Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 670
  • 671
  • 672
  • 673
  • 674
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#13421 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 February 2012 - 04:30 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 14 February 2012 - 04:20 PM, a spus:

E, si al meu m-a sunat acum si mi-a spus ca ma asteapta cand ies de la servici sa-mi dea o prajitura! Este buna si aia!

Any, frumos din partea sontului tau!

Cum sa nu, orice gest e binevenit!
Eu ma emotionez de fiecare data :rolleyes: .

#13422 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 February 2012 - 05:28 PM

brava Oana :rolleyes: ce inimioare frumoase! si la gradinita se serbeaza V's Day? si care este importanta si semnificatia zilei pentru copii de gradi si scaoala primara?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#13423 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 February 2012 - 05:33 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 February 2012 - 04:30 PM, a spus:

Vezi postareaGiorgiana, la 14 February 2012 - 04:20 PM, a spus:

E, si al meu m-a sunat acum si mi-a spus ca ma asteapta cand ies de la servici sa-mi dea o prajitura! Este buna si aia!

Any, frumos din partea sontului tau!

Eu ma emotionez de fiecare data :lol: .

SA VA IUBITI MULT! :rolleyes:

Tati meu, deocamdata mai putin romantic, ci mai practic: la prima ora m-a asteptat un pahar cu fresh de mandarine pe noptiera. Dupa care cat eu m-am dusat el a facut omleta cu mozzarella si eu am inchegat repede o salata mixta cu rosii. Abia apoi am auzit si noi la tv ca e Sf. Valentin, in timp ce pregateam micul dejun. Asa ca ne-am pupat si ne-am urat Happy V's Day! :lol: Sunt sigura ca ma mai asteapta si alte surprize pe ziua de astazi! =))

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#13424 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 14 February 2012 - 05:39 PM

:rolleyes: , eu am barbat pragmatic, mi-a dat o bancnota sa-mi iau ce vreau, ca stiu mai bine :lol:. buna si aia, mai ales ca noi nu serbam nicicum V's day decat sa uram copilei sa fie happy :lol:.
Aseara ii facui o supa de chimen ( fara poze) cu crutoane, si am mancat si eu....ca de ani de zile nu facusem.
Pe azi o supa de vita cu taitei de casa...si maine un bors cu sfecla la comanda =)).
am intrat in zamuri, ca tare-s bune pe vremea asta.
Poate fac o tarta ( cumparat alea, alea....dar lene-i mare :) )
va doresc o seara placuta cu sau fara Valentin, dar alaturi de cei dragi :)

#13425 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2012 - 06:03 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 February 2012 - 05:33 PM, a spus:

SA VA IUBITI MULT! :lol:

Tati meu, deocamdata mai putin romantic, ci mai practic: la prima ora m-a asteptat un pahar cu fresh de mandarine pe noptiera. Dupa care cat eu m-am dusat el a facut omleta cu mozzarella si eu am inchegat repede o salata mixta cu rosii. Abia apoi am auzit si noi la tv ca e Sf. Valentin, in timp ce pregateam micul dejun. Asa ca ne-am pupat si ne-am urat Happy V's Day! :lol: Sunt sigura ca ma mai asteapta si alte surprize pe ziua de astazi! :)

Multumim si voua la fel!
Eu il ascult pe Seal :rolleyes:

Vezi postareastella, la 14 February 2012 - 05:39 PM, a spus:

:) , eu am barbat pragmatic, mi-a dat o bancnota sa-mi iau ce vreau, ca stiu mai bine . buna si aia, mai ales ca noi nu serbam nicicum V's day decat sa uram copilei sa fie happy :).
Aseara ii facui o supa de chimen ( fara poze) cu crutoane, si am mancat si eu....ca de ani de zile nu facusem.
Pe azi o supa de vita cu taitei de casa...si maine un bors cu sfecla la comanda.
va doresc o seara placuta cu sau fara Valentin, dar alaturi de cei dragi

Nici noi nu ne dam in vant dupa sarbatorile americane imprumutate doar de dragul de-a face bani comerciantii.
Dar, buchetul de flori e binevenit si la fel si cd-urile cu doi dintre artistii mei preferati =))
Eu sunt impotriva lucrurilor inutile.

Supa de chimen imi place grozav, cu crutoane. E super.
Maine fac si eu mult ravnita ciorba de perisoare ca ma chinui de un secol s-o fac.

#13426 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 14 February 2012 - 06:15 PM

Tocmai am revenit de la restaurant(in meniu melci la cuptor si scoici cu smintina si tarhon,cartofi prajiti,cafeluta vinisor...a si un Cointreau inainte...)
A intrat lichidul, mincarea aleatoriu.
cadoul meu:
Fisier atasat  Imagine1243.jpg (272.92K)
Number of downloads: 0
o seara placuta!

#13427 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 February 2012 - 06:22 PM

Any, sa te bucuri de cadoul primit... frumos din partea lui. Nu te mai chinui cu ciorba de perisoare, vino la mine ca e deja facuta, doar sa o incalzim.

Giorgiana, prajitureala placuta!

Stella, sa traiasca practicitatea! 'Spese' placute!

Noi am vorbit de doua ori azi la telefon zi ne-am trimis pupicuri si 'te iubescuri' eterice... si gata, ca nu ma simt prea bine. Nu am chef de nimic.
Daca reusesc sa-mi mut carcasa catre bucatarie poate voi face si ceva mai interesant, daca nu, asta e... ne mai pupacim si ne mai 'te iubesc' cand ne-om vedea deseara...
E si maine o zi, na, poate maine am chef mai mult sa-l serbez pe 'Valentin'... azi n-am...
Sorina

#13428 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2012 - 06:29 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 14 February 2012 - 06:22 PM, a spus:

Any, sa te bucuri de cadoul primit... frumos din partea lui. Nu te mai chinui cu ciorba de perisoare, vino la mine ca e deja facuta, doar sa o incalzim.

Giorgiana, prajitureala placuta!

Stella, sa traiasca practicitatea! 'Spese' placute!

Noi am vorbit de doua ori azi la telefon zi ne-am trimis pupicuri si 'te iubescuri' eterice... si gata, ca nu ma simt prea bine. Nu am chef de nimic.
Daca reusesc sa-mi mut carcasa catre bucatarie poate voi face si ceva mai interesant, daca nu, asta e... ne mai pupacim si ne mai 'te iubesc' cand ne-om vedea deseara...
E si maine o zi, na, poate maine am chef mai mult sa-l serbez pe 'Valentin'... azi n-am...

Dac-ai fi mai aproape crezi ca n-as veni? Te-as suna si ti-as spune: incalzeste ciorba ca-s pe drum :rolleyes: !
Tre' s-o fac, diseara scot de la congelator carnea tocata, asa incat maine sa n-am nici o scuza, s-o fac.
Am gasit kefir la magazin, chiar m-am mirat, am luat, asa ca in loc de smantana, pun kefir in farfurie.

#13429 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 February 2012 - 06:38 PM

Bine v`am gasit fetelor,

Geanny,

La multi ani ptr feciorul tau!!!!!!!!!

Nu am citit din urma tare, dar stiu sigur ca a`ti povestit mult.

Ma bucur ca sunteti bine toate.Am citit si pe la gateli si am vazut ca sunteti harnicutze. :rolleyes:

#13430 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2012 - 07:07 PM

Si eu fac la fel ca tine atunci cand nu am chef... odata dezghetata trebuie sa trec la treaba...
Kefirul de aici e de fapt lapte de kefir si se gaseste fara probleme de mult timp la Prix, Eurospin. E bun de baut rece cu ceva gogosi/cornuri calde.
Na, ca mi-ai facut pofta...
Sorina

#13431 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 14 February 2012 - 07:20 PM

Dac-am stat acasa, am cuptorit! Si pe mine m-a pupat, dar si eu l-am mituit sa ia zapada de pe balcon!

Carmaw, ce cadou ai primit, ca nu ma prind ce-i chestia aia de inox care arata...Imagine postata Mie-mi sugereaza parfum, scrumiera, pudriere...
Celalalt e CD?
Any, Jovanotti as asculta si eu!Iar trandafirii sunt superbi!
Giorgi, ce prajitura ai primit?Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#13432 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2012 - 07:31 PM

Zoaza, e un parfum sau o crema, bre... + cutia
Sorina

#13433 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2012 - 07:32 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 14 February 2012 - 07:07 PM, a spus:

Si eu fac la fel ca tine atunci cand nu am chef... odata dezghetata trebuie sa trec la treaba...
Kefirul de aici e de fapt lapte de kefir si se gaseste fara probleme de mult timp la Prix, Eurospin. E bun de baut rece cu ceva gogosi/cornuri calde.
Na, ca mi-ai facut pofta...

Exact, odata dezghetata carnea, nu mai am incotro...
Kefir acum am vazut pentru prima data.
Mi-am pus intr-un pahar si am mancat cu paine de casa :rolleyes: !

Vezi postareazoazorel, la 14 February 2012 - 07:20 PM, a spus:

Dac-am stat acasa, am cuptorit! Si pe mine m-a pupat, dar si eu l-am mituit sa ia zapada de pe balcon!

Carmaw, ce cadou ai primit, ca nu ma prind ce-i chestia aia de inox care arata...Imagine postata Mie-mi sugereaza parfum, scrumiera, pudriere...
Celalalt e CD?
Any, Jovanotti as asculta si eu!Iar trandafirii sunt superbi!
Giorgi, ce prajitura ai primit?Imagine postata

Ia uite domle ce poate face un pupacit! La-ai convins rapid sa curete zapada!
Jovanotti il ascult cu placere, am fost si la concert, e tare de tot.

#13434 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 14 February 2012 - 08:14 PM

Am revenit si eu la han.Dupa ce plecai de aici am stat numai in bucatarie.Sambata asta, pe 18 adica e sambata mortilor, mosii de iarna, cum se mai spune in popor...asa ca mi-am spart multe nuci sa nu ma aglomerez atunci( am tata mort si soacra, deci trebuie sa le dau de pomana). Am pregatit aluat fraged, ii promisesem Sorinei poze si nu am vrut sa mai lungesc boala, oricum imi trebuia, am facut mult...
Asadar sorina, lili am am pozat pasii, acum sa redactez reteta si maine o postez, promit!
Sotul zace la pat nu stiu cum sa-l mai doftoricesc, a deszapezit pe aici si a transpirat, nu a vrut sa se schimbe pana nu a terminat si cand a terminat, a facut un dus si a iesit de acolo fara grai si ce a urmat dupa a fost un cosmar pentru mine, e rau la boala, mai ceva decat un copil mic!
Am lasat eu toba si a luat-o el, furaciosul! :rolleyes:
V-am citit, m-am bucurat pentru cadourile primite de unele dintre voi, sa le stapaniti sanatoase,Carmen, Any! Giorgiana sa-ti fie de bine, sa va bucurati de fiecare vorba frumoasa ce vi s-a spus astazi, indiferent daca il sarbatoriti sau nu pe Valentin;Oana, la multi ani si mamei tale si sarbatoare frumoasa!
Zoaza, sper sa -ti rezolvi problama PC-ului chiar cu pretul altei "plati" facute lui Stefan, :lol: indiferent cat de mare ar fi aceea, sa fii aici cu noi!

#13435 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 14 February 2012 - 08:15 PM

Eu ma emotionez de fiecare data :lol: .

Corect,in primul rand conteaza gestul,daca mai e si sa te nimereasca(si vad ca te-a nimerit,banuiesc,nu de alta,dar mie-mi plac trandafirii la nebunie),misiune indeplinita .

Si-al meu sot drag m-a emotionat mult,reusind sa ma surprinda cu ceva ce-mi doream demult,dar si mai mult cu felul in care a organizat surpriza.Mai ales ca il stiam eu de romantic,dar dupa cum recunoscuse si el,nu prea inventiv la capitolul surprize.Acum,insa i-a iesit extraordinar de bine.Asa ca poate sta relax deja,pentru ca are bifat misiune indeplinita.

P.S.Any,dar oare nu se va 'taia' chefirul in ciorba? :lol: Cel putin eu asa am patit cu un sos de branza si cascaval.Ma gandeam sa-i pun smantana,dar aveam niste iaurt si-am incercat cu ala,care s-a branzit instantaneu.Kefirul fiind si el cam tot din gama asta....intreb si eu. :rolleyes:

#13436 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 14 February 2012 - 08:21 PM

Vezi postareastella, la 14 February 2012 - 05:39 PM, a spus:

:lol: , eu am barbat pragmatic, mi-a dat o bancnota sa-mi iau ce vreau, ca stiu mai bine :lol:. buna si aia, mai ales ca noi nu serbam nicicum V's day decat sa uram copilei sa fie happy =)).
Pe azi o supa de vita cu taitei de casa...si maine un bors cu sfecla la comanda :).
va doresc o seara placuta cu sau fara Valentin, dar alaturi de cei dragi :)

Mi-ai facut pofta cu supa...legitimul nu se impaca cu supele, vrea mai mult ciorbe, dar mie-mi plac, ce bine ca vad la voi! :rolleyes:
Sa ai grija cum cheltuiesti banii omului! :)

#13437 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 February 2012 - 08:28 PM

Schimbare de plan schimbatoare ,am cotrobait in cartoafe si sunt mari si gaunosi ,nu-s buni de copt :lol: Asa ca paste la cuptor =)) Daa eu vreauu cartofi coptii!!! :lol:

Mnee!! Maine e o alta zi :rolleyes:

#13438 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2012 - 08:40 PM

Vezi postareaEllani, la 14 February 2012 - 08:15 PM, a spus:

Eu ma emotionez de fiecare data :wub: .

Corect,in primul rand conteaza gestul,daca mai e si sa te nimereasca(si vad ca te-a nimerit,banuiesc,nu de alta,dar mie-mi plac trandafirii la nebunie),misiune indeplinita .

Si-al meu sot drag m-a emotionat mult,reusind sa ma surprinda cu ceva ce-mi doream demult,dar si mai mult cu felul in care a organizat surpriza.Mai ales ca il stiam eu de romantic,dar dupa cum recunoscuse si el,nu prea inventiv la capitolul surprize.Acum,insa i-a iesit extraordinar de bine.Asa ca poate sta relax deja,pentru ca are bifat misiune indeplinita.

P.S.Any,dar oare nu se va 'taia' chefirul in ciorba? :scratch: Cel putin eu asa am patit cu un sos de branza si cascaval.Ma gandeam sa-i pun smantana,dar aveam niste iaurt si-am incercat cu ala,care s-a branzit instantaneu.Kefirul fiind si el cam tot din gama asta....intreb si eu. :rolleyes:

Bravo Dl. Ellani pentru surpriza :occasion14: !

Ai dreptatae, dar sa stii ca nu pun kefirul in oala, pun numai in farfurie cand mancam.
M-a invatat si pe mine Moatza, ca vroiam sa dreg odata ciorba de pui cu iaurt ca tot asa n-aveam smantana.
Deci daca n-am smantana, pun numai in farfurie cand mancam iaurt sau kefir :) .

#13439 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 14 February 2012 - 08:41 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 14 February 2012 - 07:31 PM, a spus:

Zoaza, e un parfum sau o crema, bre... + cutia

Care din cutii? A rotunda 'au a cu Dona Karan?
Sorino, la min' la tara nu s-au pominit finetzur de-astea!Las' ca vine Carmen si ne dumireste!

Gelutzo, ma stii ca nu-s zgarcita cu "platile", dar acu asteptsa vie pachetul de la Mivarom cu ventilatorasul si-o sa repare el si PC-ul, ca si lui ii trebuie!

Sa traiasca mamica Oanei!Imagine postata
Hai ca va adusei niste placinta cu branza dulce si stafide.Aluatul e cel zis de Boni si-s ff incantata de el!

Fisier atasat  Placinta cu branza.jpg (42.76K)

Fisier atasat  placinta felii.jpg (46.88K)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#13440 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 14 February 2012 - 08:42 PM

Vezi postareasissi, la 12 February 2012 - 09:22 AM, a spus:

Buna dimineata!
La noi numa -18grade :wub:
Nu am mai scris demult, citesc da nu mai apuc sa scriu, ori tre sa plec, ori vin ai mici si ma trag de mineca :D Eu mai lucrez saptamina asta si apoi din 20.02 incep scoala pina pe 1.05.am ceva emotii,imi e teama ca nu o sa ma descurc :occasion14: , da am zis ca daca nu pricep nik in 2saptamini ma las pagubasa :) #
Merg sa citesc un pic din urma
Duminica placuta :scratch:

Spor la invatat. Ce studiezi? Daca nu-i secret, normal. :rolleyes:

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 670
  • 671
  • 672
  • 673
  • 674
  • Ultima »