Daniella, Bea o scumpica! Felicitari pt ca ai curajul sa te lesi de tigari, bafta mare!!
Any, ma bucur ca te-ai lasat de fumat.
Geluto, fara cuvinte....asa ma lasi tot timpu...ce iese din manuta ta, se cheama arta, dom'le! Pitica a fost mai ok, multumesc de intrebare, am fost norocoasa ca a venit w-end-ul ,si asa sotul meu a avut grija de ea, a tinut-o in brate, a culcat-o...etc Asa mi-am mai relaxat oasele si muschii...
Geany, prima data cand l-am vazut pe Bubulet serios, ca si doctor, scump mic!
Lili, cred ca fac si eu ceva cu mere, asa ca tot am zis ca fac praji a lui Zoazo..Arata tare bine prajitura ta!
Zoazo, doamne cate mai gatesti! te vreau si pe tine ca vecina, acum nu numai pt fete (ca stiu ca iubesti enorm de mult copii) dar si pt gateala, ca in ultimele zile tot mi-ai facut pofte, nu gluma!
La multi ani, iubitului!!
si mai salut pe toata lumea...nu mai retin ce ati mai scris, eu uit repede
Eu astazi trebuie sa fac gateala, pusesem ochii mai demult pe o reteta de a lui Any, parca asa...ceva cu somon afumat si ochiuri la cuptor, sper sa nu ma insel ca e a lui Any...apoi prajitura lui Zoazo cu mere...o mancarica multivitamine' si mai vad ce se mai doreste...cred ca ceva saratel pt fete..cred ca fac ceva columbian de data asta ca sa aibe ca si gustarele...
Ma duc la treaba si revin mai acusica...
va pup pe toate!!
Edit: ma-m inselat in provinta somonului cu ochiuri , era a lui Ioana

Ajutor