Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 574
  • 575
  • 576
  • 577
  • 578
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11501 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 28 January 2012 - 10:55 AM

Buna dimineata,
Da ati scris nu gluma?
La noi e un frig,-15 grade am inteles ca au fost azi noapte.
Un ceai e binevenit pe vremea asta , va servesc si pe voi
Aveam de gand sa ma duc la cumparaturi dar la ce frig e afara ma las pagubasa .O sa cumpar cate ceva de la alimentara din cartier de la noi.
Am multe in plan azi sa fac dar sa vedem ,sper sa imi si reuseasca

Cand erau ai mei copii mici eu nu imi aduc aminte sa fi fost gradinite sau crese private , toate erau de stat.Cresa unde il duceam pe Cristi apartinea de ICA Ghimbav, adica acolo isi duceau majoritatea angajatilor copii dar primea si alti copii si gradinita unde o ducem pe Andreea apartinea iar de vreo fabrica dar nu mai stiu de care si erau bine ingrijiti ,hraniti si nici nu se imbolnaveu des ,era in 1993 ,na acum vremurile s-au schimbat.
Zoazo un pupic si de la mine :occasion14: :beer2:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  ceai.jpg (9.34K)
    Number of downloads: 0

#11502 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 28 January 2012 - 10:58 AM

Zoazo, la multi ani tatalui tau cu sanatate :beer2: :occasion14:

#11503 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 28 January 2012 - 11:28 AM

Buna dimineata, cu soare in suflet si multe grade minus in termometru, de aici, din sudul sudului! =))
Zoaza, la multi ani tatalui, sa traisca 99 de ani plus unu' fara reparatii capitale!
La mine e ger de crapa pietrele, dar cu soare, deci si cu dinti....
Toata noaptea am avut vise culinare si nu ma mir, fiindca eu sunt o visatoare incurabila, numa ca amu' as pune in poractica vreo doo, dar nu am ingredientele complete pentru niciunul si din casa nu am iesit de joi, si nici ca vreau sa ies...o sa ma rezum la ce e prin frigi si lada frig.ce-o iesi, om vedea, as imortaliza, daca nu m-ar umple de nervi acumulatorii care, desi stau la incarcat 10 ore se descarca dupa 10 poze si ma lasa cu ochii in soare cand mi-e lumea mai draga...am vrut sa va aduc cafea aburinda si bomboanele ferrero promise aseara, dar bateriile erau moarte; cum imi place tot ce e viu, am luat in brate pisoiul, drept consolare si ne-am leganat in fotoliu si mi-a tors si mi-a tors, pana am realizat ca acus' e 12 si prin cratiti bate vantul, desi afara e totul incremenit...am dat o fuga pe aici dupa muza, imi fac incalzirea pupacindu-va pe rand, moah, moah, moah, tzoc, tzoc, tzoc :occasion14: si ma duc langa cuptor ca acolo e cald si bine.
Vreau si eu la oceanul Anei si gradele plus, dar si aici, daca m-ar trage cineva cu sania ca-n anii aia pe care nu pot sa-i mai intorc, m-as simti in al noualea cer!
M-am umplut de energie, de fapt capricornii azi cica debordeaza de energii pozitive si impart si la altii(horoscopul e di vina), m-am molipsit de voie buna citindu-va, bucurandu-ma ca sunteti bine si fuggg la carnati sa vad daca s-au dezghetat, bag omu' la beci, nu ca sa-l inchid acolo , :beer2: ci pentru a aduce la lumina niscai energizante si ceva acrituri si zburd,incercand sa-mi imprim din mers din dansul focului ce nu conteneste sa arda cot la cot cu centrala care papa si papa si nu se mai satura,(ce bine ar fi daca s-ar potrivi"turcu'plateste")din pacate va plati legitimu' ca el s-a dus la munca pe anul asta, eu doar 4 zile lucrai, restul in CM...
Gataaaa, am fugittt, spor la lenevit, gatit, petrecarit si ce s-o mai potrivi la voi!

#11504 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 28 January 2012 - 11:31 AM

Iara va multumesc, in numele taticului meu!Imagine postata Imagine postata
Si-astept sa va vaz bunataturile!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#11505 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 28 January 2012 - 12:13 PM

hello. hello la amiaz'!

mama, ce ger e! si bate si vantul la noi, ca de obicei. :)

mi-am trimis omu' dupa ceva cumparaturi si mi-am luat telefonu' aproape, ca tre' sa ma sune la fiecare pas. geaba i-am dat lista!
am pus niste linte la foc, ma gandesc s-o combin cu niste ardei copti s-o fac garnitura la crap. n-am mai prestat, da' incerc. ma tot trage de nas cate-un desert de pe-aici, dar nu fac, nu fac! care n-o rezista fara dulce, sa bage miere sau gem, ca am boxa plina. eu mi-am facut plan de rezerva, niste sana c-o lingurita de gem, dar mai bine nu ma gandeam c-acuma ma obsedeaza :violent6:
greu e sa ai creier de obez!

spor s-aveti, da' nu exagerati, ca mai e si maine o zi! relax, ca fi-miu! :)

#11506 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 28 January 2012 - 12:28 PM

Vezi postareamoatza, la 28 January 2012 - 12:13 PM, a spus:

hello. hello la amiaz'!

mama, ce ger e! si bate si vantul la noi, ca de obicei. :o

mi-am trimis omu' dupa ceva cumparaturi si mi-am luat telefonu' aproape, ca tre' sa ma sune la fiecare pas. geaba i-am dat lista!
am pus niste linte la foc, ma gandesc s-o combin cu niste ardei copti s-o fac garnitura la crap. n-am mai prestat, da' incerc. ma tot trage de nas cate-un desert de pe-aici, dar nu fac, nu fac! care n-o rezista fara dulce, sa bage miere sau gem, ca am boxa plina. eu mi-am facut plan de rezerva, niste sana c-o lingurita de gem, dar mai bine nu ma gandeam c-acuma ma obsedeaza :violent6:
greu e sa ai creier de obez!

spor s-aveti, da' nu exagerati, ca mai e si maine o zi! relax, ca fi-miu! :)

Moatzo, eu am dat lista omului pana in beci, :) a umplut o sacoza d-aia de rafie cu de toate si listate si nelistate, cica sa nu-l mai bag acolo ca are rau de subsol! :P
A adus si cerute si necerute si eu am un car de nervi ca nu stiu unde sa le pun;a adus compot si gem pentru un regiment, iar noi, numa doi, avem glicemia in aer, bascha si-a facut de cap cu regimul cat am fost eu plecata... rezolva, Gelo, situatia cu diplomatie, sa te vad acum, asa-ti trebuie daca-ti place sa faci delegare de sarcini si bagi legitimu-n beci in loc sa-l tii ca pe o floare la geam!:)))))))))
Zoazo, am ganduri mari pentru tatal tau, a avut omu' meu grija, sa vezi dezmatz cu prilejul ocaziei... :)

#11507 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 January 2012 - 12:44 PM

Vezi postareaGelutza, la 28 January 2012 - 12:28 PM, a spus:

asa-ti trebuie daca-ti place sa faci delegare de sarcini si bagi legitimu-n beci in loc sa-l tii ca pe o floare la geam!:)))))))))

f bine! lasa ca pe-al meu cand o veni, il bag la boxa, ca are fi-miu pofta de vinete cu maioneza. si nu pot sa stresez copilu', nu? mai ales cand e in sesiune :violent6:
si parca-l vad ca aduce tot asa, un sac cu de toate! ca doar am zis sa nu mai fac atatea, dar poti sa te-ntelegi cu nebunu'? Somaliaaaa!
Chiar vorbeam azi dimineata, ca dac-o da vreun ger extrem -Doamne fereste! - sa nu mai poata sa faca astia aprovizionare pe la magazine, cu putina restrictie, cred ca rezistam o luna cu ce-avem prin casa. Noi nu prea mancam cartofi, si n-am decat 3 amarati intr-o punga, asa ca si-a trecut singur pe lista 10kg cartofi. eu sper c-a facut-o drept contraofensiva la interdictiile mele in ceea ce priveste cartofii, te pomeni c-o veni nebunu' cu sacul de cartofi?

#11508 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 January 2012 - 01:13 PM

Ce simpatice sunteti :) !|
asa ma mai linistiti si pe mine ca nu doar al meu nu respecta instructiunile cand primeste sarcini
daca si voi ziceti ca e cel mai bine sa-l tii ca pe o floare in geam, ca altfel mai multe incurcaturi, atunci incep sa ma mai relaxez.

in alta ordine de idei va dedic muzica de relaxare pt azi si cu dedicatie speciala pt Any. Dati la maxim, aprindeti vreo doua lumanarele parfumate, 1 cocktail sau 2 degete de vin si la treaba!
http://www.youtube.c...lf=list_related

eu astept pe tati sa vina de la serviciu si sa iesim in parc cu picea. Mie mi.e frig numai cand ma uit pe geam, dar de saptamana trecuta de cand stateam in carantina cu ZZ si ei la oameni de zapada mi-am propus sa reincep sa ma bucur de lucruri simple. Dar uite ca nu e simplu cu gerul.

In alta ordine de idei, au anuntat ca nu s-a facut aprovizionare de 3-4 zile si nu mai sunt carnuri si legume/fructe proaspete. Prin urmare am abandonat azi orice plan de aprovizionare si m-am repliat repde pe o fruptura de vitel cu carne de la congi. Am scos si eu vinete si ardei copti. Si bine zici moatzo cu lintea sa ac si eu cottechino ala, ca trece anul si nu mai apuc sa-l fac. O sa bag niste fasulica de la conserva in loc de linte, ca nu vrea musiu sa guste.

de aseara si pana acum asta mca dezastru total :violent6: prin casa ... ioooi :)

predau legatura

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#11509 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 January 2012 - 01:30 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 January 2012 - 01:13 PM, a spus:

daca si voi ziceti ca e cel mai bine sa-l tii ca pe o floare in geam,

io n-am zis!

predau legatura

multumesc, Daniella! preiau legatura doar ca sa va zic:

Vezi postareamoatza, la 28 January 2012 - 12:44 PM, a spus:

te pomeni c-o veni nebunu' cu sacul de cartofi?

ba da!

#11510 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 January 2012 - 03:57 PM

Merci de dedicatie Daniella :violent6: !
Si la mine e frig azi, maine poate mergem la Ikea ca tot vreau sa ajung de dinainte de Craciun.
Azi la pranz am luat un pui la rotisor facut in cuptor cu lemne, deci de-a gata, asa ca n-am facut nica de mancare.

#11511 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2012 - 03:59 PM

Venii si io, da' nu cu sacu' de cartofi!
Fusei la Billa!Imagine postata Is nauca! Cica "redecoreaza" E DEZASTRUUUUU!Imagine postata Nici ei nu mai stiu ce si pe unde le-au pus.Stiam, mai nene, cand ma duceam, care de unde sa iau!Acum...Imagine postata DOUA ORE am stat sa gasesc niste una-alta.Rafturi mai mult goale...Uuufff!
Sa vaz ce-oi mai facea, ca-s inlemnita de frig!As avea niste idei....
Fisier atasat  vin1fiert.jpg (14.23K)

#11512 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 28 January 2012 - 05:46 PM

Salut pe toata lumea.
Eu azi am mancat in oras , asa ca pauza la gatit . Maine trantesc niste ceafa la gratar cu cartofi copti si salata de ardei copti ...cererea adultului de gen masculin.
Acum ma gandesc ce sa fac acum la cina , pentru ei , ca eu ca nu mai bag nimic pana maine la pranz la cat am mancat azi la pranz..

#11513 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2012 - 07:23 PM

Aduc eu niste chiftelute coapte la cuptor!
Berea cine o da?

Fisier atasat  chiftele droop.jpg (94.68K)

#11514 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 January 2012 - 07:45 PM

Vezi postareazoazorel, la 28 January 2012 - 07:23 PM, a spus:

Aduc eu niste chiftelute coapte la cuptor!
Berea cine o da?

ia! ajunge?

Fisier atasat  bere.jpg (9.24K)

#11515 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 28 January 2012 - 08:05 PM

Harnicute, harnicute dragele de voi :occasion15:
Nu va plangeti de soti ca le dati lista, fratelo e la fel si cumnata se enerveaza ca nu tine minte..i-am explicat ca ei au un chip lipsa si trebuie trimisi la cumparaturi cu lista exacta :(

E o zi intunecata, buna de leneveala..o sa profit de ocazie, sa ma odihnesc (prima sambata de dinainte de craciun cand am timp de mine doar)

Spor la treburi si odihna placuta :)
A cat is a friend fur-ever !

#11516 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2012 - 08:07 PM

Si mai vin si cu prajitura Cerrulinei, dar totala, ca sexiune maine!

Fisier atasat  cerrulina.jpg (65.85K)

#11517 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 28 January 2012 - 08:21 PM

Am venit, Zozo! Explică-mi BĂBEŞTE!- dacă înţelegi ce vreau să zic... :occasion15:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#11518 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2012 - 08:24 PM

Am aparut din nou! Fiindca lui Koral i-a placut "semnatura" mea cea verde, zic aici, tare, ca cine mai vrea sa si-o posteze e liber s-o faca.Eu as pune-o deviza forumului la ce curajosi suntem noi, "artistii"!
Koral, deci, o iei de la mine cu COPY.
Te duci in profilul tau->Setari profil->schimbare semnatura->PASTE acolo, apoi te joci cu culorile si marimile! E simplu!Imagine postata
Daca mai ai intrebari, zi si te ajut!
Nu ma supar nici de-ati pune-o toate, ca meritam!Imagine postata

#11519 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2012 - 08:26 PM

Vezi postareakoral, la 28 January 2012 - 08:21 PM, a spus:

Am venit, Zozo! Explică-mi BĂBEŞTE!- dacă înţelegi ce vreau să zic... Imagine postata

Pricepi? Daca ai indoieli, intreaba! Ca aici-s! Te urmaresc!Imagine postata
Eu am intrat in profilul meu de aici, de la o postare de-a mea, cu click pe nume!Edit profil il ai in dreapta cumva sus si schimbare semnatura e in stanga ecranului.
Si daca tot esti acolo, seteaza-ti si data nasterii!

#11520 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2012 - 08:31 PM

Vezi postareamoatza, la 28 January 2012 - 07:45 PM, a spus:

ia! ajunge?

Mie da, dar pentru restul...Imagine postata

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 574
  • 575
  • 576
  • 577
  • 578
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul