Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 573
  • 574
  • 575
  • 576
  • 577
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11481 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 January 2012 - 10:25 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 January 2012 - 08:20 PM, a spus:

Ce ziceti ma dezlipesc de computer sa ma duc sa arunc si eu ceva in oala :thumleft: ?

io nu! ttoata ziua, nu! seara nu! as putea sa o vand ca si dieta! :D cu conditia sa nu intri pe un forum culinar sau pe orice poza cu mancaruri, ar putea da rezultat! :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#11482 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:27 PM

Vezi postareamoatza, la 27 January 2012 - 08:31 PM, a spus:

ca daca ma ambitionez, va pun si eu un peisaj glaciar, eeee!
da' n-am destula ambitie!
am facut un dus, m-am cremuit si parfumat...cum sa ies eu in balcon, cel putin? poate maine! :thumleft:

:D ia halatul pe dumneata, gluga pi cap si jeaca peste!

#11483 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:30 PM

Vezi postareaOana S, la 27 January 2012 - 08:21 PM, a spus:

Multumnesc de sfaturi fetelor si pt asta v-am adus pariziene ale lui Izuk si Elani.
Eu le-am facut din 300 faina alba + 200 faina integrala.
Mi-a placut mult poza facuta de Izuk la parizienele ei cu pesisajul de iarna, asa ca am facut si eu poza cu peisaj de vara.

arata extraordinar de invitant! super! sun cu untura? ca sa stiu daca imi mai bat capul cu reteta? si sa te prind si cu matza'n sac! :thumleft:

#11484 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 January 2012 - 10:30 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 January 2012 - 10:22 PM, a spus:

da si optionalele de care zice Sorina: dans, innot, engleza etc se platesc extra! Da se poate si transport, dar sa vedem dc are si gradi asta. Am crezut ca peste tot nu primesc la gradi mai devreme de 2 ani, dar o sa ma uit un pic pe net si chiar stiu o gradi la 7 minute de mine, o sa ma interesez si acolo, poate gasesc ceva mai aproape. Asta e pe langa tineretului. Fac ceva de la mine, de la Minis pana acolo, mai ales ca si dimi si seara ma voi gasi in orele de aglomeratie max

Fa-ti tare bine calculele, ca altfel risti sa-ti dea cu virgula... :(
In mod normal, orice gradinita iti ofera o perioada "de proba". Te duci cu picea vreo 3 zile, apoi decizi daca o lasi acolo definitiv sau nu. Acu', nu stiu sa-ti zic daca treaba asta trebe aranjata mai din timp, sau taman din toamna, cand incepe anul gradinitesc... :D
In plus, toamna se mai modifica componenta grupelor. Daca ea se lipise de vreo 2-3 copilasi care din toamna trec in alta grupa, iar nu-i bine. Sau, alta faza nasoala, dupa 1 an de gradinitit impreuna, unii copilasi trec la grupa urmatoare, iar ceilalti inca raman la aia mica.... :thumleft: Si asta doar pentru ca unii sunt nascuti cu o luna inaintea altora...... :D

#11485 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:37 PM

Vezi postareaFoxyy, la 27 January 2012 - 08:33 PM, a spus:

Si la gradinitele particulare tre' sa trimiti pampersi, servetele umede.... Le pui in bagajul copilului, alaturi de haine de schimb. De multe ori, cand iei copilul acasa, bagajul e mai mic, din pricina de disparut varii bulendre (sosete in special, dar si caciula...).
Nu-ti fa iluzii ca in gradinitele cu pricina n-au ce cauta copiii bolnavi! Fiica-ta va sta mai mult acasa, decat la gradinita, pentru ca sunt multi parinti care-si trimit copilasii bolnavi la gradinita. E de ajuns o zi si deja i-a pus la pamant pe toti ceilalti! :thumleft:
Ce intelegi prin urmarire online? Multe gradinite nu prea te lasa sa intri in timpul programului si sa vezi ce fac copiii. A, o data sau de doua ori, cand te duci in recunoastere, da. Dar nu poti sta foarte mult, doar te uiti sa vezi, informativ. Ne urmaresti efectiv, timp de 6 ore ce se intampla acolo.
O alta problema ar fi personalul: multe educatoare abia au iesit de pe bancile scolii, cam nema practica (in afara de aia din timpul studiilor)....
Ma opresc aici, ca dam in altele. :D

