Buna seara si de la mine!
Am o pauza micutza , cat sa se racoreasca putin piftia pana ii pun usturoiul si nu m-am putut abtine sa nu va salut.
Sunt franta de oboaseala, abia astept sa termin racitura, sa ma dusez si sa ma bag in patuc.Am venit de la munca, repede la tara, aveam intalnire cu un chiler,

taie ala 10 pasari, nevasta-sa ma ajuta la jumulit si pe urma lupta-te tu Gelo cu mormanele de carne, pfoaaaa, daca ma vedeati in ce zor eram!
Le-am sortat pe caprarii( cum bine zicea stellina pe aici)am burdusit lada mare, ajung acasa si pun de piftie ca nu-i vreme de pierdut...s-a fiert repede fiindca erau cocosi tineri de sase luni si uite-asa o sa avem si piftie de Dragobete ca si la alte sarbatori dragi...am facut intre timp si o supa ca la mama acasa, dar vedeta serii a fost ostropelul ca la bunica la care pofteam de mult timp, bineinteles cu mamaliga alaturi, castraveti si gogosari murati.
Am, asa ,senzatia ca o sa plesnesc in curand, dar am timp sa ard gazul pana ma culc...maine fac sarmale, salata buf, saratele si dulcele, iar sambata restul.
Nu am citit tot, dar mi-am dat seama ca-s oarece probleme medicale, asta e rau, doresc sanatate tuturor bolnaviorilor!
Any, as face si eu ciocolatosul tau fara oua, am vreo trei variante de dulce, dar inca sunt nehotarata si Dragobetele e langa mine!
Carmen orice dai de pomana e bine primit,asa ca nu ezita!
Si eu m-am tot gandit ce e cu foxxy, mi-e dor de ea, sper ca e bine, o salut cu drag!