Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 502
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#10061 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 January 2012 - 11:00 PM

Vezi postareakoral, la 11 January 2012 - 08:29 PM, a spus:

Cătălin e bine dpdv fizic, i s-a dezumflat şi nasul, respiră mai bine, nu mai are echimoze horror, încă nu ştim cum e cu maşinile.

Adica a avut septul atins? L-a vazut si un orelist? Daca a fost septul atins trebuia o mica atela, ca sa nu se deformeze nasul, sa devina grecesc :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#10062 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2012 - 11:03 PM

Vezi postareakoral, la 11 January 2012 - 08:32 PM, a spus:

A, uitai să vă spui... acuma o să mă urâţi cu patimă, da" mie-mi place să calc... :D

La un moment dat imi placea si mie, sau in fine o faceam fara urma de regret, insa acum ... nici daca ar curenta fierul nu m.as feri asa de tare. Poti sa treci si pe la mine sa faci cunostinta cu macar o mica parte din cele 5 masini x 6 kg pe saptamana cat torc eu? :D
Banuiesc ca ai lansat-o nu ca sa te uram, ci ca sa fii invitata pe la casele tuturor :D

#10063 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2012 - 11:05 PM

Vezi postareaany_annette, la 11 January 2012 - 09:07 PM, a spus:

Deocamdata liftul nu functioneaza, dar maine eu oricum o sa fac scarile :D

ce inseamna asta? ai zi de joc de glezne? sau faceti scarile cu randul? :D

#10064 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 11 January 2012 - 11:08 PM

Vezi postareamoatza, la 11 January 2012 - 10:33 PM, a spus:

Oana, esti mortala! si-n poza, si-n ce faci! bravo!

sa-ti traiasca mogaldetele!

imi place ca vorbesti asa de frumos de socrii tai, bravo!

Multumesc de complimente, m-ai facut sa ma simt foarte bine :D

Vorbesc frumos de socrii mei ca sunt chiar f f f speciali, ma ajuta mult, nu-mi zic nimic rau, au avut grija de relaxarea mea, de copii si multe altele... ii iubesc foarte mult.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#10065 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 11 January 2012 - 11:10 PM

Vezi postareaany_annette, la 11 January 2012 - 10:41 PM, a spus:

Oana foarte fain morcovii :D !

multumesc

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#10066 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 11 January 2012 - 11:12 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 January 2012 - 11:03 PM, a spus:

A, uitai să vă spui... acuma o să mă urâţi cu patimă, da" mie-mi place să calc... :D

La un moment dat imi placea si mie, sau in fine o faceam fara urma de regret, insa acum ... nici daca ar curenta fierul nu m.as feri asa de tare. Poti sa treci si pe la mine sa faci cunostinta cu macar o mica parte din cele 5 masini x 6 kg pe saptamana cat torc eu? :D
Banuiesc ca ai lansat-o nu ca sa te uram, ci ca sa fii invitata pe la casele tuturor :D

+ 1, si eu sunt anticalcat ,ha,ha!!
ReteteFamilie.com

#10067 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2012 - 11:17 PM

Oana arati splendid! Desi ai zis ca ai abandonat cura, ca sa nu se simta si socrella obligata sa-ti tina isonul (o alta dovada care arata ca este intr-adevar o persoana foarte speciala si care se gandeste la cei din jur), mi se pare ca ori ai slabit, ori nu ai prea multe in plus (poate doar alea 2 kg ce le aveam si eu la 33 ani).
Multumesc ca ai pus poze si ai facut rezumat la vacanta, imi place tare sa ma uit pe pozele tale: preparate faine si fatoase, picele niste scumpe, tu nu arati de varsta majoratului! brava!
Ideea cu morcovii mi se pare super de efect, dar nu stiu cu ce sunt umpluti (branzica?) si banuiesc ca ai copt aluatul (inainte de a-i umple pe forma aia de dulciuri, nu stiu cum se cheama, dar a facu si soacra ta cornulete cu branza pe ea, asa-i? Ai sa o postezi cap coada?
Imi place cum arata si cornuletele socrellei.
Chiar ma bucur pt tine ca ai asa socrii de treaba. E mare lucru. De ce nu-i luati de tot langa voi?

#10068 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 11 January 2012 - 11:17 PM

+1... :D
Nu ma deranjeaza sa calc. Ca n-o fac prea des, e alta mancare de peste! :D Da' imi place sa calc hainele (adicatelea camasi si budigaii de costum ai jupanului, sau pentru mine ceva camasi, vreo fusta sau rochie, nu' lenjerii, stergare si alte nebunii de pulovere / tricouri! :D).
No, acu' m-am trecut la zid langa Corina.... :D

#10069 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 January 2012 - 11:18 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 January 2012 - 11:05 PM, a spus:

ce inseamna asta? ai zi de joc de glezne? sau faceti scarile cu randul? :D

:D Dani, vroiam sa zic ca o sa urc si-o sa cobor pe scari, chiar daca o sa repare liftul.
Ii las pe altii sa-l probeze inaintea mea :D .

#10070 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2012 - 11:23 PM

Vezi postareamoatza, la 11 January 2012 - 08:26 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 11 January 2012 - 06:30 PM, a spus:

Sorina, citind mesajul tau, mi-am dat seama ca am scris numa' prostii, eu ma refeream de fapt la radacina de telina. Sa plang :D sau sa-mi dau una :D :D ?

he, he, he! bine ca nu-s singura!

Atunci ma consolez si eu :D

Vezi postareaany_annette, la 11 January 2012 - 07:28 PM, a spus:

Ma apuc de calcat :D !

azi suntem exact pe-aceeasi lungime de unda, am calcat de la 5 la 8, cu pauza de-o omleta. :D

Si eu tot la 8 am terminat, dar am mai lasat o camasa de-a mea din aia cu volanase, ca nu mai aveam rabdare.
Si-asa maine o iau de la capat, cu ce am spalat azi, sa ma pun la zi cu calcatul.

#10071 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2012 - 11:26 PM

Vezi postareaany_annette, la 11 January 2012 - 11:18 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 11 January 2012 - 11:05 PM, a spus:

ce inseamna asta? ai zi de joc de glezne? sau faceti scarile cu randul? :scratch:

=)) Dani, vroiam sa zic ca o sa urc si-o sa cobor pe scari, chiar daca o sa repare liftul.
Ii las pe altii sa-l probeze inaintea mea :lol: .

:71: Am crezut ca joia e ziua ta de sport, ori stiam ca in Italia anumite blocuri au ales sa faca curatenie un apartament pe zi/saptamana ... . Nu ma gandeam ca asa teama ai. Pai o sa.i faca proba nenea care il repara.
Tin minte ca eu/noi (copii de la bloc) opream in mod intentionat liftul intre etaje si apoi deschideam de la rotita aia laterala din exteriorul liftului, strecurand mana, dupa care in final saream de acolo. Pana m.a prins frati-miu si mi-a spus ca daca imi prind bluza sau similar o sa cad in casa scarii si o sa fie cam sangerie situatia din capul meu cu gargauni dornici de adrenalina. Apoi a venit mama de la serviciu si mi-a spus cum o doamna a ramas ieri intre etaje, a cazut in casa scarii si a murit. (De fiecare data cand vroia sa nu mai facem ceva, ne spunea o astfel de poveste ...doar acum m.am prins ca prea era un facut ..., dar uite ca am uitat sa o intreb... Si nu e psiholog, ori pedagog. De unde i-o fi venit ideea? In orice caz e disteapta ;) ! ).

Azi s-a nascut un copil de 5,5 kg . Ce ciudat ... unde o sa ajungem? :o

Am uitat sa va spun: s-a declarat cea mai calda iarna din ultimele 200. :o Si voi vreti zapada ? :105:

#10072 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 11 January 2012 - 11:31 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 January 2012 - 11:17 PM, a spus:

Oana arati splendid! Desi ai zis ca ai abandonat cura, ca sa nu se simta si socrella obligata sa-ti tina isonul (o alta dovada care arata ca este intr-adevar o persoana foarte speciala si care se gandeste la cei din jur), mi se pare ca ori ai slabit, ori nu ai prea multe in plus (poate doar alea 2 kg ce le aveam si eu la 33 ani).
Multumesc ca ai pus poze si ai facut rezumat la vacanta, imi place tare sa ma uit pe pozele tale: preparate faine si fatoase, picele niste scumpe, tu nu arati de varsta majoratului! brava!
Ideea cu morcovii mi se pare super de efect, dar nu stiu cu ce sunt umpluti (branzica?) si banuiesc ca ai copt aluatul (inainte de a-i umple pe forma aia de dulciuri, nu stiu cum se cheama, dar a facu si soacra ta cornulete cu branza pe ea, asa-i? Ai sa o postezi cap coada?
Imi place cum arata si cornuletele socrellei.
Chiar ma bucur pt tine ca ai asa socrii de treaba. E mare lucru. De ce nu-i luati de tot langa voi?

Multumesc mult de complimente si vorbele frumoase despre mine.
Conteaza mult.
Eu cu cura am luat-o usurel , mai fara zahar cand aveam pofta de dulce imi faceam ceva cu miere albine sau sirop artar. Mai lasasem faina alba si am bagat mai multa faina integrala si fara fructe dupa ora 2, cat mai multe legume bagam dupa ora 2. Asa mi-a spus antrenorul meu de la sala- fostul ca nu am mai dat la sala de 4 ani :105:. Am slabit 5 kg ,aveam 60kg dupa ce am facut o cura in care facusem foamea am mai pus 2 kg si aveam 62kg si acum am 57 dupa ce am luat-o mai incetisor si cu cap :scratch: as mai vrea inca 2 kg sa le slabesc dar astept dupa ce plec socrii mei.

Cornurile sunt toate facute de socrela mea, cu aluatul precizat in mesajul scris Zerdei si au fost umplute cu branzica de vaca, ceapa si putin unt. Aluatul a fost intins si apoi taiat fasii si apoi pus pe conuri de aluminiu si prajite in ulei incins. Am sa pun reteta , peste cateva zile, dar din pacate nu am multe poze, am uitat sa fac poze cand lucra socrela mea.

Te puic ma duc sa aspir , profit ca fetele sunt afara cu socrii mei.
ReteteFamilie.com

#10073 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2012 - 11:34 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 January 2012 - 11:26 PM, a spus:

:lol: Am crezut ca joia e ziua ta de sport, ori stiam ca in Italia anumite blocuri au ales sa faca curatenie un apartament pe zi/saptamana ... . Nu ma gandeam ca asa teama ai. Pai o sa.i faca proba nenea care il repara.
Tin minte ca eu/noi (copii de la bloc) opream in mod intentionat liftul intre etaje si apoi deschideam de la rotita aia laterala din exteriorul liftului, strecurand mana, dupa care in final saream de acolo. Pana m.a prins frati-miu si mi-a spus ca daca imi prind bluza sau similar o sa cad in casa scarii si o sa fie cam sangerie situatia din capul meu cu gargauni dornici de adrenalina. Apoi a venit mama de la serviciu si mi-a spus cum o doamna a ramas ieri intre etaje, a cazut in casa scarii si a murit. (De fiecare data cand vroia sa nu mai facem ceva, ne spunea o astfel de poveste ...doar acum m.am prins ca prea era un facut ..., dar uite ca am uitat sa o intreb... Si nu e psiholog, ori pedagog. De unde i-o fi venit ideea? In orice caz e disteapta :D ! ).

Azi s-a nascut un copil de 5,5 kg . Ce ciudat ... unde o sa ajungem? :71:

Am uitat sa va spun: s-a declarat cea mai calda iarna din ultimele 200. =)) Si voi vreti zapada ? :scratch:

Uite ca ce zici tu nu-i chiar gresit, as putea sa urc si sa cobor scarile in fiecare zi, pentru miscare :o .
Eu m-am blocat cand eram mica cu vara-mea si cu unchi-meu si ne-a scos el. Iar tu sareai anume :105: !

#10074 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 January 2012 - 11:40 PM

Oana, super ideile,multumim ca le-ai impartasit.Arati super, normal ca te intreaba de buletin.

Any, da la ce etaj stai?Am ramas si eu odata in lift cand stateam in tara.Stateam la 7 si intr-o dimineata cand plecam la munca am ramans intre etaje .Oricum las ca asa mai faci miscare:-p

Adriana, e o idee, nu zic nu, o sa ma uit cand ajung prin magazine,da oricum zilele astea sunt consemnata in casa.

Am vazut si eu bebloul de 5 kg,da nu e nimic iesit din comun, cumnatul meu avea aproape 6 kg la nastere si acu 49 de ani nu se faceau epidurale sau alte anestezii, asa ca a cam rupt-o pe maica-sa de nu i-a mai trebuit alt copil(bine era al 3-lea) :scratch:

Naspa e seara, ma ia si mai tare tuseaa.Am facut o ciorba acra de vacuta si niste varza calita cu niste carnati de casa.Ciorba am mancat, varza neam, nu se duce mai nimic pe gat.L-am pus pe al meu sa-mi faca un ceai si cand ne bagam in pat sa-mi traga o frectie
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#10075 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2012 - 11:45 PM

Vezi postareaany_annette, la 11 January 2012 - 11:34 PM, a spus:

Uite ca ce zici tu nu-i chiar gresit, as putea sa urc si sa cobor scarile in fiecare zi, pentru miscare :lol: .
Eu m-am blocat cand eram mica cu vara-mea si cu unchi-meu si ne-a scos el. Iar tu sareai anume :scratch: !

Pai asa am auzit ca urcatul scarilor de 10 ori x 10 etaje (faci tu socoteala pt blocul tau) pe zi in pas alert este echivalent cu 1 ora de sala si te costa nimic, fiind recomandat pentru orice afectiune sau conditie fizica, exceptand gravidele.

da, cu liftul, ca sa vedeti ce poate da prin cap copiilor ... si nu am fost dintre cei mai nazdravani, care fac boroboate. Daca ii intrebi pe ai mei o sa raspund ca am fost fooooarte cuminte, precis uita de patanie ... :105:

#10076 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2012 - 11:48 PM

Vezi postareaIoana, la 11 January 2012 - 11:40 PM, a spus:

Am vazut si eu bebloul de 5 kg,da nu e nimic iesit din comun, cumnatul meu avea aproape 6 kg la nastere si acu 49 de ani nu se faceau epidurale sau alte anestezii, asa ca a cam rupt-o pe maica-sa de nu i-a mai trebuit alt copil(bine era al 3-lea) :105:

Mie mi se pare ca se nasc bebeloi din ce in ce mai des, pe vremuri era o raritate ... :scratch: ...
asa am auzit ca a crescut media greutatii noilor nascuti ...

#10077 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2012 - 11:57 PM

Ioana eu stau olecuta mai jos de 7, deci nu ar fi o problema.
Daniellan-am stiut de chestia cu scarile. Mie la sala nu-mi place.

#10078 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 12 January 2012 - 12:03 AM

Vezi postareaOana S, la 11 January 2012 - 10:10 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 11 January 2012 - 10:07 PM, a spus:

Io vreau doar să întreb unde-i mama celor 3 fetiţe?
Frumoase foc!

Chiar acum vroiam sa-ti scriu tie, ha,ha!! mi-ai luat-o inainte :71:
Ma bucur ca lui Catalin ii este bine.
Imi plac foarte mult cutiutele, mai ales prima :scratch:.

Te pup!!

edit: thanks de compliment. In vacanta la hotel cand am comandat vin mi-au cerut buletinul, m-am simtit asa de bine. Aici se cere buletinul la persoanele mai mici de 21 de ani,ca nu au voi sa dea alcool pana la varsta asta. Si eu am fost cea mai fericita ca mi-au cerut, la ai mei 33 de ani...ha,ha!! sa ma laud si eu putin, sa ma simt bine =))

Nu mă mir deloc că ţi-au cerut buletinul... la cum arăţi, sunt sigură că ţi l-au şi verificat să nu fie fals... :105:
Îmi plac şi mie morcovii, abia aştept să pui reţeta. :lol:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10079 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2012 - 12:07 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 January 2012 - 11:00 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 11 January 2012 - 08:29 PM, a spus:

Cătălin e bine dpdv fizic, i s-a dezumflat şi nasul, respiră mai bine, nu mai are echimoze horror, încă nu ştim cum e cu maşinile.

Adica a avut septul atins? L-a vazut si un orelist? Daca a fost septul atins trebuia o mica atela, ca sa nu se deformeze nasul, sa devina grecesc :lol:

A dat cu faţa , cu capul, de fapt, în scaunul din faţă. L-a văzut şi un orl-ist, ovcorz, eu şi soţul am lucrat ani de zile în spitalul de urgenţă, aşa că am acoperit toate posibilităţile... sunt genială la scenarii, mai ales din alea negative, aşa că l-am verificat peste tot.
Nu pot să vă pun poză cu el, că nu mă lasă, dar are un nas perfect... :scratch: - mda, sunt mamă... :105: şi e cel mai frumos copil din lume, na! :71:

#10080 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2012 - 12:10 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 January 2012 - 11:03 PM, a spus:

A, uitai să vă spui... acuma o să mă urâţi cu patimă, da" mie-mi place să calc... :105:

La un moment dat imi placea si mie, sau in fine o faceam fara urma de regret, insa acum ... nici daca ar curenta fierul nu m.as feri asa de tare. Poti sa treci si pe la mine sa faci cunostinta cu macar o mica parte din cele 5 masini x 6 kg pe saptamana cat torc eu? :scratch:
Banuiesc ca ai lansat-o nu ca sa te uram, ci ca sa fii invitata pe la casele tuturor :71:

Cred că, de fapt, am vrut să vă arăt că nu sunt perfectă... că am şi eu micile mele defecţiuni... :lol:

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 502
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul