Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 630
  • 631
  • 632
  • 633
  • 634
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#12621 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 February 2012 - 10:31 AM

Hi hi hi! Ma bucur tanti' Cuieta ca ti-a facut o surpriza placuta,in plus ti-a aratat si toate jucariile de la Steluta (favoritele lui) :105:

Izuk' bub' strange tot si face ordene' ca asa i-a invatat la gradi (dupa ce termina fiecare cupil' duce la locul stabilit,carti,caiete,creioane,jucarii) inainte si el lasa ca parca trecuse o tornada prin camera,o data am calcat pe o masinuta ce era la culoarea covorului si nu o vazusem si m-am taiat destul de serios in talpa :hug:

#12622 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 10:33 AM

Hi hi hi! Tot imi gasesc de vb. peaici numa' sa nu ies :hug:

Hai Geany' misca-ti posteriorul :105:

:lol: :mad:

#12623 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 07 February 2012 - 10:50 AM

Buna dimineata!
Multumim de tratatie, eu incep cu cartofii copti si carnaciorii de la Georgi si continui cu muffinsii Bristenei (arata foare imbietor), feliuta de tort de la Foxy o pastrez pentru mai tarziu.
Oana si Sorina, sa va traiasca frumusetile, sunt niste frumoase toate!
Foxy, dulce foc cretulinul tau!
Koral, ma bucur ca ai scapat, eram sigura ca va fi totul foarte bine, aratai tare stapana pe tine in poza aia (cred ca daca ar trebui sa vorbesc in fata mai multor oameni nici n-as putera deschide gura...)

#12624 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 07 February 2012 - 11:12 AM

Vezi postareastella, la 06 February 2012 - 09:45 PM, a spus:

Koralino, "eram precisa" cum ziceam de copila, ca va fi totul super ok.
Gela draga, minunata tarta , dar zau ca placinta cu branza imi face mai tare cu ochiul...de intre "scripcari" avem gusturi in comun Imagine postata.
Ce frumoasa surpriza ii facurati Lui Zoaza nationala. si iar *sunt precisa* ca si Bub a felicitat-o cu un *pa si putzi*

Iar ai dreptate, Stellina! Imagine postata Si mi-a aratat si jucariile de la tine! Ce ti-e si cu "aripa tanara" Gianinoooo, sa iei cupilului video-telefon, sa vaz si io jucariile, da?
Si sa nu mai editez: 6 ingerasi, si cu ai Sorinei! Asta da cadou frumos!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#12625 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 07 February 2012 - 11:21 AM

sorina si oana, aveti niste mandreti de fete. sa va traiasca. Imagine postata

Vezi postareakoral, la 06 February 2012 - 08:03 PM, a spus:

În altă ordine de idei, eu am scăpat cu viaţă azi :105:
cum era si normal. felicitari!!!
vai ce-mi place cum iti sta in "uniforma". zici ca esti o scolarita.

Vezi postareaFoxyy, la 07 February 2012 - 01:20 AM, a spus:

Bonus - un artist in devenire :hug:
ptiu, ptiu, sa nu-l deochi Imagine postata

Vezi postareabristena, la 07 February 2012 - 09:05 AM, a spus:

azi va servesc eu micul dejun
sar'na pentru masa Imagine postata

o zi frumoasa tuturor.

#12626 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 07 February 2012 - 11:27 AM

Buna ziua la han
Multe bunatati pe aici
La noi e frig si bate un vant taios,brrr
Sa bem un ceai sa ne incalzim
Pup toate fetele frumoase de aici

Fisiere atasate

#12627 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 February 2012 - 11:42 AM

Buna ziua la toata lumea si o zi usoara sa aveti!

#12628 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 February 2012 - 11:50 AM

Geaninooo, stai atenta cand iesi afara... ca eu deabia intrai...

Cronica la urmatorii 10km de bici... sau cum pleaca nebuna la cumparaturi.
Frumos afara, nu batea vantul, strada acceptabila, ningea de-mi scotea ochii. Pedalam si eram fericita ca nu mai simt zdruncinaturile de la pietricele, chiar ma gandeam cum de au pierdut ocazia, cand ma depaseste masina de imprastie sare... si ma imprastie si pe mine.
Dam inainte, dupa 5km ajung la magazin, imi cam degerasera manutele... da' am recuperat repede in magazin.
Luat, platit, palavragit cu casiera (ca ne cunoastem) si hai afara la bici. Casiera saraca incepuse, 'stai atenta, sa nu cazi, sa nu aluneci...'... ooo, zic, ori tu ori soata mea.
Acum eram pusa in fata unei mari dileme...cum repartizez greutatea pe bici. Noroc ca ma duse teasta sa iau doua pungoate de acasa, asa ca le-am echilibrat cat de cat, una in fata in cos si alta in spate pe scaunul cupilului.
Si dai Marie, baga alti 5km spre casa... ca asa striga ultimul neuron ramas: 'ametitoooo du-te acasa, ca aici iti raman oasele'. Si l-am ascultat, ca prea atare tipa.
Numai ca eu aveam planificat alt drum... trebuia sa merg la primarie.
Am lasat primaria balta si am venit acasa.
Tot neuronul ala sanatos mi-a zis ca daca tot sunt congelata, sa stau naibii acasa in loc sa mai bag alti 10km de bici... si l-am ascultat. Eram prea congelata, nici acum nu-m mai simt degetele de la picioare...
Am sunat la primarie si cum am nimerit o tanti draguta, am rezolvat totul telefonic... asa ca sunt in minus cu 10km pe ziua de azi...
Lasa ca-mi scot parleala cu alti 2km dupa-amiaza cand ma duc sa-mi iau plodul bolnavior... maaaamaaaa ce frig imi e, nu reusesc sa ma mai incalzesc...
Sorina

#12629 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 11:56 AM

Sorina, ooff, bea un ceai cald, nu fierbinte si freaca-ti mainile cu apa rece!
Ute, te ajut si eu:

Fisier atasat  ceai.jpg (51.46K)
Number of downloads: 0

#12630 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 12:02 PM

Saru' mana... l-am inhatat deja, considera-l baut...
Sorina

#12631 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 07 February 2012 - 12:16 PM

Of Sorina , cat de curajoasa esti :lol: baga un ceai cald si ai grija sa nu racesti .

Eu ma distram pe aici si am zis sa va distrati putin si voi . In toamna cand am fost acasa mi-am luat o colectie de carti de bucate , scoase cu un ziar faimos . Nu dau nume ca sunt dezamagita . Imi pare rau ca am bagat banii ca proasta in tampeniile alea . Din lipsa de idei ce sa fac de mancare pt cina , mi-am bagat nasul in una . Dau peste un preparat numit "placinta de cartofi cu cascaval " ...zic "hai sa vad ce este ca arata bine in poza" .Poza clara , placinta , se vede un strat de aluat , se vad cartofii bucatele , cascaval deasupra . Citesc ingredeintele si reteta ... :hug: Pai unde-i frate placinta ?Nix aluat , nix cartofi taiati cubulete cum arata poza ...de fapt reteta este de cartofi gratinati ( un soi ) straturi de cartofi , straturi de cascaval , condimente , unt si niste lapte turnat deasupra , dat la cuptor . Deci , astia chiar sunt idioti , serios . Cum isi pot bate joc asa de cumparator ? Si nu e greseala pentru ca sora-mea a gasit si ea tot intr-o carte din "colectie" o abureala din asta.daca nu le ai cat de putin cu gatitul , o dai in bara serios .

Acum , nu stiu daca sa ma bucur , azi e mai cald afara , dar iarasi ninge . Cred ca trec de partea sotului , vreau la mare si la soare . Si daca mi-am amintit de mare si de concediul pe care-l dorea sotul ...in Egipt ...nu numai pasaportul fetei e vinovat de stricarea planului , ci si pasaportul sotului , care sta cuminte undeva la Timisoara :105:

#12632 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 07 February 2012 - 12:25 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 07 February 2012 - 11:50 AM, a spus:

Geaninooo, stai atenta cand iesi afara... ca eu deabia intrai...

Cronica la urmatorii 10km de bici... sau cum pleaca nebuna la cumparaturi.
Frumos afara, nu batea vantul, strada acceptabila, ningea de-mi scotea ochii. Pedalam si eram fericita ca nu mai simt zdruncinaturile de la pietricele, chiar ma gandeam cum de au pierdut ocazia, cand ma depaseste masina de imprastie sare... si ma imprastie si pe mine.
Dam inainte, dupa 5km ajung la magazin, imi cam degerasera manutele... da' am recuperat repede in magazin.
Luat, platit, palavragit cu casiera (ca ne cunoastem) si hai afara la bici. Casiera saraca incepuse, 'stai atenta, sa nu cazi, sa nu aluneci...'... ooo, zic, ori tu ori soata mea.
Acum eram pusa in fata unei mari dileme...cum repartizez greutatea pe bici. Noroc ca ma duse teasta sa iau doua pungoate de acasa, asa ca le-am echilibrat cat de cat, una in fata in cos si alta in spate pe scaunul cupilului.
Si dai Marie, baga alti 5km spre casa... ca asa striga ultimul neuron ramas: 'ametitoooo du-te acasa, ca aici iti raman oasele'. Si l-am ascultat, ca prea atare tipa.
Numai ca eu aveam planificat alt drum... trebuia sa merg la primarie.
Am lasat primaria balta si am venit acasa.
Tot neuronul ala sanatos mi-a zis ca daca tot sunt congelata, sa stau naibii acasa in loc sa mai bag alti 10km de bici... si l-am ascultat. Eram prea congelata, nici acum nu-m mai simt degetele de la picioare...
Am sunat la primarie si cum am nimerit o tanti draguta, am rezolvat totul telefonic... asa ca sunt in minus cu 10km pe ziua de azi...
Lasa ca-mi scot parleala cu alti 2km dupa-amiaza cand ma duc sa-mi iau plodul bolnavior... maaaamaaaa ce frig imi e, nu reusesc sa ma mai incalzesc...

Mai Sorina fi atenta sa nu aluneci sau sa nu racesti...caci altminteri se complica totul!
Fi rezonabila!!

#12633 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 07 February 2012 - 12:26 PM

Buna ziua si de la Calarasi!
Bate vant si viscoleste...
Am stat in pat si am citit si asta voi face tota ziua.
La bucatarie voi merge doar sa mananc din ceea ce este la rezerva de stat, nu am niciun plan pe astazi;e ciorba de verisoare-n oala si-n frigider cate ceva de pus la cuptor, mie nu-mi trebuie altceva, am gasit aici din belsug si trebuie doar sa fac o plecaciune.E-adevarat ca tortura aia a fost "dulce tortura" ah, foxxy!
Dar nici ci tine, Giorgiana, nu mi-e rusine, auzi, paine calda si afumaturi pe langa, hmmm!
De ceaiuri, nu mai spun, le-am dat "galk" la toate, merg al naibii de bine cu cititul si cu vremea asta!
Cafeaua, m-a facut sa deslusesc mai bine termenii din carte, mi-a facut ohii mari, sar'na si pentru cafelutze!
Aventurile Sorinei m-au facut sa ma uit pe fereastra si sa ma intreb"cum ar fi daca..."Brrrrr, nu ar fi pentru ca efectiv nu m-as incumeta, mai bine sa o incoronez pe Sorina ca "regina a biclei" pe forum, ar fi mai fain pentru moi!
Ma bucur pentru zoaza ca a scapat de naveta azi, sa vina sa ma ajute si pe mine la niste hartii ca nici nu am deschis fisierele si maine ma intalnesc cu shefu'.
Oana, o reteta speciala a placintei nu am postata, dar promit sa pozez pasii aluatului pe care il folosesc eu, este aluatul Laurei Laurentiu pe care l-am folosit in ultimul timp si la cornurile cu pere si zmeura si la saratele si la placinta si la tarta cu mere (am pus poze la dulciuri si patiserie, la cocarii, daca te uiti, sa vezi ca aspect...)pentru mine aluatul asta e universal, prepar o cantitate mare, congelez si cand trebuie...pac la razboiu'.
Carliontatul mic de la pian daca mi-ar canta si mie"Cantoluna"l-as albi in pupaturi! :hug:
Si pe Bubuletz sunt geloasa ca-i zice toata ziua zoazei"pa ci putzi", eeeeeeee, ce inseamna sa fii cel mai iubit dintre pamanteni, zoazo, :105:
Carmen, sper sa te intorci cu bine, te astept cu o tarta, cu-o placinta, cine stie, cu un peste prins "la botul calului", lili, boni, va intorc pupicii si ma duc la citit, vreau la patuc, intre perne!
Daca -am uitat pe cineva, iertare, pup dublu, sa treaca!

#12634 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 12:42 PM

Prea tarziu Sorina draga,m-am aventurat cu sotul si bub',ceva mai departe de casuta,am mai achizitionat o blanita de sonca deaia buna ,cascabal' si salata verde da am venit cu un vant cu zapada in fata si inotat printre troiene pana la genunchi...brrrr!! Nu-i de iesit nene :lol: ,mi-au inghetat si :lol: ...ochii'n cap :lol: ... =))

Belea de belea....

Fisier atasat  SAM_2509.JPG (58.72K)
Number of downloads: 0

#12635 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 12:43 PM

Ma bucur pentru zoaza ca a scapat de naveta azi, sa vina sa ma ajute si pe mine la niste hartii ca nici nu am deschis fisierele si maine ma intalnesc cu shefu'= vine fata! Da'mi arati si scula?Imagine postata

Deci, fuse cum ma asteptam: primim mail ca maine (aka azi) nu se merge cu naveta.Pt toti, mai putin Bolintinul care"luati legatura cu soferii maine (azi) dimineata.Ma trezesc io ca de obicei la 4:30 a.m. ma spal, beau cafeaua, ma imbrac, inclusiv bocancii si sun soferul:"Nene, mergem?" "Da!" zice el.Iau la sunat omuletii repartizati, zic "hai, ca mergem!!" si nu termin ca suna iar telefonul (eu am apel in asteptare si aud cand ma mai suna cineva!)! Soferul: "Don'soara, la loc comanda! Nu mai mergem!!" Iar iau la sunat.Si iar sun soferul sa ma asigur! "SIGUR nu mergem, doar nu va pacaleam eu!" si ma dezbrac (mai repede decat am facut-o in prima tura si...la nani! La 8:30 m-am trezit! Si sufla un viscol si tre' sa ies...!Imagine postata

#12636 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 12:48 PM

Zoazo la 4.30 te trezesti? Tot respectul :lol: !

#12637 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 12:50 PM

Sorina, eu nu-ti mai zic nimic :lol: !

#12638 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 12:59 PM

Vezi postareamoatza, la 04 February 2012 - 12:07 AM, a spus:

Vezi postareaEllani, la 04 February 2012 - 12:04 AM, a spus:

P.S .Elena,eu deocamdata n-am descooerit pe nimeni in vreo legatura cu mine.Daca descoper,ma prezint si eu la apel,altfel mai stau un pic in mister ca doar ashea ne shade bine,ca doar nu pot sa-l las pe DEX-a singur :lol:

io ti contrazic: ni shadi bini shi daca ni cunoashtim la ochi.

Ei da, iaca, parca pe mine ma stiti :lol: !

#12639 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 01:00 PM

Vezi postareaany_annette, la 07 February 2012 - 12:48 PM, a spus:

Zoazo la 4.30 te trezesti? Tot respectul :lol: !

+1

Gelutza, lasa bre ca nu sunt eu regina bicicletei... sunt alte fete mai 'nebune' decat mine...

Geany, m-ai omorat cu sunca ta... trebuie sa vad daca ajung la magazinul romanesc... Cam greu...

Carmaw, gata m-am cumintit pt cateva zile...

Izuk, si pana la urma ce 'placinta' ai facut? Aia din poza sau cea din reteta?

Si ca sa nu stau cuminte-n casa, cand a venit mama acasa am fost la un outlet de incaltari, ca vroia sa-si ia ceva de incaltat si m-am ales si eu pe langa ea cu o pereche de cizmulite blanite... ce-o sa-mi mai domneasca picioarele de acum incoloooo... Saru' mana, mama!

Ma duc sa-mi incropesc ceva de mancare... am patit ca Daniella, azi am golit frigiderul de branzeturi la magazin, asa ca ramane de vazut daca intru-n ele la pranz sau mai am rabdare pana la cina...

Va pupacesc! Ma duc sa halesc ceva!

Ediez... Any, nu da tare ca ma doare... iar m-am congelat cu mama, da' m-am ale cu cizmulite...
Sorina

#12640 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 01:03 PM

Vezi postareaany_annette, la 07 February 2012 - 12:48 PM, a spus:

Zoazo la 4.30 te trezesti? Tot respectul Imagine postata !

Da, any, la 5:30 ies pe usa si la 6:30 urc in autobuz,Programul incepe la 7:30 si acasa ajung la 17:30-18!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 630
  • 631
  • 632
  • 633
  • 634
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul