Oana S, la 15 February 2012 - 07:48 PM, a spus:
De bagat se mai baga si in alte gradini, tot timpu intreaba pe oricine ce face acolo? ce are acolo in plase? ceva de genu asta...
La vecina nu i-am mai zis nimic, ca-mi era oarecum, ca apoi nu stiu ce mai auzeam prin comunitate, am lasat-o in prostia ei...Mai ales ca la fetitele mele le place f mult sa se joace cu baietei lor, nu pot sa nu le zic NU..
Dar la profa i-am atras atentia, si , si-a cerut scuze...etc , ca vecina era f amabila, ia placut ca sa interesat de fetita...ceva de genu asta mi-a spus... Eu nu am vrut sa o incurc pe profa, fiecare facem greseli in viata, nimeni nu e perfect, dar putem sa ne indreptam cate putin...
Pupici!
Inseamna ca asa e ea,mai bagacioasa si nu poate trai daca nu stie ce se face-n lume,peste gard.(bine ca nu da semne de cine stie ce alte semne dubioase)Stiu,am avut si mai am 'norocul' de astfel de modele.In cazul unora,am reusit sa le ignor si nu ni s-au mai intersectat drumurile,dar am si cazuri,de care nu voi scapa toata viata.Lor le pare absolut normal comportamentul,ba chiar sunt considerata eu o ciudata,desi eu nu ma bag in borshul nimanui.Daca incerc cumva sa le inconjur nu-si dau seama deloc ca nu e normal sa te bagi cu forta in viata cuiva,iar daca las la libera alegere,atunci mai ca nu m-ar monitoriza sa stie ce fac 24 din 24.. Uffffffff...
Bine macar c-ai clarificat cum stau lucrurile cu profa.