Foxyy, la 17 January 2012 - 09:11 PM, a spus:
stella, la 17 January 2012 - 07:45 AM, a spus:
Buna dimineata. Azi copila mea are primul mare examen de sesiune, scris la analiza matemtica brrrrrrr...tineti-i pumnii stransi

.
in rest , o zi plina, alea alea...domnul fiocco a iesit sa se racoreasca in frig, brrrrrrrrrrr.
va doresc o zi faina .
Era sa zic bafta, da' mai apoi m-am holbat mai antena la ora la care ora ai scris si mi-am dat seama ca deja e prea tarliu. De-acu' venim cu felicitarile, da?

Bafta in continuare lui Vale!
Era depresata rau, vorba gianinei...era scris dura 3h...si ea crede ca l-a cam bulibasit...
eu una sunt alaturi cu drumul la aiestea asa de mare tehnica, dar a invatat biata copila de numa...si toata ziua facea demo cu teoreme, alea alea...na...acuma pana n-o avea rezultatul nu stie ce si cum, dar eu i-am zis sa traga aer in kiept, sa se hodine si maine sa atace cu zambetul pe buze pe scrisul de chimie ( tot unu si unu neica

)
oricum pentru mine un examen nu e mereu relevent si e foarte aleatoriu...caci poti sa ai un moment de panica, sau de neatentie, sau sa cazi pe o chichitza...si s-o iei in bot, si poti on the other hand...sa nu stii decat un subiect, si sa pici taman pe ala ....
la fel , cum pentru mine statisticele nu sunt relevante , ca le poti aranja cum vrei, si sa iasa in evidenta ce vrei....
deci...mister , cu ce si cum ....a facut la analiza matematica