Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 597
  • 598
  • 599
  • 600
  • 601
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11961 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 03 February 2012 - 04:22 PM

Vezi postareaizuk, la 03 February 2012 - 04:17 PM, a spus:

Doar ca mai sunt si cu abonamente , care nu se scaneaza .
Aici , sunt altfel organizati la transportul in comun . Urci NUMAI pe usa din fata , acolo ai aparatul de scanat daca ai card (abonament ). Tot pe card poti avea si "cash" si poti plati prin scanare si apasarea unui buton . Poti cumpara bilet de la sofer , dar e pretul mai mare cam cu 50%. Nimeni nu scapa de ochiul vigilent al soferului , deci nu se circula fara bilet/abonament .

Si cei cu abonament au obligatia sa se scaneze daca nu..... SI urca controlu este pasibil de amenda. La noi ca la nimeni. Dar la vremea de afara numa ma enervez sa merg cu masina.

Acum asa sa ai idee ca sti orasul

Eu plec din calea sagului de la fostul restaurant Turist acum banka, pina pe Odobescu. Acolo iar intre blocuri s ama enervez unde parchez, cand termin treaba iara curata masina iara acasa vezi daca ai sa parchezi si ufff.

#11962 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 03 February 2012 - 04:35 PM

Stiu orasu' si se pare ca suntem chiar vecine :violent6:

#11963 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 03 February 2012 - 04:40 PM

Vezi postareaizuk, la 03 February 2012 - 04:35 PM, a spus:

Stiu orasu' si se pare ca suntem chiar vecine :violent6:

HE,he fain asa! :unsure:

#11964 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 03 February 2012 - 04:58 PM

Nu am mai mancat o salta orientala demult tare, buna idee!
Eu sunt la a 5-a zi de detox si mai am 2 zile , tot w-endul :) siapoi ma bag usor o saptamana pe retetele lui Dexter de detox.

Sper sa nu mai ninga asa mult la voi si sa fie atat de ger.

Un w-end calduros!!

Pupici!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#11965 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 February 2012 - 04:58 PM

Nu va luati dupa mine am un simt civic atrofiat de aberatii! daca nu e deschis chioscul sa-mi iau belet, nu-l iau si gata! o singura data m-a prins fara cand eram in liceu si m-a amendat numai ca ne-a prins pe vreo 10 si nu puteam sa scap eu!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#11966 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 03 February 2012 - 05:00 PM

La mine biletul in afara orasului ma costa 1,40euro iar daca vreau sa ma duc in oras ma costa 1,70euro. In schimb, daca iau bilet de la sofer nu are nici-o importanta unde ma duc, biletul tot 2euro il platesc.
Si la noi abonamentele se scaneaza la intrarea din fata. Mai ai o posibilitate, in afara de bilet bine-inteles, sunt niste carduri preplatite iar tu il bagi in aparat si-i zici ce fel de cursa vrei si el iti decurteaza din valoare.
Apropos de controale, mama chiar azi avut parte de unul. A sunat ca sa se opreasca la statia ei, autobuzul a oprit si ei nu-i deschidea usa sa coboare. Care a fost faza, controlorul a urcat exact la statia unde trebuia ea sa coboare. A oprit autobuzul, a urcat controlorul, i-a controlat abonamentul si deabia dupa aia s-a deschis usa... Am ramas masca atunci cand mi-a povestit mama.
Sorina

#11967 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 February 2012 - 05:40 PM

Hello, hello, abia am sosit acasa din cele friguri siberiene :) moscova si st petersburg intre minus 15-minus 25 de grade, si
surpriza etapei, e ca la mine-n sat e iarna frate, minus vreo 8 grade, si zapada :(.
nu am avut timp sa citesc si nici nu stiu daca apuc s-o fac, am intrat repede doar sa va salut...poze mai hacana.
va pup si pe curand.

#11968 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 03 February 2012 - 05:42 PM

Vezi postareaDexter, la 02 February 2012 - 11:18 PM, a spus:

...
PS sper că şi voi ştiţi de glumă, eu mă distez la maxim la chestii din astea cânt suntem convinşi că aşa se spune :) să vezi de cîte ori mă uit eu in DEX şi-mi spune că aşa ceva nu există
acum am priceput si eu adevarul adevarat din spatele numelui matale. esti doar camuflat in Dexter. de fapt de la DEX ti se trage numele, asa-i? :(

Vezi postarea2ut, la 03 February 2012 - 09:39 AM, a spus:

Iui, Geany, m-ai terminat cu pita aia, plus sunca....ma duc sa-mi caut ceva de mancare.
ce bine ca imi ramane mie branzetul! Imagine postata
cred ca am fost soarece intr-o alra viata.

dau si eu buna seara la han. vad ca am picat bine, am avut de mancare. cu bautura cam slab azi :(
la noi s-a incalzit bine fata de zilele trecute. am ajuns de la -26 la -10. ne putem plange de cald :D fulguie nitel dar nu s-a prea depus.

EDIT: sa-i urez stellei Bun Venit! :(

#11969 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 03 February 2012 - 05:46 PM

Vezi postareastella, la 03 February 2012 - 05:40 PM, a spus:

Hello, hello, abia am sosit acasa din cele friguri siberiene :) moscova si st petersburg intre minus 15-minus 25 de grade, si
surpriza etapei, e ca la mine-n sat e iarna frate, minus vreo 8 grade, si zapada :(.
nu am avut timp sa citesc si nici nu stiu daca apuc s-o fac, am intrat repede doar sa va salut...poze mai hacana.
va pup si pe curand.

Bine ai venit acasa (tu ai adus zapezile)! Sper ca mustaciosul a fost cuminte..si fericit foc ca ai venit :D
A cat is a friend fur-ever !

#11970 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 03 February 2012 - 05:50 PM

Stellinaaaaa!!! Bine-ai revenit :) !
Sper ca a mers totul brici, hai la povestit!

#11971 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 February 2012 - 07:55 PM

Stelina!Bine ai venit :(

Uite Boni :)

Fisier atasat  450x277.jpg (37.63K)
Number of downloads: 0

Mama e f. bine,ie' in esxcursie' duoamna',rade de numa' :D (ca prietena ei ,sotul acesteia si varul lor sunt niste nebuni )era in vama asteptau sa treaca .

#11972 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 03 February 2012 - 08:18 PM

Buna seara si din tara mea, adica mai nou, tara zapezilor, :( care cad si cad si cad si uita sa se mai potoleasca!
Decretezzzz-nu mai iubesc iarna, raman cu amintirea iubirii de pana acum si ma declar libera de anotimp indragit, gata de incropit o noua relatie cu primul anotimp calduros care-mi va iesi in cale!
Stellina, bine-ai revenit, :) te-am pomenit la cina cand am auzit ca in Rusia sunt anuntate si temp. de minus 40 grade!
Sunt incantata de tratatiile voastre, dar daca mai tine iarna asta minusista mult eu sigur dau in bulimie;mananc intruna si beau vin fiert cana dupa cana...daca adun toate canile de vin fiert baute de-a lungul vietii nu cred ca ies cate am baut aum, de cand cu gerurile...frumos ma laud, dar alt adevar Io nu stiu!
In seara asta am pregatit o tarta cu mere si gutui desi jurasem pe parul meu roscat ca nu mai fac nimic azi, nu m-am putut abtine, imi vine sa ma sui pe cuptor! :(
Si tarta am facut-o cu prilejul faptului ca mi-am preparat aluat fraged, multe portii,(ramasesem fara provizii) asa ca acum am dusmanul la vedere, sa te tii cornuri, placintele, tarte dulci sarate...
Ce s-o intampla cu noi. nu stiu, ne-om face cat nametzii! :D

#11973 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 03 February 2012 - 08:22 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 03 February 2012 - 05:00 PM, a spus:

A oprit autobuzul, a urcat controlorul, i-a controlat abonamentul si deabia dupa aia s-a deschis usa... Am ramas masca atunci cand mi-a povestit mama.

Si-n Franta e la fel.

#11974 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2012 - 08:22 PM

Vezi postareastella, la 03 February 2012 - 05:40 PM, a spus:

Hello, hello, abia am sosit acasa din cele friguri siberiene :( moscova si st petersburg intre minus 15-minus 25 de grade, si
surpriza etapei, e ca la mine-n sat e iarna frate, minus vreo 8 grade, si zapada :D.
va pup si pe curand.

Bun sosit in garnizoana! :)

#11975 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 February 2012 - 08:24 PM

Dap' si eu de cand cu vremea asta numai la mancare mi-e gandul :) am mancat sonca' si ceai fierbinte ,cartofi copti cu unt si smantana ,dar cum la mine in casa e cald si bine,nu ma plang ,totusi pana luni eu nu mai ies din casa,poate nici atunci ,am misionari sa-i trimit prin frig si nameti la cumparaturi,cu gunoiul si ma mai gandesc eu ce' :(

#11976 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 03 February 2012 - 08:45 PM

Vezi postareaGeany, la 03 February 2012 - 08:24 PM, a spus:

Dap' si eu de cand cu vremea asta numai la mancare mi-e gandul :) am mancat sonca' si ceai fierbinte ,cartofi copti cu unt si smantana ,dar cum la mine in casa e cald si bine,nu ma plang ,totusi pana luni eu nu mai ies din casa,poate nici atunci ,am misionari sa-i trimit prin frig si nameti la cumparaturi,cu gunoiul si ma mai gandesc eu ce' :(

Si la mine in casa e cald si dupa un vin fiert e si mai bine :D dar plec de dimineatza si mai vin seara. Saptamana asta nici macar paine nu am cumparat, am facut si daca am tot facut si cornuri de tati felurile, nu s-a mancat multa...si da,maine vreau sa ma scol cel mai devreme la 10 si sa fac numai ce "vrea muschii mei" fiindca toata saptamana am facut si ce-a vrut shefu!(hartii, hartii si iar hartii, n-as mai avea parte de ele!)

#11977 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 February 2012 - 09:03 PM

Vaiii ce vreme urata, a plouat de-a rupt aici la mine, s-a mai potolit un pic acum.
Masina mea-i afara :) .

In rest te sperii ce mai arata la tv, ninge nu se opreste, oameni morti de frig, altii stau fara caldura din cauza de tuburi crapate, altii stau fara lumina de 60 de ore etc, drumuri inchise. Iarna grea.

#11978 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2012 - 09:03 PM

Ia sa va servesc io cu ceva proaspat cumparat :):

Fisier atasat  1.jpg (84.47K)

Fisier atasat  2.jpg (65.04K)

#11979 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 February 2012 - 09:04 PM

Fox, ai pus capac :) .
Am juma' de ora de cand stau cu capu' numa'-n frigider si prin dulapuri. Ciugulesc.

#11980 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2012 - 09:07 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 February 2012 - 09:04 PM, a spus:

Fox, ai pus capac :( .
Am juma' de ora de cand stau cu capu' numa'-n frigider si prin dulapuri. Ciugulesc.

Pai hai incoa'! Mai am, n-am pus chiar totul in farfurie! :)

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 597
  • 598
  • 599
  • 600
  • 601
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul