Oana S, la 15 February 2012 - 06:54 PM, a spus:
imi pare rau Any de ce ai patit, chiar ca mai bine stateai acasa!
Daca stiam

!
Ellani, la 15 February 2012 - 07:27 PM, a spus:
Nu te-am vazut niciodata,dar
nu-sh de ce am eu asa un
filing ca arati tare bine si cu cele 3 kg peste.Sa nu ma-ntelegi gresit,eu ca femeie te-nteleg foarte bine si daca simti tu ca trebuie sa faci ceva schimbari,eu fac galerie.Dar nici sa-ti dai cu paru-n cap nu e cazul,ca-s 3 nu 30.Iar daca deja a sunat clopotelul alerta,sunt sigura ca vei ajunge la rezultatul dorit.
Am citit patzania cu seara romantica(care-i clar ca daca ati fost mai multi,numai romantica n-a fost).Dar poate ca daca nu mergeati,v-ati fi gandit si regretat de ce n-ati fost.Asa,stiti macar ce veti ocoli,cum zicea si Sorina si veti astepta cu nerabdare urmatorul Valentine's.

Merci pentru
filing 
!
Ziua indragostitilor se poate sarbatori in fiecare zi, nu-i problema.
Chiar ziceam pe alt topic daca-ti amintesti ca ma intrebai daca am si eu parte de mese frumoase, etc.
Si ziceam printre altele ca da, daca ma duc lan restaurant cu omul meu sau cu socrii si alegem noi, ca prietenii au alte gusturi.
Asa a si fost.
zoazorel, la 15 February 2012 - 07:55 PM, a spus:
Any, nu te supara, dar Hazel are dreptate: considera cina aia o zi de dieta!
Ei, mi-a trecut de-acum

!
Daniella, la 15 February 2012 - 08:31 PM, a spus:
Any, nu trebuie sa te necajesti, ia-o ca pe o alta experienta de viata ...

Asa mesele la tine vor fi si mai apreciate
Daaaaaaaaa
Minunat ajutorul tau
moatza, la 15 February 2012 - 08:38 PM, a spus:
Any, nu pune la suflet seara mai putin reusita, abia aveti motiv s-o repetati undeva unde va place, numai voi doi. Sa fie de Dragobete, sa vada italianu' tau c-avem si noi asemenea sarbatori.
Dragobetele cand e? Pe 24 parca? Ce idee mi-ai dat

!