Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#1361 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 01 February 2011 - 09:38 AM

Mneatza!!!!!!

O venit fratello! Azi noapte la 2.00. Nu s-a mai oprit sa doarma la Paprika Csarda ca ajunsesera pre repede si au venit dintr-o bucata!

Ia ghicitzi ce-am papat eu azi-noapte cand au venit???? CARNATZI IN UNTURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1362 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 01 February 2011 - 09:45 AM

Deci venii la scoala mai tarzior , asa :) , intru ín cancelaria noastra si vad per geam pahar , sticle , tavi.......

Am venit tocmai bine , isi tzine careva ziua , dar nush cine?????

Dupa prajituri :-* pare Anke , sa fi venit ea taman de acasa ( e inca in concediu de ingrijire a copilului) sa aduca ceva la fete , sa le multzumeasca de cadou? Mah , ce ganduri ma muncesc pe mine amu' , nici nu pot sa tricotez....

tre sa pregatesc si eu ceva pt scoala sa le multzumesc de cadou , numai ca io-s in 2 cancelarii , tre sa duc si dicolo si aici , na ja , dar am primit 2 cadouri :D

Mak sa-mi scot andrelele...:)

#1363 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 February 2011 - 08:42 PM

Heloouu!!! V-ati culcat?! Eu azi am fost in elementul meu toti pe capul meu,am facut cumparaturi,am gatit toata ziua,am stat cu gura pe ei :-* ...
Pfooaaii!!! Ce fericita sunt... :)

Eu fara ai mei sunt ca fara maini si fara picioare,nu am pt. cine gati,nu am pe cine certa..ex:''Tooatta ziuuaa la cratita!!''si voi nu ma apreciati :) Ce-i cu asta aici acuma am pus la loc...De ce ai lasat firmituri?!!...Hi hi hi!!.. :lol: :)

#1364 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 01 February 2011 - 09:02 PM

cred ca toate suntem la fel, Geany! c
cand am venit de la munca, m-am intalnit cu barbatii mei in scara, de duceau la fotbal (fi-miu e-n sesiune si al batran chiuleste o ora de la sfarsitul programului martea). aveau niste fetze asa de fericite, i-am mirosit ca nu-i ceva in regula. si cand am ajuns in fata usii, am mirosit la propriu: a cartofi prajiti. ei nu au voie sa manance asa ceva, asa ca au complotat impotriva mea: fi-miu i-a curatit si i-a prajit si cand a venit tat'su s-au ospatat, misheii!
si in nemernicia lor au curatat si locul faptei: vase spalate, aragaz spalat si gunoiul dus, sa nu cumva sa vad eu cojile.
le-am tras un sos de limba, asa prin telefon! de-aia nu mai pot ei, azi au avut masa visurilor lor!

io-s obosita, am o perioada f plina la serviciu: sfarsit de an, sfarsit de luna, audit si implementam si-un nou program de conta ptr care tb sa refacem juma din anul trecut. munca multa, bani tot mai putini, nasol!

#1365 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 09:05 PM

Vezi postareamoatza, la 01 February 2011 - 09:02 PM, a spus:

cred ca toate suntem la fel, Geany! c
cand am venit de la munca, m-am intalnit cu barbatii mei in scara, de duceau la fotbal (fi-miu e-n sesiune si al batran chiuleste o ora de la sfarsitul programului martea). aveau niste fetze asa de fericite, i-am mirosit ca nu-i ceva in regula. si cand am ajuns in fata usii, am mirosit la propriu: a cartofi prajiti. ei nu au voie sa manance asa ceva, asa ca au complotat impotriva mea: fi-miu i-a curatit si i-a prajit si cand a venit tat'su s-au ospatat, misheii!
si in nemernicia lor au curatat si locul faptei: vase spalate, aragaz spalat si gunoiul dus, sa nu cumva sa vad eu cojile.
le-am tras un sos de limba, asa prin telefon! de-aia nu mai pot ei, azi au avut masa visurilor lor!

io-s obosita, am o perioada f plina la serviciu: sfarsit de an, sfarsit de luna, audit si implementam si-un nou program de conta ptr care tb sa refacem juma din anul trecut. munca multa, bani tot mai putini, nasol!

Heii rau cu rau , da mai rau fara rau...Sotul lucra 24 cu 48 ala mare in vacanta mai ramane pe la mama (cere permisiunea),ma cearta si mama in loc sa ma bucur sa ma relaxez,eu tanjesc dupa ei!! Ce sa fac is' stramba rau... :lol:

#1366 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 February 2011 - 11:00 PM

Geannyyyyyyyyy :floare: ! Tu esti masochista si cu tine si cu noi!? ce-i cu torturile alea ciocolatoase de numa :drool: :drool: le-as manca si cu ochii??? vrei sa ne omori siluetele...si asa suferinde ... dupa iarna ...si dupa alte dezmaturi?!!! :santa:
asta dupa ce v-am admonestat :help: mai in gluma, mai in serios, ca ati inceput la han cu platouri de branzeturi si de mezeluri! dar voi chiar nu puteti sa stati cuminti, cu cordeluta pe cap si manutele la spate?? pai si cum sa nu stai fata draga numai la cratita, daca numai la mancaruri fel de fel ti-e gandul? ca si mie de altfel :violent1: :porc:
si deci nu mi-ai raspuns cum se adoarme un Bubuletz de 4 ani? :wub:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1367 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 February 2011 - 11:45 PM

Nu am fot in time pt a citi reteta de mazare cu sos alb. Am facut luni 1 kg de mazare frageda, cu 1 kg piept de curcan (bucatele cu sos rosu de legume): a 1-a lux! Miami! O mancat tati de nu se mai satura :violent1: :floare: :drool:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1368 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 02 February 2011 - 08:46 AM

Buna dimineata.

Fisier atasat  images.jpg (9.89K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  images2.jpg (7.07K)

#1369 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242

Postat 02 February 2011 - 08:51 AM

neatza ! se intampla ceva cu hanul nostru :floare: cam multa liniste .
geanny- a cazut treaba cu arena pt vineri : tre` sa fac un tort fulgerica ; stiam de el ,dar tot credeam ca e pe sambata :drool: noroc ca m-am uitat in agenda : e pt vineri :violent1: . copilu a pus un bot de un metru , dar n-am ce-i face . o duc prin satu nostru s-o impac :drool:
la noi bate vant de somaj , rau de tot ... defapt e furtuna, nu vant :santa: incotro o vom apuca ...inca nu stiu .. :porc: nasol e ca lucram amandoi in acelasi loc :help:

#1370 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2011 - 08:57 AM

Of , Daniela , imi pare rau , poate aveti noroc si scapati de somaj.Unde ajungem in tara asta?Mereu l-am condamnat pe sotul meu care visa sa plece din tara , nu am fost de acord cu el.Am spus mereu ca e rau , dar e mai bine acasa.Acum el e plecat (am cedat pana la urma satula de ochi scosi )si dupa ce rezolvam o problema cu asta mica a noastra , cred ca in aprilie , vom pleca si noi.Am spus ca voi sta doar vreun an , doi , dar ma tem ca o sa dau de alta viata acolo si nu voi mai vrea sa ma intorc.

#1371 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2011 - 09:22 AM

Vezi postareadani_ela, la 02 February 2011 - 08:51 AM, a spus:

neatza ! se intampla ceva cu hanul nostru :floare: cam multa liniste .
geanny- a cazut treaba cu arena pt vineri : tre` sa fac un tort fulgerica ; stiam de el ,dar tot credeam ca e pe sambata :drool: noroc ca m-am uitat in agenda : e pt vineri :violent1: . copilu a pus un bot de un metru , dar n-am ce-i face . o duc prin satu nostru s-o impac :drool:
la noi bate vant de somaj , rau de tot ... defapt e furtuna, nu vant :help: incotro o vom apuca ...inca nu stiu .. :( nasol e ca lucram amandoi in acelasi loc :wub:

Draga Daniela si eu pusesem deacuma bot de un metru ,pai cum sa vii si sa nu ne vedem,ma tot perpeleam oare cum sa fac?!! Cand mai vii sa-mi dai de stire... :porc: :-*

Pare rau cu somajul si la noi fu' nashpa rau ca stam 4 pe salarul sotului ce fusese taiat si culmea mai aveam si o rata,acum e mai bine ca am terminat cu rata si sper sa le mai dea ceva ceva din salar inapoi,dar cum se scumpesc toate mare lucru nu cred ca se va vedea,bine macar ca n-am nici o datorie,sa incercam sa fim optimisti si sa vedem partea plina a paharului... :santa:

#1372 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2011 - 09:29 AM

Danelo' imi pare bine ca a fost buna mazarea oricum cand o mai faci e la mancaruri nu pas cu pas,la pag. 3 reteta de chiftea gigant a lui Any...

Bubulet de 4 ani(specimenul din dotare) e greu de adormit vrea doar cu mine,si bodogane 1 ora pana sa adoarma,imi face capul damburi cu bilutele lui,masinutele,gradi,si copii de la gradi etc,dupaia spunem''papa chii iezi''de fro' 4 ori cel putin ca-i preferata lui,si imitam lupul,cu i-o mancat si cum mai ardea el in groapa cei cu foc,cum appappaattt el shiolii(iezisorii adicalea),dupaia trecem la fitza oshie,si casapada...Deci e jale cand adoarme nu-mi vine a crede ca am scapat,e tortura mai rau ca picatura chinezeasca,si daca vreau sa ma mai strecor in vf. degetelor sa vin la voi,se ridica si intreaba:''tu une' pleci mami'''?!... :violent1:

#1373 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 February 2011 - 09:41 AM

.....la han baiete, zise mama geany , bubuletzului...
Geaninooooooooo , zi merci, ca eu am o prietena , care musai trebuia sa faca toate rolurile la alba ca sapada ,
si era tare cand o facea pe vrajitoarea...si striga...maledictie...cu maru-n mana....asa ca fii fericita, ca doar trebuie sa le pove, nu sa si joci rolurile :violent1:
Daniela , imi pare rau de ce spui. sper sa scapati printre picaturi...

#1374 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 February 2011 - 09:43 AM

am uitat sa pun ceva pe masa hanului...ceva sarat, si ceva dulce

Fisiere atasate

#1375 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2011 - 09:52 AM

Vezi postareastella, la 02 February 2011 - 09:41 AM, a spus:

.....la han baiete, zise mama geany , bubuletzului...
Geaninooooooooo , zi merci, ca eu am o prietena , care musai trebuia sa faca toate rolurile la alba ca sapada ,
si era tare cand o facea pe vrajitoarea...si striga...maledictie...cu maru-n mana....asa ca fii fericita, ca doar trebuie sa le pove, nu sa si joci rolurile :drool:
Daniela , imi pare rau de ce spui. sper sa scapati printre picaturi...

Ba da Steluta mea draga tre' sa fac si rolul la lupul de la ppaa chii iezi,de vro' 4 ori ca-i place asa de mult ca tre s-o iau de la inceput,cel mai tare ii place sa fac,cum pap iedutul(pe el adica,fuge se ascunde dupa pat io' tre sa-l gasesc )si sa ma taval in groapa cu foc urland e mama focului la pappaa (capra) sa ma scape... :violent1:

Vaii Izuko si Steluto ce mic dejunuri,eu doar cafe'... :drool:

Steluto ce ma intriga carnita aia crud uscata,tare curioasa sunt,ce asi mai gusta-o... :floare:

#1376 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242

Postat 02 February 2011 - 10:17 AM

geanny- pai dupa asa reprezentatie , cum sa mai doarma copilu ? nu ii fuge somnul dupa papat iezisor-bubuletz? inainte de somn trebuie citita o poveste asa cu sonoru` mai incet , sa il adormi ; daca tu faci ca lupul ma gandesc ca numai de somn nu ii arde :violent1:
de somaj nu scapam , e clar ; nici o sansa nu avem ...de plecat am pleca , dar unde? peste tot sunt probleme...mie imi e clar : imi legalizez treaba cu torturile , dar din asta nu traiesti , ci doar supravietuiesti la limita . dar ce va face dansul sotul meu , asta e intrebarea grea , ce nu prea are raspuns ... in oraselul nostru sansele sunt zero . ei , dar sa bem sa ne veselim , sa fim sanatosi ca ne-om descurca noi cumva . stiti ce ma bucura pe mine? ca jumatea mea nu se lamenteaza si nu incepe cu ce ne faceeem noi . de dimineata tot imi spune vedem noi , ne descurcam cumva . asta imi da ceva liniste...stiu ca nu capitulam :floare:

#1377 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2011 - 10:32 AM

Hehehe! Usor de zis,ce crezi ca el are rabdare sa citesc eu din carte,nu-l cunosti,se plictiseste rapid daca ma pierd in cuvinte,imi da peste carte si spune:''pune mami...mami shtii''..adica sa zic eu cum vrea el,cand vine lupul la usa batem de 3 ori in tablia de la pat,cioc cioc,cioc,cantam cu voce groasa trei iezi cucuieti,apoi aratam cum se duce si cum isi ascute limba si dintzii la urs etc,etc...Altfel nu tine vraja marii,la el nu merge. :floare:

Imi pare bine ca sotul te sustine moral,cred ca asa ar face si al meu,om trece noi si peste asta,au trecut bunicii nostri prin razboi si foamete,om razbi si noi cumva,important e sa nu disperam si sa fim optimisti... :violent1:

#1378 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2011 - 10:38 AM

Cel mai important lucru in astfel de situatii e ca familia sa fie unita , sa se sustina reciproc.

#1379 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 February 2011 - 12:04 PM

Neata mai spre pranz si de la mine
eu iau un ceai daca este in schimb las mai ales pt Geany ,dar nu numai ,ceva usor de mic dejun

Fisier atasat  IMG_7773.JPG (99.68K)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1380 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 February 2011 - 12:09 PM

ceai ...poftiti va rog...