Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 565
  • 566
  • 567
  • 568
  • 569
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11321 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 January 2012 - 10:19 PM

Felicitari pentru fecior Moatzo, examenele astea luate asa, sunt cele mai pretioase!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#11322 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 26 January 2012 - 10:25 PM

Vezi postareazerda, la 26 January 2012 - 10:19 PM, a spus:

Felicitari pentru fecior Moatzo, examenele astea luate asa, sunt cele mai pretioase!

a, da? inseamna ca la el toate sunt f pretioase! :)

stii, as putea sa-l laud si eu ca doar nu-l stiti si nici nu verificati ce va zic eu, dar al meu e extrem de relaxat! nu se streseaza deloc, isi dozeaza efortul a. i. sa obtina rezultate optime cu efort minim. geaba il toc eu marunt, el nu iese din pasul lui, neam! sper sa temine facultatea asta, ca mi-a scos mie peri albi! :)

#11323 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 26 January 2012 - 11:37 PM

Vezi postareaMutti, la 25 January 2012 - 10:59 PM, a spus:

Sara buna , fetelor!

Oana , o retzeta ai cumva? Ca tare bine arata painicile :)

Azi am facut si eu cornurile ,abia azi am apucat. Nush cum le zicetzi , parisiene? O parte cu sunca si branza si cateva cu dulceatza de piersici.

In rest , 4 muffins pt cea mica , fara zahar , doar cu miere ( si d-aia putzina).

N-am mai cocalit ( aluaturi) cam de multisor , imi lipseste....

Acum am cateva saptamani fara prea mult de corectat , profit sa cocalesc. Vreau sa fac buctele , tare mult mi-au placut cum au aratat cele facute de Laura.

Oare ce pot sa-i mai cocalesc la pitica? Avetzi vreo idee?

Ma duc sa va citesc din urma ca am ramas codasa :)

daca tot ai intrebat ce mai cocalim pt pitici ,am postat astazi o reteta special pt tine, poate te inspira ...O gasesti aici: Pizza in forma de briose
Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#11324 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 26 January 2012 - 11:40 PM

Vezi postareaFoxyy, la 26 January 2012 - 10:08 AM, a spus:

'Neata!
Am ajuns, intr-un final, la birou. Dupa ce-am inghetat vreo juma' de ora, asteptand unul din autobezele firmei (care normal ca-s inzapezite cine stie pe unde, ca baietii inca n-au ajuns cu cititul dictionarului la cuvantul lopata), am ajuns la biuro dupa ce ne-a pescuit unul din colegi cu masina. Bine ca s-au gandit omuletii de la firma sa trimita masinile dupa alde noi, uitati in statie. Sper ca pana diseara or sa apara autobuzele, ca altfel presimt ca or sa se faca liste de asteptare, pentru pleca de aici spre casa. Si oamenii or sa se aseze la coada de pe la ora 2, ca sa fie siguri ca pan' la 5-6 ajung acasa! :)
Dar, sa lasam problemele deoparte si sa ne asezam la masa, sa rontaim cate ceva.

Destul de naspa, pe frigul asta sa mai si astepti!
Sper sa se rezolve.

pupici!!
ReteteFamilie.com

#11325 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 January 2012 - 11:51 PM

Moatzooo felicitari pentru examen :) !!!

#11326 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 26 January 2012 - 11:53 PM

Vezi postareaany_annette, la 26 January 2012 - 11:51 PM, a spus:

Moatzooo felicitari pentru examen :) !!!

mie mi-a scapat unde a scris ...felicitari si de la mine!!!
ReteteFamilie.com

#11327 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 January 2012 - 11:54 PM

Am reusit sa citesc acu pe seara hanul. Dar nu mai stiu care ce si cum ... au fost ceva evenimente si discutii si saptamana aceasta.

Una peste alta:
- va multumesc pentru gandurile indreptate spre mine.
- multa sanatate tuturor
- moatza felicitari feciorului! lasa ca merge si o nota mai mica, nu mai e la clasa 1 sa ia premiul 1 cu coronita
- Izuk, am mai spus la un mom dat: problema ta nu e petrecerea asta, sunt altele ce iti macina sufletul. Eu te inteleg perfect. Fii calma si gandeste-te totusi cate lucruri pozitive sunt in viata ta! Incearca sa te relaxezi mai mult. O prietena a venit cu fiica de 5 ani la club, la revelion. A fost complet nepotrivit, nu pot sa-mi imaginez cum a avut asemenea idee! toata lumea a ramas socata! Fum, bautura si un copil dormind pe canapele ...
- condoleante Gelluta.
- Succes Lili cu marfa.
- Oana pup obrajorii picei blonde
- Geany sa nu pui tu poza cu foccacia? sa-ti traiasca mama!
- Foxyy sa-ti traiasca mama si merci de tratariseli
- Any mi-a placut ce ati mancat la restaurantul acela, abia astept reproducerea by Any. Nu am auzit sa se puna foaie de dafin. Eu la vin fiert, dupa ce sting focul pun si un mar, taiat cubulete.
- Maya, bine ca nu ti-a intrat vreun ciob in ochi, Doamne Fereste! sper ca e tot ok!

am uitat precis de restul evenimentelor. Ma iertati!
va pup si va iubi :) pe toate si pe toti

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#11328 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 27 January 2012 - 12:03 AM

Vezi postareaDaniella, la 26 January 2012 - 11:54 PM, a spus:

Am reusit sa citesc acu pe seara hanul. Dar nu mai stiu care ce si cum ... au fost ceva evenimente si discutii si saptamana aceasta.

Una peste alta:
- multa sanatate tuturor
- moatza felicitari feciorului! lasa ca merge si o nota mai mica, nu mai e la clasa 1 sa ia premiul 1 cu coronita
- Izuk, am mai spus la un mom dat: problema ta nu e petrecerea asta, sunt altele ce iti macina sufletul. Eu te inteleg perfect. Fii calma si gandeste-te totusi cate lucruri pozitive sunt in viata ta!
- condoleante Gelluta.
- Succes Lili cu marfa.
- Any mi-a placut ce ati mancat la restaurantul acela, abia astept reproducerea by Any. Nu am auzit sa se puna foaie de dafin. Eu la vin fiert, dupa ce sting focul pun si un mar, taiat cubulete.

ca intotdeauna esti o draguta si nu uiti pe nimeni.
Astept sa mai vad poze cu Bea.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#11329 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 January 2012 - 12:24 AM

Vezi postareaOana S, la 27 January 2012 - 12:03 AM, a spus:

Astept sa mai vad poze cu Bea.

i-a facut taticu-su foto cu tel duminica trecuta in parc, au facut om de zapada, dar sunt complet neclare ... mai vedem daca mai apare ceva ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#11330 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 January 2012 - 01:43 AM

Una peste alta:
- multa sanatate tuturor
- Izuk, am mai spus la un mom dat: problema ta nu e petrecerea asta, sunt altele ce iti macina sufletul. Eu te inteleg perfect. Fii calma si gandeste-te totusi cate lucruri pozitive sunt in viata ta! Incearca sa te relaxezi mai mult. O prietena a venit cu fiica de 5 ani la club, la revelion. A fost complet nepotrivit, nu pot sa-mi imaginez cum a avut asemenea idee! toata lumea a ramas socata! Fum, bautura si un copil dormind pe canapele ...
- condoleante Gelluta.
- Succes Lili cu marfa.
- Maya, bine ca nu ti-a intrat vreun ciob in ochi, Doamne Fereste! sper ca e tot ok!

Hello Dani :) !
Cu copilul de 5 ani la revelion, nu. Mai ales in club.
La Izuk dupa cate-am inteles e un pranz, cred eu se mananca, se sta pe scaun si se ciocneste un pahar la masa. Eu mi-am exprimat parerea din punctul asta de vedere.

Am facut crema de bobi, gustul e la fel ca la restaurant :) .
Mi-a lipsit langustina ca pescariile sunt inchise deocamdata, nu e peste, sunt in greva pescarii.
Si verdeata. La tara a plouat, e noroi, nu vad cine sa se duca sa-mi aduca mie frunze de sfecla.

Data viitoare, fac cu toate personajele.

#11331 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 27 January 2012 - 04:07 AM

dumnezeule cat puteti sa scrieti. ma demoralizez total cand vad cate 10 pagini desi intru zilnic :)

Daniela, ma intreba si sor'mea de tine ca i-am zis ca esti stresata la munca si ai ZZ. iti trimite salutari :)
condoleante geluta.

vroiati zapada, acuma va plangeti. nu-i frumos :) mai ieri cand era frig si ploaie non stop la mine toata lumea era cu : nu mai trece odata, sa fie cald, blah blah...acuma se plang ca e cald. hello! traiti in Australia nene, sau inca nu v-ai dat seama pana cum? daca aici nu e cald atunci unde??...ma rog, poate sant eu in pasa proasta si ma deranjeaza tot , da nu mi se pare normal sa se tot vaite atat, mai ales ca aici au crescut.

eu am chestii de finalizat ca incepe scoala sapt viitoare, miercuri. el are invitati maine (la care i-am zis ca nu fac nimic, nu m-a consultat cand a invitat puzderie de oameni, sa fie sanitar ;)...eu plec si vin duminica dupa masa ;). nu ma crede! o sa vada...nu sant dusa la biserica io :D )

Sara mai are vaccn de facut , ultimul de la 4 ani si nu gasesc sa o programez sa-l faca. am uitat complet de ala. o sa tot sun sa vedem unde pot sa o duc. e speriata rau :)

izuk si la mine se practica cu: no kids allowed. cateodata. cand am putut am mers fara copii, cand nu i-am zis lui sa se duca daca era important. nu se duce nici el mereu singur dar nu ma deranjeaza daca nu pot sa ma duc. nu las fetele decat cu persoane cu care sant ele obisnuite. altfel devin un pic stresate daca intelegi ce vreau sa spun?...si sant mai mari. bunici si prietena buna, atat.
si mai rau sant eu, daca le stiu ca au sleepover eu nu prea ma odihnesc, doar daca sant la biunici atat. altfel, toata noaptea ma gandesc: daca au nevoie de mine? daca au cosmaruri (nu se intampla, dar na...mother goose cum se spune :D ).

al meu nu ar spune ca se duce singur ca eu sant recalcitranta :)...dar nu ma deranjeaza sa se duca singur. a stat mult si dupa curul meu cand eram prea bolnava sa merg undeva. nu am mers la chef la prieten bun din cauza mea. nu a fost sfarsitul lumii asa ca nici eu nu m-as dezumfla daca se duce singur.

nu mai stiu ce sa mai fac de mancare, sant satula de tot. ma tot uit intr-o carte cu salate si atat mananc, dar ei nu prea servesc. mi s-a luat si de gratar si tot. si pizza le-am tot facut vreo 2 zile la rand, pranz si cina. ma duc sa studiez retetele pe aici, sa vad ce -mi face cu ochiul

#11332 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 27 January 2012 - 08:17 AM

Buna dimineata, -14 grade la Iasi, brrr, am ajuns la servici, macar e weekend acusi!
Moatza felicitari pentru examenul baiatului, lasa-l ca stie el ce face, acorda-i mai mult credit :)
Izuk, eu sunt perfect de acord cu ce zice Moatza.
Sa avem o zi usoara si ceva caldura.

Fisiere atasate

Imagine postata

#11333 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 27 January 2012 - 08:55 AM

Neata la han, mi-e greu sa tin pasul cu voi, pe cand termin de citit nu mai e de actualitate...dar mi-e drag si de-abia astept sa vad ce mai ziceti.
Moatzo, eu zic ca e bine sa fii ca baiatul tau, cei ca el sunt cei mai fericiti si mai echiibrati (pana-n final, merita sa te stresezi si sa te agiti?). Eu am fost de-aia super tocilara, tot cu nasul in carti si acum, privind in urma zic ca n-a meritat, am pierdut o gramada de chestii faine si in liceu si in facultate.
Izuk, si eu sunt de acord cu ce ziceau Moatza si Boni, dar e greu...
Gela, condoleante, imi pare tare rau.
Daniella, eram sigura ca va fi bine, sper sa poti si tu sa o iei mai usor un pic.

La noi e frig si zapada (dar nu pe drum), asa ca e frumos tare.

#11334 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 January 2012 - 09:23 AM

Multumesc Dani' esti o draguta ca de obicei :)

N-am mai facut poza fata,da cunosti pizzele si focacele pe de rost de cate ori le-am pus,astia ai mei m-au facut pachet de nervi aseara,ca al mare a intrat sa faca o baie,la care bub' a inceput sa zbiere ca vrea si el baie,i-am zis sa astepte randul sa iasa maroiu' intai,da' nu a fost chip cu el facea ca trenul in gara,a iesit al mare si a mancat si pizza si focacea si-a pus si pe azi la pachet,in timp ce eu faceam baie lui bub,care cu maxima satisfactie a stat o ora stropind cat a putut peste tot ,ca cica facea valuri si inota de mare zor :) asa ca poze nexam :)

#11335 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 09:27 AM

Buna dimineata tuturor!

Hazel ce mic dejun copios! :)

Si eu ma strange in spate ca trebuie sa ma avant prin nameti si ger,dar trebuie sa ies la cumparaturi :) noroc,ca am magazine cu detoate la scara blocului :) da' vreo doi pasi tot tre ' sa fac asa ca se pune :)

#11336 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 27 January 2012 - 09:50 AM

Buna dimineata .
Moatza , felicitari baiatului .
Multumesc pentru sfaturi si pentru interesul pe care il dati situatiei mele . Moatza , ai mare dreptate , eu TREBUIE sa ma reintorc la munca . Dar asta e cam greu de facut aici , am mai spus eu cu ceva timp in urma , daca vreau un loc de munca bun , care sa-mi placa ...trebuie sa fac cursuri intensive de finlandeza , asta dureaza , nu acaparez asa de repede o limba atat de grea , fara nici o asemanare cu alta stiuta . Chiar prietenul sotului , neamtul , a facut un an de cursuri si tot in engleza vorbeste cu nevasta :)Eu , din pacate , nici engleza nu o mai stiu la un nivel avansat , pentru ca nu am prea vorbit si am cam uitat. Deci , sanse sa ma angajez curand nu am ,oricum . Peste un an , eu nu voi mai fi aici , asta o stie si sotul , asta a fost intelegerea de dinainte de a veni aici : maxim 2 ani . El a vrut sa stranga bani sa faca "ceva " , acel ceva a fost realizat in mai putin de un an. Nu vad de ce am mai sta aici , atata timp cat si eu si fata dorim sa mergem acasa . Am incercat , am vazut ca nu pot sa ma adaptez aici , nu vreau sa ma chinui la nesfarsit . Am vrut sa raman in tara de tot acum de sarbatori , insa m-am lasat din nou convinsa de el .Regret !Dar , data viitoare voi ramane acasa , indiferent ce urmari poate avea aceasta hotarare . Eu imi vreau viata inapoi : vreau servicul meu (care imi place !) , vreau familia si prietenii mei , vreau sa stau in casa mea simpla , calda si primitoare ., chiar daca asta inseamna mai putini bani ( banii sa-i ia cine ii iubeste , eu iubesc altele mai mult decat banii ).
Gata , inchei ca va supar si va saturez cu tampeniile mele . Cum spuneam si ieri , legat de petrecere , nu voi merge si nimeni si nimic nu ma va convinge sa imi schimb hotararea .

Haideti sa bem ceva si sa ne simtim bine , ca e inceput de week-end

Imagine postata

Si mai tarziu , poate va aduc si o felie de tort , sa vad ce iasa :)

#11337 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 January 2012 - 10:05 AM

'Neata!
Printre atatea beuturi si tratatii, ma mai strecor si eu cu cate ceva de-ale gurii:

Fisier atasat  1.jpg (44.54K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (55.47K)

Fisier atasat  3.jpg (57.39K)

O zi frumoasa va doresc!

#11338 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 27 January 2012 - 10:25 AM

buna dimineata si de la Roma

ia luati si de aici (macar ideea)
Fisier atasat  8.mic-dejun-e1302180362766.jpg (34.31K)
o zi buna si un w-end frumos sa aveti
fiica dacilor

#11339 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 27 January 2012 - 10:26 AM

Vezi postareaHazel, la 27 January 2012 - 08:17 AM, a spus:

Moatza felicitari pentru examenul baiatului, lasa-l ca stie el ce face, acorda-i mai mult credit :)
Izuk, eu sunt perfect de acord cu ce zice Moatza.

daca nu noi, babatiile, cadem de-acord, atunci cine? :)

glumeeeesc, suntem niste tinerele! :)

Vezi postarea2ut, la 27 January 2012 - 08:55 AM, a spus:

Moatzo, eu zic ca e bine sa fii ca baiatul tau, cei ca el sunt cei mai fericiti si mai echiibrati

poate-o fi bine pana-n final! si eu am fost o stresata si de-aia nu-l inteleg. cred ca el seamana cu tat'su, caruia nu i se pare nimic greu sau de nerealizat, nu diseca problemele de 7 ori, cum fac eu.

Vezi postareaizuk, la 27 January 2012 - 09:50 AM, a spus:

Gata , inchei ca va supar si va saturez cu tampeniile mele .

Dorina, nu enervezi pe nimeni :) Tie ti-e cel mai greu, ca esti singura acolo, n-ai cu cine vorbi, cui te plange...Aici ne-am adunat ca sa spunem o vorba buna cui are nevoie, sa ne dam cu parerea, sa ne deschidem sufletul. Cand ai nevoie sa vorbesti cu cineva, suntem aici!

noi azi aveam planificata plecarea la Rucar, dar n-am avut curaj sa plecam. nu vrem sa fortzam nota, nu-i musai azi! om merge we viitor!
si daca tot imi luasem liber de la birou, doar nu era sa ma duc! asa ca azi program lejer, adica asa mi-am propus eu, sper sa nu ma dea nimic peste cap. omu' , ca tot ziceam ca nu-i stresat, s-a dus la munca, e-n comandamentul de iarna. ce nebuneala!

o zi suportabila si-un we glorios va urez!

#11340 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:43 AM

Oho! Izu' ma servesc si eu cu ceva dar sa fie tare,ca e un ger la noi de crapa pietrele...Brrr!!! :)

Azi ii fac un shiurpraiz sotului si-l astept cand o veni de la munca infrigurat cu un ciorbete' de burta...E favorita lui :)

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 565
  • 566
  • 567
  • 568
  • 569
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul