Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#1201 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 January 2011 - 01:24 PM

Maii bubuletul a cam facut-o lata azi la gradi'...El e f. alintat de tacsu' si are voie sa fac ce vrea,baietu' lui tati'...Si stiti ce nazbatii combina,el e seful si face ce vrea,si nimeni nu are voie sa-i impuna reguli sau ceva ca are deaface cu tacsu'...Acestea fiind spuse,ma duc azi sa-l iau de la gradi' si-l gasesc intr-o mare de lacrimi cu sughituri,se izbea pe jos si criza rau ca el nu pleaca acasa fara bulina lui rosie...Am intrebat ce s-a intamplat si mi-a zis doamna ca le-a dat caietele speciale de lectii si creioane sa faca deacolo,a facut bine si i-a pus bulina rosie,au inceput sa vina parintii si doamna le-a zis toata lumea creioanele jos,puneti creioanele si caietele speciale in dulapioare...Bubuletul nik,a vazut ca eu nu vin (eram la posta dupa pachet si fu coada =)) )si-a vazut linistit de colorat,i-a mai zis doamna o data ,cand s-a intors cu spatele bubuletul a aruncat cu creioanele dupa ea.Ea s-a enervat si drept pedeapsa i-a luat bulina rosie,si eu l-am gasit urland furios ca lui sa-i deie bulina lui inapoi..Neputand sa-l potolim i-a dat-o cu conditia sa-si ceara scuze,cand s-a vazut cu bulina in piept a zis printre suspine ca el pana luni nu mai vine...Si a mers cheptos cu bulina purtand-o victorios ca pe o medalie...No' ce ma fac eu cu el?!!!... :pupic:

#1202 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 01:25 PM

Vezi postareaMutti, la 26 January 2011 - 01:20 PM, a spus:

Geany , vad ca esti de veghe :pupic: =))

Zi repede cum faci tu pizza ca tare-mi place cum arata pizzele tale. Am aluatul la framantat si am la dispozitzie:
  • suc de rosii
  • mozzarella ( d-aia in zer)
  • salami
  • ceva Gouda /cascaval
  • ardei iutzi

te rog mumos =))

Paii eu am mai multe moduri de a o face...Vrei sa fie blatul pufos sau subtire si crocant ca cea de pe vatra?!!

#1203 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 01:29 PM

Uite ca am discutat si aici...My link

#1204 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 01:41 PM

Heii Simo vad ca nu ai mai raspuns...Eu zic pt. una ca pe vatra,infainez fundul tavii,intind aluatul foaie cu faina si sucitorul,pun sosul de rosii ,salamino(nu pre mult,just sa nu incarci),rondele de ardei iute cat iti place tie de iute si mozza bucatalita,un fir de ulei maslinos(asa merge la mozza proaspata in zer) si lasi pana blatul e facut pe dos si branza bine topita... :occasion14:

Sa vii cu impresii... :occasion14:

#1205 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 26 January 2011 - 01:46 PM

am fost scurt plecata sa iau la asta mica niste pere ca nu mai aveam.

Asa fac , sa traitzi!!!!

#1206 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 01:48 PM

Ok! Eu fac tochitura cu cartofiprajiti, branza de burduf si mamaliga...Maine poate pun si eu de o pizzaa..Sau poate chiar deseara.. :occasion14:

#1207 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 January 2011 - 02:02 PM

Geanino, ar trebui sa discuti serios cu dl tata de bubuletz, ca acasa-i una cu el ( dl tata)
dar ca la gradi si mai tarziu la scoala, ce zice dna prifisoara aia e leje, si stii tu " ca unde-i leje nu-i tocmealà".
ca altfel o sa ai probleme cu bubuletzu vost. cat e mic si da ochii pe spate, lumea il iarta ( ma refer la gradi etc) dar dupa aia...

#1208 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 02:08 PM

Vezi postareastella, la 26 January 2011 - 02:02 PM, a spus:

Geanino, ar trebui sa discuti serios cu dl tata de bubuletz, ca acasa-i una cu el ( dl tata)
dar ca la gradi si mai tarziu la scoala, ce zice dna prifisoara aia e leje, si stii tu " ca unde-i leje nu-i tocmealà".
ca altfel o sa ai probleme cu bubuletzu vost. cat e mic si da ochii pe spate, lumea il iarta ( ma refer la gradi etc) dar dupa aia...

Asa e Steluto! Acu daca vede ca ai zis si tu,poate m-o asculta si pe mine senior' ''tati''... :occasion14:

#1209 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 January 2011 - 02:21 PM

Sa stii ca eu mereu am fost de partea profilor. cand venea copila si bombanea de pe la scoala, ca asa si pe dincolo,
niciodata nu am fost de acord cu ea ( cu toate ca avea si dreptate ), mereu am zis ca profii au dreptate etc...ca altfel e anarhie totala neicusorule. :occasion14: :occasion14:

#1210 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 02:27 PM

Vezi postareastella, la 26 January 2011 - 02:21 PM, a spus:

Sa stii ca eu mereu am fost de partea profilor. cand venea copila si bombanea de pe la scoala, ca asa si pe dincolo,
niciodata nu am fost de acord cu ea ( cu toate ca avea si dreptate ), mereu am zis ca profii au dreptate etc...ca altfel e anarhie totala neicusorule. :read2: :director:

Eii nu!! Tacsu' ii da dreptate lui!!...Mereu...Totusi azi i-a zis ca nu-i frumos si nu se face si s-o asculte pe doamna dar a coborat si s-a intors cu buzunarele pline de dulciuri si nu stia cum sa-l mai alinte''baiatul lui ttaattii''!!'' ...Iar mie mi-a spus:''ce trebuia sa-i ia bulina o data ce i-a pus-o ,normal ca,mititelul
sufera!''... :occasion14:

:occasion14:

#1211 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 26 January 2011 - 03:05 PM

Vezi postareastella, la 26 January 2011 - 02:21 PM, a spus:

niciodata nu am fost de acord cu ea ( cu toate ca avea si dreptate ), mereu am zis ca profii au dreptate etc...ca altfel e anarhie totala neicusorule. :occasion14: :occasion14:

uite asa faceam si ai mei , si io plangeam si plangeam.....ca ma simtzeam nedreptatzita!!!! Ca doar EU aveam dreptate ! Dar acum vad cat de bine au facut!

#1212 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 26 January 2011 - 06:48 PM

Dragă Geany,

În privinţa ştrengarului ( şi mă refer aici la tată, nu la Bubuleţ :floare: )- ai putea încerca să-i traduci soţului cam ce a înţeles Bubuleţul după întâmplarea de azi:
- că dacă îndeplineşte corect sarcinile, primeşte recompensă ( bulina roşie)
- că dacă NU ascultă consemnul persoanei adulte şi se manifestă prin violenţă ( gen aruncarea creioanelor) primeşte pedeapsă-i se retrage recompensa.
Până aici, totul ar fi în regulă,sistemul recompensă şi pedeapsă se foloseşte cu succes şi rezultate imediate în educaţie.De aici, însă, urmează TESTAREA LIMITELOR: un copil inteligent va testa aproape întotdeauna limitele, ca parte din învăţarea prin experimentare, aşa că Bubuleţul a încercat metoda CRIZA , la care marea majoritate a copiilor apelează în prima fază. Din păcate, dacă adulţii cedează, data viitoare Bubuleţul o va aplica din nou, poate chiar mai...creativ :rolleyes:
-de asemenea, a înţeles că tatăl admiră isprava lui, motiv pentru care l-a şi premiat cu bomboane,un motiv în plus să repete diatracţia
-şi a mai învăţat că poate încălca regulile şi poate renunţa la autoritate prin refuzul de a merge la grădiniţă,DACĂ nu i se permite acolo ceva.
Poate că reuşeşti să-l convingi pe tati de bubuleţ că, pe termen lung, răsfăţul excesiv nu este în avantajul copilului.
Ţin pumnii... :D
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1213 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 06:51 PM

Da cred ca realizeaza si el toate aste.Doar ca nu-l lasa inima... :rolleyes:

#1214 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 26 January 2011 - 07:13 PM

Da, cunoaştem toate genul :rolleyes: .Ei sunt sexul puternic... :floare: :D :((
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1215 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 07:16 PM

Vezi postareakoral, la 26 January 2011 - 07:13 PM, a spus:

Da, cunoaştem toate genul :floare: .Ei sunt sexul puternic... :D :(( :((

Daa!! Oricum am de gand sa ma impun mai mult cu bubuletul,iar cand e vb. sa-l cert sau chiar sa-l pedepsesc o sa am pretentia ca macar sa nu se bage si sa nu intervina in favoarea bubuletului daca altceva nu-i in stare... :rolleyes:

#1216 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 26 January 2011 - 07:52 PM

facut pizza , tare buuuuuuuuuuuuuunnnnn , yummy-yummy , pup la tine Geany :rolleyes:

una cu ton , una cu salami

timp de poze ...ioc :floare:

#1217 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 26 January 2011 - 07:53 PM

Vezi postareaGeany, la 26 January 2011 - 07:16 PM, a spus:

Da, cunoaştem toate genul :floare: .Ei sunt sexul puternic... :(( :D :((

Daa!! Oricum am de gand sa ma impun mai mult cu bubuletul,iar cand e vb. sa-l cert sau chiar sa-l pedepsesc o sa am pretentia ca macar sa nu se bage si sa nu intervina in favoarea bubuletului daca altceva nu-i in stare... :rolleyes:

Geany, cred ca mai mult cu dl sot tb sa te impui.Bubuletu cred ca e mai intelegator ca tatal :((
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1218 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 07:57 PM

Vezi postareaMutti, la 26 January 2011 - 07:52 PM, a spus:

facut pizza , tare buuuuuuuuuuuuuunnnnn , yummy-yummy , pup la tine Geany :floare:

una cu ton , una cu salami

timp de poze ...ioc :D

Lasa bun asa si fara poze!Ma bucur ca ti-a placut,uite eu cu ton nu am facut niciodata si pizze am prestat multe la viata mea,dar multe rau... :rolleyes:

#1219 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 07:58 PM

Vezi postareaIoana, la 26 January 2011 - 07:53 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 26 January 2011 - 07:16 PM, a spus:

Da, cunoaştem toate genul :D .Ei sunt sexul puternic... :D :(( :((

Geany, cred ca mai mult cu dl sot tb sa te impui.Bubuletu cred ca e mai intelegator ca tatal :((

Deci sotul e leu cu ascendent in leu deci e leu de leu...Nu mai adaug nimik,se intelege :floare:

Ps. si bubuletul tot leut... :D

#1220 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 26 January 2011 - 08:29 PM

Vezi postareaGeany, la 26 January 2011 - 07:58 PM, a spus:

Deci sotul e leu cu ascendent in leu deci e leu de leu...Nu mai adaug nimik,se intelege :rolleyes:

Ps. si bubuletul tot leut... :floare:

as zodiile astea daca ne-am lua dupa ele la cate se zic ....
Apropo de leu, eu mi-s cu ascendent in leu,dar inca se intelege lumea cu mine :D

Si ca vb de zodii, am in familie 2 tauri sti ce bine s-au impus in fata unui capricorn?Important e sa sti ce vrei, nu ce spune zodia.Asta e doar o completare, nu tb sa ne ghidam viata dupa astre, fara suparare.

Acum e frumos, bubuletu face pozne, voi va distrati,dar dupa o sa trageti si pacat, zic eu.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou