Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 572
  • 573
  • 574
  • 575
  • 576
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11461 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 January 2012 - 08:44 PM

Vezi postareaGeany, la 27 January 2012 - 08:42 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 27 January 2012 - 08:40 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 27 January 2012 - 08:20 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 27 January 2012 - 08:18 PM, a spus:

Aia cu dovlecei si morcovi. :-*

:thumleft:
Ce ziceti ma dezlipesc de computer sa ma duc sa arunc si eu ceva in oala :P?

Depinde de ce arunci Din'' oala.... :P

Sau asa... =))

#11462 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 January 2012 - 08:45 PM

FOOXXUULLEE!!! :thumleft:

#11463 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 January 2012 - 08:48 PM

Vezi postareaGeany, la 27 January 2012 - 08:40 PM, a spus:

Am mancat cat am putut si am ascus cutia :-* :P

La' ca aveti voi ce papa,ferero nu ie' bun,ingrasa etc... =))

Aaaaaa, tu acolo ai ascuns cutia? Am crezut ca ai dat deoparte cateva bomboane si pentru mine... :thumleft:
No, acu' tre' sa-mi iau revansa si sa aduc altele. Astea ajung?

Fisier atasat  1.jpg (40.38K)
Number of downloads: 0

Daca nu, mai scoatem cateva!

Fisier atasat  2.jpg (55.61K)
Number of downloads: 0

#11464 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 January 2012 - 08:49 PM

Vezi postareaGeany, la 27 January 2012 - 08:45 PM, a spus:

FOOXXUULLEE!!! :thumleft:

Daaaaaaaaaaaa, Geanyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!
(eu fiind pe dealul celalalt)

#11465 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 January 2012 - 08:57 PM

Mnnee! Asa da' ne ajung :thumleft: Incolonati-va in rand cate unu' pt. a primi una bucata ciocolatina' restu ie' a mele :P

:P =))

Cine nu doreste,nu-i nici o problema :P

:P :P

Sa stiti ca nu sunt bune si ingrasa... :-*

#11466 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 27 January 2012 - 08:58 PM

Merge, Fox!
D-aia eram eu asa belalie zilele trecute:presimteam ca nu voi ajunge! Nu-s suparata, ca daca plecam nu stiu daca si ajungeam, dar ma oftic!Atat! Tin atat de mult la oamenii aia...
Singurul tren pe care l-as fi putut lua era la 18.Teoria spunea ca ajung pe la 21:30 dar...Si? Din tren direct la crasma? As fi adormit cu capul pe masa!
Uuufff! Noi sa fim sanatosi!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#11467 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 January 2012 - 09:14 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 27 January 2012 - 06:55 PM, a spus:

Mda, asa e... am reactionat instinctiv cand am vazut pretul. Pana la urma platesti cam cum platim noi aici... da' tot mi se pare mult pt Romanica...
Tu stii mai bine care sunt preturile... da' cine-si permite sa plateasca asa ceva? Mult al naibii, si pt voi si pt noi. Oricum ar fi sunt o caruta de bani.

posibil sa fie si crese sau gradinite bune de stat, unde ii verifica dimineata si nu ii primesc pe copii bolnavi si unde au grija cu mai multe educatoare la mai putini copii, dar personal nu am auzit nici un caz prea stralucit. Posibil in provincie sa fie mai bune conditiile. In mod normal gradi de stat ar cam trebui sa fie gratuite, daca te primesc, daca ambii parinti platesc contributii, iti fac un dosarel si apoi trebuie sa mergi cu spaga la directoare ca sa ti-l primeasca. Aici, in Buc, sunt mai putine gradi de stat, decat necesar si asa functioneaza. Iar conditiile sunt ca la noi la stat ...
Nu poti efectiv sa compari cu ce e la voi, suntem din "alta lume" ...
E greu sa te descurci cu finantele cu unul, Sorina, imi inchipui ce greu e cu doi copii!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#11468 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 January 2012 - 09:36 PM

Vezi postareaGeany, la 27 January 2012 - 08:57 PM, a spus:

Mnnee! Asa da' ne ajung :thumleft: Incolonati-va in rand cate unu' pt. a primi una bucata ciocolatina' restu ie' a mele :P

:P =))

Cine nu doreste,nu-i nici o problema :P

:P :P

Sa stiti ca nu sunt bune si ingrasa... :P

Asa, asa... Fa liste si pune oamenii sa-si ia bonuri de ordine! Cine nu sta cuminte-n rand, isi pierde portia! :-*

#11469 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 January 2012 - 09:38 PM

Vezi postareazoazorel, la 27 January 2012 - 08:58 PM, a spus:

Merge, Fox!
D-aia eram eu asa belalie zilele trecute:presimteam ca nu voi ajunge! Nu-s suparata, ca daca plecam nu stiu daca si ajungeam, dar ma oftic!Atat! Tin atat de mult la oamenii aia...
Singurul tren pe care l-as fi putut lua era la 18.Teoria spunea ca ajung pe la 21:30 dar...Si? Din tren direct la crasma? As fi adormit cu capul pe masa!
Uuufff! Noi sa fim sanatosi!

Nasol cu aniversarile pe timp de viscol! :thumleft:

#11470 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 09:48 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 January 2012 - 06:52 PM, a spus:

Daniella, din ce povestesti, cred ca e bine s-o dai pe Bea la gradi, program bun, mancare buna, educatie, curatenie.
Binenteles ca la fata locului iti dai seama mai bine.

Cand o sa se tremine cu ciubucareala in Ro??????

nu o sa se termine cred niciodata! a intrat in sangele boborului! daca si mie cand am jucat rolul unui vanzator in magazin de haine, mi-a bagat clientul in buzunar 10 lei (3 eur)! dar alora de la administratii si alti functionari de stat care stau cu sertarul deschis? ba orice control ne vine cere pur si simplu de la obraz! iti cauta nod in papura, ca sa aoba motiv sa zica amenda e 1000-4000 lei, deci puneti intr-un plic jumatate din suma, ca suntem 2.

da si eu zic ca e mult mai bine. Am luat hotararea cand am intalnit la restaurant un cuplu cu o fetita exact de varsta lui Bea 1 an si 4 luni, care a stat 3 ore la restaurant, cuminte, pe scaun normal, a mancat singura cu furculita din farfurie, a baut singura apa din paharul cu picior, apoi s-a mai plimbat pe acolo, dar nu a facut nici o nazbatie, s-a comportat super. Daca eu ii pun farfuria de portelan cu mancare pe scaun cu cateva bucatele de focaccia cum au fcut aia, dupa 2 min da cu ea de pamant si ce nazdravanii nu ar face. In fine astia mi-au spus ca au 2 fete cu dif de 2,5 ani intre ele si ca amandoua sunt la gradi, cea mare de la 1,8 ani, cea mica de la 1 an. Au zis ca evolutia e fenomenala, imediat ce duci copilul la gradi. Ziceau ca nu s-au imbolnavit niciodt fetele la gradi si nici nu le.au tinut acs. Ca au invatat sa doarma singure (la pranz si apoi si acsa) si ca niciodata nu au plans la gradi, nici macar in prima zi. Din contra abia asteapta sa se duca la gradi. Ei ne-au recomandat gradi asta unde as vrea sa vizionan (din pacate e putin departe de noi) ca eu stiam de cea unde are frati-miu pe piciul sau si acolo nu primesc decat de la 2 ani, pretul fiind de 290 eur/luna, fara posibilitate de monitorizare online permanenta si cam 10 in grupa, cu 3 educatoare. Si nepotul s-a schimbat si invatat sa fie ordonat si sociabil, sa manance si sa doarma singur de cand s-a dus la gradi. Si cumnata-mea e f multumita si evolutia se vede cu ochiul liber, e f mare.
Daca stiam mai demult si eu o duceam pe Bea de la 1 an. Daca aveam posibilitatea sa stau eu acasa pana la 3 ani ai ei era altceva, dar intre a sta in casa cu bunica si a merge la gradi unde va avea o multime de activitati educative si va socializa, va fi bine ingrijita si supravegheata aleg varianta 2. O sa aiba timp sa stea si cu bunica-sa cand mai plecam noi de acasa, sau seara daca sunt eu retinuta la serv mai mult, sau daca doamne pazeste e bolnavioara vreodata.

#11471 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 09:50 PM

Vezi postareazoazorel, la 27 January 2012 - 06:56 PM, a spus:

N-am plecat la Braila, ca n-am avut cum. Am ajuns tarziu de la munca si la 21 incepe petrecera la Braila.N-as fi ajuns la timp si nici n-am vrut sa risc!
Ma oftic rau!

Zozo sa-ti traisca sarbatorita si tatal! sa fie sanatosi si sa va bucurati in continuare multi ani unii de altii! Nu fi suparata, asa ai ocazia sa le soliciti un reload si sa ii pui sa faca inca un party si cand te duci tu :thumleft:

#11472 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:03 PM

[quote name='Gelutza' date='27 January 2012 - 07:53 PM' timestamp='1327686831' post='125304']
Moaa! Oana pai trebuie sa vb. si cu vecina sa o intrebi franc ce urmareste de ce se intereseaza de fetita ta si sa-i spui sa inceteze ,si profei sa-i atragi atentia ca nu e etic sa discute despre orice elev cu persoane care nu au nici o treaba,si pe vecina cand o mai intreba sa o trimita la plimbare :thumleft:[/quote]
pai asa imi vine sa le zic la amndoua de cateva zile. In w-end ma mai gandesc si luni ii voi zice la profa si apoi si la vecina, sa-si vada de copii ei nu de ai mei![/quote]
Asa fata :D[/quote]
faza este ca eu accept multe defecte de la multi pt ca toti suntem defecti nu suntem nici unul perfect dar asta e prea culmea![/quote]
Fara nici o retinere sa te duci si sa-i spui profesoarei ca incalca etica profesionala, daca e adevarat ca a dat acelei femei date despre copilul tau, Oana, nu lasa lucrurile asa, vecinei poti sa nu-i spui nimic, dar mergi cat poti de repede la profa si spune-i pasul, repet, vezi mai intai daca e adevarat ca a intrebat de fiica ta, sa nu fabuleze vecina!
Sa ne tii la curent, tinem pumnii la randu-ne![/quote]
dar chiar are tupeu vecina, iar profa e de vise urate!
Boni are dreptate: pe vecina roag-o sa deschida dexul limbii americane la privacy, iar cu profesoara trebuie sa ai o discutie serioasa referitoare la etica profesionala. Cine ti-a spus ce a intrebat vecina si ce a raspuns profa?

ce diferenta intre ce zice Elani si ce zici tu! la ea nu se intereseaza parintii de proprii copii, la tine se intereseaza vecina din proprie initiativa ... :D

#11473 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 January 2012 - 10:06 PM

Am revenit, dupa ce-am trantit niste clatite, ca n-avea jupanu' cu ce sa asorteze nutella... :thumleft:

#11474 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:09 PM

Vezi postareaEataly, la 27 January 2012 - 07:56 PM, a spus:

Nu pot sa zic ca nu vreau la mare, dar vreau si zapada.

poftiti la oamenii de zapada, poze de sambata si duminica, atunci cand inca doar ne stropise cu un fir de nea. Sper sa am maine ceva mai proaspat cu situatia actuala. Raportez: picea :thumleft: s-a intors in garnizoana! Sunt asa de happy :D !

Fisiere atasate

#11475 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 January 2012 - 10:11 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 January 2012 - 10:09 PM, a spus:

poftiti la oamenii de zapada, poze de sambata si dumnica, atunci cand inca doar ne stropise cu un fir de nea. Sper sa am maine ceva mai proaspat cu situatia actuala. Raportez: picea :thumleft: s-a intors in garnizoana! Sunt asa de happy :D!

E superba picea! :D

#11476 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:14 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 January 2012 - 08:09 PM, a spus:

Am luat patrunjel, sare si alte nimicuri care-mi lipseau

Pentru voi
Atasament download.jpg

Any eu vreau pe malul marii tale, acolo, la o ceainarie, de unde sa fiu servita in cescuta asta in forma de inimioara! ce frumoasa eeee!

#11477 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:18 PM

Vezi postareaFoxyy, la 27 January 2012 - 10:11 PM, a spus:

E superba picea! :thumleft:

pupam foxulescul! ma bucur sa te vad activa la han si pe alte topicuri! ti-am zis ca aici se repara toate bubele! :D

#11478 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 January 2012 - 10:19 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 January 2012 - 10:18 PM, a spus:

E superba picea! :thumleft:

pupam foxulescul! ma bucur sa te vad activa! ti-am zis ca aici se repara toate bubele! :D

:D

#11479 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:22 PM

Vezi postareaFoxyy, la 27 January 2012 - 08:12 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 27 January 2012 - 05:42 PM, a spus:

Waw, Daniella, 325 de eurooo????!!! Maica mea, da' ce preturi aveti voi acolo?
Eu platesc 125 euro si nu-mi convine. Adica la aia de stat se plateste in jur de 90-100 euro/luna, si gata. Pe cand noi trebuie sa platim in plus danza creativa, engleza, motoria, teatru si mai contribuim si cu munca voluntara (torte, vanzare de Ceraciun si multe altele). Eu le fac cu draga inima, ca fac pt copilele mele, da' acuma cand am inscris-o din nou pt anul 2012-2013 ne-au dat o lovitura puternica in teasta... transportul nu-l mai ofera primaria, trebuie sa-l platim noi.
Nu-i de ajuns ca platesc transportul Marei 200 euro/an, acum trebuie sa-l platesc si pe al Giuliei 150 euro/an.
La noi a iesit si un pic de scandal pe chestia asta... sunt curioasa cum ar fi reactionat la sume de genul tau...
Stai, ca acum ini dau seama ca vorbesc prostii... Bia are pana-n 3 ani. Corect, pana-n 3 ani si eu platit 370 euro/luna, fara transport.
Da' totusi pt Romanica parca-i mult... sau mi se pare mie?

Din pacate, astea-s preturile. :thumleft:
La gradinita particulara, platesti totul, indiferent daca al tau copil se duce 20 de zile pe luna sau 12 zile pe luna.... La stat, platesti cat se duce. Stiu asta din surse direct implicate in operatiunea gradinita. Si la noi sunt unele gradinite particulare care asigura si transportul, dar nu stiu exact in ce conditii. :D

da si optionalele de care zice Sorina: dans, innot, engleza etc se platesc extra! Da se poate si transport, dar sa vedem dc are si gradi asta. Am crezut ca peste tot nu primesc la gradi mai devreme de 2 ani, dar o sa ma uit un pic pe net si chiar stiu o gradi la 7 minute de mine, o sa ma interesez si acolo, poate gasesc ceva mai aproape. Asta e pe langa tineretului. Fac ceva de la mine, de la Minis pana acolo, mai ales ca si dimi si seara ma voi gasi in orele de aglomeratie max

#11480 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 January 2012 - 10:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 January 2012 - 10:09 PM, a spus:

poftiti la oamenii de zapada, poze de sambata si dumnica, atunci cand inca doar ne stropise cu un fir de nea. Sper sa am maine ceva mai proaspat cu situatia actuala. Raportez: picea :thumleft: s-a intors in garnizoana! Sunt asa de happy :D!

E superba picea! :D

si ce mare s-a facut! nu mai pare bebe.

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 572
  • 573
  • 574
  • 575
  • 576
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou