Geany, la 03 February 2012 - 08:33 AM, a spus:
Azi l-am dus pe bub' la gradi' si erau numai 4 coptii,5 cu el
E zi scurta si pe frigul asta nu l-asi mai fi dus nici eu,dar mi-e mila de el ca stiu ca si maine si poimaine v-a sta in casa(ca el era obisnuit sa mergem la mama,nu prea pricepe el de ce maine nu mai mergem )
Sper sa nu fie problema cu aprovizionarea magazinelor,cred ca astia de la tv. cu diverse stiri si presupuneri mai mult sau mai putin fondate au bagat spaima-n oameni in mod deliberat
O zi faina va urez tuturor!
Pai eu cred ca de asta erau pline magazinele aseara. Aia de la tembelizor numa' asta aveau in prgoram ieri / aseara: vine sfarsitul lumii, or sa fie nametii cat casa, n-o sa aveti ce manca, muriti acusi de foame!
Normal ca tot satu' uitator la stiri a sarit instant in sus si-a fugit la cumparaturi.
Am fost si noi aseara prin magazine, am colindat prin n-spe locuri pana a gasit jupanu' niste bocanci care sa-i placa. Nu era nica nicaieri. Sau, daca aveau vreo 2 (doua, nu mai multe) perechi care sa-i placa, n-aveau marimea lui, numa' 45 si 46...... No, el nu-i talpa-lata, asa ca am tot colindat.
Am intrat in Cora de la Piata Sudului, ca sa luam crap. Era peste proaspat, da' n-am luat. N-avea nici unu' din noi chef sa stea o ora jumate la casa, pentru un peste....
Asa ca am mers la Carrefour (si-asa inca nu gasise bocanci) si-a luat de-acolo crap. Care era de fapt crapoaica, cu icre....
La Carrefour nu erau asa multi disperati.... Erau oameni la coada, da' cam 2-3 la fiecare casa, nu cate 12-14 ca la Cora!

Ajutor