Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 557
  • 558
  • 559
  • 560
  • 561
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11161 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 25 January 2012 - 08:25 AM

Vezi postareacarmaw, la 25 January 2012 - 06:39 AM, a spus:

Buna dimineata fetele,
Fetelor va rog stiti cumva de un aparatel mic care scoate bulele de gaz din bauturi???
Stiti 'inelatele' nu au voie bauturi cu gaz dar eu rivnesc(simbata am invitat familia la restaurant si se va bea numai ...bule....deci eu ce beau ca imi e pofta.. :scratch:
Da stiu o sa sara cineva cu :icon_fessee: pt poftele mele dar daca as gasi aparatul chiar ca as bea si eu!
pupici si zi frumoasa!

Buna dimineata, Carmen
despre aparatul ala nu am auit, nu stiu sa-ti spun nimic, eu vroiam sa te intreb daca ai facut, in sfarsit, scoicile
o zi frumoasa si voua
fiica dacilor

#11162 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 January 2012 - 09:00 AM

'Neata!
E zapada intr-un final si pe aici. Ninge (cam viscolit) si, din cate-mi dau seama, edilii nostri au fost iar luati prin surprindere. Nema utilaje scoase la interval pe vreo strada. :icon_fessee: Mormanoailele de zapada sunt in plina desfasurare!
Intre timp, m-am servit cu cate ceva de la Hazel si aduc si niste preparate proaspete:

Fisier atasat  1.jpg (137.22K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (142.12K)

Fisier atasat  3.jpg (135.81K)

Fisier atasat  4.jpg (168.72K)

Spor la munci tuturor! (sper ca n-aveti de innotat prin nameti!)

#11163 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2012 - 09:20 AM

Parca aseara nu vedeai zapada Foxxy :icon_fessee:

Buna dimineata!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#11164 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 January 2012 - 09:24 AM

Vezi postareazerda, la 25 January 2012 - 09:20 AM, a spus:

Parca aseara nu vedeai zapada Foxxy :icon_fessee:

Buna dimineata!

Pai aseara nu era decat putina, pe masini. Ce ajungea pe strada, se topea imediat. Sau aia de pe bloc.... Dar, daca tot ninge si ninge, intr-un final se depune si ajung si io s-o vad. :scratch:

#11165 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2012 - 09:27 AM

Am scos pisicile pe pervaz
adulmecau asa in zare interesate pana cand pe nasul uneia a cazut un fulg, deci gata! Tzusht de pe pervaz, au decretat ca nu le place deloc !! Pe mine m-a umflat rasul ce indignata era aia!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#11166 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 25 January 2012 - 09:29 AM

Vezi postareabristena, la 25 January 2012 - 08:25 AM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 25 January 2012 - 06:39 AM, a spus:

Buna dimineata fetele,
Fetelor va rog stiti cumva de un aparatel mic care scoate bulele de gaz din bauturi???
Stiti 'inelatele' nu au voie bauturi cu gaz dar eu rivnesc(simbata am invitat familia la restaurant si se va bea numai ...bule....deci eu ce beau ca imi e pofta.. :scratch:
Da stiu o sa sara cineva cu :icon_fessee: pt poftele mele dar daca as gasi aparatul chiar ca as bea si eu!
pupici si zi frumoasa!

Buna dimineata, Carmen
despre aparatul ala nu am auit, nu stiu sa-ti spun nimic, eu vroiam sa te intreb daca ai facut, in sfarsit, scoicile
o zi frumoasa si voua

Neata ...da scoicile au ramas o amintire....insa degeaba l am tentat pe Choupy ca nu a vrut!
:hungry:

#11167 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 25 January 2012 - 09:35 AM

'neata la han.
da, a venit iarna si la noi. sunt niste nameeeeeti!!! si inca ninge. si eu am azi de umblat pe teren. va fi frumos :icon_fessee:

Oana, ai niste fete scumpe foc Imagine postata. mi-e tare drag sa le privesc. si sunt curajoase tare. si noi am fost cu Maia la calarit o data, dar i-au dat ponei nu un cal mare. nici ea nu s-ar mai fi dat jos de pe cal, dar bugetul... deh.

Uma Imagine postata

Foxule, esti mic chinez. m-ai dat pe spate cu Royalul ala... Imagine postata

v-am salutat si fug acum, ca multa treaba mai am :scratch:

#11168 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2012 - 09:38 AM

Fetelor, multumim din suflet pentru urari! Intr-adevar s-a facut baiat mare Alex, ii mijeste si mustata, iar pentru bunica lui este sufletul ei.

Nu am mai intrat pe aici de luni seara cand lui Alex i-a fost rau, cu voma, diaree, febra, de abia astazi dimineata s-a simtit mai bine si se duce si la scoala. Ieri am ramas cu el acasa, sa-l pot duce la medic, sa-i fac mancare de regim. Of, este tare sensibil! Si toate astea de la ce a mancat de ziua lui, acum nici nu mai vrea sa auda de ciocolata de casa, de tort de nuca si alte chestii.

Si a venit si iarna pe la noi, de asta noapte, Ursula era cea mai fericita azi dimineata, atata s-a jucat in zapada, ca imi venea si mie sa ies sa ma tavalesc cu ea.

Si o cafeluta si de la mine si o zi buna va doresc!

Fisier atasat  cafea-neagra.jpg (28.58K)
GEORGIA

#11169 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 January 2012 - 09:40 AM

Vezi postareaboni, la 25 January 2012 - 09:35 AM, a spus:

'neata la han.
Foxule, esti mic chinez. m-ai dat pe spate cu Royalul ala... Imagine postatav-am salutat si fug acum, ca multa treaba mai am :scratch:

Io cre'ca nu vorbim despre aceleasi lucruri.... Nu-s ce munca de chinez vezi tu acolo, mi-e mi-a placut tare mult sa-l fac si-a mers totul repede! :icon_fessee:

#11170 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Neatza'! Si la noi ninge frumos :pupic:

Ia' ca iar a adus Fox' branza cu gauri :D asa ca ma servesc,cu nerusinare :icon_fessee:

Am fost la sedinta la bub',se pare ca anul de grupa pregatitoare ,adicalea 0 cica-i spune acu' o sa-l faca cu o alta duoamna' ca doamna lui nu are specialitatea de educator-invatator,ci doar educator .Nu stiu cum o sa primeasca bub' vestea ca el se obisnueste greu cu altcineva,dar asta e trebuie sa se invete ,o mai creste si el nitel pana atunci :hungry:

Azi iar nu stiu ce sa gatesc :scratch: cred ca o sa fac o tocanita de cartofi cu ceva afumatura si salata si pe seara niste paste ca iar am busuioc proaspat de la mama din ghiveci .

O zi faina tuturor,va urez! :D

#11171 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Vezi postareazerda, la 25 January 2012 - 09:27 AM, a spus:

adulmecau asa in zare interesate pana cand pe nasul uneia a cazut un fulg, deci gata! Tzusht de pe pervaz, au decretat ca nu le place deloc !! Pe mine m-a umflat rasul ce indignata era aia!!

Nici lui Cody nu ii place zapada, azi dimineata a vrut afara si cand a dat de zapada a zbughit-o repede in casa. Si s-a asezat pe pervazul din casa urmarind-o pe Ursula cum se zbenguie in zapada.
GEORGIA

#11172 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 January 2012 - 09:41 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 25 January 2012 - 09:38 AM, a spus:

Fetelor, multumim din suflet pentru urari! Intr-adevar s-a facut baiat mare Alex, ii mijeste si mustata, iar pentru bunica lui este sufletul ei.

Nu am mai intrat pe aici de luni seara cand lui Alex i-a fost rau, cu voma, diaree, febra, de abia astazi dimineata s-a simtit mai bine si se duce si la scoala. Ieri am ramas cu el acasa, sa-l pot duce la medic, sa-i fac mancare de regim. Of, este tare sensibil! Si toate astea de la ce a mancat de ziua lui, acum nici nu mai vrea sa auda de ciocolata de casa, de tort de nuca si alte chestii.

Si a venit si iarna pe la noi, de asta noapte, Ursula era cea mai fericita azi dimineata, atata s-a jucat in zapada, ca imi venea si mie sa ies sa ma tavalesc cu ea.

Si o cafeluta si de la mine si o zi buna va doresc!

Multa sanatate copilului! Sper sa-i treaca repede toate problemele! :icon_fessee:

#11173 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 January 2012 - 09:44 AM

Vezi postareaGeany, la 25 January 2012 - 09:40 AM, a spus:

Neatza'! Si la noi ninge frumos :D

Ia' ca iar a adus Fox' branza cu gauri :pupic: asa ca ma servesc,cu nerusinare :D

Pofta buna! :icon_fessee:
Pe aici mai bate si vantul. Dimineata, cand am scos nasu' pe geam afara, imi venea sa chiui... :D Copacii erau albi, crengile se mai miscau, ningea.... Ce mai, ca-n povesti! :D

Am fost la sedinta la bub',se pare ca anul de grupa pregatitoare ,adicalea 0 cica-i spune acu' o sa-l faca cu o alta duoamna' ca doamna lui nu are specialitatea de educator-invatator,ci doar educator .Nu stiu cum o sa primeasca bub' vestea ca el se obisnueste greu cu altcineva,dar asta e trebuie sa se invete ,o mai creste si el nitel pana atunci :D

Las' ca se obisnuieste el. Trebuie!

Azi iar nu stiu ce sa gatesc :D cred ca o sa fac o tocanita de cartofi cu ceva afumatura si salata si pe seara niste paste ca iar am busuioc proaspat de la mama din ghiveci .

