Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 535
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#10721 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 January 2012 - 10:00 PM

Vezi postareaGeany, la 16 January 2012 - 08:54 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 16 January 2012 - 08:49 PM, a spus:

Geaninoooooo is gata sarmalele?
Eu am pus sa fac o supa de legume.

DA,da da! Le-am sucit demult ,dar maine le pun la fiert 3 ore la ceun in cuptor la foc mititel ,stropite cu vin :thumleft:

wow!! gand la gand cu bucurie. Si socrela mea iubita si mult lipsita ca deja e in RO, mi-a facut luni dis de dimineata sarmalute si o oala de ciorba cu perisoare ,asa printre ultimele pregatiri de bagaje si a plecarii ei, ca sa ma lese mai libera dupa plecarea ei, si la ora 14 a plecat la aeroport :hungry: si inca ma bucur de sarmale, eu care nu fac asa ceva :scratch:
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#10722 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 January 2012 - 10:02 PM

Vezi postareaFoxyy, la 16 January 2012 - 09:46 PM, a spus:

Vezi postarealili, la 16 January 2012 - 04:16 PM, a spus:

Cerraaaaaaaaaa,prajitura ta imi aduce aminte de o prajitura pe care o facea bunica mea cand eram mica se numea prajitura cu bulion.In foi se puneau vreo 2linguri de bulion si erau subtiri ,le cocea pe fundul tavii,erau tari dar se inmuiau de la crema . Si crema se facea cu gris dar mai punea ceva, parca smantana ,nu mai stiu :scratch: tot asa punea si gem, doamne ce buna era.
Am facut-o si eu odata in urma cu vreo 10 ani cred,oricum demult dar nu mi-a iesit asa de buna cum o facea bunica.
Off,off, am cazut in butoiul cu melancoliie si mi-am adus aminte de copilarie, ce vremuri

Da' prajitura facuta de je nu vi-i pe plac? :thumleft:

Ce bine arata!! Vreau reteta!! te rog, cand se poate,cand este timp. Multam
ReteteFamilie.com

#10723 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 January 2012 - 10:10 PM

Vezi postareaIoana, la 17 January 2012 - 06:35 PM, a spus:

I´m happy, am dovedit doua cosuri cu rufe din cele 3 care au fost(unu l-am terminat ieri), acu pot sta linistita.Cam asa arata la mine acu :thumleft:

Atasament 24.jpg

Georgiana daca il trimiteai pe dansu mai devreme era si mai bine.Eu calc cand e soare ca daca e inorat si tb sa aprind lumina in casa ma depresez :scratch:

Eu calc de placere, nu zic nu,da ma calca in schimb pe nervi sa calc cearceafurile de pat fiinca aici au elastic de jur imprejur si ma enerveaza ca fac cute :hungry:

toate rufele sunt impachetate parca sunt din revista, vina si la mine. Wow!! prea perfect!
ReteteFamilie.com

#10724 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 January 2012 - 10:10 PM

Oana pai Fox a pus linku' ai chiar acolo subliniat(prajitura) da clik pe cuvantul subliniat ca te duce la reptzept'...

#10725 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 January 2012 - 10:15 PM

Vezi postareaOana S, la 17 January 2012 - 10:02 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 16 January 2012 - 09:46 PM, a spus:

Vezi postarealili, la 16 January 2012 - 04:16 PM, a spus:

Cerraaaaaaaaaa,prajitura ta imi aduce aminte de o prajitura pe care o facea bunica mea cand eram mica se numea prajitura cu bulion.In foi se puneau vreo 2linguri de bulion si erau subtiri ,le cocea pe fundul tavii,erau tari dar se inmuiau de la crema . Si crema se facea cu gris dar mai punea ceva, parca smantana ,nu mai stiu :hungry: tot asa punea si gem, doamne ce buna era.
Am facut-o si eu odata in urma cu vreo 10 ani cred,oricum demult dar nu mi-a iesit asa de buna cum o facea bunica.
Off,off, am cazut in butoiul cu melancoliie si mi-am adus aminte de copilarie, ce vremuri

Da' prajitura facuta de je nu vi-i pe plac? :scratch:

Ce bine arata!! Vreau reteta!! te rog, cand se poate,cand este timp. Multam

Pai, cum zicea si Geany, da click pe prajitura si-ai sa ajungi la reteta. :thumleft:

#10726 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 January 2012 - 10:16 PM

Vezi postareaGeany, la 17 January 2012 - 10:10 PM, a spus:

Oana pai Fox a pus linku' ai chiar acolo subliniat(prajitura) da clik pe cuvantul subliniat ca te duce la reptzept'...

Gata!! am citit toate paginile de la 515.

Daca scrieti asa mult, imi scapa ochii de la atata citit, chiar nu am vazut liniuta.

