sorinadaniela, la 20 February 2012 - 08:17 PM, a spus:
Ziceti si voi daca-i corect... ma suna soata cand eu il asteptam la masa si-mi spune ca probabil va fi acasa spre miezul noptii. Le-au furat azi noapte de la munca un camion si l-au gasit acum pe seara la muulti kilometri.
Bine-inteles ca a plecat acum sa-l aduca inapoi...
Nu mai zic nimic.
Nici eu nu mai zic,cine stie,cunoaste si de ce.
Zic doar ca am citit la dulciuri si nu pot decat sa-ti zic ca esti bravo ca ai ambitie si reusesti in ciuda prejudecatilor tuturor.Cat despre tatal dezamagit de mancare stiu cum e.Generatiile lor nu stiau ce-i colesterol,calorii si cate si mai cate si e normal ca lor,fiind obisnuiti cu faptul ca mancarea adevarata trebuie sa fie grasa,prajita,afumata ca sa nu li se para mancare anormala.Dar,cum ziceam,e de invidiat hotararea ta si daca te-ai apucat pe-o viata ,o viata si respecti
Si-acum sa va intreb(poate-i intrebare stupida)dar daca tot am ajuns la concluzia ca mai bine intreb decat sa mor in nestiinta...
Am promis unui vecin sa-l duc pana la spital la control.E bolnav deja(cica o raceala) de vreo 2 saptamani si deja a imbolnavit mai multi membri ai familiei.
De mers,am de mers cam vreo 2 ore jumatate pana la spital si inapoi.Pot face ceva (exclus sa merg cu geam deschis) ca sa nu se lipeasca si de mine gripa severa?(pentru ca eu asta banuiesc ca e) Intreb pentru ca imunitatea mea e cam slaba si nici sa-mi pun masca tot nu pot,pentru ca mi-e incomod de om.Eu nu prea vad solutii decat, fie ce-o fi...