Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 648
  • 649
  • 650
  • 651
  • 652
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#12981 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 February 2012 - 12:39 AM

Vezi postareaGeany, la 08 February 2012 - 07:59 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 08 February 2012 - 07:58 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 08 February 2012 - 07:56 PM, a spus:

Pai de cand nu ai mai adus :violent6:
Mai trebuie sa ne reimprospatezi memoria :((
Aka' ada vishanata in caz ca nu am fost destul de clara in esprimare :)

Tu ai vrut sa fii foarte clara, in mod sigur intelegea.
Ti-e frica sa nu se faca ca ploua :lol: .

:) :(( :)
Mi-am luat toate masurile de siguranta..
=))

Deci si voi ati oGservat ca Foxyy se cam trage pe c..r... de la o vreme in ceea ce priveste alcooalele? :((

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#12982 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2012 - 12:41 AM

[quote name='any_annette' date='08 February 2012 - 07:40 PM' timestamp='1328722859' post='128689']
[quote name='moatza' date='08 February 2012 - 07:35 PM' timestamp='1328722550' post='128681']
[quote name='any_annette' date='08 February 2012 - 07:34 PM' timestamp='1328722481' post='128678']
Va aduceti aminte ca ziceam ca fac dulceata de lamai?
Am facut dar nu-mi place deloc, a iesit amaraaaaaa.
Am pus si un pic de coaja cred ca de aia a iesit amara, insa coaja am fiert-o de vreo 3 ori sa-i scot amareala din ea.
Si zahar am pus kil pe kil.[/quote]
care coaja? vad ca le-ai curatat bine ... ! Ai pus coaja rasa? Coaja, dar si pielita alba sunt amare ... :violent6:

#12983 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2012 - 12:47 AM

Vezi postareaGelutza, la 08 February 2012 - 08:08 PM, a spus:

Pfoaaa, unde vreti voi la pensie, eu vreau in lanul de rasarita, cu stupii mei, m-a facut mama modesta! :violent6:

Fox, Moatza, Gelutza, asta inseamna sa fii un om liber!
la fel ca si zoazo care e multumita cu drumul pana la serviciul ei, desi se trezeste la 4 jum, ca sa aunga al 7 jum ... in linii extrem de vagi si foarte pe de departe asta inseamna sa fii un om liber ... :lol:
Gelutza nu sh't dc a citit cartea, dar inteligenta ei ancestrala (ajutata de anumite ingrediente, pritenii stiu care) o ghideaza bine ... sa stiti ca este o persoana fericita si ...nemuritoare!

#12984 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2012 - 12:48 AM

Vezi postareaany_annette, la 08 February 2012 - 08:03 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 08 February 2012 - 08:02 PM, a spus:

da-o la blender si foloseste cate o lingurita ori la aromat, ori la vreun sos. n-o arunca!

Iti dau acordul meu sa ma bati :violent6: !

Adica? ai aruncat-o deja? :lol:

#12985 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 09 February 2012 - 04:28 AM

Vezi postarealili, la 08 February 2012 - 10:09 AM, a spus:

Buna dimineata,
si la noi la Brasov e frig , nu stiu cate grade cu minus ca nu m-am mai uitat la stiri,
Va servesc si eu cu micul dejun

Vai ce melodii faine ati pus aici fetelor.Am cazut in butoiul cu melancolie.Noi pe 26 martie avem 24 de ani de casnicie si melodia noastra preferata ( mai mult a mea) cu care am deschis si dansul la nunta a fost , ( sa nu radeti) Hai vino iar in gara noastra mica , cantata de Gabriel Dorobantu, doamne ce iubesc melodia asta.N-am mai ascultat-o de mult timp.Trebuie sa o cautpe youtube.
Nu stiu sa pun link :violent6:

Multi ani inainte!! cu multa sanatate, iubire si intelegere! :lol:
Aveti vechime!! Eu sunt mic copil...
Si mie imi place f mult melodia...

Te pup!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#12986 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 09 February 2012 - 04:30 AM

Vezi postareazoazorel, la 08 February 2012 - 10:38 AM, a spus:

Salut si de la mine!
Zoazo, imi pare f rau ca nu poti ajunge iarasi la Braila. Cum ai petrecut ziua ta? =acasa, rebegita de frig, ca apucasem s-ajung la munca si-abia ne-am intors! Eu cu Stefan, c-o fripturica si cu prajiturici...cumpasrate! De Stefan!

Normasl ca azi s-a repetat scena de ieri cu "imbraca-te--dezbraca-te!" N-am ajuns nici azi la munca, dar tre' sa ies iar, sa iau cate ceva!
Frig tare! Pana duminica seara!Imagine postata

naspa si iar naspa...

Pe frigu asta sa te scoli dimineata si "imbraca-te--dezbraca-te!" e de naspa si de nervi!
Sper sa nu tina tot asa ...

te pupic!
ReteteFamilie.com

#12987 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 09 February 2012 - 04:39 AM

Vezi postareaDaniella, la 08 February 2012 - 06:34 PM, a spus:

Oana, frumoasa "supiera" si imi plac supele crema. Uite Any asa cumva poti rezolva :violent6: , dar nu monoportii, ca te costa de te indoaie :lol:

Oana, sa iti zic ca poti sa faci varza cu taietei ca e delicioasa? nu iti zic, ca nu ai voie =))

da, sunt f deliciosi taietei cu varza - preferatii!! Dar am facut alceva cu varza ...ceva si mai grav... acusica iti voi arata ce si cum... :(( dar sa stii ca te iubesc si nu am vrut sa fac greseala asta...acum te pregatesc pt momentul care vine :)
ReteteFamilie.com

#12988 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 09 February 2012 - 04:47 AM

Vezi postareazoazorel, la 08 February 2012 - 07:54 PM, a spus:

Incep prin a ura Zoazoricai multa, multa sanatate, ca daca avem sanatate restul le rezolvam pe toate! In al doilea rand sa ai noroc si sa fii la fel de optimista si vesela precum te stiu! In al treilea rand sa fii inconjurata de oameni dragi si de prieteni, sa fii bucuroasa si fericita! Si-n rest tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

Intai rasund Daniellei, ca uit, si-apoi citesc!
Daniella, multumesc mult-mult.Sanatatea e cea mai importanta, noroc....mmm...vesela si optimista voi fi, ca asa vreau eu sa fiu si-mi si place.Cat despre oameni dragi, atat vreme cat sunteti voi pe-aici...Imagine postata

Trandafirii ii gasesti aici: http://artaculinara....i-aluat-fraged/

Sunt ff usor de facut, si la fel de usor de mancat! Stii ca io nu ma bag la complicarii! Rulezi felii de mere in aluat de foietaj (eu cu Linco i-am facut!)

Antipastele le voi lua mai la primavara, in parc la IOR, bine? Sa se faca mai cald!
Acum va las si tocii Cerrulinei si fug sa mai citesc:

Yummy!! arata prea bine! sa ma uit la Cerulina sa vad de reteta, poate se executa...
ReteteFamilie.com

#12989 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 09 February 2012 - 04:59 AM

Daca tot am pregatit-o pe Daniella pt momentul care urmeaza, sa va arat ce si cum...
Am facut Placinte Cretze ale lui Piscotel, pot sa zic ca sunt teribil de bune si s-au mancat rapidisimo
eu le-am facut umplute cu branza feta si altele cu varza dulce calita, o bunatate!

Fisier atasat  IMG_3149-1.JPG (81.65K)
Number of downloads: 0

si in seara asta fetita cea mai mare a facut echilibristica si a vrut pozata si aplaudata...

Fisier atasat  IMG_3162.JPG (63.64K)

Va pup!
ReteteFamilie.com

#12990 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 February 2012 - 08:55 AM

Neatza nevorbitelor :headbang:, iar ati scris romane intregi. am apucat sa fiu la "zi" cu episoadele.
Oana, superfaina donsoara echilibrista. si fiimea la varsta ei...una doua se punea langa un zid si facea " coloane" , aka statea in cap, sprijinita in maini cu micioarele intinse , lumanarea cum ii zicea pe vreme mea.
Daniella, si eu am adimirat trandafirii Gelei , si am sa ma gandesc daca ma chinui, sau fac o banala tarta cu mere ( ca e mai usor de facut :) ). Fetele de la De(x)tox , toata admiratia , pe frigul asta tendinta e sa ne umplem burta cu chestii care "tin ".
va doresc o zi faina , si detox oblige...doar un ceai chior =))

Fisiere atasate

#12991 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 February 2012 - 09:53 AM

Buna Dimineata!
Faine placinte Oana :headbang: Fetita e o dulce :)

Stelina ,bun ceaiul cald pe vremea asta =))

#12992 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 09 February 2012 - 10:03 AM

Buna dimineata si de la mine!
Stella, bun ceaiul, am baut si eu deja 2 cani (dar am mancat si 2 felii de paine cu branza si rosii, ca la mine nu tine detox-ul, din pacate).
Oana, tare-i dulce pitica ta, cred ca era foarte mandra de acrobatiile ei. Pfui, ce pofta mi-ai facut cu placintele crete ale Ancai, am rasfoit tot topicul sa rasucesc bine cutitul....
Sa aveti o zi faina si insorita (la mine e soare, dar frig -18).

#12993 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 09 February 2012 - 10:15 AM

Buna dimineata
Oana multumesc frumos.Faine placinte ai facut.Si fetita e o dulce :headbang:
Frig si la noi
Va servesc cu o cafeluta fierbinte

Fisiere atasate

#12994 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 09 February 2012 - 11:07 AM

Vezi postareamoatza, la 08 February 2012 - 09:12 PM, a spus:

Any, mie mi se pare ca grisul schimba gustul icrelor. Eu pun o lingurita de mustar peste cantitatea de icre pe care vreau s-o fac si-apoi in 2-3 minute, cu mixerul, ulei si niste zeama de lamaie e rezolvata treaba. Deci eu nu folosesc gris.
nu am mai auzit pana acum. ideea imi place. dar nu se simte? nu schimba gustul?

Vezi postareaDaniella, la 09 February 2012 - 12:47 AM, a spus:

la fel ca si zoazo care e multumita cu drumul pana la serviciul ei, desi se trezeste la 4 jum, ca sa aunga al 7 jum ... in linii extrem de vagi si foarte pe de departe asta inseamna sa fii un om liber ... :headbang:

Dani, asa-i Imagine postata secretul este sa stii sa te bucuri de ceea ce ai. viata este frumosasa daca asa o vezi tu.

la noi iar a venit gerul. noroc cu sotul Imagine postata care imi incalzeste masina dimineata, inainte de plecarea mea.

#12995 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 February 2012 - 11:13 AM

'Neata la han!
Foxule parca tu ma intrebai de mirt.
Mirtul creste in tufe in Sardegna si arata asa.

Fisier atasat  images.jpg (16.19K)

Prietenii nostri si-au adus de acolo si acum le creste in curte.
Pun boabele la macerat in alcool, apoi separa de alcool si amesteca cu un sirop dulce facut din apa si zahar.
Ia ceva saptamani bune sa-l faca.

#12996 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 09 February 2012 - 11:24 AM

Buna dimineata si din unghiul meu de hibernare!
M-am sculat mai tantosa, dar toba o bat la fel de bine. :)
Mi-e foame intruna, lasa-ma cu ceaiurile ca-s bune si-alea, dar nu pana la saturatie...un gand interior imi spune"baga ceva tare, Gelooo!"!Adicatelea, consistent, da?(unde naiba v-ati gandit?) :headbang:
Si ma mana asa un dor de shopinguiala, cum nu va puteti imagina...a venit o colega si mi-a adus salariul meu pe ianuarie, adica ceea ce a mai ramas din el, ca am fost in medical aproape toata luna si vreau sa-l fac praf, nu mai am verzitura/ prospatura in casa, in rest traiasca beciul si cocoseii de la tara, apropos, care vii la o claca de taiat, fiindca avem o generatie de pui de prin iunie, din care sunt 12 cocosi;s-a mai facut loc in lada, intrucat s-au mai diminuat ramasitele porcesti si io cand chem chilerul, ca nu taiem noi, doar portionam, sa stiu pentru ce-l platesc! ;)
No, v-am impartasit gandurile, acum sa vedem, care cum s-o implini, dar din moment ce le-am pus pe tapet, io sper sa le bifam pe toate, daca nu azi, ne mai ajuta si maine, ca e tot zi!
Mai am un ghimpe...cum o fi traficul in micutzul nostru city, (cu strazi inguste ) nici nu mai stiu de cand nu am iesit din casa...
Io am baut cafeaua cu lapte azi, si cu ce am plusat de la voi, sunt numai inima, devastez magazinele! =)) Daca mai pun la socoteala si placintele Oanei...
Dar nu mai scriu in postul asta ca am terminat capitolul, ii dau stellei prea mult de lucru :P

#12997 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 09 February 2012 - 11:32 AM

Gela :headbang: ma bucur ca te simti mai bine
Spor la cumparaturi si la taiat cocosei din ograda

#12998 Guest_Gelutza_*

Postat 09 February 2012 - 11:39 AM

Vezi postareaDaniella, la 09 February 2012 - 12:47 AM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 08 February 2012 - 08:08 PM, a spus:

Pfoaaa, unde vreti voi la pensie, eu vreau in lanul de rasarita, cu stupii mei, m-a facut mama modesta! :headbang:

la fel ca si zoazo care e multumita cu drumul pana la serviciul ei, desi se trezeste la 4 jum, ca sa aunga al 7 jum ... in linii extrem de vagi si foarte pe de departe asta inseamna sa fii un om liber ... =))
Gelutza nu sh't dc a citit cartea, dar inteligenta ei ancestrala (ajutata de anumite ingrediente, pritenii stiu care) o ghideaza bine ... sa stiti ca este o persoana fericita si ...nemuritoare!

A fi om liber...ce frumos subiect de discutie;primul forum pe care am activat dupa ce m-am familiarizat cu cyberspatiul era unul pe care se facea recenzia cartii citite, super, super tare!
Spre rusinea mea, timpul dedicat cititului a fost tot in regres, m-am moleshit luandu-mi informatia de la Gogu prezidentu'atotstiutor si nu am mai tinut pasul cu lumea de acolo, care citea si citea si comenta in draci...si nu mai spun mai mult, ma apuca furia pe mine si pe capacitatea mea de a-mi manageria timpul, ceva in spatiul meu de actiune s-a modificat, anii trec, matura, aseaza, depun si totusi sunt libera, atat de libera, incat nu pot sa descriu.Unul din locurile in care mi se pare ca ma confund cu imensitatea si vesnicia este lanul de rasarita..cate nopti splendide de vara am petrecut in rasarita nu am contabilizat...stiu doar ca au fost multe,cu rasarituri si apusuri magice si nu stiu de ce acolo, in rasarita si in varful muntelui,ma simt mai "eu"...

#12999 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2012 - 11:40 AM

Vezi postareaOana S, la 09 February 2012 - 04:59 AM, a spus:

Daca tot am pregatit-o pe Daniella pt momentul care urmeaza, sa va arat ce si cum...
Am facut Placinte Cretze ale lui Piscotel, pot sa zic ca sunt teribil de bune si s-au mancat rapidisimo
eu le-am facut umplute cu branza feta si altele cu varza dulce calita, o bunatate!
si in seara asta fetita cea mai mare a facut echilibristica si a vrut pozata si aplaudata...

Oana, esti iertata, pt ca ai pus poza copilei si ne-ai inseninat ziua! vai ce peisaj aveti din casa ... =)) Si la tinuta picei imi dau seama ca e cald si bine!
Sper ca nu ai halit prea multe placintele ca ti-o furi! ;)

Neata la han si sanatate multa tuturor! Gelutza :) insanatosirea si fugi la shopping! Dar dc te intalnesti cu colegii si esti in medical? e voie?

Fiica-mea cica e pe cale sa raceasca ... caraiala azi noapte si mucisori ... :headbang:

Any, eu am intrebat de mirt, merci! dar si de dulceata de lamai: ai pus ceva coaja rasa? sau de unde amareala? nu o fi de la pielite?? dar oare se face dulceata lamaie?

#13000 Guest_Gelutza_*

Postat 09 February 2012 - 11:41 AM

Vezi postarealili, la 09 February 2012 - 11:32 AM, a spus:

Gela :headbang: ma bucur ca te simti mai bine
Spor la cumparaturi si la taiat cocosei din ograda

Saru'mana, la shoping plec acum, dar cocoseii ii las in grija legitimului, eu raspund doar de pusul in oala...si ingredientele adiacente! =))
Sa aveti grija de han, aduc si pentru voi ceva bun!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 648
  • 649
  • 650
  • 651
  • 652
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul