Forum Culinar: Athenian Fish - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Athenian Fish Tilapia fillet with artichoke hearts

#1 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 13 November 2010 - 06:07 PM

ATHENIAN FISH

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966375705.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966377458.jpg

INGREDIENTE:
-
4 Tilapia fillets (sau peste alb)
- 1 borcan anghinare marinate
- 1 ceapa
- 1 ardei rosu
- 2-3 catei de usturoi
- 1 lamaie
- 1 pahar de vin alb sec
- 1 legatura patrunjel verde
- ulei de masline
- sare, pier, condimente pentru peste

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966361751.jpg

Intr-o tava intinsa (eu am acoperit-o cu folie de aliniu) si unsa cu putin ulei de masline, se aseaza bucatile de peste condimentate si stropite cu ulei si zeama de lamaie. Se pune tava la cuptor la 200gr C circa 15-20 minute.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966362645.jpg

Se taia ceapa si ardeiul marunt. Se pune ceapa la calit intr-o lingura de ulei de masline. Se adauga ardeiul si se lasa sa se inmoaie putin. Se stropeste cu vin si se lasa sa scada la jumatate.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966363484.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966364326.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966365359.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966366422.jpg

Se adauga anghinarea cu tot cu marinata, se amesteca, se pune si usturoiul taiat felii, se condimenteaza si se lasa sa mai fiarba. Se opreste focul si se adauga si patrunjelul verde tocat marunt.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966367493.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966368543.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966369545.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966372992.jpg

Se scoate pestele de la cuptor, se aseaza pe farfurie si se serveste cu sosul de anghinare si mamaliga. Este delicios.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966373964.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966374822.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-701-128966376581.jpg






#2 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 November 2010 - 06:25 PM

Ah , ce suculent arata, si ce bun trebuie sa fie ..yammmmmmmmmmi

#3 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 November 2010 - 06:57 PM

Atenian, ne-atenian arata demential!

#4 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 14 November 2010 - 05:47 PM

Vezi postareastella, la 13 November 2010 - 06:25 PM, a spus:

Ah , ce suculent arata, si ce bun trebuie sa fie ..yammmmmmmmmmi


Foarte suculent si bun intradevar. Se poate inlocui ardeiul gras cu rosii si e la fel de bun.

#5 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 14 November 2010 - 05:49 PM

Vezi postareaEataly, la 13 November 2010 - 06:57 PM, a spus:

Atenian, ne-atenian arata demential!


Multumesc Lilly. :rolleyes:

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi