La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 17 January 2012 - 10:36 AM
Eataly, am fost chiar langa granita cu Italia, la Sillian (am inteles ca destul de aproape era Cortina d'Ampezzo). Nu era foarte multa zapada, cred ca a nins putin in iarna asta si pe-acolo, dar partiile erau foarte ok.
Postat 17 January 2012 - 10:56 AM
De ce punetzi voi sare pe rana cu pozele alea inzapezite , relelor?????
La mine-i martzi= zi de smotru. Am aspirat jos , am spalat , acusica urc in camere sa spir si acolo , apoi ma apuc de calcat.
Telefon n-am azi ca au innebunit telefoanele de ieri! Alaltaseaau erau aproape descarcate si al meu n-a vrut sa le punem la incarcat ca de la incarcat le aude fata mai tare daca suna , etc.... ( avem si cunostintze care suna ca bezmeticii pe la 9.30 seara nush pt ce desi stiu ca avem copil) In fine. Ieri dimineatza am uitat sa le pun la incarcat si asa ca de ieri au innebunit!!! Nu le mai recunoaste baza , daca ai noroc si potzi suna undeva atunci nu te aude celalalt..... In fine! Am scos nebunia aia din priza si acum astept sa se reseteze cumva , poate am noroc....
Naiba sa o ia de tehnica!!!! Nu mai bune erau alea cu disc?????
Postat 17 January 2012 - 11:11 AM
Stella, bafta pt. Vale azi
daumen_druecken.jpg (9.41K)
Number of downloads: 0
Si Mitzuleana mea e teleleu tanase, i-am dat drumu pe la 7 desi sunt cred ca -5 gr afara si nici pana acum n-a venit.Defapt a venit da nu am fost pe faza asa ca mi-a lasat ca semn 2 soareci pe terasa.De unde i-a mai gasit pe vremea asta nu stiu.
Mutti, f ciudat ce spui tu acolo de telefoane.De cand le ai, fii nca daca sunt mai vechiute mai pot face figuri acumulatorii.Si o chestiune de stiut pt detinatorii de telefoane fara fir, nu puneti niciodata telefonul in baza decat atunci cand e descarcat complet.
Aaa si ca tot te-am prin s prin zona, ai zis ca ai aparat cu aburi de spalat pe jos?zi si mie de care, ca uneori ma enerveaza cand spal cu mopul.
Eu ieri am avut program artistic de calcat,dar continui si azi(sper) ca mai am 2 cosuri.
Postat 17 January 2012 - 11:19 AM
2ut, la 17 January 2012 - 10:36 AM, a spus:
Eataly, am fost chiar langa granita cu Italia, la Sillian (am inteles ca destul de aproape era Cortina d'Ampezzo). Nu era foarte multa zapada, cred ca a nins putin in iarna asta si pe-acolo, dar partiile erau foarte ok.
Aha, multumesc.Chiar m-am uitat zilele trecute la Sillian.Da e destul de aproape de granita Italiei si de Cortina, Dolomiti.Speram sa ninga saptamana asta.
Postat 17 January 2012 - 11:42 AM
Ioana, la 17 January 2012 - 11:11 AM, a spus:
Stella, bafta pt. Vale azi
Si Mitzuleana mea e teleleu tanase, i-am dat drumu pe la 7 desi sunt cred ca -5 gr afara si nici pana acum n-a venit.Defapt a venit da nu am fost pe faza asa ca mi-a lasat ca semn 2 soareci pe terasa.De unde i-a mai gasit pe vremea asta nu stiu.
Mutti, f ciudat ce spui tu acolo de telefoane.De cand le ai, fii nca daca sunt mai vechiute mai pot face figuri acumulatorii.Si o chestiune de stiut pt detinatorii de telefoane fara fir, nu puneti niciodata telefonul in baza decat atunci cand e descarcat complet.
Aaa si ca tot te-am prin s prin zona, ai zis ca ai aparat cu aburi de spalat pe jos?zi si mie de care, ca uneori ma enerveaza cand spal cu mopul.
Eu ieri am avut program artistic de calcat,dar continui si azi(sper) ca mai am 2 cosuri.
Ioana , telefoanele le reparai , erau doar dezorientate
Sunt noi , de vreo 2-3 luni le-am cumparat.
Aparat de spalat pe jos ( cu aburi ):
eu am de la Kärcher
spala foarte bine
nu ai nevoie de detergent
darrrrrrrrrrrrrr
dureaza mult mai mult decat cu chestia aia de spalat pe jos. Eu n-am mop , am d-aia dreptungiulara , nush cum ii zice.
dar se usuca urgent , ceea ce pt mine e un avantaj , ca veci pururi calca fata unde era ud si iar arata ca naiba. Deh , gresie neagra.
Postat 17 January 2012 - 11:56 AM
Mutti, la 17 January 2012 - 11:42 AM, a spus:
Ioana , telefoanele le reparai , erau doar dezorientate
Sunt noi , de vreo 2-3 luni le-am cumparat.
Aparat de spalat pe jos ( cu aburi ):
eu am de la Kärcher
spala foarte bine
nu ai nevoie de detergent
darrrrrrrrrrrrrr
dureaza mult mai mult decat cu chestia aia de spalat pe jos. Eu n-am mop , am d-aia dreptungiulara , nush cum ii zice.
dar se usuca urgent , ceea ce pt mine e un avantaj , ca veci pururi calca fata unde era ud si iar arata ca naiba. Deh , gresie neagra.
aha, merci, credeam ca ai din ala gen mop cu aburi, astea de la Kärcher sunt ok, dar mi se pare putin cam mare.De la ei am pt masina.
Nici eu n-am mop clasic, il am pe asta
521334.jpg (18.6K)
da in ultimul timp parca nu-mi mai place ,ori tb sa ii schimb "mopul" ori nu-s ca desi nu pun detergent mult in apa, parca imi lasa dare.
Postat 17 January 2012 - 12:34 PM
Este ora pranzului, asa ca poftiti la masa!
feluri%20de%20mancare.jpg (57.11K)
pizza-hut-pizza.jpg (32.3K)
papanasi.jpg (58.4K)
Si dupa aceea se poate trage si un pui de somn.
pisica dormind.jpg (52.51K)
Postat 17 January 2012 - 12:41 PM
any_annette, la 17 January 2012 - 12:36 PM, a spus:
Da, corect si ceva de baut dupa asa o masa copioasa!
margarita.jpg (23.91K)
zz.jpg (20.65K)
Postat 17 January 2012 - 12:43 PM
Mai coafati, mai necoafati, serviti pana mai sunt.
Immagine 019.jpg (178.13K)
Postat 17 January 2012 - 12:48 PM
Georiana, prima poza arata belea.La mine inca e devreme pt pranz,da cred ca ma duc sa vad ce incropesc de mancare desi mai am niste supa si mazare de aseara
Mutti, la 17 January 2012 - 12:11 PM, a spus:
genul asta
3aa7d_Dampfreiniger_41MrwbFuEoL.jpg (26.24K)
Gata a iesit soarele, ma duc sa calc
Postat 17 January 2012 - 12:58 PM
Ioana, la 17 January 2012 - 12:48 PM, a spus:
Gata a iesit soarele, ma duc sa calc
Aha , asta arata mult mai shick
Si io ma duc inapoi la calcat, si aici e soare
Postat 17 January 2012 - 01:00 PM
Postat 17 January 2012 - 01:02 PM
Postat 17 January 2012 - 01:45 PM
Bia, bine-ai venit! hai, presteaza, ca-n tine ne e speranta, ca ai mintea aerisita!
Hazel, ce bine ca mai apari! In rest, nu mai zici nimic?
Vale, hai ca poti! Stella, sigur o sa ia nota mare! (ce-oi face eu cu puturosu' meu, de saptamana viitoare incepe si el. n-are niciun stres, aseara era la plimbare prin Romana)
Any, iar? esti incorigibila!
Giani, cum au iesit sarmalele?
In rest, gata? ati dovedit cu calcatul?
azi o zi mai relax, da' ma enerveaza c-a venit factura la gaze, muuuult, ca s-au scumpit tigarile -12.2 si, cel mai tare, benzina. si masinile astea au o soarbaaaa! din cauza asta nici nu se vad alte promotii, or fi?
Postat 17 January 2012 - 01:50 PM
moatza, la 17 January 2012 - 01:45 PM, a spus:
Bia, bine-ai venit! hai, presteaza, ca-n tine ne e speranta, ca ai mintea aerisita!
Hazel, ce bine ca mai apari! In rest, nu mai zici nimic?
Vale, hai ca poti! Stella, sigur o sa ia nota mare! (ce-oi face eu cu puturosu' meu, de saptamana viitoare incepe si el. n-are niciun stres, aseara era la plimbare prin Romana)
Any, iar? esti incorigibila!
In rest, gata? ati dovedit cu calcatul?
azi o zi mai relax, da' ma enerveaza c-a venit factura la gaze, muuuult, ca s-au scumpit tigarile -12.2 si, cel mai tare, benzina. si masinile astea au o soarbaaaa! din cauza asta nici nu se vad alte promotii, or fi?
Moatzo, iar .
Dar sa stii ca eu am mancat numai 2, al meu a luat ceaiul plus cutia cu biscuitii (am mai oprit vreo 5 acasa) si a plecat la tara la muncitori.
Se incalzesc si ei c-un pahar de ceai si daca mai e si-un biscuite pe langa parca e si mai bun.
Mie imi place sa fac, iar daca mai stiu ca-i fac si pe altii bucurosi, e si mai bine
Si aici s-a scumpit rau benzina, e sub orice critica.
Postat 17 January 2012 - 02:03 PM
moatza, la 17 January 2012 - 01:45 PM, a spus:
Draga Moatzo,au iesit f. gustoase (dupa gustul meu si alor mei,ca na' gusturile nu se discuta
Am pus si la ce gatim azi ,dar daca vreti va servesc si aici la han ca sunt calde...
SAM_2337.JPG (92.13K)
SAM_2348.JPG (56.78K)
Maine am in plan un bors bun de fasole colorata cu taitei de casa (sa am la huni felul 1 felul 2 asa ca am scapat de ei
La sarmalute nu ma infing
Postat 17 January 2012 - 02:13 PM
Sper sa fi dormit la cresa ca sa fie bine dispusa . Daca-i maraita o scot la plimbare-n carutz , nu-i dau drumul pe jos ca nu ma pot intzelege cu ea.
( Io calc numa' cand ii soare ca fac si plaja in acelasi timp

Ajutor