Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 619
  • 620
  • 621
  • 622
  • 623
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#12401 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 February 2012 - 09:27 AM

Vezi postareastella, la 05 February 2012 - 09:25 AM, a spus:

Neatza. Bun venit Daniella,pupa dragalasa din dotare. Gianino stai bre langa baiet , ca o vrea pe mamutza lui langa ; profita cat mai vrea :) ca maine poimane te inlocuieste cu dragutza =)).
e friggggggggggggg tare. tare nu-mi place iarna. parol ca la rusnaci era curat pe strazi, chiar si la moscova unde ningea ieseau cu maturoaie si lopeti si curatau nenica ...aici pe anumite strazi e derdelus...nu va mai zic pe malul lacului.....ia "am furat" ceva poze puse de o prietena pe malul lacului...eu n-am curaj sa merg acolo, ca ma dau cu "rotilr-n sus"

Vaaaai Stella ce poze glaciare! frumoase de vazut, dar nu as scoate nasul din casa! nici mie nu imi mai place iarna deloc, uite ce frig e peste tot! La noi ploua cu indarjire de azi noapte! Mai bine ca s-a incalzit, pana acum ne acoperea de zapada pana-n dinti ... :sad4: brrr ce frig!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#12402 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2012 - 09:45 AM

[quote name='boni' date='01 February 2012 - 09:52 AM' timestamp='1328082748' post='126452']
[quote name='Daniella' date='31 January 2012 - 10:19 PM' timestamp='1328041163' post='126418']
nu Dani, nu-i depresie. nu orice femeie trebuie sa aiba depresie, nu-i ca ciclul
e doar oboseala. o cunosc si eu prea bine. si trece. ca viata e frumoasa si are ce sa-ti ofere.
am trecut si eu prin faza cand credeam ca se sfarseste lumea daca nu imi termin treburile atunci cand mi-am propus. tot asa ca Dani, nu stiam sa ma relaxez, doar zaceam in weekend. nu mai stiam ce sa fac cu timpul liber. si am picat o data la datorie (o "simpla" raceala, grea de tot, cu zacut in pat vre-o 3 zile) si lumea nu s-a sfarsit. [img] asa ca am inceput sa planific mai lejer munca si sa le rezolv pe toate pe rand. cred ca tine foarte mult si de meseria fiecaruia, si de locul de munca. eu am proiectele mele, de care raspund doar eu, si e mai usor asa de organizat. iar seful meu (un sef/patron cum putini cred ca mai exista) mi-a dar mana libera in relatia mea cu clientii. asa ca acum ma consider o norocoasa din punctul asta de vedere.
si noroc si cu Maia mea care, dupa ce a mai crescut, a stiut ce sa imi ceara in timpul liber. si uite asa ne facem program "obligatoriu" impreuna in weekend. avem "atelier de creatie", cu orar pe usa de la camera ei [img]
sa stiti ca poate fi destul de greu sa inveti din nou sa te joci. dar e al naibi de frumos. [img]
[quote name='Daniella' date='31 January 2012 - 11:40 PM' timestamp='1328046036' post='126434']
Io visez sa castig la loterie, sa-i anunt, dar sa continui sa lucrez tot aici, cu fundul pe contul de bani, sa le iau banutul in continuare ... probabil ceva mai relaxata ... si cu mai dese si mai speciale vacante ...[/quote]se pare ca visul asta cu loteria e ceva generalizat [img]si eu tot asa ma imaginez castigand o groaza de bani pe care sa-i pot imparti dupa bunul plac si care sa-mi ofere ceva mai mult timp liber. (ar mai trebui sa si joc la loterie ;) ) de lucrat clar ca tot as mai lucra. nici eu nu pot sta degeaba. dar as putea sa fac (pentru altii si pentru mine) o groaza de lucruri pe care acum nu mi le permit. nu tanjesc dupa lucruri materiale dar mi-ar placea sa pot aduce bucurie pentru unii si altii.[/quote]
Nici eu nu tanjesc dupa bunuri materiale si nici nu joc la loterie :) ...de fapt eu nu am timp sa merg la cumparaturi, decat cand merg in delegatie :) De fapt nici nu imi place, sa probez pe la magazine:sa a dezbrac, sa ma imbrac ... duap 2.3 probe gata ...
E bine cand ai noroc de sef bun.
Si eu am avut toata libertatea si increderea alor mei ..., am avut mare "noroc", ca in primii doi ani le-am castigat-o cu munca de taur, si normal acum merg pe aceeasi linie, chair daca ei nu ma mai ajuta si verifica deloc.
Deci nu e depresie de aia de femei, e de aia de oboseala maxima, adevarul ca ma simt epuizata si mor ca nu mai am timp de mine deloc. Pentru prima oara ca m-am ras pe picioare, nu am avut timp nicicum sa ajung la epilat ... e groaza de acum ...
Si la ce ma inham de acum of course e si mai grozav de munca!

[quote name='Geany' date='01 February 2012 - 03:38 PM' timestamp='1328103525' post='126505']
Acuma bub' e fixat'',e inebunit dupa nu stiu ce fel de titirez care e cica f. la moda acum printre pici' :) voi stiti despre ce e vb.?!,ca eu abar' n-am...A vazut la gradi
M-a inebunit:''imi iei titilez,imi iei titilez,imi iei titilez?!''
Are titirez dar cica nu deala ,mi-a zis mama ca e o moda acum dar nici ea nu stie cu ce sa mananca si cum e titirezu' cel nou :sad4: [/quote]
Geany, nu stiu dc intre timp te-ai lamurit, dar titirezii la moda acum sunt aia de la beyblade, de care iti spusai de Craciun ca a trebuit sa iau la nepoti si copilului unui coleg. Aia electronici sunt 80 lei/bucata, aia mai micuti si nu electronici sunt vreo 35 lei /bucata.

Trebuie sa ma apuc sa fac ordine si sa prepar o gustare, mai sunt de citit 30 pagini din urma la han ... nenicule ... ... ma divoretaza tati daca mai stau ... =))
SA aveti o i splendida si sa faceti numai bunatati. Relax maxim, bucurie si dragoste! am fugit! =))

#12403 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 February 2012 - 09:55 AM

Da Dani' ,l-a potolit maica-mea ca i-a luat unul la 6 roni,are si leduri si o bentita de plastic ,cu dintisori,o baga in el si titirezul sare si se invarte ,ma rog a fost f. incantat :sad4: s-a jucat 2 zile cu el si acum zace printre celelalte jucarii uitat.

Singura de care nu se plictiseste e masina lui de spalat mov.si jocul de gatit de la Steluta =))

#12404 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2012 - 10:17 AM

Vezi postareaGeany, la 05 February 2012 - 09:55 AM, a spus:

Da Dani' ,l-a potolit maica-mea ca i-a luat unul la 6 roni,are si leduri si o bentita de plastic ,cu dintisori,o baga in el si titirezul sare si se invarte ,ma rog a fost f. incantat :sad4: s-a jucat 2 zile cu el si acum zace printre celelalte jucarii uitat.

Singura de care nu se plictiseste e masina lui de spalat mov.si jocul de gatit de la Steluta =))

Asta si vroiam sa-ti scriu acu, am fugit de la bucatarie: sa-i mutati cumva atentia, ca daca incepeti seria cu titirezii aia, trebuie minimum 2 buc - 1 de atac si 1 de aparare, arena (Care si aia e 45 lei - o coaja de plastic :) ) si apoi tot o sa mai vrea ca sunt nu stiu cati pe nume (cel putin 4 aparare, 4 atac), sunt dintr.un desen animat. Au tot asa niste lansatoare ca o benita de plastic si care ramane ultimul sa se invarta a castigat. Asa ca taie-i si accesul la desene, pune-i numai filme de W.Disney, ca desenele astea contemporane sunt mare pacoste si ca limbaj si comerciale...
Ce face Bub? i-o placut zapada? a fost la derdelus/sanius?

#12405 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2012 - 10:22 AM

Vezi postareaizuk, la 02 February 2012 - 01:18 PM, a spus:

O , nu era problema pentru la vara , e problema ca noi vroiam sa plecam acum in martie si pana atunci nu vine sigur . Pana la vare cu siguranta ajungem in Romania si schimbam .

In tara, in Buc, eu am facut pt Bea anul trecut si a durat 10 zile (Sau 1 saptamana chiar). Zic sa dai un telefon la consulat acolo sa intrebi.

#12406 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 February 2012 - 10:28 AM

Dani' el a vazut la gradi la copii,desene ii plac doar cu tom &jery,scooby doo,la calculator cu winie the pooh,pingu, menny iscusitul,donalt si cel mai mult ''jocuri de gatit pt. copii(face el pizza ,paste,torturi :sad4: )...Alea noi de spui tu nu il intereseaza,si titirezul a fost tare incantat ca are si el ca si ailalti copii de la gradi',dara atat, in rest nu-l pasioneaza deloc,a si uitat de el =))

Zapada ii place,la noi ninge de numa si eu acuma fug cu bub' sa ne intalnim cu sotul ce vine de la serviciu dupa 24 de ore (aici peste drum la noi,la un local,si sa facem mai cumparaturile cu ce vor papa azi ,de aici de la magazinele de la scara blocului,ca nu prea e vreme de plimbari =)))

Va pup,o sterg! :)

#12407 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2012 - 10:43 AM

Vezi postareaany_annette, la 02 February 2012 - 05:05 PM, a spus:

Daniella tin si tie pumnii pe azi si maine la munca =)) !
merci mult, Any! te pup! a fost totul bine, in afara de peripetiile cu vremea, avioanele, masina ... si de faptul ca adio shoppingsi cele 3 zile de relaxare de dupa, pe care mi le propusesem Ar fi fost prima oara ca nimeream si eu in perioada de reduceri ... nu a fost sa fie! Peste 2 luni nu vor mai fi ... :sad4:
Noi sa fim sanatosi!

#12408 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2012 - 10:46 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 02 February 2012 - 05:37 PM, a spus:

Chiar, ai dreptate... Bafta multa, Daniella!

Merci mult! mi-e si frica sa intreb cum a mers vineri, sper ca in paginile urmatoare sa gasesc o veste buna ... :sad4:

#12409 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 05 February 2012 - 11:30 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 February 2012 - 07:40 AM, a spus:

buna dimineata la han! sa aveti o duminica fantastica!

Multam de tratatie si de urari! :sad4: Te asteptam pe aici cand reusesti sa te eliberezi nitel! =))

#12410 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2012 - 11:32 AM

Vezi postareacarmaw, la 05 February 2012 - 07:41 AM, a spus:

neata ...doamne ati scris pina la ora 2....Ma divorteaza jumatatea de voi....mai mai mai
Sau le trage la sforaieli?? :sad4: =))
Foxulina sa vad...atlas sib mi au FURAT LA LUCRURI(7 electromenajere) ca mie scirba numai cind aud de ei...da probabil ca nu o sa am ce face!
De aialalti stiam ca nu iau bagaje fara pasager(dar asta acum vreo 5 ani).
Sa vad...deocamdata am drum la LILLe(merg cu pretena mea cu masina) drumurile s inghetate...am inima indoita...
Al meu nu vine cu mine ,zice sa iau Thalysul ca i mai comod...da eu vreau companie...si in plus trebuie sa bintui prin oras cu metroaie ,etc imi e tirseala
Asa cu masina platesc benzina invitatia la prinz... ne duce gps exact unde trebe si am cu cine vorbi!!
Va tuc ma reped in caftiera!!!

Eu am trimis la greu si cu unii si cu altii. Intotdeauna au ajuns pachetele intacte. Da' tu n-ai declarat ca ai aparatura in pachet? Daca declari, numa' bine ii poti trage la raspundere....
Poate conteaza si de unde trimiti??? Eu am trimis din nemtia si au ajuns bine-mersi si-n Bucale si la Vaslui...

#12411 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2012 - 11:33 AM

Vezi postareacarmaw, la 05 February 2012 - 07:57 AM, a spus:

Hai ca acum m am luat cu vorba si cred ca miine e onomastica Zoazei!!
Cine face tortul....ca eu in deplasare nu poci...

Io am un tort gata facut si aranjat in frigider. Daca ajungeti inaintea gastii halitoare de Royal, va servesc! :sad4:

#12412 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2012 - 11:34 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 February 2012 - 08:00 AM, a spus:

Bun, cafeaua am dat-o, de acum e cazul sa aduc si da mangiare, ca sa va treziti inspirate:

pozele sunt facute cu telefonul, asa ca nu le pun la topicul de calatorii ...
incep cu inceputul :)
antipasto (impepata di cozze) am uitat sa-l pozez asa ca am inlocuit poza cu alt antipasto =))

Apai antipasto din asta sa-mi tot dai!!!!! :sad4:

#12413 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2012 - 11:35 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 February 2012 - 08:09 AM, a spus:

proseguiamo
primo piato macheroni con ragu di coniglio inainte si dupa adaosul de parmiggiano
secondo: mitica bisteca mmmiami ...
tiramissù

Nu pricep multe denumiri, da' nu conteste. Arata bine, saru' mana pentru tratatie! :sad4:

#12414 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2012 - 11:37 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 February 2012 - 08:30 AM, a spus:

continuam cu

primo: tortellini in brodo di capone (din pacate am facut foto doar dupa ce am adaugat permezan si nu se mai vede ce limpede si imbietoare era supita)
si fileto al peppe verde yummmmmmy - yummmy (foarte bun sosul si foarte piperate boabele :sad4: , desi eu mananc picant ... nu am putut sa le dovedesc pe toate)
nu in ultimul rand aceasta zuppa inglese a fost cea mai buna mancata ever, o mamma mia, m-am cantarit am 2 kg in plus in 3 zile legjer ... of course, acasa nu mananc veci dimineata-pranz-cina

Toate bunataturile astea erau bune si la mine pe masa... Vin acusi mancaii.. =))

#12415 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2012 - 11:39 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 February 2012 - 08:46 AM, a spus:

branzeturi si mezeluri, masline, sos de porcini si de tartuffo, zampone, balsamico am adus pe toate gustruile si la han, sa incepeti ziua bine va rog :)

Unde ziceai ca stai????? :sad4: M-ai lovit in moalele capului cu cumparaturile insirate...... =)) Salivez la disperare. Ma duc sa beau apa. =))

#12416 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2012 - 11:42 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 February 2012 - 09:01 AM, a spus:

Cum faci sosul de piper verde?

A postat Kiken o reteta aici. Am facut si eu sosul ala de nenumarate ori si e belea!!!!! :sad4:

#12417 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2012 - 11:43 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 February 2012 - 09:04 AM, a spus:

da, pozele cu telefonul, verifica daca ai setat rezolutie maxima (bineinteles apoi trebuie sa le micsorezi cand postezi, dar ies mai clare oricum ...si eventual sa faci 2-3 pana iti iese una buna, + mana ferma)
Am facut pozele doar cu (mare parte) din ceea ce am adus din Italia aseara (in afara de dulciuri si o gramada pt picea ... pe alea nu le.am mai pozat). Valiza mea a avut 33 kg si a terbuit sa platesc (Alitalia) 55 eur extra bagaj! :sad4:

Bristena, bun gasit! :)

Da' cate kg aveai voie, de-ai platit asa mult pentru kilele in plus??? =))

#12418 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2012 - 11:45 AM

Vezi postareaGeany, la 05 February 2012 - 09:16 AM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 05 February 2012 - 12:09 AM, a spus:

Uite cum il bagi pe Bubuletz, la inaintare, sa-l pup io cu ocazia ca am amintit de el, pe obrajorii aia rosii! :)

Nu il bag pe bub' la inaintare,ce credeti ca nu mi-ar place sa mai stau cu voi?!dar ma vrea langa el in pat,ma chinui sa il adorm si incerc sa vin in vf. picioarelor la calculator sa mai stau cu voi si nu ajung pana la usa ca se ridica in c...scuze, sezut :sad4: si intreaba cu cea mai clara voce posibila:''da tu unde te duci mami?!'' :) mormai:''unde ma duc?!..nu ma mai duc nicaieri,na' :) ''

=)) ;)

Pai zi-i ca ai o "treaba".... ;) Nu se poate de nici o culoare????? =))

#12419 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2012 - 11:46 AM

Vezi postareastella, la 05 February 2012 - 09:25 AM, a spus:

Neatza. Bun venit Daniella,pupa dragalasa din dotare. Gianino stai bre langa baiet , ca o vrea pe mamutza lui langa ; profita cat mai vrea :) ca maine poimane te inlocuieste cu dragutza =)).
e friggggggggggggg tare. tare nu-mi place iarna. parol ca la rusnaci era curat pe strazi, chiar si la moscova unde ningea ieseau cu maturoaie si lopeti si curatau nenica ...aici pe anumite strazi e derdelus...nu va mai zic pe malul lacului.....ia "am furat" ceva poze puse de o prietena pe malul lacului...eu n-am curaj sa merg acolo, ca ma dau cu "rotilr-n sus"

Faine poze! Pe-o vreme de asta, chiar e mai bine sa stai in casa, ca sa nu te umpli de vanatai!
'Neata si tie! :sad4:

#12420 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2012 - 11:48 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 February 2012 - 09:27 AM, a spus:

Vaaaai Stella ce poze glaciare! frumoase de vazut, dar nu as scoate nasul din casa! nici mie nu imi mai place iarna deloc, uite ce frig e peste tot! La noi ploua cu indarjire de azi noapte! Mai bine ca s-a incalzit, pana acum ne acoperea de zapada pana-n dinti ... =)) brrr ce frig!

Ploua, da' e plin de polei si de gheata....... Curg stresinile, da' pe jos pare a fi sticla..... :sad4: Nu ies afara nici de-a naibii! :)

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 619
  • 620
  • 621
  • 622
  • 623
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul