Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 681
  • 682
  • 683
  • 684
  • 685
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#13641 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 16 February 2012 - 07:59 PM

Vezi postareaDaniella, la 16 February 2012 - 04:56 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 16 February 2012 - 01:57 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 16 February 2012 - 01:56 PM, a spus:

Any, cam asa ceva.Dar nu functioneaza asa, nu? :appl:
Am incercat si io! :(

:) Incercam, daca nu, facem fise!
Apropos mai tineti minte? Doamne cate fise am mai facut, puse-n plicuri, fiecare pe autor, etc.

Daaaaaa !... in vacanta, era de belea, intai faceam o fisa/zi si dupa aia ieseam afara! :( Noroc ca eram harnica la citit, desi pe vremea fiselor (5-8) alea recomandate de la scoala nu prea m.au atras! Mai mult alea de Karl May, Dumas, Mihail Drumes etc
Sa vezi si sa nu crezi, am facut fisa din proprie initiativa la cartea asta, plus am colorat-o exact cum faceam sa imi bag in cap cursurile! :) Acum imi pun ordine in idei sa vedem cu ce exercitiu ma apuc :(

Imi place insistenta ta "pe cartea asta" brava, vreau si rezultate palpabile! :blackeye:

#13642 Guest_Gelutza_*

Postat 16 February 2012 - 08:07 PM

Vezi postareastella, la 15 February 2012 - 11:45 PM, a spus:

Eu va zic doar atat , sarmalele cu carne de ratza, fierte in ratza dezosata si totul pus pe *pat* de varza murata taiata fin...este wow. merci Gelutza, ca ea a vorbit prima data de acest ospatz....fara cuvinte. daca aveti ocazia ....gustati...sunt un deliciu.

ps, detest sa *crosetez* sarmalel la fel de mult ca si calcatul, dar daca-i musai....le fac asa mai tin topor ...

ati inteles de ce nu crosetez , si eu ca Daniella...nu am fost la inaltime. eu pregatesc mereu compozitia , si vad cine le croseteaza...fratello, socrella, ...prietene :blackeye:

Mi-e dor de ratoi cu sarmale d'alea mortale, stellina, ce mi-ai facut....eu nu am apucat sa le gust pe cele de anul asta fiindca nehalitii aia de-au venit la ziua mea au spus ca nu au mancat nimic toata ziua ca sa aiba loc si sarmalele si o bucata de ratoi;eu, neinspirata,am pus pe masa ratoiu intreg fiindca asta era farmecul si l-au casapit de totttt! :)
...Imi vine si acum sa plang, m-am luat cu alte alea pe moment si a zburat ratoiul cu sarmale cu tot, mare nenorocire! :appl:

#13643 Guest_Gelutza_*

Postat 16 February 2012 - 08:24 PM

Vezi postareamoatza, la 16 February 2012 - 07:51 PM, a spus:

Gelutza, nici nu-mi vine sa cred ca mai sunt oameni care sa activeze benevol intr-un ansamblu artistic, chiar ca esti de laudat! si zi, nu-l ai partener pe dl Gelu :blackeye: la dansuri? sau el sta pe margine si performeaza cu scula? neaparat sa pui poze! si cine va face costume, pe banii cui? f interesanta viata ai, zau!

D-l Gelu nu vine la dansuri pentru ca are putina burtaaaaaaaaaa! :appl:
Era un dansator foarte bun si el, dar si-a pierdut ritmul initial in urma unui accident vascular sever...el nici nu mai are voie sa conduca, eu sunt taximetrista familiei (nu mai mi-aduc aminte de asta, ca de dimi am zis ca mor si Io dupa ce mi-a murit bateria)
El performeaza cel mai mult cu scula la pescuit acum, daca are scula buna prinde mult si bun, in seara asta peste mi-a facut,prins intre Craciun si Anul Nou;pe anul asta nu a fost la peste.
Costumele cred ca ni le face o fundatie culturala unde am decis noi, membrii ansamblului sa directionam impozitul, stii tu...
Eu am decis sa merg la ansamblu din dorinta de a face miscare organizat, la inceput, dar acum nu mai pot sa stau deoparte, suntem ca o familie, avem turnee in Bulgaria, foarte des, fiindca suntem infratiti cu un ansamblu de acolo si multe , multe clipe frumoase am petrecut cu colegii de ansamblu.
Cateodata il pot lua si pe dl Gelu in turnee, altadata nu, dar nu se supara, am libertatea necesara pentru a a face tot ce doresc eu fiindca dupa atatia ani impreuna stie bine ce are la usa...

#13644 Guest_Gelutza_*

Postat 16 February 2012 - 08:31 PM

Gata, am scris un volum intreg,ma bat peste mana sa nu mai tastez nimic! :blackeye:
Dar asa e cand stai toata ziua nevorbita cu hanul!
Am luat metoda foxxulinei de a raspunde punctual fiecareia dintre voi, iertati-ma daca am exagerat, m-am recreat un pic, asa cald imi este de la visinata lui Hazel, woww, de Dragobete scot si eu o noua sarja de licori facute de moi asta vara, vreau lichior de menta!

#13645 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 February 2012 - 08:36 PM

Gelutza draga, mereu cand citesc cate faci si ce ai mai vrea sa faci, ma dai pe spate.
Multe turnee de acum inainte cu ansamblu si cand se poate si cu "nea Gelu" langa tine.
Bun un pescar la o gospodarie ( in care bag seama, nika nu lipseste, nici bucatele , nici omenia si nu in cele din urma voia buna :blackeye:)
Sa traiti muuuuuulti ani fericiti impreuna, sa faci pe taximetrista si tot ceea ce mai doresti. o seara buna, si incearca sa te hodini oleac.

#13646 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 February 2012 - 08:39 PM

Vezi postareaGelutza, la 16 February 2012 - 08:24 PM, a spus:

Eu am decis sa merg la ansamblu din dorinta de a face miscare organizat, la inceput,

super, Gela!
un prieten de-a lu' fi-miu are o scoala de dans si mi-am propus sa merg si eu. ii zic baiatului, imi zice cand sa vin...ce sa dansezi, frate? ei deja erau programati pe grupe de varsta, avea de la de-aia mici de gradinita, pana la liceeni. astia erau cei mai mari. eram ca capra intre iezi, n-am avut taria sa tzopai cu ei. baiatu' amabil in continuare, ma cheama intr-o alta zi, ca-i o grupa mai... asezata. de fapt, a vrut sa zica ...in curs de asezare, adica erau tineri, perechi, care apelasera la el ca sa-i invete valsul ptr seara nuntii :blackeye: ei, iti inchipui unde nimerisem, din lac in putz :appl:
am ramas atunci si-am exersat cu el, da' dup-aia nu m-am mai dus :)

#13647 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 16 February 2012 - 09:05 PM

O seara faina fetelor
Ma grabesc ca incepe meciul
Gela,desi nu te cunosc personal decat virtual,
iti spun cu mana pe inima ca .....te iubesc, cate activitati ai si cate poti face :D :D :D
La noi toata ziua a nins :(
Poza e facuta de la magazin
Va pup :-*

Fisiere atasate

#13648 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 16 February 2012 - 09:11 PM

Vezi postarealili, la 16 February 2012 - 09:05 PM, a spus:

La noi toata ziua a nins :D

ha, ha! ma faci sa rad! asta-i zapada de Brasov?

#13649 Guest_Gelutza_*

Postat 16 February 2012 - 09:12 PM

Vezi postareastella, la 16 February 2012 - 08:36 PM, a spus:

Gelutza draga, mereu cand citesc cate faci si ce ai mai vrea sa faci, ma dai pe spate.
Multe turnee de acum inainte cu ansamblu si cand se poate si cu "nea Gelu" langa tine.
Bun un pescar la o gospodarie ( in care bag seama, nika nu lipseste, nici bucatele , nici omenia si nu in cele din urma voia buna :-*)
Sa traiti muuuuuulti ani fericiti impreuna, sa faci pe taximetrista si tot ceea ce mai doresti. o seara buna, si incearca sa te hodini oleac.

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase vis-a- vis de faptele mele cotidiene.
Pescarul meu de suflet e foarte norocos si dornic de o partida de pescuit dar cu timpul asta, slabe sperante sa-i semnez biletul de voie, e Dunarea inghetata bocna...dar si cand s-o incalzi nu-l mai prind pe acasa...isi da intalnire cu prietenii de navod pe internet si fuge la balta!
Si da, ma odihnesc in seara asta dar maine nu stiu cum le scot la cap, sper sa fug mai devreme de la munca, plec cu niste documente si nu ma mai intorc, dar sa vad daca imi iese! :D

#13650 Guest_Gelutza_*

Postat 16 February 2012 - 09:16 PM

O seara faina fetelor
Ma grabesc ca incepe meciul
Gela,desi nu te cunosc personal decat virtual,
iti spun cu mana pe inima ca .....te iubesc, cate activitati ai si cate poti face :D :D :-*
La noi toata ziua a nins :(
Poza e facuta de la magazin
Va pup :(

Si eu va iubi pe toate mult, mult si nu pot sa ma duc seara la patuc pana nu vorbesc putin si cu voi. :D
Cat despre ninsoarea de la tine...trimit nametii din Baragan sa le dea lectii "prafuletelor" de ninsoare de la voi! :(

#13651 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 February 2012 - 09:17 PM

Daca vrea ceneva' cartofi copti,unsi cu unt presarati cu sare si serviti cu sana(da grija mare la degetele ca-s fierbinti)

Fisier atasat  SAM_2574.JPG (71.36K)
Number of downloads: 0

#13652 Guest_Gelutza_*

Postat 16 February 2012 - 09:23 PM

Vezi postareamoatza, la 16 February 2012 - 09:11 PM, a spus:

La noi toata ziua a nins :-*

ha, ha! ma faci sa rad! asta-i zapada de Brasov?

Si eu am zambit privind poza...la mine a fost soare dupa amiaza azi si daca vedeai ce era...unde o sa se duca namilele alea de nameti, o sa avem rauri prin centrul orasului, woww, nici nu ma pot gandi..stropesti fara sa vrei lumea de pe trotuar!
Toti erau cu lopetile in mana si aruncau zapada de pe trotuar, pe sosea!
Si eu ma-ntreb ca Pristanda...cum basca mea sa nu-i stropesc! :D

#13653 Guest_Gelutza_*

Postat 16 February 2012 - 09:25 PM

Vezi postareaGeany, la 16 February 2012 - 09:17 PM, a spus:

Daca vrea ceneva' cartofi copti,unsi cu unt presarati cu sare si serviti cu sana(da grija mare la degetele ca-s fierbinti)

Tu m-ai vazut pe mine aici, stiai ca sunt fan cartofi copti si...pac la razboiu' :D
Foarte bine arata si nu mai pot de pofta!

#13654 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 16 February 2012 - 09:27 PM

Buna seara la hangite!

Fete, vreau sa va intreb si eu ceva: voi ce faceti cu craciunitele? Le aruncati? Ale mele s-au pleostit, florile sunt uscate, desi le pun apa. Nu stiu ce sa fac cu ele, sa le replantez? Fac flori la Craciunul viitor ori cum?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#13655 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 16 February 2012 - 09:32 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 February 2012 - 09:27 PM, a spus:

Buna seara la hangite!

Fete, vreau sa va intreb si eu ceva: voi ce faceti cu craciunitele? Le aruncati? Ale mele s-au pleostit, florile sunt uscate, desi le pun apa. Nu stiu ce sa fac cu ele, sa le replantez? Fac flori la Craciunul viitor ori cum?

eu n-am reusit sa salvez niciuna. dar cu cat sunt mai mici la Craciun, cu-atat ai mai multe sanse cu ele. un ghiveci de la Craciunul trecut a rezistat pana in septembrie, cu frunze rosii si destul de viguroasa. si deodata a murit.
acuma mai am un ghiveci care arata binisor, tot asa, a fost mai micuta. aia mare a murit deja.

#13656 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 16 February 2012 - 09:35 PM

Lorica , in general eu le aruncam, ca de vreo 4-5 ani nu mai iau.
imi par rau sa le arunc.macar azaleele, le replantez...dar astea saracele nu au revenit veci...poate alte doamne au mana mai verde.
Geaninooooooooooooooooo, acu iesi cu barabiule-n rola...dupa ce mancai di sheli shierti cu raclette bre???
lasa , maine e o alta zi ....

#13657 Guest_Gelutza_*

Postat 16 February 2012 - 09:35 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 February 2012 - 09:27 PM, a spus:

Buna seara la hangite!

Eu nu am reusit sa le fac sa supravietuiasca niciodata...cel mai mult pana in aprilie a rezistat una, acum doi ani.
M-am resemnat, dar nu cu usurinta, ci dupa multe multe incercari, poate aflu si eu de la voi un secret!

#13658 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 16 February 2012 - 09:37 PM

Lili :D , pana si-n urbea mea era mai multa zapada ca la voi , deja a inceput sa se mai topeasca pe ici-colo.

#13659 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 16 February 2012 - 09:37 PM

Craciunita mea aia mare cat usa primita cadou de la socru, a durat o luna de zile nu mai mult.
Aia mica pe care-o am in bucatarie de la dl.Any, ptiu ptiu nu fi de ochi e superba.

Eu cand nu mai au flori si frunzele au cazut, le arunc ca ma enerveza sa le tin asa, mai ales asta ca era enorma.
Soacra-mea cateodata le are si in mai.

#13660 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 February 2012 - 09:42 PM

Hi hi hi! :D Di' frica sa nu mai fie gaunosi si negri i-am taiat in 2 sa vad cu ochiul meu ce-i inauntru :D

:-* :(

Mi-a ramas pui cu sos si maine vreau sa-l reciclez pe o mamaliguta moale :D

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 681
  • 682
  • 683
  • 684
  • 685
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou