Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#1301 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 January 2011 - 07:35 PM

Maii eu cu tariile nu le am dar acum ca m-ati lamurit cu sake si ouzo,nu stiu daca mi-ar place,...Ati vazut poza de pe net cu ouzo di sa vede marea in fundal?!...Eii sa va povestesc...Eram la mare la Mangalia si am fost la inceputul lui septembrie,vreme blanda,apa calda,dar seara se lasa racorica,ii puneam bubuletului treningut si eu jacheta,si am descoperit noi o terasa ezact la malul marii de prindeam briza si lua sotul tarie de bihor (nu palinca,tarie de pere)cate 50 de ml. de fiecare,baii facea margele,era trasnet,buna rau..pfuaii de stiam eu mersul de fotomodeala a lu' Julix atunci, miss plaja io' eram... :)

Hi hi hi!!! :) Mac' sa caut o poza pe net si dupaia fug la pizza ca am aluatul la crescut..vin indata...

Laponel te pup mama... :)

Asa ma numa de pofta,asta-i mai potrivita pt. moldoveanca de io' ci ouzo si sanki deala...

Fisier atasat  tuica.jpg (18K)
Number of downloads: 0

#1302 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 January 2011 - 08:06 PM

Bre, eu am o "stecla" cu palinca de pe la sighet...tot o sticlutza invelita in paie...

#1303 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 08:13 PM

Vezi postareastella, la 30 January 2011 - 08:06 PM, a spus:

Bre, eu am o "stecla" cu palinca de pe la sighet...tot o sticlutza invelita in paie...

Eii si eu asta am gasit pe net,aia scria in meniu tarie de bihor de pere...Cum am zis facea margele si era trasnet ,pe limba nu ardea(cred ca de la amorteala)dar dupaia emana o fierbinteala asa ,si pt. cei netalentati cu tariile,ca mine,missa scria pe mine...Mare pacat ca nu stiam pasul dar nu-i tarliu ca la vara iar ma duc,si practic atunci...Vedeata ma fac... :)

#1304 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 January 2011 - 08:57 PM

Geany, mersul de miss-a de nevoie l-am invatat. Eram studenta si era vara, in sesiune. Dupa examen am trecut pe la administrator sa cer niste informatii. Acolo se serveau niste chestii colorate (alcool+sirop) si oamenii politicosi m-au servit si pe mine. Eu am multumit si ca sa nu-i refuz complet am zis ca accept un sirop cu apa minerala. S-a executat comanda, doar ca persoana care a preparat licoarea a pus paharul pe masa, in fata mea, langa alte pahare. Cum dadeam raportul unui coleg , ce era si el pe acolo,despre ce am facut la examen, am pierdut din vedere paharul. Am luat un altul si l-am dat de dusca deoarece imi era o sete crunta. Am vazut stele verzi, m-am imbatat instantaneu, am luat o pozitie de atac, cu pieptul inainte, am inceput sa vorbesc hipercorect, mi-am luat azimut usa, mi-am cerut scuze ca nu mai pot sa raman in mijlocul lor, bla-bla-bla, si cu mers de miss pe podium mi-am facut iesirea triumfatoare. Am ajuns in camera de camin, m-am aruncat de sus in pat si am dormit de la orele 14 pana pe la 4-5 dimineata neintoarsa. Asa ca nu e nevoie de antrenament ci de lipsa lui. :)

#1305 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 09:03 PM

Paii si eu la tarie nefiind antrenata reactionez ciudat rad ca toanta'n targ da nu se observa ca eu si fara tarie sunt f. vesela,dar faza cu mersul de missa nu o stiam bun de stiut o sa o exersez si eu ca e suuppeerr... :)

#1306 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 January 2011 - 09:17 PM

Eu nu rad necontrolat, dar zambesc cu gura pana la urechi, cu toti dintii si tot timpul, si sunt hiperatenta sa nu dau cu bota in balta.Nu cumva sa se observe ca-s clei.

#1307 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 09:37 PM

Vezi postareajulix_2007, la 30 January 2011 - 09:17 PM, a spus:

Eu nu rad necontrolat, dar zambesc cu gura pana la urechi, cu toti dintii si tot timpul, si sunt hiperatenta sa nu dau cu bota in balta.Nu cumva sa se observe ca-s clei.

AAaaa!! Pai aici nu mai semanam deloc,eu dau cu bata-n balta cand is treaza trezuta :)

Pizza cu sos de rosii cu busuioc bacon, mozzarela si masline...

Fisier atasat  SAM_0891.JPG (70.68K)

Fisier atasat  SAM_0892.JPG (48.83K)

Si cu sos,ciuperci,ceapa rosie si 4 branze...

Fisier atasat  SAM_0894.JPG (64.21K)

Ia incotro arunc,da ziceti repedea ca ma culc...

Fisier atasat  SAM_0897.JPG (48.24K)

#1308 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 January 2011 - 09:41 PM

buey, io nu m-am ametit niciodata si spunand asta unei colege m-a cainat: ce nasol o fi sa fii mereu lucida, saraca de tine! si cre' ca avea dreptate. :)

Geany, faci niste pizze de moare lumea!

Stella, si-a patit ceva grav spectatoarea? m-ai facut sa-mi amintesc de electricianul care s-a aruncat de la balcon in timpul sedintei din parlament.

#1309 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 09:45 PM

Vezi postareamoatza, la 30 January 2011 - 09:41 PM, a spus:

buey, io nu m-am ametit niciodata si spunand asta unei colege m-a cainat: ce nasol o fi sa fii mereu lucida, saraca de tine! si cre' ca avea dreptate. :occasion14:

Geany, faci niste pizze de moare lumea!

Stella, si-a patit ceva grav spectatoarea? m-ai facut sa-mi amintesc de electricianul care s-a aruncat de la balcon in timpul sedintei din parlament.

Da Moato' si eu m-am gandit tot acolo ,biata Steluta... :(

Pizze fac 1 o data de 2 ori pe saptamana si deacolo indemanarea,am si o rapiditate fulger,da' bucataria ii varza in urma mea... :rolleyes:

#1310 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 09:49 PM

Fetele, doamna aia ( intre 50-60 ani) e la urgente. se pare ca era constienta...dar naibii de treaba, te duci la opera sa asculti si sa vezi un spectacol, nu sa ajungi la urgente :occasion14:

#1311 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 09:50 PM

geanino, iar iesisi cu pizza-n drum ??? ntz ntz ntz...iaca-mi schimbai si io avataru' :occasion14:

#1312 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 09:56 PM

Vezi postareastella, la 30 January 2011 - 09:49 PM, a spus:

Fetele, doamna aia ( intre 50-60 ani) e la urgente. se pare ca era constienta...dar naibii de treaba, te duci la opera sa asculti si sa vezi un spectacol, nu sa ajungi la urgente :(

Daa!! Sa fii martor la un asa eveniment te marcheaza profund, e f. trist...Imi pare f. rau ca ai asistat la asa ceva :(

Abea astept sa vad avatarul nou sper sa nu fie prea trist sau prea serios... :rolleyes: :occasion14:

#1313 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 10:01 PM

Pai e deja pus noul avatar. cre'ca la bubuletz i-ar place grozav.

#1314 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 10:04 PM

Vezi postareastella, la 30 January 2011 - 10:01 PM, a spus:

Pai e deja pus noul avatar. cre'ca la bubuletz i-ar place grozav.

Eu inca nu-l vad e tot donaltitza'...Asta cu ce e?!!..Bubuletul tot linge ecranul de la calculator de cand i-am zis ca l-ai ceratat cu doamna:''beshte tanti Steluta' bietu'...'' :rolleyes:
E jale cu el nu suporta sa-i spuie cineva ca e suparat pe el ca-l pupa pana-l iarta..Zii fata ca l-ai iertat.. :occasion14:

#1315 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 10:12 PM

Geanino, maica, eu l-am iertat din prima, ca doara nu ma pot supara pe el.
ziceam doar ca printzip de educatie , ca sa ai tu viata mai usoara cand creste :rolleyes:
si da un refresh....ca noul meu avatar e plin cu toblerone :(

si iaca si o vedere din satu meu ieri, cu o raza de soare pe lac, si "hulughii" adica pescarusii care erau voiosi nevoie mare :(.
si daca tot facui poza si la stecla de sighet ( e in companie buna, torineza :occasion14: , grazie Adriana )

Fisiere atasate

#1316 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 January 2011 - 10:13 PM

buna seara, apoi daca lipseste omul o ora nu mai pridideste cu cititul! :occasion14:

no, asta nu e rau, inseamna ca estem activitate pe forum! :rolleyes:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1317 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 10:13 PM

Somn usor! bubuletul doarme pe el,e super obosit si ma implora sa mergem la nani...Ne vedem maine,somn dulce va urez. :occasion14: :rolleyes:

#1318 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 10:16 PM

Steluto vad raza de soare si tot da avatarul tot cel vechi,poate vad maine toblerone(mai bine asa),bubuletul va fi super incantat sa-i spun ca e iertat si-l iubeste tanti Steluta'... :rolleyes:

Danelloo!! Is suparata pe tine...Mi-a fost dor de tine..Daca vrei sa te iert pupa printesa din partea mea... :(

Am fugit paa!!... :occasion14:

#1319 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 January 2011 - 10:37 PM

Vezi postareastella, la 30 January 2011 - 10:12 PM, a spus:

( e in companie buna, torineza :occasion14: , grazie Adriana )

pai bea-l ca vin sa-ti aduc altul :rolleyes:

#1320 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 January 2011 - 10:42 PM

Geanyyyy! :occasion14: Nu fii draga mea suparata pe mine ca raman si eu neimpacata ca bubuletzul si tre sa ma pupi mult pana ma impaci!
si asta ca sa nu mai spun ca trebe sa-mi dai si multe pizze de-astea de ale tale ca sa ma impaci cu adevarat! tot nu-mi vine sa ma apuc de coca ta ...pt ca nu am chef sa fac prapad prin bucatarie :rolleyes:
in plus fac chestii simple sa nu am prea mult de curatat si prea mult de muncit, ca sa impart putinul timp liber intre forum si bucatarie :(

iote ca nu mai putem nici edita :(
nu-i bine sa lipseasca omul! :(

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic