moatza, la 16 February 2012 - 07:51 PM, a spus:
Gelutza, nici nu-mi vine sa cred ca mai sunt oameni care sa activeze benevol intr-un ansamblu artistic, chiar ca esti de laudat! si zi, nu-l ai partener pe dl Gelu

la dansuri? sau el sta pe margine si performeaza cu scula? neaparat sa pui poze! si cine va face costume, pe banii cui? f interesanta viata ai, zau!
D-l Gelu nu vine la dansuri pentru ca are putina burtaaaaaaaaaa!
Era un dansator foarte bun si el, dar si-a pierdut ritmul initial in urma unui accident vascular sever...el nici nu mai are voie sa conduca, eu sunt taximetrista familiei (nu mai mi-aduc aminte de asta, ca de dimi am zis ca mor si Io dupa ce mi-a murit bateria)
El performeaza cel mai mult cu scula la pescuit acum, daca are scula buna prinde mult si bun, in seara asta peste mi-a facut,prins intre Craciun si Anul Nou;pe anul asta nu a fost la peste.
Costumele cred ca ni le face o fundatie culturala unde am decis noi, membrii ansamblului sa directionam impozitul, stii tu...
Eu am decis sa merg la ansamblu din dorinta de a face miscare organizat, la inceput, dar acum nu mai pot sa stau deoparte, suntem ca o familie, avem turnee in Bulgaria, foarte des, fiindca suntem infratiti cu un ansamblu de acolo si multe , multe clipe frumoase am petrecut cu colegii de ansamblu.
Cateodata il pot lua si pe dl Gelu in turnee, altadata nu, dar nu se supara, am libertatea necesara pentru a a face tot ce doresc eu fiindca dupa atatia ani impreuna stie bine ce are la usa...