nu dam in nimic: sunt foarte interesata sa aud despre orice experiente sa gasesc solutia cea mai buna pt picea!
cred ca sunt destul de diferite gradinitele particulare una de alta, se pare ca asta e mai cu motz, dar vedem noi dupa ce o dau pe bea acolo, ca acum stiu din poveste
urmarire online inseamna ca au camere de supraveghere video in fiecare incapere si loc de joaca si ca ai o parola cu care intri online si vezi ce face piciul tau, educatoarele si ceilalti copii
astia mi.au spus ca nici una dintre fetite nu s.a mbolnavit la gradi vreodata, acu' nah or fi avand ele imunitate mai buna. Am itnrebat cum asa si mi.a zi ca sunt controlati in fiecare dimineata de un cadru sanitar si daca au rosu in gat sau cel mai mic simptom de boala, ii trimite acasa in ziua cu pricina. In plus la inceput de trimestru iti cer un listoi de analize de prezentat. Semnezi un contract prin care esti de acord ca nu iti primesc copilul in zilele cand are semne de debut al oricarei boli.
ce spun acum e din auzite, voi verifica si vin cu date mai exacte. Parca eu m.as duce la gradi: abia astept sa o duc! Ea e innebunita dupa copii si sa socializeze. Va veni copila mea acasa satisfacuta nu o sa ma mai ia pe minde buna la 8 seara :( O sa invete sa fie ordonata si sunt sigura ca ne va ajuta pe amandoua sa ne descurcam mai bine impreuna :D

#11486 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:40 PM

Vezi postareaGeany, la 27 January 2012 - 08:40 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 27 January 2012 - 08:37 PM, a spus:

Nu mai of, la alimentara am fost.
Am gasit, cum sa nu!
Serveste-te cu ferrero daca nu le-a mancat Geany pe toate sau eventual daca n-a ascuns cutia :( !

Am mancat cat am putut si am ascus cutia :D :D
La' ca aveti voi ce papa,ferero nu ie' bun,ingrasa etc... :thumleft:

care e la voi alimentara draga Any?

ie'bun geany, da si la mine macar 1 ca place si lu'JE! Stiu io ca tu esti fata generoasa si imparti!

#11487 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:43 PM

Vezi postareaGeany, la 27 January 2012 - 08:42 PM, a spus:

Ce ziceti ma dezlipesc de computer sa ma duc sa arunc si eu ceva in oala :D?
Depinde de ce arunci Din'' oala.... :thumleft:

iar sunteti di belea! alooo jeannetto! tiermina fata draga! :D va arde de hlizeala

#11488 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:45 PM

Vezi postareaGeany, la 27 January 2012 - 08:57 PM, a spus:

Mnnee! Asa da' ne ajung :D Incolonati-va in rand cate unu' pt. a primi una bucata ciocolatina' restu ie' a mele :(

:D :(

Cine nu doreste,nu-i nici o problema :D

:D :D

Sa stiti ca nu sunt bune si ingrasa... :(

hihihi! asa face si iubi! in rarele cazuri cand ii place ceva zice: nu e bun, e stricat! sa nu manancati!
bineinteles asta fiind o replica a lui relativ frecventa cand nu ii place: nu e bun, ai pus ceva, e mare, e mic ... esti tentat sa il crezi initial :thumleft:

#11489 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 January 2012 - 10:46 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 January 2012 - 10:37 PM, a spus:

nu dam in nimic: sunt foarte interesata sa aud despre orice experiente sa gasesc solutia cea mai buna pt picea!
cred ca sunt destul de diferite gradinitele particulare una de alta, se pare ca asta e mai cu motz, dar vedem noi dupa ce o dau pe bea acolo, ca acum stiu din poveste
urmarire online inseamna ca au camere de supraveghere video in fiecare incapere si loc de joaca si ca ai o parola cu care intri online si vezi ce face piciul tau, educatoarele si ceilalti copii
astia mi.au spus ca nici una dintre fetite nu s.a mbolnavit la gradi vreodata, acu' nah or fi avand ele imunitate mai buna. Am itnrebat cum asa si mi.a zi ca sunt controlati in fiecare dimineata de un cadru sanitar si daca au rosu in gat sau cel mai mic simptom de boala, ii trimite acasa in ziua cu pricina. In plus la inceput de trimestru iti cer un listoi de analize de prezentat. Semnezi un contract prin care esti de acord ca nu iti primesc copilul in zilele cand are semne de debut al oricarei boli.
ce spun acum e din auzite, voi verifica si vin cu date mai exacte. Parca eu m.as duce la gradi: abia astept sa o duc! Ea e innebunita dupa copii si sa socializeze. Va veni copila mea acasa satisfacuta nu o sa ma mai ia pe minde buna la 8 seara :( O sa invete sa fie ordonata si sunt sigura ca ne va ajuta pe amandoua sa ne descurcam mai bine impreuna :D

Daaaaaa..... si marmotaaaaa..... :thumleft:
Acu' serios vorbind, e si normal ca picilor sa le placa sa fie la gramada, sa aiba cu cine se juca, de cine se impiedica.
Iar daca la acea gradinita chiar se fac controale... e mare lucru! Da' astia nu mai au inca vreo alta gradinita prin alta parte? Mai aproape de tine...? :D Nu fac parte din vreun lant de gradinite particulare, e singura din Bucuresti?

#11490 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:48 PM

Vezi postareamoatza, la 27 January 2012 - 10:24 PM, a spus:

si ce mare s-a facut! nu mai pare bebe.

da, merge singura pe jos, nu mai vrea in carut ...
pupam moatza! :thumleft: Si sa nu mai certi baiatul! e beton! pe bune la facultatile tehnice notele sunt mici si e mare lucru sa iei examenul. Nu e ca la filologie, psihologie, economie si altele la care te poti alege cu multe note mari daca inveti! Ia cere-i carnetul de note de la facultate sotului, sa vezi ca am dreptate ... :D

#11491 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:51 PM

Vezi postareaFoxyy, la 27 January 2012 - 10:30 PM, a spus:

Fa-ti tare bine calculele, ca altfel risti sa-ti dea cu virgula... :(
In mod normal, orice gradinita iti ofera o perioada "de proba". Te duci cu picea vreo 3 zile, apoi decizi daca o lasi acolo definitiv sau nu. Acu', nu stiu sa-ti zic daca treaba asta trebe aranjata mai din timp, sau taman din toamna, cand incepe anul gradinitesc... :D
In plus, toamna se mai modifica componenta grupelor. Daca ea se lipise de vreo 2-3 copilasi care din toamna trec in alta grupa, iar nu-i bine. Sau, alta faza nasoala, dupa 1 an de gradinitit impreuna, unii copilasi trec la grupa urmatoare, iar ceilalti inca raman la aia mica.... :thumleft: Si asta doar pentru ca unii sunt nascuti cu o luna inaintea altora...... :D

nu stiu, dar ma gandesc ca aici ii primeste din orice moment al anului, deoare ce nu au vacante (de vara, de iarna) e permanent open ...
cat despre calcule, dupa ce ajung sa vb cu madam director o sa aflu toate detaliile.
acum ca am aflat ca se primesc si copii sub 2 ani o sa verific si la gradi asta care mi.e mai aproape, care e treaba ...

#11492 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 January 2012 - 10:54 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 January 2012 - 10:51 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 27 January 2012 - 10:30 PM, a spus:

Fa-ti tare bine calculele, ca altfel risti sa-ti dea cu virgula... :D

nu stiu, dar ma gandesc ca aici ii primeste din orice moment al anului, deoare ce nu au vacante (de vara, de iarna) e permanent open ...
cat despre calcule, dupa ce ajung sa vb cu madam director o sa aflu toate detaliile.
acum ca am aflat ca se primesc si copii sub 2 ani o sa verific si la gradi asta care mi.e mai aproape, care e treaba ...

Spor la scotocit! :( Sper sa gasesti ceva convenabil cat de curand!

#11493 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:59 PM

Vezi postareaFoxyy, la 27 January 2012 - 10:46 PM, a spus:

Daaaaaa..... si marmotaaaaa..... :thumleft:
Acu' serios vorbind, e si normal ca picilor sa le placa sa fie la gramada, sa aiba cu cine se juca, de cine se impiedica.
Iar daca la acea gradinita chiar se fac controale... e mare lucru! Da' astia nu mai au inca vreo alta gradinita prin alta parte? Mai aproape de tine...? :D Nu fac parte din vreun lant de gradinite particulare, e singura din Bucuresti?

ba marmota esti tu :D
Io vorbesc serios, abia astept sa "ma duc" la gradi :(
cred ca asta din link de mai jos e gradinita, pana la 3 ani vaz ca ii zice cresa si vad ca au program chair pana la 20. Vara deschis. Deci imi vine manusa! 8 -20 e foarte bine! deci nu mai are tati nici o problema, ca daca nu poate el pot eu sa ma duc si sa o iau si sa o duc, ajung .. .de regula .... :D
http://www.gradinita...consiliere.html
pana la urma aia era mama de 2 copii, nu avea nici un profit sa.mi laude gradinita si sa zica de controale zilnice dc nu era asa, nu?

#11494 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 January 2012 - 11:13 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 January 2012 - 10:59 PM, a spus:

ba marmota esti tu :D Io vorbesc serios, abia astept sa ma duc la gradi :(
cred ca asta e gradinita, pana la 3 ani vaz ca ii zice cresa si vad ca au program chair pana la 20. Vara deschis. Deci imi vine manusa! 8 -20 e foarte bine! deci nu mai are tati nici o problema, ca daca nu poate el pot eu sa ma duc si sa o iau si sa o duc, ajung .. .de regula .... :thumleft:
http://www.gradinita...consiliere.html
pana la urma aia era mama de 2 copii, nu avea nici un profit sa.mi laude gradinita si sa zica de controale zilnice dc nu era asa, nu?

Nic nu jtii! Corect se zice: Marmota esti tu si familia ta! :D
De pe site, pare in regula, e gradinita-minune, unde curge lapte si miere..... Bine-ar fi sa fie asa!

#11495 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 28 January 2012 - 01:34 AM

Vezi postareaany_annette, la 27 January 2012 - 03:33 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 27 January 2012 - 03:15 PM, a spus:

vai any!!!! marea! eu sunt nebuna dupa mare! superb!!

Si eu la fel :occasion14: !
Eu nu ies din casa cu aparatul in geanta, dar azi am planificat tot :beer2: si in plus e o zi frumoasa!

Vezi postareaizuk, la 27 January 2012 - 03:17 PM, a spus:

Doamne Any , ce frumos este la tine ...

Ai vazut, la tine iarna, iar la mine soare si mare!
De la o extrema la alta.
Daca vreti sa faceti si baie in mare, mergeti la Angel =)) !

va primesc cu placere, 42 de grade azi si oceanul e cald de tot...fetele ar dormi pe plaja. nu poti iesi pe timpul zilei asa arde. pana si apa la robinet e placuta, se joaca cu furtunul toata ziua. =))

#11496 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 28 January 2012 - 01:45 AM

Bea e o dulcica. asa mi-e drag cand vad piticii vostri cu costume de ski. sper sa am si eu ocazia sa le imbrac pe fete (de fapt sa se imbrace singure :beer2:) in costum de iarna, pregatim o vacanta in japonia in ian anul viitor :occasion14:....intai Ro si pe urma Jp. vedem ce se infaptuieste =))

Daniela, eu n-am vazut copil de varsta aia sa stea la masa atata timp si sa se comporte asa. si nici nu as vrea sa fiu sincera. curiozitatea e mare si imi place cand ii vad ca ii preocupa ceva si vor sa descopere in loc sa stea mocofan si sa n-aibe nici un fel de initiativa. parerea mea. ale mele nici acum nu stau =))

desi are 4 ani, cand mananca Sara mananca si un animal sub masa si se satura, parca baga pe langa gura nu alta. si daca are portelan e belea, desi ia vasele din masina de spalat si nu le sparge, cani si pahare sparge cate 2 pe saptamana. asa are ea talent :)

eu am chef azi, 25 persoane. sant organizata dar o sa intru in priza putin mai incolo, acum imi savurez cafeaua si linistea din casa pana se trezesc toti. ;)

wend placut sa aveti. nu ies nicaieri, nabusala mare la noi azi.

#11497 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2012 - 08:58 AM

Angel, chiar eram curioasa! deci pana la urma ii faci pe plac domnului tau!
pupam de complimente!

mai nici fetita aia nu a stat locului, doar la masa au pus.o pe scaunul normal si a mancat si baut singurica. in rest a stat pe jos pe langa scaunul ei, unde i-au pus o farurie de portelan cu cateva bucatele de foccacia. Ideea e ca nu o urmarea nimeni, nu fugeau dupa ea, nici nu se ridicau de pe scaun cand cadea, sau cand se ducea pe la alte mese, dau in capatul restaurantului. Ea isi facea de lucru si se intorcea singura, asta e ideea. Nu mi se pare putin lucru pt un copil de 1 an si 4 luni si 3 ore la restaurant.

Deci la 4 ani inca mananca precum purceii? pfoooai :occasion14: , dar macar acum isi fac singure curat, dupa ?

#11498 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 January 2012 - 09:49 AM

Buna dimineata! Dani' Bea e o scumpica si o dulce :occasion14: :beer2:

La noi e un ger polar,numai cat respir parca ma taie un cutit prin gat asa ca azi stam in casa la caldurica =))

Voi ce planuri aveti?!

Mi-e mila de bub' ca si ieri a stat acasa ca au avut liber de la gradi mititelul...

#11499 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 28 January 2012 - 10:25 AM

Buna dimineata!
Gerul lui Gerila si la Iasi, nu ies azi din casa, fac curat, spal, mancare si doooooorm! Am zis!

Daniella, tare-i scumpica Bea!
Angel spor la pregateli!
Geani am vazut dezmatul de aseara, au mai ramas ceva bomboane? =))
Zoazo, la multi ani lui tati tau! :occasion14:
Oana, eu cred ca la cat is de procesomani americanii pentru orice fleac, poti s-o sperii usor pe profa, sa nu dea info la straini. Chiar ma mir ca a facut-o!
Va servesc cu o cafea deocamdata, ca-s la dieta iar =)) Asta-i frigiderul meu :beer2:

Fisiere atasate

Imagine postata

#11500 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 28 January 2012 - 10:34 AM

Neatza si de la mine!
Io am vorbit cu tata, i-am zis de ce-ati zis voi despre el si va multumeste la toate de urari!
Mai ales ca, pe vremea cand eram acasa, va si "gusta"!
Acum io-s la o cafea calda si fara zahar (c-asa-mi place mie!), ceea ce va ofer si voua! Voi puneti-va zahar, nu va luati dupa mine, ca io-s mai...zuza!
As merge la Billa sa mai iau cate ceva, dar, vorba Gianinei, e ger polar (cam cum ar fi trebuit sa fie de Boboteaza!)

Fisier atasat  cafele.jpg (84.96K)
Number of downloads: 0

Si fac cinste pentru tata!

Fisier atasat  59166-0-bautura.jpg (55.54K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 573
  • 574
  • 575
  • 576
  • 577
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul