La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 19 January 2011 - 05:30 PM
vreau si cafea si bomboane si salata de fructe, ba si mic dejun insorit desi e 17:28 mi-e o foameee
Mutti si eu sunt deranjata la cutie in acelasi mod! Dupa abtineri timp de 20 ani, acu cand silueta mi-e data peste standardul meu... nu mai tin cont de nimic ... cand incep o treaba o si termin, fie ce-o fi!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 January 2011 - 05:30 PM
boni, la 19 January 2011 - 03:27 PM, a spus:
Sa stii ca ma asteptam sa fie mai amarui dar nu sunt,daca e sa compar sunt tot mai bune ferrero aurii(alea cu alune),o cutie mare de mon cheri(cu lichior si visina inauntru)i-am dat-o mamei ca alea sunt preferatele ei si ale lui sora-mea.In rest alea rotunde se joaca bubuletul le desface si zice ca joaca biliard cu ele sau fotbal,da nici el nu prea le mananca.
Postat 19 January 2011 - 05:34 PM
Daniella, la 19 January 2011 - 05:30 PM, a spus:
vreau si cafea si bomboane si salata de fructe, ba si mic dejun insorit desi e 17:28 mi-e o foameee
Mutti si eu sunt deranjata la cutie in acelasi mod! Dupa abtineri timp de 20 ani, acu cand silueta mi-e data peste standardul meu... nu mai tin cont de nimic ... cand incep o treaba o si termin, fie ce-o fi!
Ce-ai mai facut bun cu ciocolatele alea,le papati asa sau le mai reciclezi sub forma de creme sau alte dulciuri?
Eu daca-s depresata''(sunt eu mai intoarsa asa) m-asi infinge in dulciuri cioco' de preferat,asa ca e bine atunci sa nu le am in preajma.

Postat 19 January 2011 - 05:48 PM
Postat 19 January 2011 - 06:01 PM
boni, la 19 January 2011 - 05:48 PM, a spus:
Da si eu am luat aceeasi teapa,deasupra au o crusta neagra efectiv din zahar (mici granule negre,cum sunt coditele alea colorate pt. ornat),f. dulce

Postat 19 January 2011 - 06:44 PM
Postat 19 January 2011 - 07:07 PM
Geany, la 19 January 2011 - 07:00 PM, a spus:
Geany, ia de-aici

Number of downloads: 1
Postat 19 January 2011 - 07:14 PM

Postat 19 January 2011 - 09:47 PM
Geany, la 19 January 2011 - 05:34 PM, a spus:
Daniella, la 19 January 2011 - 05:30 PM, a spus:
Ce-ai mai facut bun cu ciocolatele alea,le papati asa sau le mai reciclezi sub forma de creme sau alte dulciuri?
Eu daca-s depresata''(sunt eu mai intoarsa asa) m-asi infinge in dulciuri cioco' de preferat,asa ca e bine atunci sa nu le am in preajma.

stau de lemn tanase, ca mie nu-mi plac amaraciunile acu de cand cu sarcina si alaptarea si jupanului nu-i plac de fel. Si o gramada din tabletele alea sunt amarui cioccolato puro (peste 60% scriu ei ca ar fi cioccolato puro fondente). Mai am o groaza (2,5 tablete) imi pare rau ca nu e mai simplu sa vi le ofer la propriu.
Daca mi-ati da o reteta la care sa folosesc ciocolata asta amaruie sa fac un mouse de cioco light. Si eu m-am tot infipt in cioco ...ca am avut o multime de la Craciun, astfel ca nu prea mai e nici picior...ultima cutie de bomboane si mos de ciocolata le-am mancat ieri. Au ramas tabletele ...
Postat 19 January 2011 - 09:48 PM
any_annette, la 19 January 2011 - 06:44 PM, a spus:
confirm!
Postat 19 January 2011 - 09:51 PM
any_annette, la 19 January 2011 - 07:07 PM, a spus:
Geany, la 19 January 2011 - 07:00 PM, a spus:
Geany, ia de-aici

Number of downloads: 1
eu am pus in marturii la botez din astea ... nu mai povestiti....ca i-am pastrat o marturie amintire in cufarul de trusou .. .sa nu ma puna aghiuta sa atentez la cutiuta cu surprize
Postat 19 January 2011 - 09:52 PM

Postat 19 January 2011 - 09:54 PM

Fetelor vreau sa pun si eu aici o intrebare intrebatoare,nici nu indraznesc sa ma duc la branze...Dar ma bantuie,eu si sorica mea(desi ea e in Italia si are acces la mozzarella adevarata),am mai luat pt. pizza si altele branza pe care scria mozzarela dar nu era in zer(deci stagionata,sau nu stiu cum sa-i zic),voi ati folosit?! E blesfamie mare sa folosesti deaia?!...

Postat 19 January 2011 - 09:58 PM
Daniella, la 19 January 2011 - 09:52 PM, a spus:

Asa... Daneelloo!!! Vasilica e un cupil' de la bubulet de la gradi' si cand face bubuletul o boacana(in fiecare zi dealtfel) zice:''nu ieu,Atzilica''!!''...De revelion era o lista interminabila cu sarbatoriti,si am zis sa-i numim Azillliccaa(pe 1 e sf. Vasile)..Aia e...Te-ai prins' acu'?!...

Postat 19 January 2011 - 10:18 PM
Geany, la 19 January 2011 - 09:54 PM, a spus:

Fetelor vreau sa pun si eu aici o intrebare intrebatoare,nici nu indraznesc sa ma duc la branze...Dar ma bantuie,eu si sorica mea(desi ea e in Italia si are acces la mozzarella adevarata),am mai luat pt. pizza si altele branza pe care scria mozzarela dar nu era in zer(deci stagionata,sau nu stiu cum sa-i zic),voi ati folosit?! E blesfamie mare sa folosesti deaia?!...

Printesa e rasfatata lui mami in continuare, pentru ca nu am inceput inca sa merg fizic la serviciu decat arareori. E sanatoasa si creste, multumim de intrebare si pupam bubuletul

Pt pizza si lasagna, paste la cuptor, sau sandwichuri incalzite sau reci, bruschete (sau orice fac pe foc) eu folosesc Mozzarella Fiorel (e la calup de circa 1 kg). O folosesc des asa ca imi convine sa o iau la 1 kg ca nu apuca sa se strice. O gasesc insa doar la Selgros si la Metro. Pe mine ma satisface, la cat e de scumpa aici aia in zer mi s-ar parea sacrilegiu sa o pun la cele pomenite, mai ales ca eu folosesc mult (1 kg nu-mi ajunge 2 saptamanani). Tot Fiorel iau si mozzarella bocconcini in zer...dar in ultima vreem nu am mai gasit-o, cum nu am mai gasit si o mozzarella de buffala romaneasca in zer, care imi placea tare. Astea bocconcini (in zer) nu le coc, le folosesc ca atare, in salate sau diverse aperitive.
Stii de care zic, Fiorel asta? Nu e nici scumpa, comparativ cu celelalte care sunt la gramaj mai mic. Am mai luat si pe cea la calup sub sigla Real su de la Napolact si astea au fost bune, dar ceva mai scumpa la kg. Incearc-o. Eu o folosesc de peste 10 ani... cred...de cand am fost prima oara in tara ei de origine si aici nu am gasit prea multe variante.
Postat 19 January 2011 - 10:19 PM
Geany, la 19 January 2011 - 09:58 PM, a spus:

Asa... Daneelloo!!! Vasilica e un cupil' de la bubulet de la gradi' si cand face bubuletul o boacana(in fiecare zi dealtfel) zice:''nu ieu,Atzilica''!!''...De revelion era o lista interminabila cu sarbatoriti,si am zis sa-i numim Azillliccaa(pe 1 e sf. Vasile)..Aia e...Te-ai prins' acu'?!...

stiam ca e de la Vasilica, ca ii zic si Vasilica celei mici cand ma supara

Postat 19 January 2011 - 10:21 PM
Daniella, la 19 January 2011 - 10:19 PM, a spus:
Geany, la 19 January 2011 - 09:58 PM, a spus:

stiam ca e de la Vasilica, ca ii zic si Vasilica celei mici cand ma supara

Vezi aici la han pe 31 sau 1...
Postat 19 January 2011 - 10:22 PM

Maii zii ceva de printesa!! Ce mai e nou in expresii sau destia,vrea tata mama,ce mai e nou?....

Postat 19 January 2011 - 10:41 PM
Mor dupa manutele si talpitele ei, dar momentan am ramas fara bani ca sa ii cumpar trusa aia de amprente...sa le imortalizez.
In rest nu face mare lucru, e inca la stadiul de bebelus