O zi faina tuturor,va urez! :hungry:

Spor la munci! :scratch:

#11174 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 January 2012 - 09:45 AM

Vezi postareazerda, la 25 January 2012 - 09:27 AM, a spus:

:scratch: Multam pentru descriere! M-ai facut sa rad in hohote. Imi si imaginez boticul indignat, la contactul cu fulgul de nea.... :icon_fessee:

#11175 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2012 - 10:06 AM

Vezi postareaFoxyy, la 25 January 2012 - 09:41 AM, a spus:

Multa sanatate copilului! Sper sa-i treaca repede toate problemele! :icon_fessee:

Sa te auda Dumnezeu!
GEORGIA

#11176 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 25 January 2012 - 10:17 AM

Bai, cine si-a dorit zapada sa vina sa si-o ia, ca mie nu-mi trebuie!
Mie sa-mi dati vara si sandale.
Giorgi, mai iau o cafeluta de la tine, ca arata tare bine, sanatate lu cupilu!
Fox, ma servesc cu o gustarica, bunbun, ca la gateau royal nici nu vreau sa ma uit, ca ma apuca pohtele instant!
O sa scot si eu Pufa pe pervaz cand ma duc acasa, presimt ca nu o sa fie prea incantata ca nici apa nu-i place :icon_fessee:
Imagine postata

#11177 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 25 January 2012 - 10:23 AM

Bub' e foarte incantat ca ninge,iar a tzopait intr-un picior pan' la gradi' si mi-a spus sa vin sa-l iau cu manusile ca sa facem bulgheri'(ca data trecuta ca sa scap i-am zis ca am uitat manusile acasa :icon_fessee: era olea' de zapada umeda si mudara..)azi nu imi mai merge :scratch:

#11178 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 January 2012 - 10:26 AM

Vezi postareaHazel, la 25 January 2012 - 10:17 AM, a spus:

Bai, cine si-a dorit zapada sa vina sa si-o ia, ca mie nu-mi trebuie!
Mie sa-mi dati vara si sandale.
Giorgi, mai iau o cafeluta de la tine, ca arata tare bine, sanatate lu cupilu!
Fox, ma servesc cu o gustarica, bunbun, ca la gateau royal nici nu vreau sa ma uit, ca ma apuca pohtele instant!
O sa scot si eu Pufa pe pervaz cand ma duc acasa, presimt ca nu o sa fie prea incantata ca nici apa nu-i place :pupic:

Pai trimite zapada incoace. De fapt, nu chiar acu'. Asteapta intai sa ajung acasa, ca n-am chef sa ma inzapezesc la scarbiciu. Da' acasa nu m-ar deranja sa raman! :hungry:
Anul trecut, niste colegi din Franta au fost fortati sa ramana la birou peste noapte, din pricina ca traficul s-a intrerupt, la o zapada de 30 cm.... :D Pur si simplu nu i-au lasat sa plece de acolo. Sper sa nu le vina idei de genul asta si celor de aici..... :icon_fessee:
Io sper sa se poata face omuleti de zapada curand! :scratch:

#11179 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 25 January 2012 - 10:44 AM

Buna dimineata .
Uma mea draga :scratch:
Pe mine m-a trezit picea pe la 6 , tipa "mamaaaaa" de parca era sfarsitul lumii. Cand am intrebat-o ce are mi-a spus, aratand spre tavan "uite aia acolo , ia-o jos , de ce da cu piciorul ?!"Si-a tinut-o asa vreo 10 minute cu "ia aia de acolo" . A visat ceva cred :icon_fessee: Ea a adormit inapoi dupa un timp , eu ...pauza . Interesant e ca si cand s-a trezit mai tarziu , si-a adus aminte , zicea "uite , nu mai e nimic acolo".

#11180 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 25 January 2012 - 11:28 AM

'neata la fete cucuiete!
La noi a venit doar frigul si vantul... zapada ioc.
Azi noapte am pazit tavanul, insomnia a fost la putere, asa ca am simitit din plin primul cutremur de azi noapte... a tremurat fain patul cu noi. Ai mei dormeau ca valizele-n gara. I-am lasat in pace. In schimb azi dimineata, la al doilea, eram in pat cu fetele si l-au simtit si ele, da' nu au realizat despre ce e vorba. A tremurat un pic sifonierul... Giulia nu prea si-a dat seama, era prea ocupata cu desenele animate. Initial si eu am crezut ca face vreo traznaie Mara, da' cand am vazut-o ca statea cuminte langa mine, mi-am dat seama imediat despre ce e vorba.
Ne-a sunat soata de urgenta... eu am sunat-o pe mama... si tot asa o furtuna intr-un pahar cu apa. Toata lumea 'vesela' ca a fost cutremur. In schimb, mi-e cam teama sa dau drumul la Tv, sa nu aud ca s-a manifestat urat pe undeva. Bine ca la noi nu a fost nimic, da' in alte parti cum o fi fost?
Sorina

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 557
  • 558
  • 559
  • 560
  • 561
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic