Foxyy, la 07 February 2012 - 07:24 PM, a spus:
Si-aici e vai s-amar...... Cica or sa fie -21 de grade noptile
urlatoare..
cica -25!
Gelutza, la 07 February 2012 - 12:26 PM, a spus:
Am stat in pat si am citit si asta voi face tota ziua.
Cine poate, boiereste.....

Altii tre' sa mearga prin troiene si vantoase la scarbiciu. Si sa-si faca si calcaiele praf din pricina ciubotelor......
da' ce-ai patzit? ai ciubote noi si te-au batut?
Foxyy, la 07 February 2012 - 07:26 PM, a spus:
any_annette, la 07 February 2012 - 12:59 PM, a spus:
Ei da, iaca, parca pe mine ma stiti

!
Ia treci matale la inaintare! Repejor!
io parca-mi amintesc de-o poza de demult

, Any rezemata de-o masina. e?
Foxyy, la 07 February 2012 - 07:29 PM, a spus:
Aici e numa' ger. Da' de ala de te ling iepurii.......

ce expresie-i asta?

n-am mai auzit-o?
any_annette, la 07 February 2012 - 07:37 PM, a spus:
Moatzo cum e la tine la Buzau? Am vazut la stiri ca e jale si acolo.
este ceva de ne-a pus pe chituci pe toti: ger accentuat de vant extrem de puternic, copaci rupti, curentul intrerupt in multe cartiere, mormane de zapada, fantani inghetate la tzara, sate intregi izolate, de fapt tot Buzaul e inchis, nu se intra, nu se iese, cazuri medicale disperate, nu poate interveni nici SMURDu', cu elicopterele , din cauza vantului extrem. cand ma intorceam azi acasa, pe peronul garii m-a impins asa de tare vantul, incat m-a dus in linia curenta. eu am colegi izolati in camp, in locomotive, intre Cilibia si Roseti, de 30 de ore. Omu' a venit cu ultimul plug de zapada care a mai putut circula, la 3 noaptea, duminica. Circula trenurile pe magistrala, spre Bucuresti, cu intarzieri rezonabile, 30-40 min, dar pe liniile secundare, cu operatori privati, a inghetat tot. Astia nu au nici utilaje de deszapezire si s-a sistat tot.
inca nu sunt pb de aprovizionare, speram sa nu cada curentul, ca suntem morti toti. aici majoritatea are centrala proprie.