buna dimineata la han! sa aveti o duminica fantastica!
Eu am de citit din spate, nu am citit nik.
Am zis sa schimb procedura si pt inceput am adus cate un ristretto de-al bun, sa va trezesc, ca asa e frumos cand vine omul de la Italica. Mai astept comenzi daca nu ajunge. Luati degraba foaaarte fierbinte si cremos.
Apoi poate va aduc ceva food, pardon da mangiare ...

, ....am fost numai pe fuga, totul la secunda, asa ca mare lucru nu am reusit... Zborul de joi s-a anulat si colegul meu si tati nu au mai ajuns, deci nu a mai avut cine lua masina, eu mi-am cumparat 3 bilete de avion pt 1 singura deplasare pt mine, si inca 3 pt baieti (zbor anulat) ... aventuri, ca asa ii sta bine calatorului. Sunt disperati doamne de un fir de zapada, asa le mai place sa exagereze, numai de asta vorbesc: ai vazut ce multa zapada si ce "frig inuman", la -6-10 grade ... eh la noi joi erau -23 la Bucuresti ... Deci am avut total 6 bilete si am calatorit doar eu. Bun asa!
Ieri dimi am plecat din Milano (Bologna era riscant sa fie inchis cum a fost si miercuri-joi) cu escala la Roma. Au intarziat zborurile de dimi, catre Roma cu 3 ore jum pe motiv de zapada mare la Roma. Cand am ajuns era un soare, cald si doar un pic pista uda pe alocuri. Se mirau si pasagerii italieni toti cotrariati: se asteptau si ei la cine stie ce zapada pe aerop, cnd colo soare si nimic. Nu sunt obisnuiti omuletii si nici dotati

. La Milano se descurca mai bine, dar in rest cam jale ... .
Eh, pai cand am ajuns aseara pe Otopeni, era zapada pe aeroport ... , cum or pune avionul jos pilotii de la Alitalia cand vad pista cu zapada nu mai e problema ... , dar la ei trebuie sa fie ca in palma, altfel stau blocati ... no probl ...
Si cam atat, ca la pranz plecam cu picea la ziua unui prieten de-al lui tati, unde mai sunt si alte copile, asa ca nu stiu daca am timp sa citesc din urma, iar de maine nici atat.
Casa e toata cu popoul in sus, zici ca au trecut tatarii si turcii pe aici