Postat 16 February 2012 - 09:48 AM
Ciao, fetelor!
Pupam Bia si Bululet... doi frumosi. Sa creasca mari si sanatosi, ca frumosi sunt deja!
Iar ati scris... da' am reusit sa va ajung din urma. Ma servesc cu un ceai de la Hazel si o prajitura de la Giorgiana. Buna rau si mai e si monti (asta am decretat-o eu). Multumesc mult, fetelor!
Daniella, i-ai luat locul lui Dex? Zi, ca sa stiu... si de tine trebuie sa ma feresc acum?!
A, vreau si eu cartea aia pe care o lauzi atat. Daca tot sunt acasa, poate ma apuc si eu iar de citit... eram si eu un soarece de biblioteca pana acum cativa ani.
Sarmalele cu mamaliga m-au dat gata... i-am aratat poza si sotului din dotare. Ii placu si lui... da' nu ma va prinde in veci pe mine sa fac astfel de constructii... Eu sunt fan megasarma' sau varza a la Cluj. Nu am facut in viata mea sarmale. Recunosc... fara rusine. Am facut ardei umpluti, rosii umplute, gulii umplute, da' sarmale nu, bre'... imi cereti prea mult.
Si nu mai stiu... daca am uitat pe cineva cer scuze...
Stai ca mi-am adus aminte... Gela, nu te preocupa, cand vei avea timp, eu sunt aici, nu plec nicaieri.
Va pupacesc! Va doresc o zi buna si cu mult soare!
Sorina