Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 710
  • 711
  • 712
  • 713
  • 714
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14221 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 23 February 2012 - 09:08 PM

Vezi postareastella, la 23 February 2012 - 08:58 PM, a spus:

Ohohoooooooooo, cate ai mai facut draga Gela.Spor pentru Dragobete.
pupici la toate doamnele de pe la han

Asta e, ca nu prea am facut, doar am transat carnea de pui, de cand era programat sa scapam de cocosii astia, ca se bat si nu mananca asa cum trebuie...
dar maine o sa trag tare de tot sa recuperez, piftia am gandit-o azi si ca sa nu ma razgandesc am pus oala pe foc...mai greu e ca nu ma pot hotari cu dulcele...stiu ca nu se va manca prea mult si de aici vin oarece dubii;sa fac doar un fel, sa fac tort si altceva cu fructe, prajitura mea cu mere si afine, o stii sigur din partea cealalta...da-mi o parere, te rog!

#14222 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 23 February 2012 - 09:08 PM

Vezi postareaany_annette, la 23 February 2012 - 05:14 PM, a spus:

Ellani, ai casa pe 2 nivele, de aia zici sus jos?
Ce promitator suna, la noi tot pe 2 nivele o sa fie. Mai bine puneam lift =)) .

Da,doar ca nu-i a noastra,ci cu chirie.Acum depinde cum e a voastra,pentru ca daca-i facuta cum am vazut la multe proiecte ca au cate un dormitor\baie la fiecare etaj,mare batai de cap n-ai.Si ai si spatiu mult,drept ca si la facut ordine..
Aici e casa veche,baie doar la etaj,dormitor,iarasi doar la etaj,asa ca sper sa nu ne-apuce batranetile in ea,caci chiar ca punem lift... =))

#14223 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 23 February 2012 - 09:11 PM

Vezi postareaany_annette, la 23 February 2012 - 06:27 PM, a spus:

Vreau si eu sa stiu daca mai e cineva ca mine si ca dl.Any , care pastreaza toate cutiile de la aproape orice: computer fix, portabil, telefon, eu pana si o cutie de la o geanta Imagine postata .

Ca "nu se stie, daca se strica e ca si garantie cutia".
Diseara ma duc si arunc cateva Imagine postata .

Stefan! Si eu! Avem garsoniera plina cu cutii!De la orice!

Vezi postareaGeany, la 23 February 2012 - 06:41 PM, a spus:

Al meu e mai cu motz' le patreaza si dupa ce nu mai e valabila garantia ,inghesuie in ele dvd-uri,in altele sarme-sarmulite,suruburi surubele,holsuruburi,piulite ,etc unele le tine ca las' ca-s bune la casa omului ,are un dulap pe balcon,ma mir ca nu a cazut inca la vecini ,mereu promite ca o sa faca ordine acolo, Imagine postata si se plange de camara mea ca eu in schimb mereu adun borcane,borcanele,cutiute cu capac,pungi pungulite etc Imagine postata

Al meu e cu doo motzuri (sa nu zic Moatze, Imagine postata Motzulino!) Pline cu de toate!Le-a enumerat Geany! Mai adaug lampi d-alea PL-uri, de la radiouri si TV-uri vechi!
Noi sa fim sanatoase! Eu as arunca trei sferuri, dar mi-e ca mi-o fur!

Carmen, bine-ai revenit acasa!Nici n-am apucat sa te salut!
Si fiindca maine-i Dragobetele, iar am prins momentul cand Gellutza era ocupata la bucatarie si i-am devastat gradina!
Ia!

Fisier atasat  trandafiri.jpg (57.31K)
Number of downloads: 0

Si v-am adus si neste ochelari, sa vedeti trandafirii mai bine!

Fisier atasat  ochelari.jpg (44.23K)
Astora li se mai zice si palmieri.Dar cum eu am impartit aluatul in doua, au iesit mai micuti, mai pentru Bub, Beutza si ce copii mai avem p-aici!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#14224 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 09:14 PM

Vezi postareaizuk, la 23 February 2012 - 05:25 PM, a spus:

Ba sunt racita , dar eu sunt genul de om care nu se lase cu una cu doua , pentru ca daca o fac , nu ma mai ridic . Asa ca , doar daca-s jumatate moarta stau in pat :)Si incerc sa mobilizez si pitica , pentru ca stiu ca e mai bine asa . A facut cu mine "chiflele " de la "ce am copt azi" , apoi a tras un pui de somn =)) de vreo ora . Cand s-a trezit era cam miorlaita , dar s-a mobilizat destul de repede . Am curatat nasucul cu apa de mare , a luat siropel pentru tuse si vitamine si acum sta in varful patului si se uita la desene animate . De mancat refuza in continuare sa manance , dar nici nu o fortez . Poate mai pe seara ii vine foamea .

Bravo tie ca poti,sau poate,cine stie,ca asa sunt femeile(unele),trag de car pana chiar nu mai pot.Iar eu azi mai mult n-am putut =)) Pe de alta parte,las bucatarelile mai complicate pentru cand isi va reveni,caci oricum ii dau aproape cu forta sa manance cate un pic,si nici la mine nu-i mai mare pofta.
Ce copil cuminte ai,nu pot sa ma laud si eu cu un 'copil' la fel de cuminte.

#14225 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 February 2012 - 09:23 PM

Uma, asa e sunt pofticioasa tare.
Bris si eu in decembrie am trimis ultima data, dar asa e si acum cu siguranta, mi-a zis femeia de la atlassib. Mai rau e cand li se termina lor pungile, cica nu pot primi pachete de la lume daca n-au pungi.
Gela, apai lupte din alea cu cocosi de la tara sa tot ai =)) !
Spor la treaba si referitor la ciocolatos, nu te astepta sa fie ca un pandispan, e mai umed in interior. Eu vreau sa-l incerc cu sos caramel reteta Pisco data viitoare, sa-i pun pe deasupra in farfurie.
Ellani, am 2 bai la etaj si una jos.
Zoazo bravo, n-ai stat degeaba, te pregatesti si tu de Dragobete.
Eu cred ca nu fac nimic, ca doar sunt la dieta.
Eu am o debara unde am rafturi cu cutiile de pantofi, iar pe ultimul raft cutii cutiute, puse una-n alta.

#14226 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 09:23 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 23 February 2012 - 06:01 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 23 February 2012 - 05:20 PM, a spus:

asta nu-i un noroc,Atasament bici.gif e-o lipsa care tb remediata! =))

Total de acord cu Moatza

Ellani, la voi care mai e situatia?

Pusa,hai c-am citit c-ai avut si tu o zi aventuroasa ieri,dar macar aveti toba,si-nca ce toba !

Cat despre bici,cat de haioasa ar fi faza,dar sa stii ca e mai ceva ca un copil mic.Si de obicei,altele le duce si el pe picioare nu-i din ala de sa stea pe capul cuiva.Dar asta-i chiar serioasa,numai ca se pare ca nu vrea sa-nteleaga!

Si-acum sa-ti raspund si tie Sorina,situatia e ca ma trimite la pensie inainte de timp daca mai sta vreo 2 zile asa,pentru ca iarasi i-a venit lui in gand sa iasa la plimbari nocturne in vant si ploaie,cum ca-i trebe' nu stiu ce lui de data asta,dar nu sta mult,doar 10 minute.Asta in conditiile cand inca mai are febra 38,e transpirat totul si de-abia mai respira.
Ori il trimit la spital sa aiba altii grija de el,ori ma las pagubasa sa se ingrijeasca singur,caci am obosit deja sa ma mai lupt,cu boala pe de-o parte si cu el pe de alta parte =))

#14227 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 23 February 2012 - 09:24 PM

Vezi postareaCami, la 23 February 2012 - 10:30 AM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 22 February 2012 - 04:38 PM, a spus:

V-am promis poze =))

Grupa Elenei de la cresa in ziua de luni :

Mutti, ce de pici haiosi =)) Care dintre ei e a ta?

Printzesa din stanga :) , de langa girafa ;)

#14228 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 23 February 2012 - 09:25 PM

Vezi postareaEllani, la 23 February 2012 - 09:14 PM, a spus:

e cuminte ca l-a format de mititel, incearca sa vezi! cu astia luati de-a gata mari nu poti avea rezultatele scontate.
=))

Zozo, tu ma uimesti pe zi ce trece, draga mea! Felicitari! parca-mi amintesc si eu de palmierii aia, ohoooo, ce buni erau!

#14229 Guest_Gelutza_*

Postat 23 February 2012 - 09:27 PM

Vezi postareaMutti, la 23 February 2012 - 09:24 PM, a spus:

Vezi postareaCami, la 23 February 2012 - 10:30 AM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 22 February 2012 - 04:38 PM, a spus:

V-am promis poze =))

Grupa Elenei de la cresa in ziua de luni :

Mutti, ce de pici haiosi :) Care dintre ei e a ta?

