[quote name='boni' date='01 February 2012 - 09:52 AM' timestamp='1328082748' post='126452']
[quote name='Daniella' date='31 January 2012 - 10:19 PM' timestamp='1328041163' post='126418']
nu Dani, nu-i depresie. nu orice femeie
trebuie sa aiba depresie, nu-i ca ciclul
e doar oboseala. o cunosc si eu prea bine. si trece. ca viata e frumoasa si are ce sa-ti ofere.
am trecut si eu prin faza cand credeam ca se sfarseste lumea daca nu imi termin treburile atunci cand mi-am propus. tot asa ca Dani, nu stiam sa ma relaxez, doar zaceam in weekend. nu mai stiam ce sa fac cu timpul liber. si am picat o data la datorie (o "simpla" raceala, grea de tot, cu zacut in pat vre-o 3 zile) si lumea nu s-a sfarsit. [img] asa ca am inceput sa planific mai lejer munca si sa le rezolv pe toate pe rand. cred ca tine foarte mult si de meseria fiecaruia, si de locul de munca. eu am proiectele mele, de care raspund doar eu, si e mai usor asa de organizat. iar seful meu (un sef/patron cum putini cred ca mai exista) mi-a dar mana libera in relatia mea cu clientii. asa ca acum ma consider o norocoasa din punctul asta de vedere.
si noroc si cu Maia mea care, dupa ce a mai crescut, a stiut ce sa imi ceara in timpul liber. si uite asa ne facem program "obligatoriu" impreuna in weekend. avem "atelier de creatie", cu orar pe usa de la camera ei [img]
sa stiti ca poate fi destul de greu sa inveti din nou sa te joci. dar e al naibi de frumos. [img]
[quote name='Daniella' date='31 January 2012 - 11:40 PM' timestamp='1328046036' post='126434']
Io visez sa castig la loterie, sa-i anunt, dar sa continui sa lucrez tot aici, cu fundul pe contul de bani, sa le iau banutul in continuare ... probabil ceva mai relaxata ... si cu mai dese si mai speciale vacante ...[/quote]se pare ca visul asta cu loteria e ceva generalizat [img]si eu tot asa ma imaginez castigand o groaza de bani pe care sa-i pot imparti dupa bunul plac si care sa-mi ofere ceva mai mult timp liber. (ar mai trebui sa si joc la loterie

) de lucrat clar ca tot as mai lucra. nici eu nu pot sta degeaba. dar as putea sa fac (pentru altii si pentru mine) o groaza de lucruri pe care acum nu mi le permit. nu tanjesc dupa lucruri materiale dar mi-ar placea sa pot aduce bucurie pentru unii si altii.[/quote]
Nici eu nu tanjesc dupa bunuri materiale si nici nu joc la loterie

...de fapt eu nu am timp sa merg la cumparaturi, decat cand merg in delegatie

De fapt nici nu imi place, sa probez pe la magazine:sa a dezbrac, sa ma imbrac ... duap 2.3 probe gata ...
E bine cand ai noroc de sef bun.
Si eu am avut toata libertatea si increderea alor mei ..., am avut mare "noroc", ca in primii doi ani le-am castigat-o cu munca de taur, si normal acum merg pe aceeasi linie, chair daca ei nu ma mai ajuta si verifica deloc.
Deci nu e depresie de aia de femei, e de aia de oboseala maxima, adevarul ca ma simt epuizata si mor ca nu mai am timp de mine deloc. Pentru prima oara ca m-am ras pe picioare, nu am avut timp nicicum sa ajung la epilat ... e groaza de acum ...
Si la ce ma inham de acum of course e si mai grozav de munca!
[quote name='Geany' date='01 February 2012 - 03:38 PM' timestamp='1328103525' post='126505']
Acuma bub' e fixat'',e inebunit dupa nu stiu ce fel de titirez care e cica f. la moda acum printre pici'

voi stiti despre ce e vb.?!,ca eu abar' n-am...A vazut la gradi
M-a inebunit:''imi iei titilez,imi iei titilez,imi iei titilez?!''
Are titirez dar cica nu deala ,mi-a zis mama ca e o moda acum dar nici ea nu stie cu ce sa mananca si cum e titirezu' cel nou

[/quote]
Geany, nu stiu dc intre timp te-ai lamurit, dar titirezii la moda acum sunt aia de la beyblade, de care iti spusai de Craciun ca a trebuit sa iau la nepoti si copilului unui coleg. Aia electronici sunt 80 lei/bucata, aia mai micuti si nu electronici sunt vreo 35 lei /bucata.
Trebuie sa ma apuc sa fac ordine si sa prepar o gustare, mai sunt de citit 30 pagini din urma la han ... nenicule ... ... ma divoretaza tati daca mai stau ...
SA aveti o i splendida si sa faceti numai bunatati. Relax maxim, bucurie si dragoste! am fugit!