pranz pt musafiri idei? sfaturi? pareri?
#1
Postat 03 November 2010 - 10:56 AM
De cand cu asta mica , am invatzat un lucru: mai bine sa fie totul gata pe cand vin musafirii , sa incalzesc numai....pt ca exact atunci vrea ceva...sau tre schimbata , sau ii e foame.... si mie-mi place , cand spun: venitzi la 13 ca sa mancam la 14 ASA SA FIE! Bem ceva , o poveste , apoi trecem la masa....
Deci: duminica am musafiri.....o pereche cu o fetitza de 3 ani. Nemtzi.
M-am gandit sa fac o supa de galuste( ei nu mananca in rest asa ceva) si mai ce????????????????????
nush ce sa fac felul 2.....
si nush ce sa fac sa-i ia ochii la aia mica , pt ca e cam mofturoasa si nu vreau sa plece fata flamanda. ( Tat-su o zis sa nu-mi bat capul , dar deh...mi-e draga Mia )
As vrea ceva pe care sa-l pot pregati de sambata. ( sau macar partzial) ..ca sa nu am bataie de cap duminica pt ca mi-s singura acasa pana vin musafirii ( al meu vine de la fotbal cu juma de ora inainte si abia o sa apuce sa bea o galeata de apa si sa faca dus)
Ce nu mananca Nadine: iepure , gasca , ratza....in rest , orice.
#2
Postat 03 November 2010 - 11:10 AM
#3
Postat 03 November 2010 - 11:15 AM
dark angel, la 03 November 2010 - 11:10 AM, a spus:
Dark , dar astea nu pot sa le pregatesc inainte si sa le incalzesc.....
Bucatzile alea de pui pe care le faci la fetele tale , sunt din piept? Bautut ca la snitzele? ca ma gandesc ....poate am vreme...si atunci fac si cartofi prajitzi la cuptor....
#4
Postat 03 November 2010 - 11:25 AM
#5
Postat 03 November 2010 - 11:31 AM
simonaro29, la 03 November 2010 - 11:15 AM, a spus:
dark angel, la 03 November 2010 - 11:10 AM, a spus:
Dark , dar astea nu pot sa le pregatesc inainte si sa le incalzesc.....
Bucatzile alea de pui pe care le faci la fetele tale , sunt din piept? Bautut ca la snitzele? ca ma gandesc ....poate am vreme...si atunci fac si cartofi prajitzi la cuptor....
nu-l bat, asa subtire il dau prin ou si pesmet si le fac la cuptor, noi nu prea prajim, poti sa le prajesti...eu le-am si congelat si au stat bine
minipizzele la fel, se congeleaza bine....dint-ro foaie iti ies destule si pt adulti, fata o sa manace una , hai 2...a mea una mananca si e satula...la la chicken chips(asa le zice la magazin ) mai mult de 6 nu mananca sara(asa ca sa-ti faci o idee subtiti cat degetele tale
#6
Postat 03 November 2010 - 11:40 AM
Fasiile alea de pui par interesante. Si cu Chips. Frankfurteri in aluat....se aude bine , dar oare mai am vreme???? O sa-i fac in Quarkteig , se face iute....sau iau un Blätterteig si-l tai fasii....
#7
Postat 03 November 2010 - 12:11 PM
#9
Postat 03 November 2010 - 10:01 PM
simonaro29, la 03 November 2010 - 09:48 PM, a spus:
Epure cu ciocolata si coniac sau rata cu mere si castane sau gulas de cerb cu ciuperci. Avantajul la astea e ca le poti face cu o zi inainte si in ziua cu pricina doar le incalzesti.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#10
Postat 03 November 2010 - 10:03 PM
simonaro29, la 03 November 2010 - 10:56 AM, a spus:
Bene. Ii dai fish fingers cu o salata de paste cu rosii uscate la soare si tinute in ulei si cu usturoi si cu filet de anchoix.
Sa aibe ketchup si maioneza la indemana.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#11
Postat 03 November 2010 - 10:31 PM
#12
Postat 03 November 2010 - 10:48 PM
simonaro29, la 03 November 2010 - 10:31 PM, a spus:
Si mie. Da' daca vrei sa le dai asa ceva tre sa pui carnea la macerat de vineri, ca s-o faci sambata si s-o mance duminica
Si la gulasul asta le dai mamaliga pe langa. Pe care o faci duminica, evident.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#13
Postat 04 November 2010 - 09:18 AM
#14
Postat 04 November 2010 - 01:04 PM
simonaro29, la 04 November 2010 - 09:18 AM, a spus:
Atunci fierbi niste pappardelle si gata. Merge si asta la fix.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#15
Postat 08 November 2010 - 11:49 AM