congelator ca sa iasa netede si frumoase

Ioana, la 21 December 2011 - 12:21 AM, a spus:
Sa stii ca-s tare faine.Mie imi pare rau ca nu mi-am luat si alte modele.
La noi nu mai aveau decat inimioare, maine mai trec pe la alt Aldi ca voiam si alte forme, nu numai inimioare