Multam fain!!
ReteteFamilie.com

#10727 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 January 2012 - 10:23 PM

langa vin si carnaciori, bine si langa o tuica fiarca care cred ca o sa mi-o fac in curand macar sa fie setul complet merge si o slaninuta cu ceapa rosie.
Ceapa e loco, slaninuta e romaneasca(Faros, parca se numeste firma, e din Suceava)

Fisier atasat  slaninuta.jpg (60.3K)
Number of downloads: 0
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#10728 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 January 2012 - 10:26 PM

Tin pumnii pt cei care vor sa se lese de fumat. Bafta mare!! Nu am nici un sfat, am incercat orice sfat dat de prieteni cand vroiam sa ma las si nu mergea nici unu, tot ambitia mea era in joc, asa ca... hai ambitia!!

La mine greu a fost astazi cand a trebuit sa ma trezesc la 6 dimineata cand s-a trezit cea mare, ca deobicei se ocupa socrela de ea cand se trezea: mic dejun, spalat, imbracat; eu ma trezeam la 8 ,beam cafeluta facuta de ea ,ma imbracam si fundul in masina si o duceam la gradi, acum greu pana ma obisnuiesc cu totul facut de mine :thumleft:

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#10729 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 January 2012 - 10:28 PM

Vezi postareaIoana, la 17 January 2012 - 10:23 PM, a spus:

langa vin si carnaciori, bine si langa o tuica fiarca care cred ca o sa mi-o fac in curand macar sa fie setul complet merge si o slaninuta cu ceapa rosie.
Ceapa e loco, slaninuta e romaneasca(Faros, parca se numeste firma, e din Suceava)

arata prea bine, salivez!!!!!
ReteteFamilie.com

#10730 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 January 2012 - 10:32 PM

Vezi postareaOana S, la 17 January 2012 - 10:10 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 17 January 2012 - 06:35 PM, a spus:

I´m happy, am dovedit doua cosuri cu rufe din cele 3 care au fost(unu l-am terminat ieri), acu pot sta linistita.Cam asa arata la mine acu :thumleft:

Atasament 24.jpg

Georgiana daca il trimiteai pe dansu mai devreme era si mai bine.Eu calc cand e soare ca daca e inorat si tb sa aprind lumina in casa ma depresez :scratch:

Eu calc de placere, nu zic nu,da ma calca in schimb pe nervi sa calc cearceafurile de pat fiinca aici au elastic de jur imprejur si ma enerveaza ca fac cute :hungry:

toate rufele sunt impachetate parca sunt din revista, vina si la mine. Wow!! prea perfect!

prea departe de perfectiune.Nici n-av vrea, nu de alta dar daca ar fi asa m-as simti ca un robot :bounce:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#10731 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 January 2012 - 10:45 PM

Vezi postareaDexter, la 17 January 2012 - 07:59 PM, a spus:

Vezi postareaizuk, la 17 January 2012 - 07:52 PM, a spus:

Eu nu m-as chinui atata nici daca mi s-ar da premiu .

+1

Eu sunt etapa urmatoare...Nu ma chinui de nici o culoare :scratch: sa faca nene cute si cutisoare ...ete la ele de cearceafuri...se cutizeaza ma rog :thumleft:

#10732 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 17 January 2012 - 10:54 PM

Vezi postareaFoxyy, la 17 January 2012 - 09:11 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 17 January 2012 - 07:45 AM, a spus:

Buna dimineata. Azi copila mea are primul mare examen de sesiune, scris la analiza matemtica brrrrrrr...tineti-i pumnii stransi :scratch:.
in rest , o zi plina, alea alea...domnul fiocco a iesit sa se racoreasca in frig, brrrrrrrrrrr.
va doresc o zi faina .

Era sa zic bafta, da' mai apoi m-am holbat mai antena la ora la care ora ai scris si mi-am dat seama ca deja e prea tarliu. De-acu' venim cu felicitarile, da? :thumleft:
Bafta in continuare lui Vale!

Era depresata rau, vorba gianinei...era scris dura 3h...si ea crede ca l-a cam bulibasit...
eu una sunt alaturi cu drumul la aiestea asa de mare tehnica, dar a invatat biata copila de numa...si toata ziua facea demo cu teoreme, alea alea...na...acuma pana n-o avea rezultatul nu stie ce si cum, dar eu i-am zis sa traga aer in kiept, sa se hodine si maine sa atace cu zambetul pe buze pe scrisul de chimie ( tot unu si unu neica :hungry: )
oricum pentru mine un examen nu e mereu relevent si e foarte aleatoriu...caci poti sa ai un moment de panica, sau de neatentie, sau sa cazi pe o chichitza...si s-o iei in bot, si poti on the other hand...sa nu stii decat un subiect, si sa pici taman pe ala ....
la fel , cum pentru mine statisticele nu sunt relevante , ca le poti aranja cum vrei, si sa iasa in evidenta ce vrei....
deci...mister , cu ce si cum ....a facut la analiza matematica :bounce:

#10733 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 January 2012 - 11:02 PM

Vezi postareastella, la 17 January 2012 - 10:54 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 17 January 2012 - 09:11 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 17 January 2012 - 07:45 AM, a spus:

Buna dimineata. Azi copila mea are primul mare examen de sesiune, scris la analiza matemtica brrrrrrr...tineti-i pumnii stransi :).
in rest , o zi plina, alea alea...domnul fiocco a iesit sa se racoreasca in frig, brrrrrrrrrrr.
va doresc o zi faina .

Era sa zic bafta, da' mai apoi m-am holbat mai antena la ora la care ora ai scris si mi-am dat seama ca deja e prea tarliu. De-acu' venim cu felicitarile, da? :thumleft:
Bafta in continuare lui Vale!

Era depresata rau, vorba gianinei...era scris dura 3h...si ea crede ca l-a cam bulibasit...
eu una sunt alaturi cu drumul la aiestea asa de mare tehnica, dar a invatat biata copila de numa...si toata ziua facea demo cu teoreme, alea alea...na...acuma pana n-o avea rezultatul nu stie ce si cum, dar eu i-am zis sa traga aer in kiept, sa se hodine si maine sa atace cu zambetul pe buze pe scrisul de chimie ( tot unu si unu neica :) )
oricum pentru mine un examen nu e mereu relevent si e foarte aleatoriu...caci poti sa ai un moment de panica, sau de neatentie, sau sa cazi pe o chichitza...si s-o iei in bot, si poti on the other hand...sa nu stii decat un subiect, si sa pici taman pe ala ....
la fel , cum pentru mine statisticele nu sunt relevante , ca le poti aranja cum vrei, si sa iasa in evidenta ce vrei....
deci...mister , cu ce si cum ....a facut la analiza matematica :)

Eh, noi sa fim sanatosi!
Io nici acu' nu-mi explic cum de-am luat 7 la primul examen de analiza matematica. Eram ferm convinsa ca-l pic si cand am vazut nota, am crezut ca lesin! :) In conditiile in care la nenea cu pricina treceau cam 10 - 15 omuleti, din 150!!!!! :hungry:
Chimia mai mere, e mai "citeata", fata de analiza matematica. Mie mi-a placut! :bounce:
Bafta multa! :scratch:

#10734 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 January 2012 - 11:15 PM

Somn usor,eu fug la nani cu bub' ca dimineata suna ceasu' :thumleft:

Noapte buna! :hungry:

P.S : la noi ninge de numa :scratch:

#10735 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,059
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 17 January 2012 - 11:27 PM

Vezi postareaFoxyy, la 17 January 2012 - 11:02 PM, a spus:

Io nici acu' nu-mi explic cum de-am luat 7 la primul examen de analiza matematica.

iar eu nu îmi explic cum am luat 5 că habar nu aveam demonstraţia respectivă, da fiind la tablă nu am vrut să plec de acolo şi am venit cu o metodă proprie pe care am "dus-o" cît de departe am putut şi profa a zis că se vede că nu ştiu subiectul dar i-a plăcut idea mea :scratch:
chimia e chestia aia cu hexagoane tip hieroglife? :thumleft:

#10736 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 January 2012 - 11:37 PM

Vezi postareaDexter, la 17 January 2012 - 11:27 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 17 January 2012 - 11:02 PM, a spus:

Io nici acu' nu-mi explic cum de-am luat 7 la primul examen de analiza matematica.

iar eu nu îmi explic cum am luat 5 că habar nu aveam demonstraţia respectivă, da fiind la tablă nu am vrut să plec de acolo şi am venit cu o metodă proprie pe care am "dus-o" cît de departe am putut şi profa a zis că se vede că nu ştiu subiectul dar i-a plăcut idea mea :)
chimia e chestia aia cu hexagoane tip hieroglife? :bounce:

Aia-i organica, da. :scratch: Mai e si anorganica..... :hungry:
S-acu' stiu sistemu' periodic. S-o buna bucata de vreme stiam formula cauciucului. Si muuuuuulte altele. Intre timp...... am imbatranit! :thumleft:

#10737 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 January 2012 - 11:42 PM

Gata, inchid pravalia. :scratch:
Noapte buna va urez si-o zi minunata maine! :thumleft:

#10738 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 17 January 2012 - 11:48 PM

Noapte buna tuturor!
Ioana, slanina nu servesc ca am si eu, da o admir e faina tare!

#10739 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 18 January 2012 - 12:06 AM

Stella, bafta multa copilei in continuare!
Oana, ai o soacra de milioane!

#10740 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 18 January 2012 - 12:15 AM

Grazie Anutza, notte.

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima