Baftă la examene la cei care mai au, ţin pumnii grădinarilor şi creşarilor...
Detalii :
- Danielle, Foxy zice bine, nu crede chiar tot,reclamele grădiniţelor nu corespund întru totul... dar asta nu înseamnă că nu e bine să mergi mai departe cu ideea ta bună.
Acum câţiva ani am vrut şi eu să deschid o creşă cu 2 prietene, una asistentă medicală, cealaltă juristă. Procedura a fost înfiorătoare, din păcate am renunţat când soţul uneia dintre ele a murit şi nu am mai putut să ne descurcăm cele 2 rămase. Ceea ce vreau să spun este că da, grădiniţele particulare oferă mai mult decât cele de stat, sunt mai controlate aşa că nu-şi permit erori, recomandarea mea este să o dai, dacă-ţi permiţi financiar. Eu am avut ambii copii la stat, nu a fost rău, dar au fost necesare suplimentările despre care vorbeai tu...
- Fetiţa se va îmbolnăvi mai des decât acasă, nu te amăgi cu promisiunile lor, dar veţi depăşi şi acest impediment...
- Evoluţia ei va fi mult mai spectaculoasă decât acasă cu bunica, chiar dacă are educatoare ff. tinere. Din punctul meu de vedere, astea sunt cele mai bune, chiar dacă nu au experienţă, au energie, putere de muncă şi curiozitate, şi iubesc copiii ...
Va fi greu primele 6 luni, dar apoi o să-ţi dai seama că ai ales bine...
Pup pe toate fetele frumoase!

Ajutor