Buna dimineata, cu soare in suflet si multe grade minus in termometru, de aici, din sudul sudului!

Zoaza, la multi ani tatalui, sa traisca 99 de ani plus unu' fara reparatii capitale!
La mine e ger de crapa pietrele, dar cu soare, deci si cu dinti....
Toata noaptea am avut vise culinare si nu ma mir, fiindca eu sunt o visatoare incurabila, numa ca amu' as pune in poractica vreo doo, dar nu am ingredientele complete pentru niciunul si din casa nu am iesit de joi, si nici ca vreau sa ies...o sa ma rezum la ce e prin frigi si lada frig.ce-o iesi, om vedea, as imortaliza, daca nu m-ar umple de nervi acumulatorii care, desi stau la incarcat 10 ore se descarca dupa 10 poze si ma lasa cu ochii in soare cand mi-e lumea mai draga...am vrut sa va aduc cafea aburinda si bomboanele ferrero promise aseara, dar bateriile erau moarte; cum imi place tot ce e viu, am luat in brate pisoiul, drept consolare si ne-am leganat in fotoliu si mi-a tors si mi-a tors, pana am realizat ca acus' e 12 si prin cratiti bate vantul, desi afara e totul incremenit...am dat o fuga pe aici dupa muza, imi fac incalzirea pupacindu-va pe rand, moah, moah, moah, tzoc, tzoc, tzoc

si ma duc langa cuptor ca acolo e cald si bine.
Vreau si eu la oceanul Anei si gradele plus, dar si aici, daca m-ar trage cineva cu sania ca-n anii aia pe care nu pot sa-i mai intorc, m-as simti in al noualea cer!
M-am umplut de energie, de fapt capricornii azi cica debordeaza de energii pozitive si impart si la altii(horoscopul e di vina), m-am molipsit de voie buna citindu-va, bucurandu-ma ca sunteti bine si fuggg la carnati sa vad daca s-au dezghetat, bag omu' la beci, nu ca sa-l inchid acolo ,

ci pentru a aduce la lumina niscai energizante si ceva acrituri si zburd,incercand sa-mi imprim din mers din dansul focului ce nu conteneste sa arda cot la cot cu centrala care papa si papa si nu se mai satura,(ce bine ar fi daca s-ar potrivi"turcu'plateste")din pacate va plati legitimu' ca el s-a dus la munca pe anul asta, eu doar 4 zile lucrai, restul in CM...
Gataaaa, am fugittt, spor la lenevit, gatit, petrecarit si ce s-o mai potrivi la voi!