Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#1221 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 January 2011 - 08:40 PM

Vezi postareaIoana, la 26 January 2011 - 08:29 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 26 January 2011 - 07:58 PM, a spus:

Deci sotul e leu cu ascendent in leu deci e leu de leu...Nu mai adaug nimik,se intelege :rolleyes:

Ps. si bubuletul tot leut... :floare:

as zodiile astea daca ne-am lua dupa ele la cate se zic ....
Apropo de leu, eu mi-s cu ascendent in leu,dar inca se intelege lumea cu mine :D

Si ca vb de zodii, am in familie 2 tauri sti ce bine s-au impus in fata unui capricorn?Important e sa sti ce vrei, nu ce spune zodia.Asta e doar o completare, nu tb sa ne ghidam viata dupa astre, fara suparare.

Acum e frumos, bubuletu face pozne, voi va distrati,dar dupa o sa trageti si pacat, zic eu.

Asa este prea i-am cautat in coarne si acum ni se urca in cap.

#1222 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 08:41 PM

Maii am mai intrebat,dar mai stiti ceva de Daniela?! O fi bine cu printesa?

#1223 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 27 January 2011 - 08:51 AM

Buna dimineata. A mea nu prea e buna , m-am suparat pentru ca ninge din nou.Eu m-ma saturat de "papada" (asa ii spune fiica-meda), vreau soare , timp frumos , sa ma pot plimba linistita , fara teama ca alunec si-mi rup gatul.

Fisier atasat  84641136_53bfef3acf.jpg (61.81K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  ph.jpg (46.11K)
Number of downloads: 0

#1224 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 January 2011 - 10:47 AM

Buna dimineata. Geanino, cre'ca Daniella e bine. am vazut ca a postat la ce gatim azi.
La mine e gri si frig, mi-e ca reincepe si aici ninsoarea :floare:
O zi faina la doamne.
btw, eu am sot scorpion cu ascendent in leu, si copila taur cu ascendent in leu...si eu mi-s geamana
cu ascendent in varsator, da despre asta pot sa fiu si eu capoasa...
Geanina, fara suparare, fetele au dreptate... cat sunt mici ne distreaza boroboatelor copkiilor, dar daca
nu-i tinem "ingraditi" , dupa tragem ponoasele. cand era fiimea in clasa 2 primara , avea o invatatoare mai in varsta si
de moda "veche" . ea mi-a zis atunci ( si n-am uitat veci) " copiii au nevoie de limite, au nevoie de bariere, ca ei imping sa vada pana unde le merge."
in plus , daca au barierele puse, cand ajung la adolescenta si vor si aia si aia si aia, poti sa negociezi...te las o jumate de ora in plus afara, dar....blabla...ce
vrei tu sa obtii. niciodata sa nu lasi ceva "gratuit". parerea mea.

#1225 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 January 2011 - 10:52 AM

Vezi postareaIoana, la 26 January 2011 - 08:29 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 26 January 2011 - 07:58 PM, a spus:

Deci sotul e leu cu ascendent in leu deci e leu de leu...Nu mai adaug nimik,se intelege :floare:

Ps. si bubuletul tot leut... :floare:

as zodiile astea daca ne-am lua dupa ele la cate se zic ....
Apropo de leu, eu mi-s cu ascendent in leu,dar inca se intelege lumea cu mine :floare:

Si ca vb de zodii, am in familie 2 tauri sti ce bine s-au impus in fata unui capricorn?Important e sa sti ce vrei, nu ce spune zodia.Asta e doar o completare, nu tb sa ne ghidam viata dupa astre, fara suparare.

Acum e frumos, bubuletu face pozne, voi va distrati,dar dupa o sa trageti si pacat, zic eu.

eu sunt leu, si cum nu stie nimeni ora la care m-am nascut exact nu prea am cum socoti ascendentul. dar ce vroiam sa-ti spun este ca si parintii mei( profesori amandoi) toata viata nu mi-au data dreptate niciodata cand veneam suparata de la scoala! ca ei intre ei s-au mirat uneori de deciziile profesorilor mei, pe mine m-au tinut responsabila de rezultat!
pana si in facultate aveam discutii cu ei ca am luat nush ce nota, ca intr-o vreme ii recitam lui mama din materiile de examen ca sa vada ca am invatat! ca am avut si profesori aberanti, nu numai unul!
Dar te invata ca in viata ai de-a face si cu nedreptati si nu foloseste sa te pui pe plans isteric, ca nu se remediaza! Mai degraba incerci o negociere ca sa remediezi! Asta trebuie sa invete si bubuletul! si tatal lui!

Iar daca-l lasi, leu sau nu, ti se va urca in cap in mod clar si atunci sa vezi!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1226 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 11:01 AM

Daaa!! Asa este,el s-a cam obisnuit sa faca numai ce vrea el si cand vrea el,ca asa l-au invatat taica-su si bunicii...Deacuma Halt'' le-am zis ,mai trebuie invatat si ca nu tot ce vrea el sau zice el e litera de lege... :floare:

Danieloo vino la raport si zii cum a fost la munte. :floare:

#1227 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 11:12 AM

Pana acum nu am mai avut probleme la gradi in general e cuminte si ascultator,ieri a vrut sa coloreze mai mult si nu a pus creionul jos,doamna i-a luat bulina rosie din piept,cu toate astea daca nu era asa de orgolios cred ca l-ar fi lasat indiferent,ca are o caruta de buline acasa(si de anul trecut si de anul asta),felul exagerat in care a reactionat ca i-a luat bulina ma face sa cred ca acolo a fost mai mult deatat ,ca eu nu am fost martora la scena cu pricina,plus ca s-a suprapus si cu un alt eveniment,doamna era f.f. nervoasa si se certa f. rau cu mama unui copil,si tipau una la alta si se amentintau,asa ca si ea era pachet de nervi si probabil ca i-a luat bulina bubuletului si intr-un acces de furie,ca altfel nu cred ca se supara el chiar asa de rau ca nu-i sta in caracter,de obicei intelege de vb. buna.

Oricum afost un semnal de alarma si i-am explicat ca el trebuie sa asculte de doamna,cand le preda sa asculte in liniste,si sa faca absolut ce spune ea fara comentarii!!
Tot aproba,sper ca a inteles... :floare:

#1228 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 02:24 PM

Azi cand am luat bubuletul de la gradi',l-am gasit tot colorand desi ceilalti copii se fugareau prin clasa,avea si bulina rosie.Doamna nu avea de gand sa-mi spuie nimik dar am abordat-o eu ,am intrebat-o daca azi a fost ascultator si a zis ca da,a zis ca si ea ieri a fost prinsa in discutia aprinsa cu mama respectiva si ca nu i-a explicat f. bine de ce ii ia bulina si cunoscandu-l nu s-a asteptat la asa reactie pt. ca i-a luat bulina,daca stia nu i-o lua,zi de zi nu da buline la copii care deranjeaza ora sau pe alti copii ,nu fac ce li se cere ca au 4 ani,dar asa ceva nu a mai intalnit,de obicei ii doare la basca de bulinele sau admonestarile ei...Deaici si chestia cu leii(asa doar de dragul discutiei si de barfa),sunt f. orgoliosi,cel putin ai mei,o fi doar coincidenta,dar odata ce i-ai atins in orgoliul propriu gata ai terminat-o cu ei....Pot fi fermecatori si foarte galanti dar sunt f. orgoliosi,posesivi, au calitati de lider,ai mei cel putin asa sunt.Marea uimire cred pt. bubulet a fost ca el era mereu laudat mana dreapta a lui doamna,lui ii place (inca de anul trecut de la grupa mica),sa imparta cu doamna materialul didactic(creioane,caiete,acoarele),tot el sa stranga,el vrea mereu elev de serviciu,pune sacaunele la loc,jucarii etc...El stie fiecare parinte al cui copil e si cand il vede fuge sa aduca gentuta copilului respectiv,asta inca de anul trecut la 3 ani(si era alta doamna),nu i-a zis nimeni,nu l-a invatat nimeni...Ii place sa-si faca temele f. bine si sa ia numai buline rosii,sa fie un fel de seful clasei sau ceva...Dar exista si cealalta parte a medaliei,daca el vrea ceva in momentul 1 si nu duci munca de lamurire cu el sa inteleaga de vb. buna si nu-l convingi,atunci e :AUCI!!!...
Vinovat si caracterul care ala e,si tacsu' ca-i face toate voile si bunicii,si aici eu am zis ca ma impun mai trebuie ingradit si invatat ca sunt reguli,daca-i explici intelege e f. intelegator ,ai mei au promis ca nu se mai baga daca eu il admonestez sau chiar il pedepsesc,sper sa vad...Voi ce credeti?!

#1229 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 02:58 PM

Geanino, eu cred ca intai si intai tre sa faci "scoala" cu cei mari, si adulti ( tatal si bunicii) si cand eu au inteles, cu bubuletzul e mai simplu :floare:.
cel mai bine e cand unul ( din parinti ) spune hàis..celalat sa fie la unison ( chiar daca nu e de acord) , doar ca sa vada copilul ca e o "uniune" .
ca daca unul zice hàis, altul zice cia , apoi copkilul vede ca poate profita si se duce la cel cel cedeaza mai rapid.
de explu la vecina mea , care e f. stricta cu fetele, si nu le lasa mereu sa iasa cu prietenii, cea mare asculta, dar cea mica s-a invatzat sa se duca la tatso, si sa-i ceara lui voie, zicand " mama stie" si uite asa ii fenta pe amandoi, pana s-au prins parintii :scratch:

#1230 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 03:08 PM

Deci cazul vecinei tale e ezact' cazul bubuletului,doar ca sunt aliati si bunicii... :scratch:

Acum au promis ca numai'..sa vad... :floare:

#1231 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 27 January 2011 - 04:31 PM

Gianino, mie,(dar nu numai :hug: ) mi-eşti FOARTE!!!!! dragă, aşa că nădăjduiesc să nu te superi pe mine dacă-ţi povestesc ceva din experienţa mea de MAMĂ , nu de psiholog şcolar. Soţul meu obişnuieşte să dea pedepse drastice copiilor(fiind mai perfecţionist decât mine :floare: ), iar eu, chiar dacă profesional ştiu că greşeşte, îi susţin decizia, pentru că ALTFEL NU FUNCŢIONEAZĂ!!! educaţia în familie.Şi eu , ca soţul tău, sunt o zodie de lider, berbec( se spune că cel mai bine se înţeleg cu... leii :D - ghici de ce?! =)) ), dar am înţeles că nu e o luptă între mine şi soţul, ci o COLABORARE pentru binele copiilor. Pe de altă parte, soţul meu îmi dă credit atunci când hotărăsc că , prin comportamentul ulterior, copiii şi-au îndreptat greşelile, aşa că pot beneficia de o REDUCERE a pedepsei, lucru care-i motivează să le îndrepte, şi, în cel mai fericit caz, să nu le mai repete( am vrea noi :scratch: )
Eu sunt sigură că nu întotdeauna doamnele educatoare procedează corect şi obiectiv, dar adevărata ta problemă este negocierea cu soţul respectiv familia lui sau a ta.
Pe mine nu mă convingi cu apartenenţa soţului la zodia respectivă... :P . Să nu uităm cu CINE e însurat leul acesta :D ...
PS: eu iubesc nespus leii, au o grămadă de calităţi... =)) =)) :-*
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1232 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 27 January 2011 - 05:16 PM

Vezi postareaGeany, la 26 January 2011 - 08:41 PM, a spus:

Maii am mai intrebat,dar mai stiti ceva de Daniela?! O fi bine cu printesa?

Daniella e bine numai ca are mult de lucru momenztan si , pe deasupra , mai e si printzesa solicintanta . Nu mai are timp de nimic.

Scrie ea si pe la Han cand are vreme. La copii a mai scris.

#1233 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 05:32 PM

Pii multumesc mult de tot!Kora' Si eu nu ma supar deloc,in general ii strunesc bine.doar cand e vb. de moment cu bubuletul,atunci cam toti ii luau apararea in defavoarea mea (il alintau dupa ce eu l-am certat ,sau ii dadeau ceea ce eu i-am luat ) etc.Asa ca se invatase si fugea repede ori la tatsu' ori la bunici sa se planga si cam obtinea ce voia.Acum au promis cu totii colaborare,sa vedem...

Cat despre faptul ca sunt lei am vrut sa zic,ca ai mei chiar sunt f. orgoliosi,o fi coincidenta,dar prea se pupa'' :scratch:

Simo' te pupez... :floare:

#1234 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 05:46 PM

Păi, ce, Gianino, tu crezi că scriu pentru tine? :scratch: Ia dă tu să citească celor care TREBE... :floare:
Te tzuk şi yo. :hug:

#1235 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 05:55 PM

Vezi postareakoral, la 27 January 2011 - 05:46 PM, a spus:

Păi, ce, Gianino, tu crezi că scriu pentru tine? :floare: Ia dă tu să citească celor care TREBE... :hug:
Te tzuk şi yo. =))

Ha ha ha! Da pe tine nu prea te cunosc ei inca, dar de tanti' Steluta chiar au respect... =))

I-am zis ieri si sotului ce a scris ea, si l-a bubulet i-am zis ca i-am scris si lui tanti Steluta si hotzul de bubulet lingea ecranul la calculator ca el pupa pe tanti' Steluta',tanti Steluta,beshte baietu'..ETc,asta ca sa vedeti cat ii de hotz... =))

Sotul a promis instant colaborare totala,la fel si bunicii prin telefon.. :scratch:

#1236 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 06:03 PM

Steluţo, psiholog scrie pe tine! =))
Eu am făcut 8 ani de :scratch: , da nu mă-ncumet să intru în orchestra ta...
Avantaj Stella... :floare:
Gianino, ţine-te tare!!!! :hug:

#1237 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 06:12 PM

Vezi postareakoral, la 27 January 2011 - 06:03 PM, a spus:

Steluţo, psiholog scrie pe tine! =))

Pisigolog , iubita mea...vezi ca mi se trage de la faptul ca am fost reprezentant al muzicienilor ( un fel de
sindicalist nerevindecator ) si pana si fiimea stie ca sunt "rea" la negocieri =))
Geanino, zmeker bubuletzu, da nici noi nu ne lasam mai prejos :occasion14:

Koral , 8 ani de scripca , jos cu cclopu' :floare:

#1238 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 06:42 PM

Da... si eu pot sa fiu rea la negocieri,nu prea stau la discutii,e greu dar necesar,cineva trebuie sa o faca si pe asta :occasion14:

#1239 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 07:16 PM

Vezi postareaGeany, la 27 January 2011 - 06:42 PM, a spus:

Da... si eu pot sa fiu rea la negocieri,nu prea stau la discutii,e greu dar necesar,cineva trebuie sa o faca si pe asta :occasion14:

Sincer asi fi preferat sa fie rolul sotului,dar el desi se arata f. dur asa in general cu ceilalti,bubuletul asta l-a topit de tot,n-asi fi crezut ...Asa ca trebuie sa iau eu atitudine in locul lui... :floare:

#1240 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 07:53 PM

Mulţumesc, Stella, dar 8 ani de vioară, ştii bine, sunt puţini...Am făcut dintr-a-ntâia până într-a opt-a, apoi nu s-au îndurat ai mei să mă dea la Cluj( în anul acela s-a desfiinţat liceul de muzică de la noi, că Ceauşescu nu iubea artiştii.)
Cu mintea de-acum , îmi dau seama că nu eram într-atât de talentată, dar atunci am suferit enorm. Uite o poză de la ultimul examen de vioară, la sfârşitul clasei a VIII-a. Io-s cea cu vioara, poza cealaltă , cu femeia frumoasă ,e mami meu... :occasion14:

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

25 useri citesc topicul