Printzesa din stanga ;) , de langa girafa ;)

Si eu m-am intrebat si ce bine ca am aflat acum, sa-ti traiasca printesa! =))

#14230 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 23 February 2012 - 09:29 PM

Mutzam fain , Gela =))

#14231 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 09:32 PM

Vezi postareaGeany, la 23 February 2012 - 06:41 PM, a spus:

Al meu e mai cu motz' le patreaza si dupa ce nu mai e valabila garantia ,inghesuie in ele dvd-uri,in altele sarme-sarmulite,suruburi surubele,holsuruburi,piulite ,etc unele le tine ca las' ca-s bune la casa omului ,are un dulap pe balcon,ma mir ca nu a cazut inca la vecini ,mereu promite ca o sa faca ordine acolo, =)) si se plange de camara mea ca eu in schimb mereu adun borcane,borcanele,cutiute cu capac,pungi pungulite etc :)

Parca-am fi neamuri,zau. =))
Mai zi si ca al tau,atunci cand repara ceva cu ajutorul unui chitibus vechi,e mandru nevoie mare.Si tot vine de-mi spune ce fapta a facut si ca uite ce bine ca aduna el de toate.De parca economiseste o avere.Dar il las in voia lui,noroc ca are unde le depozita acum,doar ca i-am spus ca atunci cand vom avea casa noastra,sa se gandeasca sa faca de la-nceput vreo incapere unde sa le tina,pentru ca nu vreau casa-cimitir.

In alta ordine de idei,eu am vazut la tv o emisiune cu oameni la care e o problema psihologica asta cu adunatul si li se zice 'hamsteri'.Dar clar,e vorba de adunat pana nu mai au loc sa mearga in casa si nici sa doarma.Normal ca si pe-afara e cam la fel situatia.
Pai sa stiti ca m-a pus pe ganduri dupa emisiune si-l intreb pe-al meu daca la noi e la fel.A zis c-am innebunit.Oricum,e o chestie care nu trebuie scapata de sub control.

#14232 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 23 February 2012 - 09:34 PM

Principesa-i bolnavioara , tuseste rau de cateva zile...de fapt , mai mult noaptea. A dus-o tat'su la dr , cica n-are nik, doar racita.Dar sa o lasam acasa , sa nu o ducem la cresa ,pt ca acum e organismul slabit si poate mai ia nush ce boli de la ceilaltzi. Asa ca a stat acasa cu tat'su . Fata-i FIT , l-o TERORIZAT pe sarmanu' om....ii lipseste cresa , ii lipsesc copii ....cica , dimineatza , in drum spre dr tot canta OAC OAC OAC....credea ca merge la cresa =))
Mai sta si maine acasa....sa speram ca e OK. La cresa au un caz grav de bronsita si de asta ne facem ganduri....

#14233 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 09:35 PM

Vezi postareastella, la 23 February 2012 - 08:58 PM, a spus:

Ohohoooooooooo, cate ai mai facut draga Gela.Spor pentru Dragobete.
pupici la toate doamnele de pe la han

Asa am zis si eu!De unde oare atata energie?Dar na' daca-i pentru Dragobete,ce nu face omul din LOVE si pentru LOVE (nu ca nu ar face ea multe si in zile obisnuite)
Multumim,asemeni =))

#14234 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 09:41 PM

Vezi postareamoatza, la 23 February 2012 - 09:25 PM, a spus:

Vezi postareaEllani, la 23 February 2012 - 09:14 PM, a spus:

e cuminte ca l-a format de mititel, incearca sa vezi! cu astia luati de-a gata mari nu poti avea rezultatele scontate.
:)

Zozo, tu ma uimesti pe zi ce trece, draga mea! Felicitari! parca-mi amintesc si eu de palmierii aia, ohoooo, ce buni erau!

O daaaaaaaaaaaa,ca mare adevar ai scris! E si normal,tu esti trecuta deja prin multe!(ciorapii,apropo,cred ca-i o boala masculina)

Iar despre Zoazorel,am zis si mai repet,poti sa-ti scoti de la semnatura,caci chiar iti iese. =)) Din LOVE si pentru LOVE!

Mutti,sanatate multa la pitica,tare-l mai inteleg pe sotul tau... =))

#14235 Guest_Gelutza_*

Postat 23 February 2012 - 09:41 PM

Gata, popasul meu la han se sfarseste aici;

am luat cunostinta de peripetiile moatzei cu tobitele, dar daca am avut la ce pofti, e mare lucru!

zoazo, stii tu ce furi din gradina mea, bine ca am terminat zmeura si acum ti s-a pus pata pe trandafiri, te iert, fiindca de Dragobete trebuie nu numai sa iubesti, dar sa fii si binedispus, asa ca eu ma pregatesc sufleteste, salivez putin si-mi trece ! =))
Va doresc seara frumoasa si focoasa pe deasupra! =))
Aveti grija, maine bărbații nu trebuie să le supere pe femei, să nu se certe cu ele, pentru că altfel nu le va merge bine în tot anul.Cine e ste maine uracios nu va avea parte de iubire tot anul!
Daca vreti sa va pastrati frumusetea, topiti zapada maine si spala-ti-va cu apa aceea pe fatza, face parte din reteta tineretii vesnice...

E sarbatoare cu cruce neagra in calendar dar se spune ca e bine sa se faca ordine in casa si sa se hraneasca pasarile, de asemenea nu se sacrifica pasari maine, d'aia am tras eu tare astazi sa termin treba asta grea...
Gata, va pup si va doresc sa iubiti mult ( daca se poate si romaneste) si sa fiti iubite de toti cei dragi!

#14236 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 February 2012 - 09:42 PM

Vezi postareaMutti, la 23 February 2012 - 09:34 PM, a spus:

cica , dimineatza , in drum spre dr tot canta OAC OAC OAC....credea ca merge la cresa =))

auzi, Mutti, eu mi-o si imaginez: o mogaldeata mica care brotaceste! si cu fatzuca aia rotunda, cu nasucul ca un nasturel, moshmondind ea acolo, in legea ei, un cantecel! mai zic o data, mi-e draga tare Elena =)) sa va traiasca si sa dea DD sa aiba noroc!
sanatate lu' piticel!

#14237 Guest_Gelutza_*

Postat 23 February 2012 - 09:45 PM

Vezi postareaMutti, la 23 February 2012 - 09:29 PM, a spus:

Mutzam fain , Gela =))

Sanatate multa, multa piticei!

#14238 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 February 2012 - 09:49 PM

Da Ella chiar ieri nu mai mergea telecomanda noua ce abea am cumparat-o ca peaia veche a stricat-o bub' ca a scapat-o ...de mai multe ori =)) ...si oricat a peticit-o nu mai statea din cauza ca ,carcasa a zdrobito finalmente de tot ,asa ca am luat alta da proasta ,nu mai voia deloc ,asa ca a folosit carcasa de la asta buna si a pus tot interiorul de la aia veche ce o pastrase si acum am telecomanda ''beton''..

Mai are pastrate telefoane mobile vechi si stricate(daca ma gandesc eu bine si telefoane fix are :) ,o fi defect profesional ca e la transmisiuni),incarcatoare,mouse-uri,camere web,tastaturi etc,etc etc...se joaca cu letconul si de multe ori peticeste ce mai strica in special bub =))

Bineinteles ca incantarea lui e maxima si se lauda cat il tine gura! ;)

#14239 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 February 2012 - 09:52 PM

Vezi postareaEllani, la 23 February 2012 - 09:41 PM, a spus:

O daaaaaaaaaaaa,ca mare adevar ai scris! E si normal,tu esti trecuta deja prin multe!(ciorapii,apropo,cred ca-i o boala masculina)

ca si suruburile =)) , cuiele :) , piulitele ;)

Vezi postareaGelutza, la 23 February 2012 - 09:41 PM, a spus:

am luat cunostinta de peripetiile moatzei cu tobitele, dar daca am avut la ce pofti, e mare lucru!

e, macar atata sa ma simt si eu razbunata ptr cat am inghitit in sec la bucatele tale!

E sarbatoare cu cruce neagra in calendar dar se spune ca e bine sa se faca ordine in casa si sa se hraneasca pasarile,

=)) ;)

de asemenea nu se sacrifica pasari maine,

:( , brrr!

#14240 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 23 February 2012 - 10:00 PM

Zoazo!! Ce bine arata totul!! Sper faini ti-au iesit trandafirii, bravo!
Geluto, iar te spetesti! Debea astept poze cu pregatirile de maine. Pup la gospodina!

+1 cu poftele...eu sunt o mare pofticioasa, nu va zic cum am fost insarcinata =))
Bafta fetelor la scapat de kg, la scapat de pofte..etc..

Eu vad ca sunt in tema cu Zoazo, si eu am facut trandafiri dar din budinca de cocos, reteta Aurei. Foarte buna! Ca de Dragobete...ca sa nu zic ca mi-a fost pofta de ea..

dovada..

Fisier atasat  IMG_4130.JPG (51.3K)

si cu sos de cioco...

Fisier atasat  IMG_4151.JPG (64.43K)

si acum fac Blanquette de veau reteta a lui Alexandru, tot salivez de la mirosul din bucatarie.

mai revin la voi sa vorbim...
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 710
  • 711
  • 712
  • 713
  • 714
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul